" Keuze reuze buffet", is de juiste keuze!

Prima buffet, goed van smaak met uitgebreide keuze. Prima om te verwarmen, binnen 1 1/2 uur alles op goede temperatuur. Prima, service!

Het was weer heerlijk op sommige salades na.

De Vis en het vlees was fantastisch alleen de Duitse pieper salade en de huissalade vonden we wat aan de harde kant,ook de fruitsalade was hard en rauw.

Heerlijk ontzorgd!

We hebben genoten van een heerlijk en gevarieerd buffet. Kwaliteit was prima! Alles was keurig voorbereid en netjes aangeleverd. Zo kun je zelf genieten van je feestje zonder voor en achteraf uren bezig te zijn. Voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd.

Goede kwaliteit en ruim voldoende.

Lekker eten, goede service !!

We hebben met de kinderen heerlijk gegeten van het buffet !!! Het werd keurig thuis bezorgd, en netjes uitgelegd, we zijn echt heel tevreden !!!

Een top buffet

Was een top buffet , goed geregeld, goede hoeveelheid. Kan het iedereen aanraden. Zal ook zeer zeker het verder vertellen .

Geweldig!

Lekker eten gasten waren lovend over het Italiaanse buffet

Op tijd geleverd, goede uitleg, ruim voldoende aan eten, en wat fijn geen afwas.

Echt fantastisch en over heerlijk

Keurige aanlevering en uitleg en bijgeleverde lijst van het menu en gebruiksaanwijzing. Iedereen was vol lof over het eten en de grote keuze aanbod. Was ruim voldoende eten

Iedereen genoten van het heerlijke buffet.

Alles prima geregeld.

Werd op beloofde tijd bezorgd. Alles verpakt zelfs bestek en borden en heerlijk gegeten voor een goede prijs

Fantastisch!

De gerechten waren echt heerlijk. Iedereen was er enthousiast over. En ik ook: geen boodschappen, niet uren in de keuken. De branders aan, even roeren en smullen maar. Zeker een aanrader. Buffetten Boer: hartelijk dank!!

Het was fantastisch en een hele goede service

Gevonden via internet en ze zijn echt zo goed als daar stast

Iedereen was zeer tevreden

Aangenaam verrast waren wij door de geboden kwaliteit en verzorging.

We hadden geen ervaring met de buffettenboer; via internet namen we de gok. De site zag er prima uit. Er is een groot en divers aanbod en de afbeeldingen ziet er smakelijk uit! Er is (ervaring?) aan alles en iedereen gedacht, o.a. vegan. We hadden een bijzonder feest en alle gasten waren vol lof over de kwaliteit van vlees en div. salades. Tevens is (ervaring..) nagedacht over de hoeveelheid; geen sprake van overdaad. Wij waren met 16 personen en van alle gerechten was voldoende aanwezig. Kwaliteit was dermate dat een goodie-bag prima uitpakte de volgende dag. Tevens worden afspraken, tijdstippen e.d. prima nagekomen. Zelf hebben we nog enkele a-4's getypt met de inhoud van de bakken zodat onze gasten konden lezen wat erin zit (tip misschien..) Mede door Buffettenboer een geslaagd feest!!

Prima geregeld en komen afspraken na

De ontvangen maaltijden zijn voldoende per persoon

De energieboost die alle meiden nodig hadden

Wat een heerlijk Italiaans buffet hebben de mensen van de Buffetten Boer geregeld. Voor onze modeshows hebben wij tussendoor het Italiaanse buffet laten bezorgen. De modellen waren na de eerste bruidsmodeshow enthousiast, maar moe. Nou, dat was na het smullen van al het Italiaanse lekkers wel anders. De dames konden vol energie de tweede show in en hebben volop genoten! Een absolute aanrader, heerlijke smaken, een overvloed aan lekkere gerechten en een perfecte service met halen en brengen. Onze bruidsmodeshow was een succes, maar het eten van de Buffeten Boer maakte de dag voor ons compleet!

Goede kwaliteit. Keurig op tijd geleverd.

Goed op tijd geleverd en het was in 1 woord heerlijk!

Zeer goed eten en prima verzorgd, dik tevreden hiermee en zeker voor herhaling vatbaar!

Komt alle afspraken na en het smaakt heerlijk

Het eten was super lekker en er was meer dan genoeg! Ik heb alleen maar positieve reacties gehad en er zijn zelfs mensen die nu ook gaan bestellen voor hun volgende feest. Dus kan ik nog vaker genieten van jullie heerlijke buffet!

Zeker een aanrader

Goede service Iedereen was erg tevreden zoveel keus, heel smaakvol, er was ruim voldoende en het zag er bij aankomst goed en verzorgd uit.

heerlijk stampport buffet

Complimenten van mij en van mijn gasten voor het heerlijke buffet. Er zijn echter ook verbe******en mogelijk 1) ik heb 3 keer gebeld met jullie nummer. Er wordt gewoon niet opgenomen. Ik wilde wat doorgeven. Zet dan niet op de site dat jullie bereikbaar zijn "Al onze medewerkers zijn bezet". Maar ze blijven ook bezet. Wellicht iets doen met terugbellen of voicemail achterlaten? 2) Bak hutspot stond in Oma stoofvlees. Folie was in het vlees gaan zitten en onderkant bak vies. 3) Ik mis eigenlijk jus bij de stamppotten. Ik heb nu wat heet water toegevoegd aan de gehaktballen om zo jus te maken. 4) Waarom geen mosterd er bij geleverd. =tip

Aanrader

Tja wat moet ik zeggen. Geweldig gewoon de moeilijkste eeters hadden geen klachten.zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga zelf met gelegenheden niet meer in de keuken staan. Alles netjes bezorgt goede communicatie en op de afgesproken tijd gebracht en opgehaald.

Super !!!

Wat een goede service, alles werd netjes klaargezet, duidelijke uitleg. Eten was heerlijk, kreeg veel complimenten dat het er zo verzorgd uit zag. Zelf kaartjes erbij gemaakt zodat iedereen duidelijk kon zien welke gerechten er allemaal waren, vlees was super mals en goed op smaak Hoeveelheid van ook meer dan genoeg ! Voor herhaling vatbaar hoor hihihi

Heerlijkgegeten en ontzorgd

We hebben genoten van het luxe buffet! Lekker gevarieerd en heerlijk eten. Zo fijn dat je zelf ook kunt genieten van een feestje. Je hoeft alleen maar op tijd het eten op te warmen en af en toe te roeren. Het servies en bestek zit er bij en je mag het zo weer mee teruggeven, ze halen het weer op en doen de vaat voor je. Ideaal. De gasten vonden het erg lekker. Keuze genoeg in zowel warm eten als de salades en 3 soorten stokbrood.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken