Heerlijke avond gehad, mede door het geweldige buffet.

We kregen 20 mensen op t eten. De leeftijd varieerde van 20 tot 80, dus je hoopt dat de buffet keuze goed in de smaak valt bij allen. Nou t was heerlijk, zeker een goede keuze gemaakt. Ze hebben allen heerlijk gegeten en "oom Herman van 80" heeft 4 x opgeschept. Volgens hem is t voor herhaling vatbaar. Dusss..... nieuwe datum prikken dan maar. Super service en kwaliteit. Dankjulliewel.

Prettig contact , Alles naar wens!

Heerlijk buffet Vers goede kwaliteit.Het ontbrak aan niets! Levering ook zeer correct.Het was een heerlijke afsluiting van de dag.Voor herhaling vatbaar en ook onder de gasten alleen maar lof!

Het was weer heel goed verzorgd, bezorging perfect vriendelijke medewerker.

Het eten was super en lekker. Keurig verzorgd en op tijd. Mag ik dit zeggen, ja dat mag ik zeggen zou Mart Smeets zeggen

Fantastisch eten en service!

Tijdens ons bedrijfsfeestje hebben wij de buffetten van De Buffetten Boer laten bezorgen. De keuze was gevallen op het stamppot buffet en het boerenbuffet. Alle collega's waren enthousiast over het eten en de service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect buffet prima

Eten was geweldig

Op en top goed geregeld

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie bestel, wederom goed gesmaakt en top geregeld

Top, perfect!

Top! Heerlijk gegeten. We hadden nog ruim genoeg over, perfect!

lekker

snelle service en prima eten

Heerlijk eten

Goed verzorgd en netjes afgeleverd.

Super goed eten en top service!

Al eerder bij de Buffettenboer besteld en altijd top geregeld; ruim op tijd, alles wordt voor je klaar gezet, echt kwaliteit eten, ruim voldoende en iedereen geniet! Extra fijn is natuurlijk dat je zelf niets hoeft af te wassen; even zorgen dat bakken en borden leeg zijn en weer netjes terug in de kratten, verder kun je het dan gewoon op de ophaaldag buiten bij de voordeur zetten en ze halen het weer op de afgesproken dag en tijd op. Echt helemaal top en we bevelen het iedereen aan. We hadden nu een groep van 70 pers. ongeveer, dan is het natuurlijk superfijn als alles klaar wordt gezet, maar als je eens thuis met een kleiner groepje vanaf 6 pers wil eten, hebben ze dezelfde service.

Zeer goede communicatie en uitstekend eten

Reageren zeer snel op e mail. Nette bezorger, zeer vriendelijk. Eten was ruim voldoende en zeer goed

goed verzorgd keurig op tijd en het eten was prima

fotoclub Herkingen ruime keuze makkelijk te bestellen alles keurig op tijd goed verpakt makkelijk en heerlijk eten complimenten

Super lekker

Was heel erg lekker en goed geregeld

Wederom geweldig

Netjes op tijd geleverd, heerlijk eten en tevreden gasten.

Dik tevreden en heel lekker. Alles netjes en verzorgd aangeleverd. Voor herhaling vatbaar.

Puur genieten

Mijn gasten en ik hebben heerlijk genoten van het buffet, de smaak was voortreffelijk evenals de hoeveelheden, mijn gasten gingen met goed gevulde buikjes de deur uit met een grote glimlach op hun gezicht, al met al een prettige ervaring.

Een heel erg goed buffet

Ik had het stamppottenbuffet besteld. Alles is perfect geregeld. Van opname tot aflevering. De stamppotten en het vlees zijn allemaal erg lekker. Ik had ook een portie vegetarisch besteld. Erg lekker. De hoeveelheden zijn ook meer dan goed. Kortom echt een succes.

Klantvriendelijk en hygiënisch!

Het buffet was makkelijk zelf op te warmen. Alles werd in gesealde bakken geleverd, ook het bestek en borden, dat gaf een fijn gevoel! Iedereen heeft genoten en het was ruim voldoende.

Geweldig!!! Het buffet heeft bijgedragen aan een geweldig feest

Het was een prachtig buffet en het heeft ons feest geweldig gemaakt

Super geweldig goed

Wij hebben een bedrijfsfeestje georganiseerd met een buffet erbij van De Buffetten Boer. Het eten vonden ze echt heerlijk, wij waren met 45 personen en het was meer dan meer dan genoeg de reactie waren geweldig dat iedereen het zo lekker vond! Bij een volgende keer komen wij zeker hierbij terug en geven dit ook door bij onze zorg organisatie. Echt lekker.

Uitmuntend

Zeer goede kwaliteit en super lekker

Zeer goed!

Goed eten, fijne website en goede service

Uit de kunst zo lekker

Het eten was top. Zelden zo’n enthousiaste familie gezien die zo genoten van dit buffet. Vlees-en visgerechten, allemaal heerlijk . Genoeg voor iedereen en keurig verzorgd. Borden, bestek en servetten en extra verwarm potjes. Bovendien op tijd bezorgd en erna weer opgehaald.

In een woord geweldig!!

Al een paar keer bestelde we een buffet. Het is zo keurig verzorgd, heerlijke gerechten en een geweldige service!! Prijs/kwaliteit goed! Thuis bezorgd, compleet met borden en bestek en alles kan zonder af te wassen mee terug. TOP!! Zeker tot een volgende keer…….

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken