Prima iedereen heeft lekker gegeten

Ik heb jullie bedrijf via mijn dochter, die heeft enkele weken geleden ook bij jullie besteld. Maar wat mijn dochter en ik allebei vinden is jullie naam.... Buffettenboer dat klinkt niet zo lux en zo simpel en gewoontjes...doet jullie verdiensten geen eer aan. Verander die naam in bijvoorbeeld buffetten service. Of iets dergelijks. Klinkt aantrekkelijker als nieuwe klanten bij jullie wiilen bestellen. De bezorger was heel vriendelijk!

Fantastisch en ik kan het niet omschrijven in 1 zin

Mijn ervaring van begin tot eind gewoon dik tevreden bestellen gaat heel eenvoudig. De bezorging ook super de avond ervoor krijg je de tijd indicatie wanneer ze er zijn. En ze waren optijd echt super kun je gewoon nog dingen doen die dag en zit je niet de hele dag te wachten echt super geregeld. En de levering met uitleg was ook goed. Maar nu komt het en wil je weten of het eten lekker was. En JA dat was heerlijk iedereen vond het echt lekker en we hadden de Italiaanse buffet uitgekozen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden.

Zeer aan te bevelen

Vanaf de online bestelling tot aan de bezorging en ook nog de wijziging van de bestelling heb ik heel positief ervaren. Nog mooier en lekkerder was de aflevering op 4 augustus. Mooi op de afgesproken tijd werden de etenswaren door twee zeer vriendelijke mensen afgeleverd. Het mooiste kwam nog: Toen we aan het begin van de avond het buffet gingen eten was alles heerlijk op temperatuur en alle aanwezigen vroegen (bijna) zonder uitzondering waar het heerlijke buffet vandaan kwam, omdat iedereen het heerlijk vond en interesse had naar het adres. Een grote pluim voor 'De Buffetten Boer'.

Alles was geweldig!

Vanaf de bestelling tot het ophalen van de vaat was het allemaal perfect geregeld. We hebben genoten van het heerlijke vlees/vis buffet!

Goed verzorgd buffet!

Echt heel lekker gegeten, ook voor mensen met speciale wensen. Wellicht kleine tip voor de buffetten: bordjes met de gerechten of dieetwensen. Nu was het niet duidelijk genoeg dat sommige schalen speciaal voor de allergieën waren

Het was geweldig. Alle gasten waren super enthousiast.

Bereikbaarheid. Top. Medewerkers die goed advies geven. Bezorging. Top. Duidelijke richtlijn wanneer er geleverd wordt. Chauffeur was vriendelijk en gaf goede uitleg. Eten, Top. Kortom fantastisch

Super goed!

Afgelopen zondag had ik voor de 60 jarige bruiloft van mijn ouders een klein feestje, 12 personen, geregeld. Het leek me zo mooi om ze nog eens te zien genieten met naaste familie en vrienden. 60 jaar is toch wel een unicum, dus het vis & vleesbuffet besteld en maar hopen dat het goed zou zijn. Wat hebben ze ervan genoten. Het was gewoon geweldig. Geen stukjes vis, nee hele moten vis. De vis smolt op de tong en de smaak was super. De vleesgerechten, ontzettend lekker en smaakvol. Geen vetje te vinden. De salades erg lekker en het stokbrood, fijn 3 soorten en van een echte bakker. Het bezorgen en ophalen, exact op tijd. Iedereen vond het buffet bijzonder goed en lekker. We hebben die dag en ook de dagen erna al veel mond op mond reclame voor jullie gemaakt. Wat zou het mooi zijn om nog eens zo'n etentje met hun te kunnen doen.

Een heerlijke manier van ontzorgen tijdens het feest!

Het buffet op de afgesproken tijd geleverd. Alles netjes en hygiënisch verpakt. Top! Prima uitleg en ook de bijgeleverde brochure is duidelijk qua uitleg en overzicht van allergenen. Na afloop beetje uitschrapen en klaarzetten voor het ophalen. Ook weer netjes bericht via de mail over het tijdstip. Wat een heerlijke manier van ontzorgen!

Goed geregeld en heerlijk gegeten

We hebben heerlijk gegeten Er was voldoende eten en veel variatie De aanlevering was tijdig met een goede uitleg Zeker een aanrader!

Top een zeer geslaagde keuze!

Wij en onze gasten hebben op ons familiefeestje genoten van het zeer lekkere, voldoende en goed verzorgde buffet. de uitstekende service en super vriendelijke chauffeurs. In een woord geweldig en zeker een aanrader. Ze zeggen de beste reclame is de mond tot mond reclame en wij bevelen jullie bij iedereen aan. Onze kids zijn al begonnen met jullie aan te bevelen op hun werkvloer!

Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Het buffet werd keurig op tijd geleverd. Zelf het wijzigen van het afleveradres was geen probleem. Het buffet zelf was ruim voldoende en van prima kwaliteit. Een echte aanrader!

Heel lekker, meer dan voldoende, duidelijke afspraken.

Lovende woorden van de gasten voor het vis & vlees buffet. Het is heel goed bevallen. Veel diversiteit warm en koud en van alles ruim voldoende. Gerechten, bestek, enz. keurig verpakt aangeleverd. Misschien is het met een fractie minder zout voor sommige eters nog net iets beter. Bestellen, wijziging van de bestelling, afspraken over brengen en ophalen verliep perfect.

Super lekker buffet op en top verzorgd

Wil je een heerlijk buffet en verzorgd tot en met moet je echt bij de buffetenboer zijn ..

Prima verzorgd heerlijk gegeten gasten waren tevreden!

Bezorging was een uur later dan gepland. Niet zo erg maar het ophalen van de vuile vaat werd pas pas op maandag gedaan, en dat werd niet verteld. Vuile vaat een hele dag laten staan in de garage was niet zo lekker!

Goede communicatie en informatie en alles is op de aangegeven tijd netjes verpakt geleverd.

Een aanrader voor een goed verzorgd buffet. Netjes verpakt en een duidelijke instructie.

Blije gezichten met malende kaakjes!!

Ons gezelschap heeft enorm genoten van de kwaliteit en de diversiteit van het aangeboden buffet! Echt top geregeld en logistiek keurig verzorgd met daarbij een compliment aan Daniël die het buffet kwam brengen. Iedereen was zeer tevreden en ik heb geen wanklank gehoord. Ook de vegetariërs waren zeer content! Ècht een aanrader!

Prima buffet gehad

Alles was prima in orde Bezorgen, op halen Een heerlijk buffet

Alles was goed

Het was de 1 e keer dat we bij jullie bestelden. Het is dat we niet iedere week feest hebben, maar zeker een aanrader voor een feestje en dat hebben we ook gedaan

Prima prijs-kwaliteit verhouding

We hadden een Italiaans buffet en twee vegetarische buffetten besteld. Het eten werd keurig op tijd in koelboxen afgeleverd (en we zaten behoorlijk afgelegen). Al het eten was prima. De hoeveelheid was ruim voldoende.

GE-WEL-DIG-!

Best spannend om een nieuwe aanbieder te vragen de catering te regelen voor je feestje. Je wil natuurlijk dat je gasten het goed hebben. Maar echt het kon niet beter. Perfect geregeld alles. Keurig on-time werd alles geleverd door een zeer aardige en hulpvaardige medewerker. Aan alles is gedacht. En het meest belangrijk. Super smaakvol eten. Alles gasten waren vol lof én onder de indruk van de keuze, want die was ook echt reuze ;-) Héél erg bedankt voor de geweldige service en het heerlijke eten.

Gewoon goed

Alles was naar wens uitstekend geslaagd 9

Het eten was voortreffelijk.

Onze gasten hebben dankzij jullie catering veel plezier gehad en iedereen vond het eten heerlijk en er was ruim voldoende.

Te gek lekker

Absoluut een dikke 10! Brengen en halen op afgesproken tijd. Het eten meer dan voldoende en zo lekker! We hadden buffet: de keuze is reuze.; een absolute aanrader. Wij komen zeker weer bij jullie terug bij een volgend feestje!

Compleet ontzorgd

Duidelijk wat je krijgt en wanneer. Kwaliteit super, hoeveelheid ook.

Op en top buffet

Van begin tot eind van onze bestelling deze was voor 30 personen echt super geregeld . Alles zeer zorgvuldig verpakt echt top zeker wat de Hygiëne betreft alles in de puntjes verpakt. Eten echt heerlijk allen mensen waren zeer zeer tevreden. Echt een aanrader.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken