In een woord geweldig

De gerechten waren zeer goed bereid en heerlijk om te eten. De haal en breng service is zeer goed met voldoende uitleg voor het verwarmen.

Een smaakvolle gerechten en super service

geweldig buffet

Het buffet was zeer uitgebreid en gevarieerd. Van hoogwaardige kwaliteit. Heerlijke vis en vlees gerechten. De gasten hebben er allemaal heerlijk van zitten smikkelen. De buffettenboer verdiend een dikke voldoende. Wij zullen de buffettenboer daarom ook van harte aanbevelen bij een ieder! De service was van een uitstekend gehalte. Prima tekst en uitleg van de medewerker/bezorger.

Uitmuntend

Het is nu de 5e keer dat wij iets hebben besteld. Alles elke keer goed en goed geregeld. Ook bij eetwensen wordt er goed geluisterd en daar op aangepast. Wij zijn elke keer weer blij, ook met de medewerkers die komen brengen en halen. Dank jullie wel. Groet Carla Reijnen

Fantastisch, Heerlijk, Lekker Smakelijk buffet.

Met 24 personen genoten van het StampottenBuffet. Heerlijk!! Ook de bijgerechten Rookworsten, ballen gehakt en het vlees was super goed van smaak. Bovenverwachting!!

Het was geweldig!!!

Voor ons 15 jarig huwelijksfeest. Is de buffettenboer bij ons geweest. Ze hebben ons voorzien van heerlijk en veel eten. Alles gasten waren erg tevreden, lieten zij ons weten. Wij hadden gekozen voor het keuze is reuze buffet. Alles werd keurig voor ons klaar gezet. Het zag er allemaal mooi en verzorgd uit. Dus willen wij zeggen tot besluit. Hebben wij weer eens een feest met eten op de planning staan. Dan zullen wij zeker weten weer naar de buffettenboer gaan. Eddy en Annet Dokter

Het eten was erg smaakvol

Eten was goed, werkwijze werkte ook goed. Zou alleen nog wel een keuze willen met of zonder salades en zuurtjes. Is niets van gegeten

Het was weer heerlijk

Al vaker een buffet besteld, en ook deze keer hebben we weer genoten van het lekkere eten. En zo makkelijk alles word gebracht je zet het 2 uur van te voren klaar en smaakt heerlijk. Zo kun je een leuk feestje geven waarbij je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan.

Heerlijk

Het eten en de chafing dishes werden keurig op tijd en met goede instructies bezorgd. Alles zag er perfect uit. Goed verpakt, goed gekoeld. En ruime hoeveelheid. Voor ieder wat wils. Vooral de light salade vond echt niemand lekker. Eerder al gehad met ander buffet en met een barbecue, maar deze kan weggelaten worden wat ons betreft. De aardappeltjes vond men ook niet lekker uit een opgewarmde bak. De rest was heerlijk.

Heerlijk engenoeg en goede service

Bestelling goed op tijd gebracht volgens afspraak, fijn dat je mail krijg over de breng en ophaal En het eten heerlijk Echt een aan rader

Fantastisch!

Wat een fantastisch concept. Heerlijk buffet, wij hadden de stamppotten, echt een aanrader. Alles klopt, snel geregeld en top service. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel.

keurig zag er heel goed uit

Het was goed en netjes verzorgd. Kijk alweer uit naar het volgende . We zijn heel erg tevreden met de bufetenboer een dikke 10 Vriendelijke groet tollenaar .

Goede service, heerlijk gegeten

Voor ons was het de eerste keer bij de buffet boer. Was wel spannend om online te bestellen en afwachten wat het zou worden, normaal ga je toch bij ons lokale leverancier heen. We hebben voor 14 personen de keuze is reuze pakket besteld. En we kregen netjes voor de tijd bericht wanneer het buffet werd gebracht. Goede uitleg gehad over hoelaat het buffet aan te zetten en hoe voor te bereiden. Toen eenmaal de gasten er waren, hebben zij meerdere malen opgeschept, zo heerlijk was alles, mals vlees , heerlijke rijst en groene en de salade was lekker vers en fris. Voor onze eerste ervaring een dikke 10, en wij maken zeker vaker gebruik van jullie service . Vanwege de kwaliteit en de goede prijs. Bedankt

Geweldig en heel erg lekker

Altijd goed verzorgd zowel het eten als de bezorging. Wij hadden alleen maar tevreden gasten.

TOP

Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor het ontstressen. Kan je zelf niet tegen op koken ! Gasten waren zeer te spreken over de hoeveelheid en kwaliteit van het eten.

SUPER

Super lekker luxe buffet gehad,2e keer in 1 maand Vriendelijke chauffeur Binnenkort weer

Opnieuw een heerlijk familiefeest dankzij een superlekker buffet!

Vorig jaar bestelden we een overheerlijk Italiaans buffet voor ons familieverjaardagsfeest. Dit jaar kozen we het saté buffet. Wat een geweldig lekkere gerechten. En alles bleef heerlijk van smaak en mals. Zo makkelijk qua bestellen en bezorgen. En natuurlijk geen afwas :-). Volgend jaar weer een ander buffet proberen.

Compleet verzorgd, makkelijk en heerlijk, voor de juiste prijs!

Iedereen was verbaasd hoer goed alles was geregeld, zeker voor deze prijs. Daardoor was iedereen een beetje sceptisch over de kwaliteit van het eten, maar dat was ook heerlijk. Iedereen gaat het onthouden voor het vervolg.

Veel keuze en voldoende smaakte heerlijk

Geweldige service met voortreffelijk eten

Dit is de derde keer binnen ruim half jaar dat we een buffet hebben van de Buffettenboer. Dit bevalt ons enorm! De eerste keer was met een groot gezelschap voor de bruiloft van onze dochter, de tweede keer met ons huwelijks jubileum en deze keer de Buffettenboer laten komen voor onze housewarming in onze nieuwe woning. Echt om aan te bevelen om op deze manier een zorgeloze maar overtreffelijk diner op locatie te hebben!!

Heerlijk!

Wat een heerlijk buffet! We hebben er van genoten… Echt een aanrader.. Ook de vriendelijke bezorger laat zien dat het bedrijf voor een goede service staat.

Er is niet geleverd wat ik besteld heb

Ik ben op de dag (28 november) netjes teruggebeld i.v.m. verkeerde levering. Er werd mij verteld dat ik op maandag teruggebeld zou worden, helaas niets gehoord.

Fantastisch!!!!

We hadden voor een borrel met ons gezin een stamppotten buffet bij jullie besteld. Even de pluspunten op een rij vanaf start: -Een hele fijne gebruiksvriendelijke app .... -Een hele vriendelijke jonge man die het buffet exact op tijd bezorgde -Een hele goede uitleg gekregen van hoe het werkt -En toen het eten, echt fantastisch. We konden wel een liedje maken van alle mmm's -En vervolgens alles zonder af te wassen(heb wel even afgespoeld) de volgende dag weer exact op tijd opgehaald. De buffetten Boer "CHAPEAU "

Zonder zorgen lekker eten

Makkelijk bestellen uit meerdere keuze bufetten. Op tijd bezorgt. Goed verpakt en gekoeld. Duidelijke uitleg door bezorger (en website) Heerlijk eten met zijn allen. Volgens afspraak spullen weer opgehaald. Kortom, de beste keuze voor een feestje!

Lekker eten met gemak

Voor het eerst gebruik gemaakt van een catering bedrijf en dat is ons goed bevallen. Het contact met medewerkers van de Buffetten Boer was vriendelijk en service gericht. Het werd op tijd gebracht en weer opgehaald. Het eten was lekker. Enig verbeter punt vind ik wel het opwarmen. 1.5 uur is flink te kort voor de bakken die flink gevuld zijn en het opscheppen van deze is niet te doen als ze zo vol zijn (gelukkig had de medewerker die het eten bracht al gezegd 2/2,5 uur). De platte brede bakken, zijn fijner dan de diepe hoge bakken. Daar zou ik een volgende keer ook specifiek omvragen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken