We hadden deze keer stamppotten buffet met ons gezin heel lekker

We weer heerlijk eten gehad van de buffeteboer Was heel lekker

top

Super lekker eten en zeer goed verzorgd. OOok de bezorgtijd en ophaal tijd waren volgens het bericht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top geregeld

We hadden met 60 personen op zondag morgen om 11 uur een brunch. En daar hebben we het boerebuffet voor bestel. De bezorger was mooi optijd en alles zag er mooi verzorgd uit. Aan de reacties van de leden te horen was het een heerlijk buffet. We hebben deze nu voor de 2e keer gehad., en volgende week hebben we nog eens 50 personen het stamppotten buffet Als deze net zo lekjer is dan gaan we zeker nog vaker hier bij de buffettenboer bestellen.

Uitstekend buffet

Variaties in Buffetten, meer dan genoeg eten, heel erg smakelijk, op tijd gebracht, vriendelijk personeel.

Heerlijk gegeten van het Vis en Vlees buffet

Het eten was er op tijd en makkelijk op te warmen. Veel complimenten gehad van onze gasten. In 1 woord....super. Je kan inderdaad met jullie buffetten "de Boer "op.

We hebben allemaal heerlijk gegeten! Goed verzorgd. Goed voldoende en top service!

Super service lekker eten.

Alles op tijd geleverd en uitleg is prima. Genoten van t lekkere eten. Voor herhaling vatbaar.

Grandioos

Voor mijn was het de eerste keer om dit te proberen.de referenties waren erg goed. Leuk contact gehad om het af te spreken en zeker goeie informatie. Het buffet kwam netjes op tijd. Ik dacht toen op dat moment alles neer gezet was hoe krijg ik het warm???? De chauffeur stelde me gerust en zei het komt zeker goed geen zorgen. Nou dat heb ik geweten het was smaakvol warm en zag er super verzorgd uit. Buffetboer mij zie je zeker terug en ik zeg het voort Paul en Ans van Os

Een groot succes.

Ik vond het heerlijk, alles ruim op tijd. Het eten is heerlijk en divers. Een grote aanrader. Mijn 65e verjaardag was een groot succes mede dankzij jullie. Mijn tip heb je iets te vieren, niet stressen. Stay calm en bel de barbeque/buffet farm.

Geweldig!

Toen ze het buffet brachten dachten we dit is niet veel. Maar met het klaarzetten veranderde dat gauw. Genoeg voor iedereen. En wat heel belangrijk is: ' het zag er goed verzorgd uit en het smaakte opperste best. Iedereen was dik tevreden. Alles was goed geregeld!! Echt voor herhaling vatbaar

Ontzettend goed verzorgd!

Goed communicatie, overal een oplossing voor. Het eten was echt ruim voldoende en ontzettend lekker! Vegetarisch en glutenvrij goed gescheiden in bakken.

Heel erg goed en lekker.

Voor de derde keer buffet besteld. Het was wederom goed verzorgd en heel erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles wat besteld was smaakte uitstekend

we hebben voor 24 personen bestel. (2 x 12 porties). Hierdoor was er een ruime variatie, vis vlees groente etc. Alles was goed verzord en het smaakte prima. Bij een volgend feestje beslist weer bestellen. Werd netjes geleverd met goede uitleg om alles op de juiste manier te verwarmen en op te dienen.

Heerlijk gegeten. Veel keuze. Er was voldoende eten.

Alles top voor elkaar

Heerlijk buffet, goede service, uitgebreid en meer dan genoeg

Goed geregeld en super lekker

Een uiterst vriendelijke chauffeur kwam het geheel brengen en heeft alles netjes uitgelegd. Het opwarmen van het eten was een makkie en het eten smaakte voortreffelijk. Echt alles was van een fantastische kwaliteit en we konden nog maar net een gevecht voor de laatste gehaktballetjes voorkomen.

Het was top!

We hadden het Italiaanse buffet. Voldoende variatie in gerechten. We hebben er allemaal van genoten. Goed verzorgd. Ook wat onze dieetwensen betreft was het goed geregeld: glutenvrij en vegetarisch.

Iedereen vond het goed.

Alles was prima en ruim voldoende

Een heerlijk uitgebreid buffet!

Wij hebben ontzettend lekker gegeten gister. Alles werd netjes optijd geleverd. Even opwarmen en daarna genieten. Het keuze is reuze buffet is inderdaad reuze. Alles had z’n eigen smaak. De salades waren ook uitstekend! Vers, smaakvol en knapperig. Zeker een aanrader en zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Top top top!

Voor een feest op ons werk hebben we voor 45 personen bij de Buffetten Boer besteld. Het kwam nog eerder dan bekend. Een heel vriendelijke jongen die je alles goed uitlegt. Vervolgends wijst alles voor zich. Tijdens het eten het een na andere compliment mogen ontvangen, die ik met liefde door speel naar jullie. Het was heerlijk! Het was zelfs zo veel dat er een aantal vandaag nog eens van een doggybag kunnen genieten. Wij bestellen zeker nog eens! Dikke vette aanrader voor een mooie prijs!

Een hele dikke tien ! Wat hebben we genoten van het heerlijke buffet en de perfecte verzorging !

Mijn ervaring was geweldig ! Al voor het buffet kwam, we hadden het eerder bij vrienden mogen ervaren, had ik de buffettenboer al aangeraden bij kennissen. Deze bestelde toevallig ook dezelfde dag een buffet ! Iedereen die op ons feestje was heeft genoten en de dag erna kregen we nog complimenten en bedankjes over de goede verzorging. Bedankt en zeker tot de volgende keer !

Heerlijk buffet. Geslaagd feest geweest

Mooi opgediend Heerlijk. Niet droog Goed warm het de warmhoudbakken Heerlijk gegeten

Onze vrienden zouden komen eten, meestal koken we zelf, maar deze week zou enorm druk zijn vanwege een verbouwing van onze kelder. Beetje rondgeneusd op internet en omdat de recenties zo goed waren besloten om bij De Buffeten Boer het luxe buffet te bestellen. Het was super goed verzorgd. Alles was precies zoals van te voren op de website werd beloofd. We hebben heerlijk gegeten! Het vlees was ontzettend mals en de schalen zagen er mooi opgemaakt uit. Kortom: voor herhaling vatbaar!!

Tevreden omdat het makkelijk is

Op het laatste moment besteld, fijn dat dan nog kon. Het wordt keurig aangeleverd. Weinig rijst en de aardappeltjes erg slof. Verder zaten er lekkere dingen bij. Salades prima, vlees allemaal toch wel stoom maaltijd smaak. Is ook wel te verwachten natuurlijk.

Super geregeld

Al een paar keer via de buffetten boer besteld. Het eten is heerlijk. De service prima.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken