Wederom fantastisch

Na al een paar keer jullie buffet te hebben geproefd bij mijn vriendin (anneke Beunder) nu zelf besteld en het was een succes. Iedereen heerlijk gegeten en het was ruim voldoende. Bedankt.

Viel tegen

Na contact gezegd dat chauffeur zou helpen met branders enz. Het vlees en satésaus was niet apart er zijn altijd personen die geen saus willen of niet zo veel.De kip had veel spierstukken en daarom niet prettig door te kauwen.Ook ontbraken de gefruite uitjes.De smaak van salades was ok .

super heerlijk eten

iedereen genoten van dit buffet ze hebben allemaal gevraagd waar ik dit vandaan had dus reclame gemaakt voor jullie is al zo fijn dat jullie het komen brengen en ophalen dus een dikke plus

Keurig op tijd bezorgd en opgehaald. Het eten erg lekker en goed verzorgd. Heb al aan 2 personen jullie e-mail en telefoonnummer doorgegeven. Voor herhaling vatbaar het was erg lekker en het was ook ruim voldoende.

Het eten is met veel zorg gemaakt.

Aflevering van het buffet: precies op het opgegeven tijdstip. Keurige bezorger die duidelijk uitleg gaf over het opwarmen van het buffet. Het voedsel was goed verpakt. Het buffet zelf: wij hadden het Luxe Buffet besteld. Het geleverde voedsel voor 12 personen was ruim voldoende. Het eten was heerlijk, smakelijk en met veel zorg klaargemaakt. Ophalen van de spullen na het buffet: dezelfde bezorger kwam de spullen op het opgegeven tijdstip weer ophalen. Kan niet anders zeggen dat dit zeker niet de laatste keer voor ons was dat wij bij De Buffetten Boer een bestelling voor de catering van ons feest hebben besteld.

geweldig

Het eten was lekker. Het brengen en ophalen liedp ook gesmeerd.

Uitstekende service, heerlijk eten en duidelijke communicatie.

Dit was nou echt ontzorgen. Geen boodschappen doen voor je verjaardag maar een heerlijk buffet laten bezorgen door de Buffettenboer. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en alles werd stipt op tijd en compleet geleverd. Het was royaal en heerlijk. Ook en verrassing voor onze gasten. En daarna werd alles weer volgens afspraak opgehaald. Geen afwas of schoonmaak van materialen, echt fantastisch!

Wordt volgens afspraak bezorgd en ook opgehaald.

Het buffet was erg lekker en zeker niet te weinig!

Het was smullen door groot en klein

Gezellig, op je eigen tijd, genieten van een overheerlijk vers vis en vlees buffet met de familie. Het was zeer naar tevredenheid van een ieder. Ik zou zo nog een keer een buffet bestellen als de gelegenheid zich voordoet

We zijn helemaal ontzorgd met dit heerlijke en betaalbare buffet!

Opnieuw hebben we heerlijk gegeten. Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald met alles erop en eraan.

Grandioos

Ten eerste een uiterst vriendelijke bezorger die een duidelijke uitleg geeft. Het eten zag er zeer uitnodigend uit. Alles was perfect verzorgd. Al mijn gasten vonden het heerlijk en hebben flink genoten van alles. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Was perfect

Zag er allemaal heel goed uit en was erg lekker

Voor herhaling vatbaar

Bestellen ging goeden duidelijk. Levering ook in orde. Zag er goed verzorgd uit, smaakte prima en er was zeker voldoende. Gasten gingen met gevulde bakjes naar huis.

Fenomenaal!!

Wat een geweldige service en wat een heerlijk eten!! De bestelling kun je van te voren al helemaal naar je eigen wens doorgeven. Er wordt optijd gecommuniceerd over het tijdstip van brengen en halen. En het wordt compleet geleverd met borden en bestek! Genoeg branders en een duidelijke uitleg! Wij hebben er heerlijk van gegeten! Voor herhaling vatbaar! Superbedankt!

Het eten was heerlijk wij hadden het luxe menu en is zeker een aanrader

Prima communicatie, bezorging op tijd en hulp bij klaarzetten van buffet en advies over opwarmen. Kwaliteit van het eten prima, enige minpuntje de gehaktballen, leek meer op geperst vlees ipv rulvlees, maar de smaak was wel goed. Ruim voldoende voor het aantal personen. Aanrader voor iedereen om ontzorgd een smakelijk buffet te presenteren.

Heerlijk eten en goef verzorgd

Het ete.n was voortreffelijk en alles goed verzorgd. Brstellen vast weer een keer.

het etenwas prima.

Goed op tijd bezorgd, iedereen heeft genoten van het lekkere eten. er was veel keus dus een heel geslaagd en gezellige avond.

Keurig verzorgd, en op tijd bezorgd. Iedereen heeft van het eten genoten, en gevraagd waar we het besteld hadden. Bijna al het vlees is opgegaan, van de salades was wel wat over. Héérlijk brood. Ook de toetjes waren lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk eten en meer dan genoeg en zeker niet onbelangrijk gasten hebben genoten.

Heerlijk

Eten was goed! Goed contact!

Een fantastische en heerlijke ervaring

Ik werd 60 en had voor 8 pers. het saté buffet besteld.Zowel de bestelling als de levering verliep vlekkeloos.Goed contact,vriendelijk personeel,op tijd geleverd.De spullen werden netjes binnen gezet waar ik het graag wilde hebben.Goede uitleg over het gebruik van de apparatuur,gratis gasaansteker cadeau,en het eten vonden ze allemaal heerlijk.Je krijgt ook netjes weer bericht wanneer ze alles op komen halen.En geen afwas,want dat doen zij voor je. Echt een heerlijke dag gehad,dank je wel voor de goede service en zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk buffet, meer dan genoeg.echt genieten

Goed georganiseerd en heerlijk eten. Keurig een bericht de avond ervoor met de bezorg tijd. De bezorging was goed optijd. keurige, vriendelijke jongman Alles binnen gezet Goede uitleg. Dus daar waren de eerste sterren al mee verdient. Over het ( boeren) buffet alleen maar lof. Heerlijke broden. Genoeg en goed mals vlees, goede keuze aan salade. mijn gasten vonden het heerlijk Ik ook natuurlijk Vandaag nog de over gebleven lekkernijen naar mijn zoon brengen, zo genieten we nog even door. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Van de zomer gaan we zeker ook het bbqen uitproberen bij jullie

Veel en lekker eten voor weinig geld.

Wij vierden een feest, omdat mijn moeder 90 jaar werd. We bestelden het vlees en vis buffet. Het werd gekoeld aangeleverd in piepschuim dozen. Daarin bleef het koel. Daarna moesten wij het zelf warm maken in warmhoud bakken met branders eronder. Gelukkig gaf de bezorger een uitgebreide omschrijving en stond het ook nog in de bijgevoegde folder. Het bleek achteraf weinig werk en simpel. Ik had het zo gepiept en ik ben nog wel blond. Het eten was heerlijk! Ik heb veel lovende reacties gekregen.

Perfect familiefeestje dankzij heerlijk buffet

Ons familiefeestje was een grootsucces dankzij een perfect stamppotbuffet van de Buffettenboer. Het buffet werd keurig op tijd geleverd, de uitleg was prima, borden en bestek waren keurig geseald. Na ca. 2 uur opwarmen zijn we met het buffet begonnen en een kleine 2 uur later kon er nog heerlijk van genoten worden. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken