super lekker, makkelijk geregeld

Duidelijke uitleg van de chauffeur, iedereen vond het heerlijk bakken werden goed warm na 3 uur. voldoende stokbrood en kruidenboter, lekkere fruitsalade in 1 woord super! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook goede communicatie.

Toppiee

Bedankje voor onze fijne behulpzame vrijwilligers, keurig op tijd bezorgd, goede uitleg. Zeer behulpzame bezorger. Eten was heerlijk, meer dan genoeg voor iedereen. Aanbeveling? Zeer zeker! En.....geen afwas..

Geweldig! Lekker en ruim voldoende.

Het eten was ontzettend lekker volgens ons en onze gasten. Het was ruim voldoende. Bij afmeldingen heel snel geld terug op de rekening. De service is heel erg goed.

Wat was het weer super geregeld en iedereen vond het heerlijk. Ruim voldoende. En ook heel goede communicatie. CHAPEAU

Heerlijk!

Alles vlot geleverd en makkelijk voor ons om het op tijd klaar te hebben voor het eten. Het was meer dan genoeg, konden er een dag later ook nog van genieten. Veel complimenten van de gasten ontvangen dat ze heerlijk gegeten hebben.

Geweldig en ruim voldoende buffet. Aflevering top.

Super geregeld en goed gevarieerd eten, top!

Netje geinformeerd, en vriendelijke bezorger die alles goed uit gelegd heeft hoe het werkt mbt het verwarmen etc. Het eten is zeker een aanrader, lekker gevarieerd en voldoende voor een ieder.

Compliment

Goede service je word goed op de hoogte gehouden wanneer het eten word bezorgd. Gasten vonden het heerlijk.

Michellinester waardig!

Wij hebben genoten van een super buffet ,zo lekker, moeilijk om te stoppen met eten. veel goed gevulde buikjes verlieten na afloop het feest adres. Zeker voor herhaling vatbaar!

Iedereen geeft geweldige complimenten

Wij hebben al vaker buffet besteld. Elke keer krijgen we positieve reacties. Nog nooit negatieve of aanmerkingen gehad. Probeer het zelf maar, je zult versteld staand hoe goed en goede afhandeling.

Het was weer heerlijk

De griep was zeer positief wat betref het eten. En vonden het allemaal lekker.

Heerlijk eten! Alles op en top verzorgd.

Voor 16 personen een fantastisch buffet gehad. Veel en heerlijk eten. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd aangeleverd. Van alle gasten complimenten gehad over het buffet!

Super en heel lekker

Het was in woord geweldig

Een 10 met een griffel.

Voor de tweede keer besteld, en ook nu weer zeer goed verzorgd. Alles lekker en vers. Restaurant kwaliteit. Onze vrijwilligers waren dol enthousiast. Is voor herhaling vatbaar.

Netjes, schoon, heerlijk eten! Goede service

Voor een vrijwilligersfeest hebben wij een warm buffet gehad, het was een heel goed en lekker buffet. Goede service en niks op aan te merken!

Mijn meest klantvriendelijke ervaring in járen!

Het is iets wat je tegenwoordig niet meer verwacht; vriendelijke mailtjes met kloppende bevestiging en financiën, bescheiden maar tijdige sms'jes. Dat er nog met mij als klant wordt meegedacht, zonder dat ik er zelf achteraan hoef. Ouderwets goeie service. En dus ook een kloppende facturering met dito bestelling - nagekomen afspraken - een vlot betaalde creditnota voor een keurige korting toen er iets veranderde bij de levering (die overigens ruim van te voren met mij besproken werd!). Zowel schriftelijk als telefonisch heel prettig contact gehad. En dan komt er uiteindelijk ook nog een sympathieke chauffeur die heerlijk ruikend eten op tafel zet! Met een familie van zo'n 40 mensen genoten van de ruime keuzes. Er bleef nog een beetje over, maar we hadden het liefst de pannen willen schoonlikken. Overdreven? Dacht het niet! En de prijs ook niet: In heel Nederland (behalve op de Wadden) komt de Buffetten Boer altijd Bovendrijven!

lekker en goed verzorgd.

Goed verzorgd en het eten was lekker. De toetjes ook erg lekker.

Heerlijk en goed verzorgd

Via de online omgeving kun je goed je bestelling aanpassen. Bezorgtijden worden keurig op tijd per sms doorgegeven. Handig dat er borden en bestek worden meegeleverd.

Super goed

Super buffet mogen ontvangen op ons 12,5 jarige huwelijk Het smaakte allemaal heerlijk Iedereen heeft er van genoten op ons feest Goed geleverd in mooie boxen Super blij met de service van jullie Met vriendelijke groet Patricia Eshuis

Goed maak vol en genoeg

Veel eters over de vloer? Bestel een buffet bij de Bufettenboer!

De Buffettenboer komt haar afspraken na. Het eten is heerlijk. De variatie is groot en de hoeveelheden meer dan voldoende. Kortom: een aanrader voor feestjes en partijen.

Alle eters op mijn 70ste verjaardagsfeestje hebben van de buffetten gesmikkeld.

De zeer vriendelijke bezorger was 's-ochtends al vroeg aan de deur. Alle etenswaren werden gekoeld aangeleverd. Prima houdbaar tot later op de middag. Het eten was gevarieerd en veel, heel veel. En lekker, heel erg lekker. Na het eten alles in de kratten en boxen. En klaar.

Echt geweldig

Heerlijk buffet gehad met onze bewoners en verwanten van onze prachtige zorginstelling Thomashuis Vledder, heel veel complimenten voor de smaak en de variatie, zeker voor herhaling vatbaar

Fantastisch!

Van het bestellen, tot aan het ophalen van het servies na het feestje , was alles goed geregeld. Aardige chauffeurs, alles netjes verpakt, de bezorgtijd klopt en uiteraard was het eten geweldig ! Dit was voor ons 12,5 jaar huwelijk. Maar bij ons volgende feestje komen hun het eten weer bij ons verzorgen. Kan niet wachten!

We hebben maar 1 woord nodig....FANTASTISCH!!

We hadden eerder nog nooit gehoord van de buffetboer dus was het spannend om digitaal een buffet te bestellen. Vooral omdat het was voor onze 45 jarig huwelijk dat ook nog eens werd gevierd op een vakantiepark en er ook 2 mensen bij waren die allergisch zijn voor van alles!! Maar dit hadden we jaren geleden al moeten doen!! Iedereen heeft gegeten en genoten! Complimenten gekregen en dit adres gedeeld. Voor ons kon het niet beter en we bestellen zeker nog eens!! Of zoals onze kinderen zeiden: GEEN GEZEUR OF GEOUWEHOER, GEWOON BESTELLEN BIJ DE BUFFETBOER!! Nogmaals het was fantastisch, enorm bedankt!!!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken