Zeer goed verzorgd

Het was heel lekker . Maar geen mail gehad hoe laat het de volgende dag op gehaald zou worden. 10 voor de chauffeur er was belde hij.

Zeer smakelijk buffet!!

Alles keurig verzorgd! Hygiënisch verpakt! Goede "gebruiksaanwijziging"! Eten was heerlijk, groene sla had wat meer mogen zijn. Prima regeling bezorgen en ophalen!

Een fantastische smaakvolle ervaring

Na een bestelling geplaats te hebben die heel voorspoedig verliep krijg je op de datum van bezorging een sms'je met een tijdvak van bezorging.Een hele vriendelijke en geïnteresseerde bezorger legt alles heel goed uit hoe het opgewarmd gaat worden.Dat was al een hele fijne ervaring.Eenmaal opgewarmd kan het genieten echt gaan beginnen. Alles is echt heerlijk en het buffet maakte zijn naam echt meer dan waar want de Keuze was echt Reuze.De volgende morgen wordt alles weer opgehaald met ook van te voren een sms'je met een tijdvak van ophalen met ook weer een hele vriendelijke ophaler. Alles mag vuil meegegeven worden want de afwas wordt voor je gedaan. Door dit alles is is mijn verjaardag ervaring naar een hoger niveau getild.

Lekker eten, levering wat minder

Wij hebben heerlijk gegeten. Jammer dat we vooraf een sms met tijdsindicatie krijgen en we ruim een uur later pas de bezorger ontmoeten. Via track en tracé is dit wel beter te volgen, maar zaten toch bij bezorgen en ophalen lang te wachten.

heerlijk en veel

Heb alleen maar complimenten gekregen over het eten. Dat geef ik bij deze door

Veel en kwalitatief goed eten dat prima verzorgt op locatie wordt geleverd.

Wij waren met 21 personen en er is meer dan genoeg eten geleverd. Het werd op locatie bezorgt met alle benodigdheden voor een buffet. De hoeveelheid is super en het eten is kwalitatief goed. Iedereen gaf complimenten over het eten! Wij zijn zeer tevreden, bedankt!

Het was heerlijk en ruim voldoende

Iedereen smulde ervan op on gouden huwelijksfeest.

Goed verzorgd

De omgang aan de telefoon was erg prettig. Het reserveren is makkelijk en gebruiksvriendelijk en dat maakt het wel fijn om via de website alles door te kunnen geven. Het aanbod is groot en de mogelijkheid dat er rekening gehouden kan worden met allerlei voedselvoorkeuren of toleranties zijn ook heel goed. Het eten was er lekker en ook ruimschoots genoeg. Het werd netjes en verzorgd geleverd met bestek en bordjes erbij. Meteen ook afspraak gemaakt voor het ophalen. Voor een volgende keer gaan wij de buffetenboer zeker weer gebruiken.

Het was Waanzinnig

Het was voor ons de 1ste keer maar voor herhaling vatbaar. Maar wat was er nu zo waanzinnig *lekker eten *voldoende eten *betaalbaar *duidelijke mailverkeer *vriendelijke bezorger, en een duidelijke uitleg

Het was geweldig.

Gemakkelijk on line te bestellen. Buffet werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Alle gerechten van ons luxe buffet, inclusief de vega gerechten, waren super goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Was uitstekend verzorgd.

Er was ruim voldoende eten, wellicht iets teveel voor het aantal personen waarvoor wij hebben besteld. Denk dat het ook best iets minder kan, want het is zonde om eten weg te gooien. Kwaliteit was echter uitstekend en wij en onze gasten hebben heerlijk gegeten.

Fantastische service. Reageren snel op mail en verzorgen erg goed.

Heerlijk eten, goede service. Alles is perfect geregeld. Het wordt op tijd gebracht en de volgende dag wordt alles weer opgehaald. We gaan dit nu bij elk feestje doen.

Grandioos

Iedereen was zeer te vrede. Het contact was zeer duidelijk we werden netjes gebeld toen de bezorger aanwezig was. Een aanrader voor iedereen. Van harte bedankt voor alles. Fr. Johan en de rest.

Zeer goede service Eten was heerlijk en goed verzorgd Alles netjes bezorgd in koelbakken. Jullie zijn TOP Wij hadden buffet voor 18 personen vlees-vis.

Keurig op tijd en super lekker

Was onze eerste keer, maar zeker niet de laatste. Heerlijk vers e smakelijk eten. Alleen maar complimenten gehad. Geen enkele wanklank

De verjaardag van mijn ouders was mede dankzij de Buffettenboer zeer geslaagd!

Als je geheel ontzorgd wilt genieten van een heerlijk en goed verzorgd buffet, dan is het voor ons niet moeilijk kiezen: de Buffettenboer is aan zet! Zó compleet, zó lekker en genoeg voor iedereen! Daarom staat de Buffettenboer bij ons op nummer 1! We hebben weer enorm genoten van al het heerlijke eten, Vrijdag 1 september was een succes om nooit meer te vergeten! Bedankt voor de goede service, het was fenomenaal! Dat is de mening van onze ouders en ons allemaal!

Uitsteking verzorgd!

Levering op tijd, gerechten ruim genoeg en heerlijk van smaak!

Alles was perfect!

Allereerst een super goede service. De bestelling was perfect op tijd, vriendelijk personeel dat precies uitlegt hoe het buffet warm gemaakt moet worden. Het eten was echt heerlijk. Alle gasten waren verrast en gaven veel complimenten. Ik kende de buffettenboer hiervoor nog niet, maar ik kan het iedereen aanraden! Super bedankt.

Fantastisch!

Wat een beleving was dit! We hebben heerlijk genoten van het eten en de overheerlijke kruidenboter! Alles is keurig netjes bezorgd, we kregen nogmaals een uitleg en de volgende dag is alles opgehaald. Zeker een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Wat een heerlijke ervaring Wat een top eten van tevoren sms gehad hoe laat het eten kwam klopt precies uitleg van de chauffeur gehad hoe op te warmen alles in koelboxen geleverd pure gemak geen gedoe met hoe houd ik het warm het eten meer dan genoeg en super lekker eten de volgende dag alles weer opgehaald en dat mag je ook bij de voordeur zetten hihi kan je lekker uitslapen Kortom een verrijking van ons feest wij en onze gasten hebben heerlijk gesmuld xxx

De gasten vonden het helemaal geweldig

Geweldige service van het brengen op tijd tot het netjes weer ophalen. Goede communicatie zowel telefonisch als via mail. Duidelijke uitleg hoe het buffet warm te maken. We hadden de ”keuze is reuze buffet” voor 15 personen. Wat een heerlijke vleesgerechten, super lekker stokbrood en alles meer dan genoeg. Salades had wat ons betreft minder gemogen en het overheerlijke rijstgerecht had wat meer gemogen. Aardappelgerecht was precies goed. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk buffet en meer dan genoeg

Het luxe buffet was perfect, mooi op de afgesproken tijd aangeleverd. T vlees en salades waren heerlijk en ook meer dan genoeg. We hebben er de afgelopen dagen nog heerlijk van gegeten. Echt n aanrader voor als er n feest op de planning staay

Lekker en ruim voldoende eten

Met de groep van 21 personen genoten van dit buffet ook voor de gluten vrije persoon uitstekend verzorgd

Italiaans buffet, geweldig eten, smaakvol en voldoende voor 48 personen.n.

Geweldig, hoe gemakkelijk je kunt bestellen via de site en gelijk respons. Mocht je later nog iets willen toevoegen kan dit tot drie dagen van tevoren. De communicatie was ook goed. Het Italiaanse buffet werd drie uur van te voren geleverd borden, bestek en alle toebehoren werd hygiensch verpakt. Alles werd klaar gezet zodat wij geen rompslomp hadden wat heel prettig was. Het eten was geweldig van smaak en de hoeveelheid meer dan voldoende. De buffettenboer is echt een aanrader. Heel erg bedankt voor de goede service en het goede eten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken