Fantastisch en genoten!

Heerlijk stress vrij een feest organiseren betekent bestellen bij de buffettenboer. Genoten van een fantastisch feest met het heerlijke eten van het keuze is reuze buffet. Alles even goed en lekker en zeer vriendelijk personeel die alles in de keuken zet en na afloop de vuile vaat op komt halen. Wij zijn inmiddels jaren vaste klant, en kijken uit naar de toekomstige feestjes!

Voor ons trouwen opzoek gegaan naar iets wat we onze gasten konden serveren als avondeten en hierdoor uitgekomen op de buffetenboer website. Heel veel keuze aan maaltijden en later na je bestelling nog van alles aan te passen. Het eten was echt super lekker en meer als genoeg voor onze gasten ik had zelf in totaal 3 buffetten besteld zodat er voor ieder wat wil is en ik kreeg alleen maar complimenten over het eten. Mijn oma wilde ook weten waar het eten vandaan kwam waarschijnlijk om hier in de toekomst ook bij te bestellen. Het eten werd optijd gebracht en opgehaald door vriendelijke medewerkers. Beter als dit kon ik het me eigen niet inbeelden. Super erg bedankt en tot een volgende keer

TOP !!

bestelling eenvoudig te plaatsen, keurig op de hoogte gehouden van tijdstip levering en dag erna ophalen. Bezorging keurig gedaan en netjes op plek gezet waar wij dat wilden. Eten was heerlijk en meer dan voldoende voor iedereen!! AANRADER wat ons betreft

Een aanrader!

Een prima buffet en vooral een goede prijs-kwaliteit verhouding. Afspraken worden goed nagekomen, de bezorging is vriendelijk en op tijd. Ik had voor 35 personen besteld en het buffet was ruim voldoende voor zoveel personen.

Jullie hebben het feest compleet gemaakt!

Alles klopte: Op tijd gebracht en ook de boel weer teruggehaald, vlot afgehandeld, prima contact, alleszins redelijke prijs en bovenal: super lekker! Er was voor ieder wat wils, ook voor de kinderen.

Alles was super in orde

Tweede keer dat ik bij de buffetten/ bbq boer bestel. Beide keren was alles perfect in orde. Het eten was echt fantastisch. Bij het stokbrood zit kruidenboter. Ik heb zelf nog wat smeersels bij gemaakt. Ik heb dit keer minder besteld dan het aantal personen dat kwam. En het was nog ruim voldoende.

Super geregeld.

Het eten was heerlijk,heel makkelijk op te warmen. En er was meer dan genoeg. Het brengen en ophalen van het eten was ook goed geregeld. Wij waren super tevreden,voor herhaling vatbaar. Willie

Het eten was voortreffelijk. Ook de hoeveelheid is goed afgestemd op het aantal personen. De bezorging en het ophalen is super goed geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Fantastic

Eerste keer. Perfect bezorging, eten prima, zullen we zeker nog vaker doen

Heerlijk eten, goede service.

Onze gasten hebben genoten van het luxe buffet en velen van denken dat zij in de toekomst ook gebruik gaan maken van de service van de buffetten boer.

goed geïnformeerd over de voorgang van de bestelling en levering

de keuze van de bestelling en wat er bij zit is helder daarna wordt je goed geïnformeerd over de bestelling en de leveringen

Overtroffen mijn verwachtingen in hoge mate

Het buffet was superheerlijk en gevarieerd en ook nog eens gezond! Ik had er al eerder kennis mee gemaakt bij een vriend en besloot voor mijn eigen feestje ook van deze handige service gebruik te maken. Het is een superformule: je hoeft zelf nergens voor te zorgen, geen inkopen te doen, niet te koken en vooral: geen afwas! Daarbij worden ook niet de hoogste prijzen gevraagd, heel sportief! Ik kan het iedereen aanraden,

Van bezorging tot en met het smakelijke eten, perfect!

Goed georganiseerd, een compleet totaalpakket. Overal is aangedacht en het eten was heerlijk! Top!

Uitstekende service en communicatie.

Wij hadden voor 48 personen een vlees/vis menu besteld, alles uitstekend bezorgd, en klaargezet. Het was te veel om op te noemen, voor iedereen genoeg keus en een zeer ruime hoeveelheid. Iedereen vond het een zeer smaakvol, en geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. Even rondgevraagd, en iedereen was er van overtuigd een dikke 9+ Ik sluit af met het bedanken van een heerlijke catering!

Perfecte kwaliteit en levering !!!!

Alles was goed geregeld, van bestellen tot ophalen. Onze gasten vonden het eten buitengewoon lekker, en wij natuurlijk ook ! En we hebben goed reclame voor jullie gemaakt, dus wie weet komen er nog meer opdrachten uit voort !

Super lekker

Her was geweldig, eten heerlijk. Bezorging was mooi op tijd,vriendelijke bezorger ook. Zeker voor herhaling aanbevolen

Geweldig!! Iedereen enthousiast!!!

Super lekker gegeten!! Zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen vroeg waar ik het vandaan had!

Prima buffet, en hééél makkelijk !

Alles vanaf het begin bij de bestelling uitstekend geregeld, heel duidelijk en de afspraken worden netjes nagekomen. Levering ook keurig op tijd en met track en tracé heel goed te volgen. En veeeel meer dan voldoende eten!

Het was super geregeld

Ik ben erg tevreden. Alles was super lekker. 1 puntje, er was erg weinig jus voor bij de stamppot. Iedereen heeft heerlijk gesmuld.

Goed verzorgd meer dan voldoende eten

Voor herhaling vatbaar

super

heel goed verzorgd en netjes en op tijd geleverd. heerlijk en voldoende eten eten . de bestelde lactose vrije maaltijd was netjes apart verpakt waar ook apart salades en fruit bij was. de vuile vaat en schalen de volgende dag weer opgehaald. super geregeld zeker een aanrader.

Goede service, heerlijk eten en komt na wat ze zeggen

Bezorging optijd met uitleg over alles. En wat was het eten lekker we hebben met 12 volwassenen en 4 kinderen voldoende kunnen eten. Ga ik dit nogmaals doen? Jazeker!! Super bedankt buffettenboer!!

Prima verzorgd .

Voor 3de maal hier besteld en wederom prima verzorgd en lekker gegeten.

Heerlijk gegeten.

Het keuze is reuzemenu is aan te bevelen. Het was prima verzorgd en ruim voldoende. Alles mooi op tijd gebracht met een stukje uitleg erbij en ook weer snel opgehaald.

Compleet

Zoals altijd vlotte breng-en haal service, makkelijk bestellen en kwaliteit.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken