De service, bezorging en de kwaliteit zijn uitstekend.

Voortreffelijk

Een zeer goed en uitgebreid buffet die ik iedereen kan aanbevelen wat ik dan ook doe!!

Heerlijk eten, goede service. Gewoon fantastisch

Mijn 85e verjaardag was mede door het heerlijke eten onvergetelijk. Heb mij nergens zorgen om hoeven te maken. Alles was gewoon goed. De vegetarische, de lactosevrije- en glutenvrije gerechten waren ook allemaal heerlijk. kan het iedereen aanbevelen.

De buffetten waren goed verzorgd en geheel naar wens.

De buffettenboer heeft ervoor gezorgd dat ik een zorgeloze en fijne 60e verjaardag heb gehad. Er was voor ieder wat wils, zelfs degenen met allergieën, dus speciale buffetten hebben het er nog over dat het zo fijn was dat ze zorgeloos konden eten.

PERFECT

Alles volgens afspraak verlopen en heel lekker eten!

Zeer goed buffet met heerlijke gerechten en ruim voldoende hoeveelheden van alle gerechten.

Top hoor!

Zalig stampottenbuffet, mooi op tijd geleverd en inderdaad warm in de aangegeven tijd. Super fijn dat we de afwas ook aan jullie over mochten laten. Voor herhaling vatbaar!

Prima, hadden we verwacht, zo goed.

NVT

Fantastisch buffet op ons feest!

Na de vele goede reviews te hebben gelezen, hebben wij er ook voor gekozen om het buffet voor ons feest bij de Buffettenboer te regelen. Wij zijn 10 jaar getrouwd en wilden dit goed vieren. Het buffet heeft daar zeer zeker aan bijgedragen! We hebben gekozen voor 3 soorten buffet (Italiaans, Saté en Keuze is reuze). Wat fijn dat we dit zo zelf konden samenstellen! De desserts zijn trouwens ook echt een aanrader om erbij te nemen! We hadden het buffet besteld voor 48 personen, er was meer dan genoeg eten! We hebben eigenlijk alleen maar complimenten gekregen over hoe lekker het was en veel mensen wilden weten waar we het geregeld hadden. Over het proces van bestellen ook niets dan lof: een duidelijke website waardoor het bestellen soepel verliep. Ook heel fijn dat het buffet inclusief borden en bestek is. Tot een paar dagen van tevoren kun je nog wijzigingen aanbrengen. Wij wilden toch nog wat bijbestellen en dit was zo geregeld en bijbetaald. Een dag van tevoren kregen we een tijdsindicatie wanneer het bezorgd zou worden en op de dag zelf werd het buffet keurig op tijd bezorgd. Een vriendelijke bezorger die alles netjes klaarzette en het buffet opwarmde. Wij hielden het buffet op zaterdag en de spullen werden volgens afspraak op maandag opgehaald. En je hoeft niet eens af te wassen, hoe heerlijk is dat! Het is zo goed bevallen, dat we zeker weten dat dit niet ons laatste buffet bij de Buffettenboer geweest is!

De Buffetten Boer is de sleutel tot een succesvol feest

Ondanks andere mooie reviews was ik blij verrast met het geleverde vis - en vleesbuffet. Mooie gevarieerde producten met voor ieder wat wils. Ook alles zeer hygienisch-verantwoord afgeleverd. Kortom: deze 5 sterren dik verdiend.

Heerlijk eten en goed geregeld

Eten was echt heerlijk! We hadden ook iemand met extreme pinda/noten allergie en wat fijn is dat dan dat je dat kan aanvinken. Was heel duidelijk op de bakken vermeld kon dus niet mis gaan. Dag van te voren SMS met tijdsindicatie van bezorging en voor het ophalen van de vuile vaat ook weer netjes een SMS gekregen. Het was echt goed en top geregeld!!

Het was fantastisch en veel

Het was best spannend veel gasten op bezoek Maar wat was het fantastisch lekker en veel !! Iedereen heeft nog wat meegenomen naar huis we vonden het echt allemaal lekker De volgende keer bestellen we weer

Het zag er weer prima uit en smaakte goed

Tot we al vaker van de buffetten boer eten hebben gehad en mensen die bij ons aten zeer tevreden zijn Alleen waren ze dit keer de kruidenboter vergeten , mar dat kan gebeuren.

In een woord geweldig

De gerechten waren zeer goed bereid en heerlijk om te eten. De haal en breng service is zeer goed met voldoende uitleg voor het verwarmen.

Een smaakvolle gerechten en super service

geweldig buffet

Het buffet was zeer uitgebreid en gevarieerd. Van hoogwaardige kwaliteit. Heerlijke vis en vlees gerechten. De gasten hebben er allemaal heerlijk van zitten smikkelen. De buffettenboer verdiend een dikke voldoende. Wij zullen de buffettenboer daarom ook van harte aanbevelen bij een ieder! De service was van een uitstekend gehalte. Prima tekst en uitleg van de medewerker/bezorger.

Uitmuntend

Het is nu de 5e keer dat wij iets hebben besteld. Alles elke keer goed en goed geregeld. Ook bij eetwensen wordt er goed geluisterd en daar op aangepast. Wij zijn elke keer weer blij, ook met de medewerkers die komen brengen en halen. Dank jullie wel. Groet Carla Reijnen

Fantastisch, Heerlijk, Lekker Smakelijk buffet.

Met 24 personen genoten van het StampottenBuffet. Heerlijk!! Ook de bijgerechten Rookworsten, ballen gehakt en het vlees was super goed van smaak. Bovenverwachting!!

Het was geweldig!!!

Voor ons 15 jarig huwelijksfeest. Is de buffettenboer bij ons geweest. Ze hebben ons voorzien van heerlijk en veel eten. Alles gasten waren erg tevreden, lieten zij ons weten. Wij hadden gekozen voor het keuze is reuze buffet. Alles werd keurig voor ons klaar gezet. Het zag er allemaal mooi en verzorgd uit. Dus willen wij zeggen tot besluit. Hebben wij weer eens een feest met eten op de planning staan. Dan zullen wij zeker weten weer naar de buffettenboer gaan. Eddy en Annet Dokter

Het eten was erg smaakvol

Eten was goed, werkwijze werkte ook goed. Zou alleen nog wel een keuze willen met of zonder salades en zuurtjes. Is niets van gegeten

Het was weer heerlijk

Al vaker een buffet besteld, en ook deze keer hebben we weer genoten van het lekkere eten. En zo makkelijk alles word gebracht je zet het 2 uur van te voren klaar en smaakt heerlijk. Zo kun je een leuk feestje geven waarbij je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan.

Heerlijk

Het eten en de chafing dishes werden keurig op tijd en met goede instructies bezorgd. Alles zag er perfect uit. Goed verpakt, goed gekoeld. En ruime hoeveelheid. Voor ieder wat wils. Vooral de light salade vond echt niemand lekker. Eerder al gehad met ander buffet en met een barbecue, maar deze kan weggelaten worden wat ons betreft. De aardappeltjes vond men ook niet lekker uit een opgewarmde bak. De rest was heerlijk.

Heerlijk engenoeg en goede service

Bestelling goed op tijd gebracht volgens afspraak, fijn dat je mail krijg over de breng en ophaal En het eten heerlijk Echt een aan rader

Fantastisch!

Wat een fantastisch concept. Heerlijk buffet, wij hadden de stamppotten, echt een aanrader. Alles klopt, snel geregeld en top service. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel.

keurig zag er heel goed uit

Het was goed en netjes verzorgd. Kijk alweer uit naar het volgende . We zijn heel erg tevreden met de bufetenboer een dikke 10 Vriendelijke groet tollenaar .

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken