Heerlijke gerechten ,super mals

Genoeg voor iedereen en super mals, heerlijke stokbroden Ook de salades lekker vers Volgens afspraak gebracht En duidelijke uitleg Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar

Buitengewoon heerlijk en voldoende

Met 20 volwassenen en 10 kleinkinderen ontzettend lekker gegeten. Mooi op tijd geleverd en weer afgehaald. Alles bijzonder goed verzorgd en schoon aangeleverd. Het eten was bijzonder en erg gevarieerd dus voor iedereen wat wils. Echt een aanrader dit bedrijf

Geweldig!

Afgaande op de vele positieve ervaringen voor de eerste keer hier een buffet besteld. Toch stiekem wel een beetje huiverig. Zou het goed uitpakken? Nou, daar komt die dan; Volgens afspraak op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger die goede uitleg en tips gaf. Heerlijke warme gerechten, prima salades, goede stokbroden (3 soorten). Van alles voldoende en keurig hygienisch gesealde borden en bestek. In één woord: geweldig! Dit is voor herhaling vatbaar...

Lekker stressvrij genieten in groep!

Gevarieerd buffet, voldoende grote porties, smaakvolle gerechten en alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd! Kortom, een lekkere ervaring zonder stress waardoor je als gastvrouw volledig kan meegenieten met de groep.

Heerlijk buffet met de kerst

Wat een topper. de buffettenboer! Onze kerst kon niet meer stuk. Alles was perfect, bezorging (drenthe), het overheerlijke buffet en het ophalen, alles tot in de puntjes verzorgd. Wij zullen zeker vaker gebruik gaan maken van jullie diensten, onze complimenten aan het hele team vd Buffettenboer. Fam Groen

Alles goed verzorgd en heerlijk eten

Kan het zeker aanbevelen en nu voor de 2e keer besteld. Beide keren zeer tevreden. Mijn gasten vonden het ook heerlijk en willen volgende keer voor hunzelf het ook gaan bestellen.

Bijzonder goed verzorgd met een adequate nazorg .

Ik zou de volgende slagzin op uw website willen adviseren: “ Men kan zich sfeervol verzetten met onze gastronomisch culinaire buffetten!”. Mvr.gr. Mona en Ronald van Santwijk Aldendriellaan 1 4706 VA Roosendaal GSM: 0647438447

Netjes geregeld ,

Prima geregeld ,keurig op tijd ,netjes klaargezet ,eten was goed,,,( we vonden de salade s iets minder ,,zagen er prima uit ,,maar er zaten veel hardere stukjes in kool of selderij stengels ,,of zoiets )

super verzorgd, met aandacht!

Heel klantvriendelijk geholpen nadat mijn bestelling (door toedoen van onze kant) niet geplaatst kon worden. Mooi buffet, zeer smakelijk en netjes!

Wederom fantastisch!

Alles was wederom weer fantastisch. Goede service, bezorging netjes op tijd en het eten was weer erg smakelijk en ruim voldoende!

Heerlijk buffet, goed voor elkaar.

Wij hebben met Kerst het "keuze is reuze buffet" besteld. Omdat alles al vol zat hebben we een deal kunnen maken door het eten zelf op te halen en hebben het in onze eigen gastronoombakken opgewarmd. Perfect dat dit zo kon! Iedereen heeft heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig lekker en prima service

Dit is nu voor de 2 keer en een uitstekende service en goede kwaliteit van alles wat gebracht en voldoende per persoon en daarna alles op gehaald sjapo

Kan niet beter!

Wat hebben we genoten van het buffet. Alle vleesgerechten waren heerlijk en de salades lekker vers en fris. Lekkere aardappeltjes, stokbrood met kruidenboter en rijst erbij. En alles werd compleet geleverd, exact op de afgesproken tijd, met borden, bestek en verwarmde serveerschalen. Ook fijn dat je niets hoeft af te wassen en alles weer op tijd opgehaald wordt. We waren met een gezelschap van 30 personen en we hebben veel complimenten gehad voor het fantastische buffet. Wij worden vaste klant! Helaas moesten een paar familieleden zich afmelden omdat ze net voor de Kerst corona hadden opgelopen, dus als we de kans krijgen om dit binnenkort nog eens over te doen, dan houden we ons aanbevolen.

Smakelijk buffet

Heerlijk gegeten. Het was niet echt duidelijk wat vega en notenvrij was. Stickers vergeten?

prima communicatie en een prima product

De communicatie bij de bestelling verliep prima: er kwam heel snel reactie op mail. En ook de communicatie rond de aflevering was uitstekend: zowel mail als sms. Een groot compliment voor de bezorger die het buffet kwam afleveren: heel erg vriendelijk en behulpzaam. Dat gold ook voor degene die de spullen kwam ophalen. Ik ben dus vooral tevreden over het personeel. Maar ook de prijs/kwaliteitverhouding van het eten is uitstekend. Het is echt heel royaal voor het aantal personen. We konden na afloop nog veel mensen blij maken met een "doge bag". Vooral bewoners van het AZC in Zeewolde hebben ongetwijfeld na-genoten / gesmuld. Als we volgend jaar weer een dergelijke maaltijd kunnen organiseren, worden we echt weer klant,

Wat heerlijk! Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en de klant tijdig en goed informeert.

Dit is het tweede jaar dat wij, tijdens de kerstvieringen, gebruik maken van een buffet van de buffettenboer en ik heb het diverse malen aan anderen verteld: dit is een perfect georganiseerd bedrijf! -het eten is hartstikke goed -men is klantvriendelijk en denkt mee -er kan tot een aantal dagen voor de bijeenkomsten een wijziging in aantallen worden aangebracht -je wordt tijdig en goed geïnformeerd over lever- en ophaaltijd Kortom: een aanrader!

Goede service en lekker eten

Alles was goed verzorgt, lekker eten, alles ontvangen zoals beloofd, daarnaast goed op de hoogte gehouden over de leveringstijden en ophaaltijden. En keurig op tijd!

Al meerdere keren buffetten besteld. Altijd goed verzorgd en goede communicatie voor het brengen en ophalen. Wij zijn super enthousiast over alle buffetten die in de folder staan. Eten altijd goed gekruid en erg smaakvol. Ik raad het iedereen aan om bij de Buffettenboer te bestellen.

Prima geregeld en heerlijk eten!

Je werd goed op de hoogte gehouden wanneer het buffet bezorgd werd. Het smaakte goed! Het enige wat wij misten was een bordje met de naam van het gerecht wat in de bak zat.

We hebben met 14 personen genoten van het buffet. Op tijd bezorgd en alles zag er top uit. Het was heerlijk bijna alles is op gegaan. De stokbroden waren er lekker en ook ruim voldoende voor iedereen. Dit us een echte aanrader als he met een grote groep mensen wilt eten, je hoeft de keuken niet in de buffetten boer heeft alles perfect gekookt, even opwarmen en aaaaaaanvallen maar zo heb je alle tijd voor de gasten. Zeker voor herhaling vatbaar. Oh ja niet geheel onbelangrijk, zelfs de afwas word voor je gedaan, ideaal. Ik geef jullie eendikke 10 Groetjes Sylvia

Top bedrijf gaan er zeker nog een keer wat bestellen.

Het was super, een hele goede service en het was genoeg en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. Vr.gr. J.Zwiers

Als een geweldige ervaring. Top geregeld allemaal.

Heerlijke kerst met luxe buffet vis en vlees

Eten is heerlijk en voldoende, bereiding eenvoudig, bezorg- en ophaalservice goed geregeld. Kortom we hebben een fijne kerst gehad, zonder stress en met blijde gezichten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Gisteren eerste keer kennis gemaakt met de Buffettenboer. Zeer goede communicatie. Bezorger legt alles goed uit. Eten was voortreffelijk genoeg voor iedereen. Gasten waren onder de indruk van het heerlijke eten. Voor herhaling vatbaar. Groetjes Ron en Elly.

Uitstekend en meer dan genoeg.

Het bestelde buffet keurig op tijd bezorgd en de uitleg was voldoende. Het buffet was super verzorgd en smaakte voortreffelijk. Er was meer dan voldoende te eten. Ga jullie verder aanbevelen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken