Lekker en goed!

Zeer tevreden over dit bedrijf! Snel geleverd in het aangegeven tijdvak en werd netjes op de plek neergezet en kreeg uitleg erbij hoe het werkte. Alles zeer compleet, netjes verpakt en ook ruim voldoende eten voor iedereen. Ook keurig volgens het aangegeven tijdvak weer opgehaald.

Online alles prima geregeld ook de levering en ophalen van gebruikte spullen.

We maken voor een cursus regelmatig gebruik van cateringservice. Nu voor het eerst De Buffetten Boer ingeschakeld voor een buffet voor 20 personen. Alles werd uitstekend ingepakt en compleet geleverd in het afgesproken tijdslot. We waren verrukt over de kwaliteit en de zorgvuldigheid van de levering en hebben direct voor de volgende keer weer besteld.

Helemaal geweldig!

Bestellen: TOP Bezorging: TOP Verzorging: TOP Eten: TOP (echt héérlijk!) Hele gezin superblij en vol van het eten en vol complimenten! Ophalen: TOP In 1 woord dus: Cum Laude geslaagd en we gaan er zéker nog vaker gebruik van maken!

Super geregeld en lekker en voldoende eten.

Voor het eerst gebruik gemaakt van de buffetten boer. Kan er veel over zeggen, maar het was gewoon TOP.

Super , tevreden

Buffet vlees/ Vis is een échte aanrader. Contact met buffettenboer, uitstekend, in overleg kan heel veel geregeld worden . Had voor 35 pers. Besteld alles keurig op tijd , en klaargezet , top

Lekker en verzorgd buffet

Alles was lekker en goed klaar gemaakt. Goed verzorgd en houden ze aan de afspraken

Overheerlijk

Heel goed en lekker

Goed verzorgd en alles super lekker. Voor herhaling vatbaar

Fantastisch!!!

Van vooraf contact tot het brengen,neer zetten en halen in een woord prima. Al onze gasten en wij hebben heerlijk gegeten. Iedereen was vol lof. En er was ruim voldoende.

Communicatie binnen het bedrijf is er niet. aantal dingen gecommuniceerd niks mee gedaan, waardoor de chauffeur 2 keer voor een dichte deur heeft gestaan, terwijl dit netjes is doorgegeven. Eten leek weinig, was uiteindelijk net genoeg, dus weinig verspilling complimenten daarvoor! was ons niet helemaal duidelijk of wij het schoon moesten maken of niet.

Gevarieerd, lekker en makkelijk. Je kan er van op aan!

Zoals altijd keurig op de doorgegeven tijd. Vriendelijk. Wij hadden de keuze is reuze buffet. Perfect verzorgd en als je het goed opvolgt voor het verwarmen, is het met anderhalf uur heet! Heerlijk gegeten , ook de kinderen van 6 tot 8 jaar!

VOORTREFFELIJK

Heerlijk buffet, vele complimenten door onze gasten verkregen. Ook een super service afgeleverd door de chauffeur met uitleg of het aanzetten van het buffet. Ook zeer fijn dat het vuile servies zo mee terug wordt genomen. Mochten iemand of wij zelf weer een buffet nodig hebben raden we jullie als eerste aan. Wij hebben genoten! Met vriendelijke groeten, Danny & Angelika van der Velden

Super goed

Heerlijk eten. Goede communicatie

Heerlijk eten

Super eten.Ruim voldoende!

Ruim voldoende, vers en super lekker.

Allergenen vrije spullen heel netjes gescheiden en verpakt. Ruim voldoende eten voor onze groep van 65 personen. Alles goed verzorgd en gebracht/geplaatst. Veel complimenten gehad van de gasten.

In 1 woord: af

Stop met twijfelen want wat was het buffet af. Het was voor ons de eerste keer maar zeker de moeite waard. Netjes afgeleverd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten. Daar kun je mee thuis komen! Top!

Het was heerlijk eten

Prettig

Prima verzorgd, lekker en alles keurig op orde.

Was voor het eerst maar lekkere maaltijd waar we heerlijk met 12 man van hebben genoten zonder zelf alle zorgen er om heen.

Prima verzorgd

Eerder al eens een buffet besteld, dit keer was weer prima geregeld!

Feest compleet door de bufettenboer.

Ons feest was zéér geslaagd door de goed verzorgde, heerlijk smakende gerechten die de buffettenboer heeft geleverd. Een enthousiaste hulpvaardige medewerker kwam alles afleveren en gaf duidelijke uitleg hoe alles werkte. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, uiteindelijk verlieten onze gasten heel voldaan en tevreden. Dank bufettenboer. Mvg fam. Den Brinker

Super!!!!

Geweldig!!! Alle gasten hebben super lekker gegeten!! Voor herhaling vatbaar!!

Een absolute aanrader!!!

Alles was prima geregeld. Bezorging, extra uitleg. En het eten was van een heerlijke kwaliteit. Meer dan voldoende en iedereen was enthousiast. Een absolute aanrader.

Zeer smaakvol gevarieerd eten

Wij hadden gekozen voor 22x het luxe buffet en de varkensoesters vervangen voor zalm met een kleine meerprijs. Het buffet was makkelijk op te zetten en te verwarmen. Wij hadden t 1,'t uur vantevoren opgezet. Alles was goed warm. Heerlijk vlees en geen spijt vd zalm gekregen. Daarnaast waren de salades heerlijk. Deze hebben we de gehele avond laten staan, want op een stokbroodje was t nog lekker nagenieten. Al het eten was ruimschoots aanwezig zodat we de volgende dag ook nog ervan konden genieten. Het enige wat ik miste was een broodmes en broodplank voor t stokbrood.

Heerlijk Buffet zonder zorgen!

Wij hadden een buffet voor 35 personen. Keuze is reuze buffet omdat er verschillende eters en moeilijke eters bij zaten. Ook 5 Vega. Alles is op de dag netjes binnengekomen en was makkelijk om alles voor te bereiden doormiddel van een goede handleiding. Iedereen kan het buffet klaarmaken en alles was voorzien. Van borden tot bestek en servetten en natuurlijk het eten! Waarbij vega duidelijk werd gescheiden. Iedereen gaf grootse complimenten en hebben een super avond gehad! Bedankt!

Lekker en makkelijk

Goede service en lekker eten

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken