Super goed en super lekker

Goede service en heerlijk eten! Echt een aanrader

We hebben nu meerdere keren bij jullie buffetten besteld en altijd goede recensies van de gasten mogen ervaren.

T was net als anders weer goede bezorging en heerlijk eten en geen afwas.

Gewoon op tijd bestellen. T kan altijd nog tot 4 dagen ervoor gewijzigd worden. Prettige medewerker bij de bezorging. Helaas konden we door omstandigheden niet thuis zijn toen alles werd opgehaald, maar alles mocht klaar staan op n aangegeven plaats. We komen zeker nog eens terug.

Als ik 6 sterren kon geven, deed ik dat!

Eten was echt super! En gemakkelijker kon het niet. Alles uitstekend gecommuniceerd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekker eten en goeie service

Voor mijn personeelsfeestje hebben we het buffet besteld bij de Buffettenboer. Het was in één woord TOP! Alles was super goed geregeld; keurig op tijd geleverd, alles netjes verzorgd en ruim voldoende. Alles wordt ook goed en duidelijk met je gecommuniceerd. Het eten zelf was echt heerlijk en viel bij iedereen goed in de smaak. Je proeft dat er aandacht aan is besteed. Zeker een aanrader voor wie zorgeloos wil genieten van een goed verzorgd buffet!

Smaakte prima iedereen tevreden

Er was een opmerking de glutenvrij salades waren erg droog.

Een volgende keer maak ik zeker weer gebruik van deze service.

Keurig verzorgd, afspraken worden nagekomen en alle gerechten zijn zeer smaakvol.

Superlekker stamppotbuffet, incl topservice!

Zeer tevreden over de Buffettenboer! Ideaal wanneer je voor grote groepen eten nodig hebt. Alles wordt bijgeleverd en de kwaliteit van het eten is top. Vooral het stoofvlees is waanzinnig lekker! Alleen maar complimenten ontvangen van mijn gasten! En het mooie is: naderhand wordt alles weer netjes opgehaald en de afwas geef je ook gewoon lekker mee. Kortom, goed eten en topservice!

Lekker, makkelijk en méér dan genoeg!

'Buffettenboer' bedankt. Wat een heerlijk eten én soepele bestelling/levering. Dit zorgde ervoor dat iedereen kon genieten van onze borrel + diner met het team en partners. Iedereen kon mee-eten zonder dat collega's nog van alles moesten regelen. Heel fijn. Van makkelijke 'webshop' tot telefoontjes vooraf aan levering en ophalen.

het was weer geweldig

het is geen feest als de buffetboer niet is geweest

Het buffet werd precies volgens afspraak geleverd. Alles werd nog even uitgelegd door de bezorger. Het eten was erg lekker en er was ruim voldoende voor iedereen.

Heerlijk eten en ruim voldoende voor iedereen

Communicatie snel en duidelijk. Goede service, bezorging prima op tijd.

Super!!!

Onze eerste ervaring met de Buffettenboer, schot in de roos! Alle gasten, incl.wijzelf, hebben genoten van het Italiaans Buffet. Veel keus, een diversiteit aan gerechten en meer dan voldoende voor iedereen. En natuurlijk ook de berichtgeving rondom de bezorging en de vriendelijke bezorgers zelf. Kortom topervaring! Dank aan het volledige team van de Buffettenboer voor de ontzorging.

Top kwaliteit, voor een top prijs!

Dit bedrijf niet kennen, toch aandurven, onze verwachtingen totaal overtroffen met een geweldig stampottenbuffet. Iedereen was lovend. Vanuit ons feestje weer nieuwe klanten. Hoe mooi kan het zijn! Prijs kwaliteit perfect. Jullie hebben ons overweldigend! Daarvoor Dank. Vr groet, Bianca.

Je zou er bijna een feestje voor verzinnen..... zo'n lekker buffet!

Echt een aanrader deze Buffetten Boer! Vragen werden snel en zeer vriendelijk beantwoord. Er werd meegedacht over oplossingen. Leuke vriendelijke bezorger die nog even goede tips gaf. En de gasten... ze waren dik tevreden. Wat een lekker eten en meer dan genoeg. Wie verzint de volgende aanleiding voor een feestje?

Reuze is keuze genieten!

We hebben een Reuze is Keuze buffet geboekt bij de Buffetten Boer. Nou inderdaad, voor iedereen was er wat lekkers bij en ruim genoeg. Gewoon top net zoals de BBQ Boer.

Hoe krijg je de buren stil,door samenop burendag stampot van "de Buffetten boer" te eten.

Wat hebben we op onze buren dag genoten van de stamppotten. Het vlees geweldig van smaak. Hoe krijg je gezellige buren stil, Bestel stampot buffet "bij de Buffetten boer". Gaan we zeker vaker doen. Bedankt.

Kon niet beter !!

Gisterenavond tijdens ons straatfeest enorm genoten van jullie buffet, we hebben ontzettend veel complimenten gekregen ! Het contact met jullie was ook erg goed ! We hadden namelijk een veganistisch persoon erbij en ik kwam er zelf niet uit hoe en wat ik daarmee moest doen. Na een telefoontje met jullie is dat geweldig opgelost en diegene heeft erg gesmuld van de gerechten. Het brengen ging ook uitstekend, aardige jongen die alles goed uitgelegd heeft ! Al met al echt top geregeld dus dit was zeker niet de laatste keer.

Na een eerdere ervaring nu de boeren buffet geprobeerd. Prima verzorgd. Perfecte levering. Tot drie dagen van te voren gemakkelijk te wijzigen en direct stond het geld weer op de rekening. Iedereen vond het heerlijk. Enigste minpuntje we kregen niet alles op.

Zeer goed!

De service, contact en vriendelijkheid is zeer goed. Het eten is ook heel lekker. Onze vrienden en familie hebben zeer genoten. En naar onze mening is iedereen met volle buikjes, en goede mond op mond re lame voor de buffettenboer zeer tevreden naar huis gegaan.

Goede communicatie, perfect verzorgd en heerlijk eten! Wij hadden een Luxe Buffet. Een dikke aanrader!!!

Bestellen via website ging makkelijk. Boerenbuffet voor 11 personen en 1 allergeen buffet besteld. Vraag over allergeen buffet kon gelijk per mail gesteld worden en werd heel snel beantwoord zodat we alles in 1x konden bestellen. Aflevertijd werd duidelijk gecommuniceerd en via track en trace was bezorger te volgen. Alles werd in thermobakken geleverd. Duidelijke instructie voor het opwarmen. Al het eten was van heel goede kwaliteit. Zeer vers. Fruitsalade ook super vers, appels bv heel knapperig. Stokbroden in afgesloten zak meegeleverd. Paar minuutjes opgewarmd in de oven. Tiramisu als toetje. In leuk bakje per stuk geleverd. Erg lekker. Er was meer dan genoeg. Bij order bestek, borden en opscheplepels besteld. Naderhand de afwas in krat neergezet. Van tevoren werd gecommuniceerd wanneer dit opgehaald zou worden. Kortom: geweldig.

Geweldig en heerlijk buffet.

Iedereen vond het heerlijk. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Voor herhaling genomineerd door de leden van het muziekgezelschap.

Wederom een fantastische ervaring met de Buffettenboer. Vanaf het eerste contact alles tot in de puntjes verzorgd. Het eten was heerlijk, supervers - van frisse salades tot warme gerechten. Onze gasten waren dolenthousiast en wij konden zorgeloos genieten. Geen stress, alleen maar feest!

Goed georganiseerd en lekker eten!

Goed georganiseerd en lekker eten!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken