Lekker eten en voor iedereen genoeg keuze

Gemakkelijk en lekker eten. En voldoende voor iedereen.

Zeer smaakvol buffet.

Wat hebben wij en onze gasten genoten van het perfect verzorgde en zeer smaakvol buffet. Via berichtje werd aangekondigd hoe laat het werd bezorgd en ook weer opgehaald. De afwas hoefden we ook niet te doen. Wij zijn dus dik tevreden en raden dit concept echt aan.

Waanzinnig goed!

Jeetje wat een heerlijk eten, het is de tweede keer dat wij hier het buffet hebben laten bezorgen door “de Buffetten Boer” en het eten was wederom verbluffend goed, ruim voldoende voor de beoogde gasten en absoluut een aanrader als je onbezorgd een feestje wilt arrangeren. Kleine kanttekening met betrekking tot de planning. Wij hadden conform de bevestiging in de mail jullie verwacht tussen 14:30 uur en 15:00 uur, de levering kwam om 16:10 uur, dit leverde wat chaos op omdat het feest om 16:00 uur begon en de alleraardigste leverancier tussen het feest gedruis zijn werk moest doen. Stick to the plan, and plan to the arrangement en dan gaan jullie de de 5 sterren bij benadering halen! Onze dank is groot.

Buffet was weer van uitmuntende kwaliteit

Goede communicatie qua brengservice. Chauffeur geeft uitleg over hoe het eten warm te krijgen. Na 2 uur opwarmen was het eten heerlijk warm Onze gasten waren positief verrast. Kwaliteit eten was uitstekend Bestek en opwarmschalen zagen eruit of ze nog nooit waren gebruikt. Buffettenboer ga zo door!!!!

Goed eten,en het verzorging ervan.

Ik had een buffet voor 14 personen, iedereen was zeer tevreden het eten was heerlijk. Werd keurig op tijd bezorgt, goede uitleg over gebruik van de spullen. Zeker voor herhaarling vatbaar. TOPPIE

Heerlijk eten en goed verzorgd

Goede service alles op tijd geleverd met duidelijk instructieboekje. Eten was heel lekker en meer dan genoeg en compleet. Mijn gasten waren enthousiast. Volgende ochtend alles weer netjes opgehaald inclusief de afwas. Zo heb je een fijn en ontspannen feestje, echte aanrader

Geweldig en meer dan genoeg.

Keurig afgeleverd . Bestek ,borden netjes verpakt en het mooie is...geen afwas. Iedereen was enthousiast en denk dat er meer gebruik van gaan maken.

Een smakelijke en leerzame ervaring!

Op onze leerafdeling in het verpleeghuis hebben we een 'uitzwaai'buffet gehouden om de vertrekkende leerlingen te bedanken en de nieuwe welkom te heten. We hebben hiervan geleerd dat: - de buffettenboer op tijd is - het eten (stamppot) voor iedereen zeer smakelijk is - er meer dan genoeg is - we makkelijk met de bewoners van 2 huiskamers (met familie) in 1 huiskamer kunnen eten - we meer activiteiten gaan bedenken waarbij een buffet van de buffettenboer noodzakelijk is. - deze activiteit een goed rapportcijfer krijgt. -

Het is goed om te weten, je krijgt hier prima eten...!

Het werd prima optijd geleverd. Een hele nette en vriendelijke jongeman, die het allemaal keurig uitlegde. De verzorging van het geheel was keurig, waardoor aanbeveling heel normaal is.

Op tijd bezorgd, geholpen met installeren en alles goed uitgelegd... mijn vader was zeer tevreden..

Top service en goed eten!

Heerlijk, voldoende en gevarieerd eten, goede bezorgservice, duidelijk beschrijving voor het opwarmen van de gerechten. Voor herhaling vatbaar!

Prima buffet.

Lekker buffet. Meer dan voldoende voor ons . Voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd en ruim voldoende

Goede communicatie. Keurig op tijd geleverd. Erg lekker en meer dan voldoende

Het was onze eerste keer dat we de buffetten boer besteld hadden we waren allebei 65 jaar geworden het was ons zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar ook als er iets niet geleverd is wordt het met spoed geleverd de service is zeer goed in een woord voor al onze vrienden als zeer goed bevallen top bedrijf

Het eten was ontzettend lekker, het was ruim voldoende. De jongeman die het bracht was erg vriendelijk en mooi op tijd. Echt super.

HEERLIJK

Het buffet was prima heerlijk voor herhaling vatbaar service was prima

Uitmuntend

Alles wordt neergezet ziet er super mooi en lekker uit en het is ook zeer lekker en meer dan voldoende heerlijke salades en stokbrood met kruidenboter wordt er bijgeleverd niets anders dan top. Ze leveren goed op tijd en kan geen negatief punt bedenken. Echt een aanrader

Bezorging ging veel makkelijker dan verwacht, de uitleg was duidelijk , snel en vriendelijk. Het klaarmaken was ook makkelijk en snel voor elkaar. Het eten was boven verwachting goed!! De hoeveelheid eten was ook heel erg goed, onze visite zelfs nog restjes mee naar huis kunnen geven. Alleen maar lof !

Heerlijk buffet gehad met onze kinderen en kleinkinderen

Na afloop maakte iedereen foto's van de servetten zodat ze de buffetten boer zouden onthouden

Super tevreden: heerlijk gegeten, en ruim genoeg voor iedereen. Goede service verder ook met het opzetten en uitleggen. Prijs per persoon is ook heel netjes, zeker voor de variatie en hoeveelheid die je krijgt. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig lekker eten

Als "teamuitje" een buffet aan huis. Het eten zag er erg mooi opgemaakt uit in de schalen en bakjes en we hebben erg lekker gegeten. Meer dan genoeg voor iedereen en zeker voor herhaling vatbaar. Goede service, top.

Super en verzorgd

Het was de eerste keer bij jullie. Het was super goed geregeld met brengen en weer ophalen.

Lekker en keurig verzorgd

Goede communicatie over levering. In eerste instantie leek het eten wat weinig maar het was ruim voldoende. Iedereen had ruim voldoende gegeten en er was nog wat over zelfs. Gelukkig kunnen zij de hoeveelheden beter inschatten dan ik dat kan. Het gehele gezelschap vond al het eten erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. (Een broodmes erbij geven zou handig zijn)

Alle verwachtingen over troffen

Perfect geregeld, goeie instructies. Met zorg ingepakt en gebracht, en het smaakte heerlijk zonder uitzondering, het heerlijk buffet, onze dank daarvoor

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken