Alle zintuigen werden gestreeld.

Ogen, omdat het er lekker en verzorgd uitzag, Neus, omdat alles heerlijk rook, Mond, omdat alles verrukkelijk smaakte, Tast, omdat het allemaal lekker voelde in je mond en op de tong en een voldaan gevoel in de maag. Oren, vanwege de tevreden geluiden van alle gasten.

Gewoon top de Buffettenboer!

Meerdere keren een buffet door de Buffettenboer laten verzorgen voor grote gezelschappen. Iedereen altijd dik tevreden over de kwaliteit van het eten. Ook heel makkelijk warm te maken en te houden. Voor een fantastisch buffet groot of klein moet je dus bij de Buffettenboer zijn!

Heerlijk! Echt aanrader.

Super goed geregeld! Communicatie via de mail ging vlot. & het eten was heerlijk! Ik had de keuze is reuze buffet besteld nou. De keuze was idd reuze. Iedereen was enthousiast over het eten. En ook super goed geregeld met bezorgen en ophalen. Ook fijn dat alles mee geleverd word qua bestek etc. dus daar ook totaal geen omkijken naar. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Super geregeld

Veel keus, lekker vers, op tijd bezorgd, meer dan genoeg, een aanrader

Niets op aan te merken helemaal tevreden

Prima verzorgd netjes op tijd en heerlijk gegeten 10 punten

Uitmuntend

Alleen maar lof van zowel ons, als de gasten. Gevarieerd, smakelijk en het zag er allemaal fantastisch uit. Verwarmen werkt perfect. Goeie service en een zeer behulpzame, vriendelijke chauffeur op de vroege ochtend. Zelfs degenen, die normaal niet veel eten, hebben vaker dan 1x opgeschept. Dat zegt genoeg toch, dus van ons een dikke 10.

het was echt goed, lekker en voldoende.

Was voor ons de 1e keer maar het was zeker de moeite waard.

Service en kwaliteit uitstekend!!!

Het luxe buffet besteld voor mijn moeders 90ste verjaardag. Het eten was super lekker en zeer makkelijk na de uitstekende uitleg van de bezorger die in het aangegeven uur zoals aangegeven kwam bezorgen. Het is zeker dat wij het weer gaan bestellen bij een volgend feestje.

Geweldig lekker gegeten voor herhaling vatbaar

Thuis breng service kei goed alles mooi verpakt dikke pluim daarvoor en alles wordt weer netjes opgehaald

Meer dan tevreden

Prima buffet. Goed geregeld, compleet en ook een fijne communicatie. Al met al een fijne manier om je gasten te verwennen.

Was wederom super geregeld en erg lekker.

Onze klanten en het personeel waren erg tevreden over het eten. Ook super geregeld het Halal eten en de Lactose vrij, goed duidelijk aangegeven en ook zij waren erg tevreden over de kwaliteit. We houden jullie zeker ingedachten bij een volgende training's avond voor klanten.

heel goed en lekker.

Super goed geregeld allemaal, het eten was heerlijk.

Makkelijk te bestellen. Werd op de hoogte gehouden hoe laat het buffet geleverd zou worden. De chauffeur heeft goed uitgelegd hoelang van te voren en hoe het buffet gewarmd moest worden. Alles werd erbij geleverd. Toen het eten zelf vlees was echt heerlijk lekker mals. Salades en brood erbij alles super goed verzorgd. Er was van alles genoeg, konden er de volgende dag nog van eten. De dag daarna wordt alles weer opgehaald, zonder dat je hoeft af te wassen. Zeker voor herhaling

het was weer uitstekend

het was heerlijk op het laatst was het wel iets afgekoeld , misschien moeten we voortaan zelf de branders aansteken , ik had wat extra,s besteld , ik ben altijd bang dat ik te kort heb voor de mensen , maar er was ruim voldoende. vr.gr. jan de jong

Geweldig concept: heerlijk uitgebreide maaltijd, ophaalservice dus niet zelf afwassen

Wat een heerlijk concept! Maaltijd kun je zelf samenstellen, Eten en toebehoren worden op een afgesproken tijd bezorgd. Het is duidelijk hoe een en ander op te warmen. Genieten van een heerlijke maaltijd en niet hoeven afwassen. Alles wordt weer op een afgesproken moment opgehaald: lege schalen, opwarmschalen en gebruikte borden en bestek! Ideaal! Zeker voor herhaling vatbaar! Top!

Prima verzorgd en veel

Het was wat wij ervan verwachten, maar voor 6 personen was het teveel. Volgende dag nog genoten

Ruim voldoende voor onze groep. Je kan toch niet meer eten dan je maag aan kan.

Alle gasten meer dan tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid!

Goed service vooraf, je kan nog wat aanpassen in je bestelling. Duidelijk wanneer er geleverd wordt, aardige bezorger die nog instructies geeft. Het opwarmen is heel goed te doen, genoeg gelpotjes. Het eten is heerlijk en was meer dan voldoende. Norden, bestek en servetjes erbij. En dan alles weer vies mee terug. Voor een mooie totaalprijs!

Glutenvrij geweldig geregeld!

Ik had een volledige glutenvrij buffet bestelling gedaan. Boeren en American buffet. Alles was super glutenvrij geregeld, tor aan het stokbrood aan toe! Vooraf een aantal keren contact gehad met een medewerker ook dit verliep soepel. Goede bereikbaarheid. Netjes op tijd geleverd. Verse producten. Super van smaak. Wij gaan zeker weer bestellen!!

Geweldige service

Wederom vlees en vis buffet besteld.Wat hebben mijn gasten ervan genoten,en wij zelf ook.Meer dan voldoende eten ,wij eten er na 2 dagen nog van.Wij hebben onze buren op n idee gebracht die hebben binnen kort ook n feestje.Bedankt voor de goede service en de ophalen van de afwas.Tot de volgende keer

Heerlijk buffet keuze is reuze

Heerlijk buffet met ruime keus en zeer zeker genoeg voor de opgegeven personen. Op de afgesproken tijd bezorgd. Super nog even uitgelegd en savonds een heerlijke maal. Zeker voor herhaling vatbaar voor ons uitje met de paardenvriendinnen en voor de accommodatie waar het bezorgd is.

Lekker eten en voor iedereen genoeg keuze

Gemakkelijk en lekker eten. En voldoende voor iedereen.

Zeer smaakvol buffet.

Wat hebben wij en onze gasten genoten van het perfect verzorgde en zeer smaakvol buffet. Via berichtje werd aangekondigd hoe laat het werd bezorgd en ook weer opgehaald. De afwas hoefden we ook niet te doen. Wij zijn dus dik tevreden en raden dit concept echt aan.

Waanzinnig goed!

Jeetje wat een heerlijk eten, het is de tweede keer dat wij hier het buffet hebben laten bezorgen door “de Buffetten Boer” en het eten was wederom verbluffend goed, ruim voldoende voor de beoogde gasten en absoluut een aanrader als je onbezorgd een feestje wilt arrangeren. Kleine kanttekening met betrekking tot de planning. Wij hadden conform de bevestiging in de mail jullie verwacht tussen 14:30 uur en 15:00 uur, de levering kwam om 16:10 uur, dit leverde wat chaos op omdat het feest om 16:00 uur begon en de alleraardigste leverancier tussen het feest gedruis zijn werk moest doen. Stick to the plan, and plan to the arrangement en dan gaan jullie de de 5 sterren bij benadering halen! Onze dank is groot.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken