Snelle levering! Héerlijk eten!

Al eerder een buffet laten komen, dit was de tweede keer! En zéker niet de laatste keer! In plaats van een heel weekend in de keuken staan, hoef je nu alleen maar een mooi plekje te maken voor een heerlijk uitgebreid buffet! Voor ieder wat wils en méer dan genoeg! Mijn gasten waren dik tevreden! En ook nog eens betaalbaar! Eigenlijk kun je er zelf niet voor koken… Top!

Smakelijk en uitstekend geregeld

We hebben een Italiaans buffet besteld voor een verjaardag. Dit was zeer smakelijk en een succes. Het was eenvoudig om te bestellen, de communicatie over brengen en ophalen was goed en werd opgevolgd. Bij het brengen werd het goed uitgelegd. De smaak van de gerechten was prima. Iedereen heeft lekker gegeten met voldoende keus. De spullen die we in bruikleen kregen waren in goede staat.

Heerlijk!

Keurig verzorgd, precies op tijd en iedereen was blij, ook de kleinkinderen 1 klein minpuntje, 2 stokjes saté voor 2 personen vega was wat mager. Verder prima in orde!!

Het was fantastisch

Het was in een woord fantastisch, allemaal heerlijk gegeten en alleen maar complimenten gehad en aan het eind waren alle schalen leeg

Genieten

Het buffet was heerlijk. Mooie hoeveelheid. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat de manier van opwarming voldoende zou zijn, maar alles was goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Enige scepsis na bestelling, maar compleet verrast met resultaat

Prima uitvoering, alles op afspraak, duidelijk en vooral heerlijk eten. De opmerking slagerskwaliteit in de folder en op de website wordt waargemaakt !

Voor herhaling vatbaar

De kwaliteit van alle gerechten, ook de tiramisu, was prima en werd door onze gasten erg gewaardeerd. Duidelijke persoonlijke uitleg door de medewerker die alles afleverde keurig afleverde. Het opwarmen ging makkelijk en we hadden zelfs gelpotjes over. De hoeveelheid was zeer royaal, alleen de tapenade had iets meer mogen zijn. Gelukkig hadden we zelf nog voor handen. Al met al een zeer geslaagd Italiaans buffet tegen een zeer redelijke prijs.

Kantine omgetoverd in een restaurant!!

Alle 24 gasten waren te spreken over het uitstekende en goed verzorgde buffet. Voor tweede jaar op rij een groot succes, volgend jaar zeker weer opnieuw. Dan gaan we weer voor een ander ongetwijfeld perfect buffet!!

Onbekend maakt bemind!

Wat een heerlijk eten en goed verzorgd! Ik kende jullie nog niet. Heb jullie op internet gevonden en dan blijft het altijd een gok. Maar de uitdrukking 'onbekend maakt onbemind' gaat hier niet op! Variatie en vers. Voor herhaling vatbaar Mvg M Graveland

geweldig

zowel de service vooraf (communicatie, wijziging bestelling) snel en duidelijk. Afspraken worden nagekomen, heel fijn.

Helemaal zoals verwacht, prima in orde!

Nadat we een aantal jaar geleden een buffet hadden besteld, nu weer voor de Buffettenboer gekozen. Wederom weer erg goed in elk opzicht. Fijn mailcontact, lekker en voldoende eten. Duidelijk wanneer je de bestelling kunt verwachten en vriendelijke chauffeur. Onze gasten waren erg enthousiast. Het was allemaal prima in orde.

Bij de buffetboer kun je heerlijke bufetten bestellen! Top kwaliteit!

Het zag er toppp uit! En een hele goeie service! En het smaakte ook voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar!

Fantastisch in 1 woord!!

We hebben met 40 bewoners van onze serviceflat genoten van het stamppotbuffet. Het eten was verrukkelijk en de bewoners, allemaal 80 plussers hebben meerdere malen opgeschept. We kregen alleen maar opgestoken duimpjes, zo lekker dat ze hebben gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar en er zijn nog genoeg buffetten om uit te proberen! De breng- en haalservice was ook top, netjes binnen de afgesproken tijd en goede uitleg over het opwarmen.

Compleet verrast door de diversiteit en kwaliteit van het buffet óók voor de vegetariërs onder ons!!

Lang getwijfeld of wij voor het eerst een buffet zouden regelen voor onze viering van 4 verjaardagen in één. Bij navraag in onze vriendenkring waren er super goede reacties over de Buffetten boer. Uiteindelijk besloten om een buffet te bestellen. Nou, wij waren verrast over de service en kwaliteit van ons gekozen buffet. Wij hebben gesmuld! De hoeveelheden waren ruim voldoende en er was volop keus. Top en zeker een herhaling waard!!

Mijn ervaring is geweldig. Voor een gezelschap was dit de eerste keer dat ik een buffet heb laten bezorgen. Herfst en dan een stamppot buffet kon niet beter. Het eten was heerlijk. Alles Was in de puntjes verzorgd. De bezorging van de bezorger was heel vriendelijk met goede uitleg over het gebruik. De gasten vonden het heerlijk en hebben gelijk genoteerd voor eventueel bij hun een keer te laten bezorgen. Ik kom zeker nog een keer terug.

Lekker eten en geheel ontzorgd!

Het eten was lekker, het was meer dan voldoende en heel fijn om ontzorgd te worden op je eigen feestje!

Toppie verzorgd en de smaken zijn subliem!!

Duidelijk te bestellen. mooie folder met Duidelijke beschrijving wat in de verschillende buffetten zit. En je kunt vlak voor de bezorging nog vanalles veranderen. Het is goed verpakt. Alles is gaar ,maar niet te gaar. Ook de bezorgers zijn vriendelijk Het ophalen van de spullen is ook goed . Vorig jaar met kerst besteld. Nu voor mijn pensioen gedaan. En met kerst weer besteld ,deze x bij onze zoon.

Dankzij De Buffettenboer een geslaagd feest

Mijn ouders waren 60 jaar getrouwd. Het buffet de luxe was uitstekend bevallen onder de 35 gasten. Er was genoeg en heel erg lekker. Gelijk reclame gemaakt voor jullie. Salades en brood waren lekker en alles keurig op tijd bezorgd. Bedankt!! Gr. Mieke

Een zeer goed stamppottenbuffet gehad Ik denk dat mijn gasten in de toekomst ook bij jullie zullen bestellen.

Verrukkelijk

Wat een verrassing. Je stelt je er alles bij voor, maar dat het vis en vlees buffet zo heerlijk en overdadig is, dat hadden wij niet verwacht. Het ontbreekt werkelijk aan niets. Het buffet is keurig netjes gebracht. Ook de uitleg van de chauffeur is goed. Geen gehaast. Alles uitgelegd. Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit, smaak en hoeveelheid. Een aanrader.

Nette bezorger die de spullen kwam brengen. Gaf netjes tekst en uitleg. Alles zat erg netjes verpakt en afgedekt. Het eten zag er netjes en goed verpakt uit, alles vers. Alles smaakte erg lekker, ook de salades waren zalig. Een klein minpuntje, wij vonden de zalm iets te ver door gegaard. Al met al was het een zeer geslaagd buffet. Voor herhaling vatbaar.

Het was geweldig

Buffet voor 70 personen besteld. Dat verliep al erg eenvoudig. Aanpassing van de bestelling ging ook makkelijk. Levering op tijd. Systeem van opwarmen was ook eenvoudig. Het eten was erg lekker. De variatie enorm. De hoeveelheid was meer dan voldoende. Erg geslaagd en een upgraden voor ons feestje.

Goed verzorgd prima op de afgesproken tijd en ruim voldoende

Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken. Zeker een aanrader, ook voor onze volgende keer

Fijne communicatie, goed verzorgd en lekker eten.

Vanwege verdrietige familie omstandigheden moest er op korte termijn een buffet geregeld worden. De buffettenboer was goed bereikbaar voor overleg en ze dachten fijn mee. De levering en uitleg waren uitstekend en het eten was lekker en ruim voldoende.

Ontspannen feest kunnen geven door de goede bezorging verzorging en goede kwaliteit van het buffe

Communicatie was heel goed . Bezorging op de afgesproken tijd en goede hulp van de chauffeur bij het klaar zetten van het buffet. Gasten en wij hebben genoten van het heerlijke buffet. Het was ruim voldoende. De verschillende salades maken het buffet compleet. Het ophalen was ook weer netjes gecommuniceerd Zeker een aanrader

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken