Heerlijk eten, op tijd bezorgd en meer dan genoeg!

Het vlees en vis buffet was heerlijk. Vooral het vlees was super! Er was ook meer dan genoeg voor iedereen. Toetjes waren ook heerlijk! Bezorging en ophalen was ook top.

Perfect geregeld en lekker

We hebben genoten van het buffet en alles was prima geregeld

SUPER

Op tijd geleverd, alles compleet en duidelijk. Genoeg en heerlijk eten. Ook de allergeen gerechten waren apart en heerlijk. Inclusief borden bestek en servetten. Kortom compleet

Super en snel geregeld

Goede service en uitstekende smaak.

Op tijd afgeleverd. En compleet. Smaakvol en meer dan genoeg.

DANK !!!!!!

Alles verliep gesmeerd. Bestellen, communicatie tussentijds, levering en ophalen. Ook het eten was prima. Dus eigelijk maar een woord: DANK !

Voor herhaling vatbaar!

Gisteren het vlees en vis buffet gehad. Met trackentracecode wisten we hoe laat we het ongeveer konden verwachten. Goed verzorgd in koelboxen, alleen de potjes aansteken, doorroeren en klaar. Iedereen vond het erg lekker, er was ook keus genoeg! Er was ruim voldoende van alles. Echt voor herhaling vatbaar!

Tot in de puntjes geregeld!!!

Alles wordt netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Alles zit erbij, je hoeft zelf alleen het drinken en de gezelligheid te regelen, de rest is verzorgd. Het eten is echt heerlijk en voor elk wat wils en er is meer dan genoeg!! Is iedereen voldaan dan zet je alle vuile vaat in de bakken en deze worden op het afgesproken moment weer opgehaald. En je hoeft niet eens thuis te zijn, ideaal. Dit was het 5e jaar dat wij hebben besteld en daar komen vast nog heel wat bestellingen bij. TOP!

Heerlijk!

Alles uitstekend verzorgd en heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Zorgeloos genieten!

Van top tot teen verzorgd. Ontzettend goed en lekker eten. Je hoeft letterlijk nergens over na te denken!

Het eten was fantastisch. Groot en klein heeft genoten.

Het eten was fantastisch. Groot en klein heeft genoten.

Prima en vers eten!

De eerste keer geprobeerd bij de buffettenboer. Boven verwachting. Meer dan genoeg eten en echt héél goed geregeld allemaal!! Zeker voor herhaling vatbaar. En o ja, die Toetjes!! Héérlijk

Prima hap eten

Eenvoudig bestellen, goed & lekker eten, betaalbaar, prettige levering en verzorging/aankleding, komt goed gekoeld aan en is bij nuttigen goed op temperatuur; goede prijs-kwaliteitverhouding, doet wat het beloofd (incl. reminders/voortgang via e-mail) Ps. een klein aandachtspuntje voor de leverancier is om de koelelementen ook goed schoon te houden

Goed verzorgd

Buffet netjes op tijd geleverd en netjes neergezet door de bezorger, en het eten was wederom weer lekker

Heerlijk eten en prima verzorgd

Het eten was geweldig en alles werd optijd geleverd en opgehaald! Echt super genoten! Een echte aanrader dus!!

smaakvolle maaltijd.

keurig op tijd bezorgd. Vrijwel alles smaakvol. Oma's stoofpot bevatte ook meerder oneetbare stukken vlees/zeen. Vorig jaar beter. Groep bestond uit oudere mensen en met zelfs een afmelding, toch was alles volledig op. Porties kunnen dus iets ruimer.

Geweldige service en heerlijk eten

Alles prima geregeld, de aflevering, tot op de minuut te volgen met ‘n track en trace code, het klaarzetten van het buffet door ‘n vriendelijke bezorger, het heerlijke eten, meer dan ruim voldoende en het ophalen van de afwas! Het was helemaal TOP!

Voortreffelijk!

Genoten, het buffet was heerlijk en de service top, volgend jaar weer!

Geweldige ervaring, super blij mee.

Wat was het weer een geweldige ervaring van begin tot eind! Het bestellen en het contact erna de bezorging wordt perfect geregeld. Alles keurig op tijd vriendelijk en alles netjes en verzorgd afgeleverd. Dat geeft een goed gevoel, en geen stress. Het buffet zelf was echt een feestje. Na 2 uurtjes heerlijk warm ,alles super vers, smaakvol en het stond mooi gepresenteerd. Er was voor iedereen volop keuze. De gerechten vielen ontzettend goed in de smaak en kregen veel complimenten van de kinderen. Het was het verjaardag feestje van mijn vrouw. Ook de afhandeling verliep weer super en soepel. Duidelijke communicatie door een mail voor het tijdsblok. De Buffetten Boer denkt mee waar nodig en alles word netjes en professioneel afgerond. Geen stress, alleen genieten. Kortom: een absolute aanrader! Wij kijken met veel plezier terug en zullen volgen jaar met onze trouwdag er zeker weer gebruik van maken.

Prima bezorging op afgesproken tijd. Een heerlijk buffet met warme en koude gerechten. Zeer gevarieerd. Meer dan genoeg eten voor iedereen. Alles was heel erg lekker. Aflevering van het buffet in koelboxen was top. Goede uitleg over de warmhoudschalen. In 1 woord: perfekt. We zijn zeer tevreden.

Het was perfect, er was meer dan genoeg voor iedereen. Duidelijke uitleg, netjes op tijd gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar

Verzorgd, compleet en ruim voldoende.

Alles volgens afspraak geleverd. Ook het vegetarische deel zag er verzorgd uit en smaakte prima. Kortom, 35 tevreden gasten.

Mooi buffet

Allemaal heerlijk gegeten de salades waren zeer smaakvol Paar opmerkinegen De zalm saus werd niet door iedereen gewaardeerd( te zoet) De kabeljauw werd nauwelijks genomen zag er niet aantrekkelijk eruit In verhouding was vlees te weinig Ditzal mij er niet van weerhouden om jullie een volgend keer weer nemen De service was perfect leuke beleefde collega die het in Nieuwkoop bracht en behulpzaam was

zeer smaakvol

Super service. Fijn dat je van te voren gebeld word. Alle eters vonden het erg lekker.

Voor een fietsclub van 40recreanten kerstbuffet georganiseerd. Het buffet was fantastisch.zag er goed verzorgd uit en heerlijk . Het hele gebeuren,met bestellen enzovoort,alles zeer correct. Za l het zeker iedereen aanbevelen . Ook het afleveren en ophalen .steeds keurig bericht . Petje af Veel succes verder en gaat vooral zo door .

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken