Met een beetje twijfel besteld, absoluut geen spijt, gaan het vaker doen !

Heel netjes en schoon bezorgd, prima kwaliteit. Echt aan te bevelen!

Super lekker , goede kwaliteit.

Het was een geweldig buffet. Helaas wat minder vlees, rijst en aardappeltjes als voorgaande jaren. Stokbrood in overvloed. Mag best wat minder ! Kruidenboter daarin tegen weer weinig. Al met al, kwaliteit van het eten zeer goed ! Hoeveelheid viel ons dit jaar erg tegen. Jammer . Toch al een aantal keer naar tevredenheid besteld maar nu twijfel ik over volgend jaar. Goede bezorgservice. Door de bijgeleverde branders werd het vlees/aardappelen/ rijst wel goed verwarmd maar de branders waren na 3 uur ook wel leeg.

Heerlijk eten en op tijd bexorgd.

Alles mooi op tijd en compleet bezorgd. Heerlijk eten. Zeker aanrader om vaker te doen.

Heerlijk

Prima geregeld, genoeg en lekker eten, communicatie helemaal goed, tijdspad bezorgen super

De communicatie met de helpdesk en het personeel is erg fijn! Ze komen alles netjes brengen en zijn vriendelijk aanwezig. Iedereen heeft genoten van het heerlijke buffet.

Het was super!

We hadden het vis&vleesbuffet. We hebben echt heerlijk gegeten en kregen dan ook veel positieve reacties! Netjes optijd geleverd. Er ontbrak 1 extra bijbesteld gerecht. Na een telefoontjes was dit heel snel en erg netjes opgelost. Fouten worden overal gemaakt, het is maar het hoe er mee omgegaan wordt. Ook daarvoor complimenten! We maken zeker nog eens gebruik van jullie ruimte aanbod!

Geweldig lekker en netjes!

Was helemaal top! We gaan het zeker nog eens vaker doen! Een echte aanrader!

Kwaliteit en service,TOP

Besteld, gebracht, enorm genoten van alle verse gerechten ( kerstbuffet) en ook, weer opgehaald, geweldig

Perfect, wij hebben genoten!

We hebben werkelijk een onvergetelijke ervaring gehad met het stamppot buffet. De zuurkool stamppot was een smaakexplosie van heerlijkheid, met de perfecte balans tussen zuurkool en aardappelen. De boerenkool stamppot verraste ons met zijn rijke smaak, terwijl de stamppot wortel een verrukkelijke zoete toets toevoegde. Wat de bijgerechten betreft, de hachee was zo mals dat het gewoon smolt in de mond, de gehaktballen waren sappig en vol van smaak, en de worstjes voegden een hartige dimensie toe aan het geheel. De diversiteit aan smaken zorgde voor een culinaire reis die onze verwachtingen overtrof. Kortom, dit stamppot buffet is absoluut een aanrader voor iedereen die van smaakvol comfortfood houdt. We kijken al uit naar de volgende keer!

Heerlijk eten en zo makkelijk!!

We hadden een stampottenbuffet en iedereen (23 personen) vond het heerlijk, het stoofvlees was ook echt om van te smullen. En als alles op is, dan niets geen gedoe en afknapper van de afwas te moeten doen! Zoals altijd allemaal weer top geregeld!

Perfect geleverd, voldoende en erg lekker

Levering op tijd door vriendelijke bezorger. Goede uitleg. Eten was ruim voldoende en lekker. Mijn gasten waren heel tevreden en gaven aan dat ze eigenlijk teveel gegeten hadden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Echt top!

Perfect verzorgd, lekker, voldoende en netjes geleverd

Top avond, heerlijk eten

Alles was netjes bezorgd en makkelijk op te warmen. Iedereen heeft lekker gegeten en een aanrader voor iedereen die met een groep echt lekker wilt eten

Smakelijk gemakkelijk

Prima verzorgd en erg smaakvol

Enorm genoten, lekker eten en top verzorging

Goede communicatie, veel keuze, afspraken worden nagekomen. Ik ben fan!

Verrukkelijk

Fantastische cateraar met grote keuze, heeeeeele lekkere buffetten en dat allemaal volgens afspraak geleverd!!!!

Een zeer geslaagde Kerst lunch

Levering was op tijd. Alles was netjes verzorgd. Netjes en schoon verpakt. De smaak van alle gerecht was prima. Lekker en ruim voldoende.

Overheerlijk

Gisteren 14-12-2023 hadden wij een kerstviering met een buffet voor 95 personen (Deel de Dag, voor ouderen) Ik heb hier voor onze organisatie al vaker besteld en wist dat het goed zou zijn. We hadden het "de keuze is reuze" en "vis en vlees" buffet, echt heerlijk. Het zijn ruime porties en alles is vers. Wij zijn erg tevreden!! Jolanda Weber (Nijmegen)

super

Oh jongens wat was het weer goed. We hebben heerlijk gegeten.

geweldig

goede verzorging lekker eten netjes verpakt keurig verzorgt

Alles is perfect geregeld. Je krijgt een mail tussen welke tijd je buffet geleverd wordt. Heel handig. Uitleg hoe het wordt aangeleverd en hoe je alles verwarmd. Het buffet was geweldig en de gerechten waren echt heerlijk. Het was een vis en vlees buffet. Ook voor degene die Hallal en vegetarisch zijn wordt er rekening mee gehouden. Als je dit doorgeeft wordt het perfect aangegeven bij het afleveren van het buffet. Ook zij vonden het heerlijk. Voor het ophalen krijg je ook een tijd door wanneer ze komen. Al met al het was gewoon perfect geregeld, heerlijk buffet en iedereen was zeer tevreden en hebben heerlijk gegeten. Ben je op zoek naar een koud/warm buffet raad ik de Buffetten boer zeer zeker aan.

goede service

Prima geweldig bedrijf Bufeten boer ik raad dit bedrijf aan .ze leveren door het hele land geweldig . Zeer zeer tevreden .

Heerlijk eten!!

Er werd mij verteld dat het opwarmen in 2 uur zou lukken. Echter na twee uur was het eten zeker nog niet warm. (Wij hadden stamppot buffet). Voor de rest was alles prima geregeld!!

Geweldig!

De keuze was reuze menu, doet zijn naam goed aan. Het was heerlijk en echt veel keuze. Alles was goed geregeld en alles was op tijd. Ik raad dit iedereen aan om dit buffet te proberen. Wij komen zeker weer terug.

Gastvrije en complete service, met een heerlijke smaakvol en uitgebreid buffet

Nadat ik op 2 verjaardagen al een keer heb mogen genieten van de services en smaakvolle buffetten van de Buffetten boer, moest ik nu de kerstborrel voor mijn collega´s van Buurtzorg Noordwijkerhout verzorgen. De keuze voor het eten had ik snel gemaakt, namelijk een buffet van de Buffetten Boer. Ik koos voor 2 verschillende buffetten, zodat er genoeg keuze was voor iedere verpleegkundige en haar of zijn partner. Het buffet werd op de afgesproken tijdstip bezorgd. Alles werd keurig geinstalleerd en uitgelegd. Rond etenstijd was alles goed opgewarmd en alle aanwezige collega´s met partners waren zeer enthousiast. De volgende dag werd alles, wederom op het afgesproken tijdstip opgehaald. Ik werd zelfs nog 15 minuten van te voren gebeld. Kortom het was een geslaagde borrel, mede door het heerlijke buffet

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken