Het was TOP

Goede service alles goed uit gelegd. Het eten was top. Ik ben zeer tevreden.

Het was wederom een lekker buffet

We hadden wederom een buffet van de buffettenboer besteld en het werd op tijd afgeleverd en smaakte iedereen erg goed. Mensen waren zeer enthousiast over de variatie die geboden werd. En voor ons telt uiteraard ook, het gemak..morgen wordt alles weer opgehaald in de kratten. Super!

Lekker en goed verzorgd

Het buffet was top verzorgd en makkelijk op te warmen. Ideaal dat ook de afwas geregeld werd. Het eten was erg lekker en zeker genoeg voor een goed gevulde maag. Ook fijn dat het uit meerdere gerechten bestond zodat je meerder dingen kon proeven. Het enige nadeel is dat je pas een dag van te voren het tijdstip van bezorgen krijgt, waardoor je niet vooraf plannen kunt maken voor die dag

Geweldig! Perfect verzorgd en heel lekker!

Het warm en koud buffet was super lekker. De gasten waren heel erg tevreden. Het was ruim voldoende. En service dat we de spullen niet zelf af hoeven te wassen.

Super goei serves . Echt top

Op tijd bezorgd . Lekker en netjes Dankjewel

Het leek aanvankelijk niet voldoende, maar er bleef van dit heerlijke buffet zelfs nog over. Op tijd gebracht, prima service. Een aanrader.

Meer dan Super !!

Een heerlijk en van goede kwaliteit en meer dan voldoende geleverd buffet. Top verzorgd en geleverd in de beloofde tijd. Vriendelijke chauffeur die geholpen heeft om alles naar boven te krijgen in de Sassenpoort te Zwolle, tweede verdieping, en gaf goed uitleg over het opbouwen en verzorgen van het buffet. Een aanrader, dit was de tweede keer, afgelopen jaar hier ook voor gekozen.

heerlijk

Wat hebben we heerlijk gegeten van het buffet! En wat was er veel, ruim voldoende voor iedereen. Ik ga dit zeker vaker doen en het iedereen adviseren!

Top eten slechte informatie

Eten was top alleen stokbrood was niet afgebakken en telefonisch zeiden ze van wel. Geen oven in ons bedrijf dus echt een groot nadeel

Smakelijk en keurig verzorgd.

Heerlijk van smaak, keurig volgens afspraak geleverd en prima verzorgd.

Het buffet was erg lekker.

Zaterdag 6 januari hebben wij voor het eerst bij de buffettenboer een buffet besteld. We vonden het buffet heerlijk, en ook het dessert viel in de smaak. De bezorging en ook het ophalen van de lege bakken was prima geregeld. Wij gaan dit zeker vaker doen.

In een woord SUPER

Prima geregeld, op tijd bezorgd door aardige jongeman. Alleen maar positieve reacties. Zullen zeker vaker gebruik maken van de buffetten.

Uitstekend en goede service!

Voor ons kerstdiner met het team alles laten verzorgen door de buffetten boer! Uitgebreide keuze menu's. Werd op tijd geleverd met duidelijke uitleg. Heerlijk met het hele team gegeten en we hadden exact genoeg! Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooi verzorgd, goede uitstraling

Voor collega's een buffet georganiseerd thuis. Het kerstbuffet + vega + kinderbuffet + 2 smaken toetjes. Het werd in professionele boxen gebracht, duidelijke instructies erbij, voldoende brandertjes om het mooi op temperatuur te houden. Het was erg lekker! Waarom 4 en geen 5 sterren? Er was niet terug te vinden wat de gerechten waren. Het kerstbuffet stond niet in de bijgeleverde folder en was al van de site gehaald. Maar het mysterie deed niks af aan de beleving. Voor herhaling vatbaar!

Buffet besteld voor 55 pers waar 70 mensen kwamen eten. Paar keer contact met vraag gehad, zeer snelle reactie. Bezorging was perfect op afgesproken tijd, buffet klaargezet en warm eten stond op te warmen, alleen koude gerechten nog uit koelbox halen en er bij zetten, alles was perfect compleet! Op afgesproken tijd was alles goed warm( heet), het zag er allemaal heel verzorgd en lekker uit. Bijna alle gasten gingen wel voor 2 e of derde keer en vonden het heerlijk! Wij hadden het keuze buffet met vlees en salades, er was genoeg keus voor iedereen en er was meer dan genoeg! Daarna nog een toetje dat ook heel erg werd gewaardeerd. En hoe fijn is het dat je alles in de kratten kan verzamelen zonder af te wassen, alles wordt vuil weer opgehaald op de afgesproken tijd Het was voor ons de eerste keer dat we bij de buffettenboer hebben besteld maar daar blijft het zeker niet bij! Dankzij jullie was ons feest extra geslaagd. Heel erg bedankt

Magnifique

Onze gouden bruiloft kreeg een extra gouden randje met het boerenbuffet (met extra zalm) dat wij besteld hadden. Het eten was erg lekker en ruim voldoende. De bezorger heeft ons ook uitgelegd hoe alles werkte omdat wij dit nog nooit hadden gedaan. Ook onze gasten waren erg enthousiast en hebben uw adres genoteerd. Voor herhaling vatbaar

Heerlijk !

E zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, prima eten prima service.

Voor de 2e keer een buffet laten verzorgen voor 60 personen. Makkelijk te bespreken, duidelijke communicatie. Netjes op tijd en nette bezorgers. Het buffet was prima van smaak en ruim voldoende. Ook de keuze uit buffetten geeft ruime mogelijkheden.

Op tijd geleverd, goed van smaak, iedereen blij :-) wat wil je nog meer?

Zoals boven beschreven, gewoon perfect!!

Gesmuld

Iedereen heeft heerlijk gesmuld Verzadigd en verkwikt en op merkelijk aan gedikt en voor de afwas ongeschikt Leven de buffetenboer

uitstekede service en prima kwaliteit eten

Levering keurig op tijd correcte bezorger.

Perfect geregeld

Voor een (verlaat) kerstdiner van 30 personen kwam ik uit op de Buffetten Boer. De website werkt top, je stelt heel simpel samen welke buffetten je wilt (ook vega en glutenvrij), en bijbestellen was ook geen probleem. Het eten was ook echt heerlijk en heel divers (12 verschillende gerechten per buffet!). Wij hadden gekozen voor 2 buffetten waardoor we 24+ verschillende gerechten hadden. De volgende keer zullen we waarschijnlijk voor 1 buffet gaan, in de hoop dat de aanrecht dan iets minder vol staat ;) Er worden per warmhoudbak 3 gasbrandertjes meegeleverd. Op de site staat dat 2 hiervan anderhalf uur voordat je begint aangezet moeten worden. Bij aflevering werd aangegeven om dit 2 tot 2,5 uur van tevoren te doen. De derde kun je dan tijdens het eten nog aansteken. Ik denk dat anderhalf uur eigenlijk wel voldoende was geweest. De gerechten waren ruim op tijd warm, en de branders hielden het zo'n 3 uur vol. De 3e branders hebben we ook helemaal niet gebruikt. Als tip zou ik meegeven: Als je maar enkele vega / glutenvrije buffetten hebt besteld (voor 1-3 personen), dan is de inhoudt van de bakken een stuk kleiner. Steek de branders dan pas een uur van tevoren aan. Die warmen namelijk heel snel op vanwege de kleinere porties. Ook zou ik maar 1 brander gebruiken in dat geval. Qua porties hadden we ook genoeg pp. Wel hadden we nog 2 afmeldingen (28 ipv 30), maar alles is vrijwel op gegaan. Als je met grote eters bent zou ik dan ook aanraden om 2-3 porties extra te bestellen (op een groep van 30). Op de maandag is alles weer opgehaald. Al bij al een hele prettige ervaring, en we gaan hier zeker nog vaker bestellen!

We hebben genoten!

Fijne commucatie over het bezorging en ophalen, duidelijke instructies. We hadden het Amerikaanse pakket dus lekker veel vlees. De smaak hiervan wat fantastisch. Vooral de cili bij de rijst was heerlijk. De salades waren volgens ons wat minder, dit omdat er weinig smaak aanzat. Maar al met al super tevreden en heerlijk gegeten.

Heerlijk eten en voortreffelijk verzorgd.

Gisteren een stamppotbuffet gehad van jullie voor het afscheid van de leden van de Rainbowband (een band met alleen maar leden met een beperking) en iedereen heeft genoten van een gezellige middag met heerlijk eten! Op deze manier mooi en lekker afscheid kunnen nemen van elkaar! Komen zeker terug als wij een buffet nodig hebben. Alleen maar positief en zal jullie zeker aanraden bij iedereen die er naar vraagt!!

Het eten was super lekker en het was geweldig. EN VERDIEND MEER DAN 5 STERREN.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken