Echt fantastisch!

Na een lastig jaar waarin plotseling heel ziek zijn de boventoon voerde, hebben we gisterenavond met familie en vrienden geproost op de goede afloop. We kunnen er een punt achter zetten en gaan weer door! Al in het ziekenhuis fantaseerde ik hierover en ik wilde dat per se doen met lekker drinken en een Italiaans buffet. Daar hadden we geen spijt van! Het was echt fantastisch! Het buffet werd keurig netjes aangeleverd met een goede uitleg van de vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk! We hebben er allemaal van genoten! En wat een gemak op deze manier. We hadden er zelf amper omkijken naar! Wij kunnen echt iedereen aanbevelen om eens een van de heerlijke buffetten te reserveren! :)

Goede communicatie, je kon altijd met je vragen terecht en een snelle reactie terug. Service aan huis vriendelijk goede uitleg. Eten zag er echt mooi uit, was heerlijk van smaak, grote complimenten van de gasten. Ophaal service correct.

Goede service, geweldig en heerlijk

Van a tot z was alles goed. Heel goed eten. Luxe buffet hadden we.

Een schot in de roos

Bij mijn zoektocht naar een cateraar voor het verzorgen van een buffet kwam ik op internet de buffettenboer tegen. Moest helemaal uit Hoevelaken komen en zou koud worden aangeleverd. De site zag er veel belovend uit dus heb ik de sprong gewaagd. Dit is tot volle tevredenheid verlopen: tijdige levering, grote sortering, smakelijk en volledig waargemaakt zoals op de site is vermeld. Met name ook mijn gasten waar zeer tevreden en hebben het adres gevraagd. Het bezorgen en het weer ophalen van de vuile vaat verliep vlekkeloos.

We hebben voor ons 25jarig huwelijksfeest voor jullie gekozen.we hebben een geweldig buffet gehad er was meer dan genoeg ,oma's stoofpotje en de heerlijke nasi met saté er was keuze genoeg .iedereen was vol lof te spreken en heb bij vele vrienden en familie jullie aanbevolen. De bestelling was makkelijk aan te passen en de communicatie was zeer prettig.De bezorging was ruim optijd alles werd voor ons klaar gezet en de volgende dag werd alles weer opgehaald. Van ons krijgen jullie een dikke 10

Heerlijk eten met gemak

Alweer een hele fijne ervaring! We hebben nu een aantal keer een buffet laten komen voor een feest. Alle verschillende buffetten waker een succes! Allemaal even lekker en wij hadden veel blije vrienden met volle buiken. Dankjulliewel!

Zo geweldig wat hebben wij genoten

In een woord geweldig, wj en onze gasten hebben zo genoten

Heel goed eten.

Op tijd bezorgd. En van alle gasten een positieve reactie. Er werd ook door velen gevraagd waar we het besteld hadden. Dus een echte aanrader.

Heerlijk buffet, goede service

We hadden een luxe buffet besteld voor 14 personen. Ze kwamen het brengen op de afgesproken tijd. Instructies bijgeleverd hoe het opgewarmd moest worden. Het buffet was echt geweldig! Vlees, salades en stokbrood. Daarna kwamen ze alles weer netjes ophalen. Super bedrijf en heerlijk eten!

Heerlijk verzorgd

Goed verzorgd en heerlijk gegeten iedereen was enthousiast.

Prima warm en koud buffet

Gisteren voor de 1e keer een buffet van de Buffettenboer, was prima verzorgd. Wij hadden he vlees/vis buffet, was echt heerlijk. 1 heel klein minpuntje, er zaten 2 borden te weinig bij, maar we hadden zelf ook nog wel wat borden in de kast, dus dat was snel opgelost. Onze gasten waren allemaal enthousiast. Mede dankzij de Buffettenboer een zeer geslaagd feestje.

Het was uitstekend

Makkelijk en duidelijk te bestellen, op de juiste tijd afgeleverd, nog rustig alles uitgelegd! Alles zat schoon hygiënisch ingepakt. Alles was ruim voldoende en een ieder was ruim tevreden.

Verrukkelijk

Hele smakelijke en goed verzorgde catering. Netjes alles verpakt.goede koeling en heerlijk gaar.netjes van tevoren een bericht hoelaat het word gebracht ..ga zeker voor de kerst weer een catering van de buffetten boer bestellen.

In een woord GEWELDIG !

Wij hebben dankzij de buffetten boer een geweldige dag gehad we zijn getrouwd en die dag thuis gevierd met een select gezelschap die waren super verrast met het heerlijke buffet als het eten prima is is de sfeer ook perfect. Alles goed geregeld smaakvol eten netjes verzorgd echt een aanrader , voor ons was het perfect !

Genoeg keuze mogelijkheden. Ook voor kleiner gezelschap. Alles keurig en op tijd bezorgd. Gerechten smakelijk en ruim voldoende.

Heel erg lekker en uitstekend verzorgd

De kwaliteit van het eten was heel hoog. De bezorging was heel goed en we kregen goede uitleg.

Wat hebben we met onze familie heerlijk gegeten van dit uitgebreide goed verzorgde buffet

Het buffet zag er heel goed uit, voor iedereen zat er genoeg bij. Elk gezin heeft nog een portie mee naar huis genomen. Ook de allergievrije bakken waren prima, niemand een allergieaanval gehad. En de communicatie vooraf was ook heel goed geregeld, er kon zelfs iemand thuiskomen bij ons voor overleg. Keurig en ruim op tijd bezorgd en weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede kwaliteit en netjes verpakt en goede prijsverhouding.

Alleen had ik graag van te voren geweten dat het stokbrood nog moest worden afgebakken.

Heerlijk buffet

De reuze keuze buffet gehad. Heerlijk gegeten. Ruim voldoende met de hoeveelheden. Wordt netjes op de afgesproken tijd geleverd.

Wat verder weg komt is super lekker en zeer betaalbaar. Warm aanbevolen

Eén keer per jaar, aan het begin van het lesseizoen, hebben we een startbijeenkomst met onze 50 vrijwilligers die zich bijna dag en nacht inzetten voor de meest kwetsbare mensen (o.a. Oekraïne, Syrië) maar zich ook inzetten voor mensen uit Emmen en omstreken. Zo bestrijkt elke Rode Kruis locatie haar eigen omgeving. Tijdens de Coronaperiode hebben we twee wekelijk 500 voedselpakketten gemaakt en hebben we ondersteunt in verpleeghuizen in de buurt. Eén keer willen we ze allemaal bedanken en dat doen we met een gezellige avond met lekker eten. Ik leg de nadruk op lekker eten want.... jullie eten is voortreffelijk; goed van smaak, zorgvuldig gekozen, voldoende, gevarieerd. Hele goede service en iedereen (40 personen) waren vol lof over het aangebodene. Wat ik minstens zo belangrijk vond was de uitgebreide handleiding. We hebben zelf nog kaartjes gemaakt waar op stond wat wat is (misschien een tip om bij elk buffet een vel met kaartjes te maken waarop staat wat in de warmhoudschalen zit). We kregen namelijk veel vragen van: "Wat is dit?" Het is maar een idee en zeker geen kritiek. Ik beveel jullie aan bij veel Rode Kruis locaties en ook bij de overkoepelende organisatie: Het district Drenthe van het Rode Kruis. Warm aanbevolen!

Het was super

Wat zag het er goed uit' Het smaakte verrukkelijk

Prima kwaliteit, ruime porties en goede service

Voor 100 collega's een heerlijk en goed verzorgd buffet van Buffetten Boer, echt de moeite waard. Gemak, vers, ruim en heerlijk! Doen!

Draai jezelf geen loer en bestel bij de buffettenboer.

Prima service. Afspraken worden nagekomen. Je krijgt meer dan waar voor je geld. Uitstekende kwaliteit. Je hebt er zelf weinig werk van. Alle gasten waren vol lof.

Het was lekker. Maar heb wel als tip: in verhouding zat er weinig rijst bij. Veel vlees, saus, groente e.d. maar wel erg weinig rijst

Het buffet zag er verzorgd uit, en smaakte heerlijk.

De persoon die het buffet bracht, zag er netjes en verzorgd uit. De borden, bestek en opscheplepels waren allemaal verpakt, mooi schoon geen vlekje erop. De persoon die het eten bracht voor 110 mensen stalde de warmhoud bakken netjes uit, en stak ook alle branders aan. De aangegeven tijd om het op te warmen klopte precies. Het eten was heerlijk, en ruim voldoende. Als ik weer een buffet nodig heb, dan zijn zij de eerste die ik daarvoor in aanmerking laat komen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken