bestelling volgens afspraak op tijd geleverd. Kwaliteit is goed en hoevelheid is ruim voldoende.

We bebben heerlijk gegeten

Voor mijn 40e verjaardag heb ik een buffet besteld. Was lekker eten en alles werd netjes optijd gebracht. Ik denk dat er weer een paar fans bij zijn gekomen op de verjaardag. Die vast ook een keer een bestelling gaan doen.

lekker en ruim voldoende

Prima afspraken, afwijkingen in bezorgtijd worden keurig gecommuniceerd. Kwaliteit van het buffet was uitstekend, ruim voldoende en erg goed.

PrimaGoed eten! Goede communicatie, en zeer goede service!

Goede kwaliteit, en goede smaken!

Het is goed voer van de bufettenboer en het kost ook bijna geen moer

Heerlijk eten ruim voldoende. Telefonisch goed bereikbaar. Goede uitleg. En je kunt precies waar de chauffeur zich bevind. I een woord super

Super!! Wij zullen zeker weer eens bestellen!

Ik heb de service van De Buffetten Boer als zeer prettig ervaren. De online tracker zorgde ervoor dat wij goed op de hoogte waren hoelaat de bezorging en het afhalen zou plaatsvinden. Het eten was erg lekker en smaakvol, en alle gasten waren hier ook zeer tevreden over! De prijs/kwaliteit verhouding was verrassend goed. Meer dan genoeg eten en het opwarmen was eenvoudig. Dank voor deze prettige ervaring! Wij zullen zeker vaker gebruik maken van jullie service, Buffetten Boer!

Top, alles uitstekend geregeld.

Duidelijke communicatie over brengen en halen. De kwaliteit en hoeveelheid is optimaal ze hebben er allemaal van genoten, iedereen was aangenaam verrast. Al iedere bestellingen gedaan maar gaat zeker nog vaker gebeuren. Dus echt een aanrader. Een super tevreden klant.

helemaal top en een goede service

Geweldige eerste ervaring!!

Een heerlijk feestje mede door het buffet dat jullie verzorgd hebben. Iedereen vol lof over alle lekkere gerechten. Wij blij met de service. Heerlijk eten thuis bezorgd. Dankjulliewel !!

Lekker en goed geregeld vooral gemak

Eten was lekker en ook nog genoeg dat er zelf mensen 2 keer konden opscheppen. Wat voor ons de mooiste voordeel van jullie service is het noet hoeven afwassen ahahhahaha.

Super geregeld en lekker

Buffet was prima, eten voldoende en super lekker. 1 min puntje: moet 8 bakken verwarmen en maar voor 6 plaats. Kan ze bovenop elkaar zetten misschien maar vanwege veiligheid niet wenselijk.

Het was weer heerlijk

Het was wederom goed. Heerlijk boerenbuffet, goed en netjes verzorgd. Makkelijk te bestellen, goede communicatie voor halen en brengen van de spullen. Echt een aanrader, ook voor kleine groepen.

Alles was naar wens.

Iedereen vond het super lekker .

Perfect geregeld

Bestellen ging eenvoudig, goede communicatie, alles netjes geleverd zoals besteld en erg lekker

Alle gasten waren buitengewoon enthousiast

Niemand van de gasten kenden de buffettenboer maar iedereen was zeer enthousiast en wilden gelijk een datum voor volgend jaar afspreken. Het eten was heerlijk,ruim voldoende. Wij hadden alles 2 uur voor aanvang aan gezet zoals de (duidelijke)folder aangaf en het eten was goed warm. Het tijdstip van levering klopte prima. Dus niets als lof. Dank zij jullie hadden we een gezellige geslaagde avond. Bedankt en tot volgend jaar. Wil van Kersbergen

Het was weer fantastisch. 3x in 1 maand. Dat zegt genoeg toch!

3 x buffet in 1 maand dat doe je alleen als het zo top verzorgd is! Nooit besteld? De moeite waard

Fantastische service

Lekkere en uitgebreide gerechten, perfect voor een sinterklaas avond met collega’s!

Het was netjes geregeld allemaal. Ik kreeg de dag van te voren een tijdsvak van een uur waarin het eten gebracht kon worden, fijn dat het maar een uur was en niet meer. Uitgelegd hoe het werkt en er zat ook een boekje bij. Het was meer dan genoeg eten. Ik miste alleen een broodmes en plank voor erbij en meer kruidenboter.

Heerlijke Hollandse Stampotten

Wij hebben genoten van een heerlijk stampotten buffet! Er was meer dan genoeg en het smaakte super! Bezorging ook top! Zal zeker nog eens gebruik maken van de service van de Buffetten Boer!

Zeer goed verzorgd

Het eten was voortreffelijk. Ondanks slecht weer en files toch netjes op tijd geleverd.

Goed verzorgd buffet, alles volgens afspraak nagekomen.

Erg tevreden: Ik had een relatief klein buffet besteld (10 personen). Het eten was prima in orde en alles goed volgens afspraak verlopen (levertijd, ophaaltijd, inhoud levering). Het opwarmen van het warme deel was vrij eenvoudig. Houdt rekening met de tijd die er voor nodig is (tot 2 uur), dit wordt door de leverancier ook duidelijk aangegeven.

Heel goed geregeld en voldoende eten!

Voor onze teamdag op het werk heb ik een buffet geregeld via de Buffetten Boer. We zijn hierop gekomen door eerdere positieve ervaringen bij de Barbeque Boer. Ook deze keer was het weer top geregeld! We hebben gekozen voor een Italiaans buffet (omdat ik zelf volgend jaar tijdelijk naar Italië vertrek) De communicatie via de mail en via berichtjes loopt goed, afspraken worden nagekomen zoals ze ook echt zijn afgesproken. Vriendelijke service bij het brengen en ophalen van alle spullen en het eten. Het eten is ook ruim voldoende. Ik kan hier zelf nog een aantal avonden van eten :) Een ruime variatie aan verschillende gerechten dus voor iedereen wat wils. Ik had ook graag een buffet willen bestellen voor Kerst met de familie dit jaar, maar helaas zijn ze al volgeboekt. Anders was dit een perfecte oplossing voor ons geweest. Nu wordt het Chinees helaas :(

Met zijn allen genoten van een heerlijk buffet

Vriendelijk personeel Goede uitleg en meedenkend

Gewoon goed

Communicatie verloopt goed, alles volgens afgesproken tijd geleverd. Begeleidend schrijven was op orde. Eten was lekker en genoeg. Kortom een goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken