Heerlijk buffet voor een zorgeloos feest

Goed verpakt in thermoboxen. Duidelijke instructies voor het opwarmen en gebruik van de rechauds. Ik had gekozen voor het buffet de keuze is reuze, dat was het ook! Mals vlees en lekker gekruid. De salades waren opvallend lekker romig. Niet alles is op gekomen maar dat kwam door het hete weer. Buffettenboer! Zeker een aanrader!!

Alles was super lekker.

Al onze gasten waren zeer positief over de kwaliteit van de diverse gerechten. We hebben ontzettend genoten van het vis en vlees buffet. Bijkomend voordeel is dat je bij jullie ook voor ‘n kleiner gezelschap kunt bestellen, en alles keurig aan huis geleverd. Dat was namelijk precies waar wij naar zochten! Zeker voor herhaling vatbaar.

De Bufettenboer, Koning van de buffetten !

Al jaren zijn wij fan en vaste klant van de Buffettenboer. Zeer compleet en de afspraken worden echt nagekomen. Zowel met het brengen als het ophalen. Het eten is echt super lekker van smaak en het ziet er ook smaakvol en netjes uit. Ook bij ons in de familie weten wij jullie bij ieder feest te vinden. Voor ons is eigenlijk “de koning van allerlei buffetten en bbq-s “ een betere titel. Groeten uit Schijndel van al uw onderdanen .

Prima, makkelijk en door iedereen heel lekker gevonden

Ze komen het op tijd gekoeld brengen. Zeer gemakkelijk warm te maken. Geen afwas en de gasten waardeerden het buffet als zeer lekker. Zelf heb je dan tijd om met iedereen te praten. Je ervaart geen stress van te voren en de afwas hoef je ook niet te doen. Een aanrader dus.

Dit maakte van ons feest een superfeest!

Heerlijk eten! Buffet voor 50 personen, meer dan voldoende hoeveelheid. Vriendelijke bezorger die alles klaarzet, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Prima verzorgd

Het eten was een goed verzorgd. En super lekker. Complimenten aan de kok. Zeker voor herhaling vatbaar

Een feest om te herhalen!

Wat hebben we een geweldige dag gehad voor de 75e verjaardag van mijn vader. Met alle lof en dank aan de goede verzorging van de buffettenboer. Ik zag mensen enthousiast voor de derde keer een bordje opscheppen en vragen welke cateraar we hadden. Ik heb goede mond op mond reclame gemaakt voor jullie ik de Achterhoek. Zonnige groet, Beaudine

Top kwaliteit en ruim voldoende.

Ik kende de Buffettenboer niet maar ben zeer blij dat ik voor hun gekozen had. Prima service. De buffetten zagen er perfect uit en de kwaliteit was top. Ook de bezorging was prima. De bezorger had alles prima uitgestald en duidelijke uitleg gegeven. Toch twee kleine tips. 1. Kleine schaaltjes voor het fruit en wat meer bestek. 2. Bordjes waar opstaat wat in de schalen zit. Maar zeer blij en tevreden.

Toppie

Alles was meer dan voldoende, de garnalen vond iedereen zo lekker, en een slim idee van het vlees ,vis buffet zo heb je voor iedereen wat lekkers enige wat ze erbij misten waren de gevulde eieren die horen bij ieder buffet , maar geen probleem 20 eieren gekookt en ze er zelf bij gedaan.

Super lekker en lekker makkelijk.

Voor mijn 50e verjaardag hebben we een buffet besteld bij de Buffettenboer voor 30 personen – en wat was het een schot in de roos! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering was alles tot in de puntjes geregeld. De levering verliep vlekkeloos: keurig op tijd, alles netjes verpakt en super overzichtelijk. De bezorger was vriendelijk en behulpzaam, en binnen no-time stond het buffet klaar om geserveerd te worden. Alles was vers, smaakvol en meer dan voldoende. Iedereen was enthousiast – van de koude schotels tot de warme gerechten, het was allemaal even lekker. Bestek, opscheplepels, servetten – alles zat erbij. We hoefden zelf bijna niks te doen, we konden gezellig samen met de gasten aan tafel. Dankjewel Buffettenboer, het was super. Wij bestellen de volgende keer zéker weer bij jullie! --- Laat me weten of je de toon net iets formeler, grappiger of persoonlijker wilt!

Eten was heerlijk, communicatie goed, uitleg hoe alles neer te zetten was meer dan duidelijk.

Goed geregeld alles vers heel erg lekker we hebben genoten.

Fantastisch!

We hebben onze gouden bruiloft gevierd met 65 gasten. Buffet besteld bij de buffetten boer, in een woord Fantastisch! Meer dan genoeg en het was heerlijk. Ook de service(halen en brengen) en de appjes en mailtjes met de tijden was prima. Een echte aanrader dus!!

Wij waren zeer tevreden!

Het eten smaakte erg goed. De instructies waren makkelijk en het eten was daardoor ook goed warm. Al met al een zeer geslaagd feest mede door jullie kwaliteit van eten en goede service

Goed geregeld en een heerlijk buffet voor 40 personen!

Wij hadden een buffet besteld voor 40 personen. Van te voren werden wij gemaild en gevraagd of wij, om te helpen met de drukte, zelf het buffet wilde opzetten. Daarvoor werden wij netjes gecompenseerd op de eindrekening. Uiteindelijk viel het opzetten van het buffet ook alles mee en was het zo aan het opwarmen. Uitleg was duidelijk en correct. Eten was goed warm na 2.5 uur en kon daarna nog goed warm gehouden worden. Eerlijk gezegd waren wij echt zeer verrast over de smaak van het eten. Het vlees was mals en smaakvol en de salades en broodjes erg lekker. Daarnaast was er uitgebreid keuze tussen gerechten (met opties voor vega en allergeen vrij). Als wij weer zoiets zouden doen, doen we het weer hier!

goed eten - goede communicatie!

Heldere site. je werd ook goed op hoogte gehouden vriendelijke bezorger goed eten geen vaat

Heerlijk eten en prima geregeld!

Gezellig met de familie mijn 75ste verjaardag gevierd. Met elkaar eten is super gezellig. En het buffet werd mooi op afgesproken tijd geleverd door een aardige chauffeur. Alles zag er netjes verzorgd uit en smaakte heerlijk!

Prachtige smaakvolle buffet!

Super fijne levering, duidelijk met aangeven hoelaat het komt en het weer opgehaald word. Als je het eten ziet loopt het water je al uit de mond. Zeer duidelijke omschrijving zit erbij met hoelang je het van te voren moet aanzetten en hoe je alles klaar moet zetten. Eenmaal opgewarmd heeft iedereen genoten van het heerlijke eten! Een echte aanrader!

Geslaagde dag!!! ;-)

''Aangenaam verrast naar de goede kwaliteit van het geleverde Reuze buffet. Alles klopte. Nette levering, voldoende hoeveelheid, alles vers na verwarmen in de shaving dishes. met al ik raad het iedereen aan. top service en voor herhaling vatbaar''

Heerlijk eten goede service

We hebben genoten van het heerlijke eten – alles was ruim voldoende en erg smakelijk. De service was ook top: er werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en alles werd na afloop netjes meegenomen. Een klein aandachtspuntje: het was fijn geweest als er vooraf duidelijk was aangegeven dat er heet water in de bakken moest. Ook wat extra branders hadden geholpen; nu was het eten bij het serveren helaas lauwwarm. Dat was jammer, maar verder zijn we heel tevreden!

Vers, gevarieerd en netjes bezorgd en opgehaald

Dit was mijn eerste bestelling bij de Buffetten Boer. Het was een enorm goede ervaring. Alles heerlijk vers, veel variatie voor iedereen. Het bezorgen en ophalen ging ook heel goed. De volgende keer bestel ik zeker weer bij de Buffetten Boer!

De levering was op tijd, de gerechten zagen er goed uit. Ook de laatste aanpassingen waren goed verwerkt. Iedereen was heel tevreden en heeft goed en lekker gegeten

Dineren in eigen tuin

Voor de self-made bruiloft van onze zus zochten we naar een bedrijf dat buffetten aan huis leverde. Na wat speur- en vergelijkingswerk vonden we bij debuffettenboer.nl het meest aantrekkelijke aanbod. Toen we nog wat wijzigingen door wilden voeren kon dit heel makkelijk telefonisch en kregen we direct een bevestiging via de mail. De dag voor de levering werd ons via een sms-je medegedeeld hoelaat de bezorger op de stoep zou staan, op de dag zelf bleek deze keurig op tijd te zijn. De bestelling zat in grote koelboxen en kon daar gewoon in blijven zitten tot het moment daar was om de boel op te gaan warmen. Toen was het een kwestie van de serveerbakken uitstallen, kokend water erin en de brandpotjes aansteken. Daarna konden de bakken met lekkers, die kant en klaar in de koelboxen zaten, in de serveerbakken gezet worden. Opwarmen, af en toe omscheppen en smullen! We kregen veel complimenten van de gasten over de uitgebreide keuze. Ook het vega- en antiallergeenmenu vielen erg in de smaak. Net als de salades en het stokbrood. Kortom, een heerlijk diner in eigen tuin! En na het eten konden de meegeleverde borden en bestek direct weer in de kratten waar ze in zaten, zonder gedoe met de afwas. Ideaal! Binnen 3 dagen kregen we bericht dat de hele boel weer opgehaald zou worden. Omdat we die dag niet thuis waren konden we een plekje afspreken waar de bezorger alles netjes opgehaald heeft. Kortom, een compleet zorgeloos diner in eigen tuin! Een absolute aanrader!

Lekker eten!

Fantastisch buffet Snel klaar en super lekker

Overheerlijk eten en zeer goed verzorgd!!

Alles is gegaan volgens afspraak; het buffet werd ruim op tijd afgeleverd en klaargezet door de chauffeur. Het eten was heerlijk; al onze gasten waren er lovend over!! Wat ook heel fijn was, was dat er bij het buffet ook gratis opscheplepels, borden, bestek en servetten geleverd werden. Het opruimen van dit alles was ook heel makkelijk, we hoefden het niet schoon te maken alles kon gewoon terug in de bakken. Ook niet geheel onbelangrijk; de prijs viel ons ook reuze mee. Kortom; een aanrader!! Wij kijken terug op een leuk, gezellig en ontspannen feest. Bedankt Buffettenboer!!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken