5 sterren

Super lekker eten, meer dan genoeg, top afgeleverd en zeer goede service!

Mensen vonden het eten heerlijk!

Het eten zag er ook vers en goed uit. Zodra het eten opwarmt ruikt het ook heerlijk. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat hoort erbij. De stappenplan staat ook netjes genoteerd op een a4. Daarnaast komen ze optijd en wordt alles weer netjes mee genomen. Al met al een geslaagd buffet. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Buffetboer.

Iedereen heeft genoten.

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Als was even smakelijk. Buffet prima op tijd geleverd en keurig alles is thermoboxen aangeleverd. Morgen wordt de afwas weer opgehaald. Geen onvertogen woord van onze gasten gehoord, iedereen was lovend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk gegeten, snel geregeld en geen afwas.

De keuzemogelijkheden zijn royaal, makkelijk via de website. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Royale hoeveelheid voor 25 personen. Het buffet werd geleverd in mooie kisten, handige beschrijving en erg netjes. Geen afwas en ophalen ging super snel. Vroeg, maar snel geregeld. Kortom een uitstekende ervaring en zeker de moeite waard om het nog eens te doen,

perfect

het bestelde buffet voldeed aan alle eisen die wij er van verwachten. Onze gasten waren vol lof over het eten en hebben ook alles opgemaakt. We waren met 12 man en we hadden voor 14 man besteld en het was schoon op. Top bereid.

Over de top goed

Kort en krachtig super lekker eten netjes alles neergezet en uitgelegd. Lopend buffet echt van alles en nog wat besteld en over niets hebben we iets te klagen. Bijna 50 man hebben genoten van heerlijk eten en die toetjes oke daar hebben we een KLACHT over die waren ook te lekker ahhah.. Zeer tevreden klant en raad het iedereen aan.. Mocht ik nu winnen we hebben binnenkort een straatfeestje dus dat zou heel mooi zijn.. Echt super goed zeer tevreden klant en we komen nog eens terug om eten te bestellen..

Super weer

Mooi verzorgd buffet een mooie 65ste verjaardag gehad;genoeg voor iedereen was de tweede keer en ook nu weer niet teleurgesteld bezorging en het eten zelf een zeer geslaagde dag:

Puur genieten

Wij hadden het "keuze is reuze" buffet. Dat klopt helemaal. Genoeg keuze voor de gasten. Heel erg lekker allemaal. En als je de opwarm instructies goed opvolgt, dan is je eten goed heet en blijft ook lang warm. Heerlijk gegeten. Het bezogen en ophalen was prima geregeld. Fijn dat je zelf geen servies hoeft te regelen. En nog fijner dat je zelf niet hoeft af te wassen. Dit is zeker een aanrader

Tweede keer gebruik gemaakt van een buffet, deze keer het saté buffet. Ook nu weer erg lekker, meer dan voldoende en ook de “dieet versie” erg goed en volledig. Veel complimenten van de gasten over de kwaliteit. Levering en ophalen keurig op tijd, goede service en communicatie via mail al dat snel en adequaat Samenvattend weer geslaagd feest mede dankzij jullie. Waarvoor onze dank. Eric en Jacqueline

Super netjes verzorgd

Snelle reactie bij het bestellen Ze houden je op de hoogte ook wanneer en hoe laat het eten komt. We moesten een paar dagen voor de aflevering nog het adres veranderen, dat was geen probleem En het smaakte allemaal lekker Gr Wanda

Top service, heerlijk eten!

Italiaans buffet besteld voor ons straatfeest! Was erg lekker, ruim voldoende! Ze houden rekening met iedereen, allergenen, vegetarisch eten etc. Aanrader!

Super lekker en heel goed geregeld

Iedereen was zeer tevreden over het buffet, het was super lekker. Alles wordt keurig netjes geleverd en op de afgesproken tijd bezorgd en weer opgehaald. Onze complimenten.

goed verzorgd

volgens afspraak goed op tijd gebracht eten zeer goed van kwaliteit

Super goed buffet en service

Na jaren met de familie een bbq gedaan dit jaar een buffet. De familie was enthousiast en lovend over het buffet. Service is top.

Top eten!

Fijne variatie aan eten voor eenieder wat wils

Heerlijke en prima verzorgde "keuze is reuze buffet"

De bestelling kwam ruim op tijd. Alles goed verpakt en het eten goed gekoeld in de thermoboxen. Volgende dag werd alles weer opgehaald door een vriendelijke jongeman.

Bourgondisch genieten

Al het werk wordt je uit handen genomen en de gasten zijn zeer tevreden. Het was tot in de puntjes verzorgd en ontzettend lekker! Ultieme beleving.

Een hele goede keuze,ECHT, voor ieder wat wils.

Om te beginnen een heel makkelijk menu om te bestellen,je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen,alles correct en stipt.Bestelling werd keurig op tijd geleverd met goede uitleg van e.e.a. Dan het Buffet zelf: De keuze was reuze,voor de smaak alleen maar complimenten van alle gasten tot slot de hoeveelheid:ruim voldoende.Al met al een geweldige beleving.zeker een aanbeveling (hadden buffet Vis/vlees hele goeie en lekkere Keuze !!)

Helemaal top!

Goede service, alles werd bij ons neer-/klaargezet. Ze houden zich aan hun afspraken, alles compleet. Bezorgd én weer opgehaald als afgesproken. Maar vooral heel lekker! Het eten was heel divers, voor iedereen wat wils en van goede kwaliteit!

Alles was heerlijk en ruim voldoende. De volgende dag hebben de buren geholpen met wat nog over was. Schoon op dus.

Eten goed. Communicatie goed

Alles naar wens

Goed buffet en ook erg lekker

Wij werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Daarna ook hoe laat het bezorgd werd en alles werd opgehaald. Het buffet was goed verzorgd, erg lekker en er was ook genoeg. Alle gasten vonden het buffet ook erg lekker. De Buffettenboer is zeker een aanrader. Het eten was erg lekker, twee sauzen waren wat dun. Verder was alles op en top geregeld. Voor een volgend feestje denken wij zeker weer aan de Buffettenboer.

Echt geweldig!!!

25 jaar geleden stapten mijn man en ik in het huwelijksbootje. Dat moest worden gevierd, maar zelf in de keuken aan de slag, dat wordt een zootje. We wilden het wel graag thuis vieren, net als 25 jaar terug, dus speuren op internet. En jawel hoor, daar vond ik het perfecte, niet dure, uitgebreide buffet!! Het werd gisterochtend bezorgd: keurig op tijd! Het klaarzetten was super makkelijk, kostte dus ook geen enkele strijd. En de keuze was dan ook echt reuze en er was meer dan genoeg voor iedereen! Het was heerlijk, en klachten? Geen een!! De vieze vaat, borden en de rest worden weer opgehaald, dus ook daar geen omkijken naar. Buffetten Boer: vooral zo doorgaan vinden wij, echt waar!!

Keurig op tijd bezorgd . Het opwarmen volgens de instructies ging prima . Het was ruim voldoende en smaakte erg goed , onze gasten waren enthousiast. I

Lekker, goed, makkelijk en betaalbaar

Gemakkelijk te bestellen, veel keuze, volgens afspraak thuis bezorgd, lekker divers eten, mijn gasten waren erg enthousiast!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken