Chauffeur was zo netjes om het buffet verdekt voor de poort op te stellen. (wij waren nét even weg). Had telefonisch contact met me opgenomen op moment dat bleek dat we nog niet thuis waren. Chapeau!
Zoals altijd prima voor elkaar
Geweldig. Iedereen riep erover. Sommigen 4x opgeschept. Alles ruim voldoende. Kinderen hebben nog van alles meegenomen naar huis dan hadden ze makkelijke dagen thuis met eten. Heb zelfs meer mensen meegegeten dan dat de bedoeling was maar wij zijn zo dat alles moet kunnen dus ook een paar eters meer. Het buffet was een mooie afsluiting van ons 25 jarig huwelijksfeest.
Het eten was uitstekend verzorgd, ruim voldoende . En de bezorgtijd ontzetten goed geregeld, kan niet beter. Zeker om nog eens bij jullie te bestellen. Ik denk zelfs dat jullie er klanten bij krijgen, iedereen heeft er van genoten. TOPPER
Voor een teamuitje buffet geregeld. Ruime keuze, meer dan voldoende was er bezorgd. Erg lekker, uitgebreid. Goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Mooie koelboxen waarin alles geleverd werd. Dus zeker een aanrader voor een volgend feestje!
Onze ervaring met Buffettenboer is geweldig. Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Nette en vriendelijke levering, het was keurig verpakt en verzorgd. Er werd een duidelijke uitleg gegeven hoe alles op te warmen en voor te bereiden. Het eten was heerlijk! Vooral oma's stoofpotje en de gehaktballetjes waren erg lekker! Wij hadden voor 12 personen en er was ruim voldoende voor iedereen. Wij hadden zelf nog over. Wij zullen zeker nog eens bestellen.
Heerlijk gegeten van het de keuze is reuze buffet. Vlees was erg lekker en super mals. Salades en bijgerechten vielen ook goed in de smaak bij mijn gasten. Brood was ook erg lekker. Dank zij jullie een topfeestje gehad.
Wij en al onze gasten hebben verrukkelijk gegeten! Heerlijke smaak en kwaliteit. Alles was super vers En er was meer dan genoeg Goed bezorgd en verzorgd. Zeker een aanrader!
Op goed geluk via internet catering besteld. Levering keurig op tijd. De bezorger zette alles in de garage neer. Voor mijn gevoel leek het niet zoveel voor 12 personen wat daar werd uitgestald. De bezorger stelde mij echter gerust. En inderdaad, er was ruimschoots voldoende. De gasten en de jubilaris stortten zich massaal op het gebodene en genoten met volle teugen. Een zeer gevarieerd buffet met borden, bestek, servetten en opscheplepels voor de salade inclusief. Geen enkel omkijken naar: twee dagen later werd alles keurig weer opgehaald. We hebben niet eens hoeven afwassen! Compleet ontzorgd! Alles was lekker, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, dus ik beveel de Buf & Barb Boer van harte aan.
Onze jaarlijkse nichten en nevendag organiseren moestv een dag worden om van te genieten en heerlijk met elkaar te kunnen praten en samen te zijn. Dit is gelukt mede door de BUFFETTENBOER: planning, organisatie in een handomdraai, geen zenuwen goed contact en perfecte tijsafspraken. Toch wat vergeten, zoals wij een allergie van een van onze gasten. Mail gestuurd en ontvangen direct de duidelijke allergieënlijst retour. Hier wordt ik blij van en het kriebelt niet. Nu het eten zelf; Kort maar krachtig, het klopt wat men schrijft, het smaakt wat men proeft en voelt vers en heerlijk toen we het roken. Het leek eerst wat weinig wat we kregen, maar onze ogen waren weer groter dan onze maag. Gisteren nog heerlijk na gesmuld van het beenhammetje in mosterd, honing saus. Mmmmmmmmm Een 10 voor de kok en alle personeelsleden van de BUFFETTEN BOER, Dank! DE NEVEN EN NICHTEN VOELEN ZICH WEER ROND, GEZOND EN ZEER VOLDAAN. DANK JE OOK NAMENS HEN BEDANKT!
Heel goed opgerichte website. Makkelijk te kiezen, makkelijk de bestelling op te volgen. Eten was geleverd in afgesproken tijdstip, duidelijk uitleg gegeven over het gebruik, opwarmen enz. Heel lekker, goede keuze van gerechten, meer dan voldoende hoeveelheid. Super makkelijk en aangenaam dat er geen afwas moet gedaan worden, de volgende dag was alles terug opgehaald. Kortom, een aanrader!
Het eten ziet er goed uit en smaakt lekker. En wat ik heel prettig vind, is de uitstekende communicatie..
Er waren minder meters nodig voor het uitstallen van het buffet, dan dat er gezegd is. Het was heerlijk en ruim voldoende. De volgende keer ga ik minder bestellen.
Ik vond dat alles keurig geregeld was en iedereen vond het eten heerlijk.Eerst dacht ik dat het wel een paar dagen kliekjes eten was maar alles is opgegaan. Het fruit heb ik ( niet netjes ha ha) lekker voor mijzelf gehouden en daar heb ik vandaag nog lekker van gesmikkeld. Kon ook makkelijk want alles was heel vers. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. En ik weet nu dat ik volgende keer niet meer hoef te zoeken als ik weer iets wil organiseren. Ook vind ik het fijn dat je al vanaf 6 personen kunt bestellen. Kun je ook zomaar een keertje bestellen. Echt in een woord geweldig. Heel hartelijk dank en een grote pluim voor jullie. Groetjes Martie.
Na zelf ergens anders een buffet van de buffettenboer te hebben gegeten besloten wij voor papa z'n 65e verjaardag zelf een buffet te bestellen. En dat was zonder twijfel de juiste keus! Zowel wij, als iedereen op het feestje heeft heerlijk (en genoeg!) gegeten. Het buffet werd bezorgd door een aardige man, die snel maar duidelijk uitlegde hoe alles het beste werkt. En later werd alles ook weer opgehaald. Voor ons is dit zeker niet de laatste keer dat we een buffet bestellen!❤️
Om te beginnen de ervaringen van de groep om mij heen; kort en krachtig...heel erg lekker, goede kwaliteit. Mijn eigen ervaring is gebaseerd op het vegetarische deel; De vegetarische balletjes in satésaus waren erg lekker, evenals de aardappeltjes en rijst met nasigroenten maar de 'saus' die over de vegetarische roerbakreepjes en de vegetarische schijf met piri piri zat was niet lekker. Ik vrees dat er teveel geleermiddel is gebruikt want het leek eerder op stijfsel dan op saus. Jammer, want als dat ook goed was geweest hadden jullie 5 sterren gekregen. Laat onverlet dat de service heel goed was. Zowel bij het installeren van het buffet als bij het ophalen. Ik was heel aangenaam verrast toen alles op zondagochtend alweer opgehaald werd. Klasse.
Onze gasten vroegen na afloop het adres van de cateraar. Dat zegt eigenlijk genoeg.
Een aanbieder op internet die het waarmaakt. Alles liep volgens ons plan, de afgesproken tijden klopte .We hadden oorspronkelijk het vlees vis buffet besteld voor 40 man, helaas konden er maar 36 man gebruik van het buffet maken. Dit telefonisch doorgeven en direct kreeg ik een nieuwe factuur voor 36 man en binnen 3 dagen stond het geld op rekening Het buffet was ruim en goed verzorg, de bezorger had alles netjes opgesteld en het zag er verrukkelijk uit en bovenal alles was goed van smaak (kwaliteit) ook de salades waren niet te versmaden. We hebben alleen maar complimenten gehad en menigeen heb gelijk het adres in hun agenda gezet Mede door de buffetten boer is ons 50 jaar huwelijksfeest zeer geslaagd.
Duidelijke site, makkelijk bestellen, het aantal personen nog makkelijk aan te passen tot een paar dagen van te voren. Duidelijke mailwisseling en het eten was heerlijk, netjes aangeleverd. Kan het iedereen aanraden.
Wij hebben alleen maar complimenten gekregen over het zeer uitgebreide Luxe buffet. We hadden wat bakjes meegenomen en hebben zo nog wat eten mee kunnen geven aan verschillende gasten. Het was meer dan voldoende. We zullen veel reclame voor jullie maken. Hartelijk dank
Lekker vlees lijkt goede kwaliteit! Keurige afspraken met goede communicatie via telefoon en mail. Prijsvergelijking met het geleverde is goed! Allemaal tevreden en voor herhaling vatbaar!
Bezorging zeer correct. Keuring verpakt. Smaak ok. Gerecht met vis, of de mogelijkheid om een gerecht vervangen is wat mij betreft wenselijk ! Mousaka zat nogal slordig in de bak. Smaak was goed, misschien iets minder zout.
Geweldig systeem. Haal en breng service. Goede prijs en heerlijke gerechten
van A tot Z goed geregeld. Iedere gast vroeg toen ze de gerechten geproefd hadden belangstellend "waar komen deze heerlijke gerechten vandaan" Ook wij zijn dik tevreden over de kwaliteit. Als de makers me zouden kunnen horen, stond hier nu een hard applaudisserende man.
Het luxe buffet was heerlijk!!! Smaak en hoeveelheid uitstekend! Mijn 48 gasten waren zeer tevreden! Dus wij zeggen het voort...kies voor de Buffetten Boer. Van ons uit een groot compliment voor het buffet, het nakomen van afspraken rond de levering, het ophalen en de service! Een dikke duim :)
Hogebrinkerweg 12
3871 KN Hoevelaken