Smaakvol buffet!

Al diverse keren een buffet besteld, elke keer iets anders. Nu een italiaans buffet ivm mijn 60e verjaardag en de gasten waren allemaal lovend over het eten. Smaakvol en meer dan genoeg. Keurig op tijd gebracht en prima verpakt in koeldozen. Echt een aanrader!

Goede service. Perfecte bezorging/ ophalen van de spullen. Eten was heerlijk. Keuze was reuze en ruim voldoende. Maakte het feest compleet. Aanrader voor iedereen.

Gewoon weg geweldig !!!

Netjes op tijd geleverd en goed uitleg gekregen over hoe alles te werk gaat. Bezoek vond het er goed uitzien en vond het hartstikke lekker. Daarna alles afgeveegd en terug in de geleverde koelboxen gedaan. Nu alles bij de voordeur neergezet zodat alles weer mag worden opgehaald. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Wat was het een heerlijk en goed verzorgd buffet. Mijn gasten hebben heerlijk gesmuld. Er was meer als genoeg voor iedereen

Heerlijke eten en top service!

Bestelling is netjes bezorgd, met duidelijke uitleg. Heerlijk buffet, voldoende voor iedereen en ruime keuze! Prijs/kwaliteit top! Iedereen was zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Goed eten, duidelijke uitleg en communicatie!

Buffet voor 25 personen besteld. Er werd duidelijk gecommuniceerd en de afspraken worden nagekomen. Het eten was super! Iedereen heeft ervan genoten.

Een Topper

Dit was onze eerste Buffetenboer ervaring en die smaakte naar meer. Voor een familie-bijeenkomst wilden we een etentje organiseren zonder zelf uren in de keuken te moeten staan. Chinees en bbq hadden we de afgelopen tijd meer dan genoeg gehad dus maar even Googlen wat er nog meer was. En zo ontdekte ik de Buffetenboer, heb daarna de vele recensies gelezen en besloten dat het bestellen de gok waard was. En dat was het zeker. De communicatie was ten eerste al prima d.m.v sms en e-mailberichten. Bij het leveren ook goede uitleg door de vriendelijke jonge man. Ook de inhoud van het buffet (er meer dan voldoende) was heerlijk van smaak. Ook onze 2 vegetarisch familieleden waren erg te spreken met wat zij kregen aangeboden. Dus wil je niet eerst moeten boodschappen en daarna uren koken om daarna nog de hele afwas van een groepsetentje te moeten doen, dan is mijn advies; gewoon hier bestellen! .

Perfect geregeld

1ste ervaring met de buffetten boer is ontzettend goed bevallen. Het brengen en halen is perfect geregeld. Het geleverde buffet was ruim voldoende en erg lekker. Alle gasten en wij zelf hebben genoten van de gerechten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service , heerlijk eten en meer dan voldoende.

Heerlijk

Dit was de 2e keer dat ik hier besteld heb en weer was het super goed, de mensen vroegen de site waar ik het besteld heb want dit willen ze ook

Wederom weer ontzettend tevreden!

Inmiddels heb ik al bij meerdere familie leden en vrienden van de buffetten boer mogen genieten! Gisteren was het bij het verassingsfeestje voor m’n vader (na ruim 35 jaar geen nachtdiensten meer!!!) wederom weer heerlijk! We hebben met z’n alle genoten van een gevarieerd, netjes verzorgd en smakelijk buffet. En dat je het daarna niet hoeft af te wassen is natuurlijk de kers op de taart haha. Enorm bedankt weer! Wij raden jullie zeker bij iedereen aan!!!

Het bestelproces gaf vertrouwen, dat het goed ging komen.Daarbij paar keer telefonisch contact gehad.Als zeer prettig ervaren. En,we werden niet teleurgesteld. Keurige levering.Alles tip top in orde. De gerechten waren heerlijk. De gasten meer dan tevreden.

Heerlijk genoten van het keuze is reuze buffet! Het eten smaakte erg goed, meer dan voldoende, makkelijk in gebruik en haal en breng service ook super! Dankzij jullie een fantastische avond gehad met het personeel! Een goed begin van de bouwvak vakantie!

Perfect en volledig verzorgd!

Tijdens een feestje ben je al druk en wil je zelf ook nog genieten. Door de buffettenboer had ik geen omkijken naar het eten. Alle gasten hebben heerlijk gegeten. Dat alles erbij zat aan bestek, servies en zelfs servetten maakten het helemaal compleet.

zoals verwacht: goed

De 3e of 4e bestelling van het afgelopen jaar. Zoals altijd lekker, ruim voldoende. En ook vegetariërs vinden het geleverde eten prima op smaak!

Complimenten aan de chef!

Wij hadden een keuze is reuze buffet besteld. En de keuze was ook reuze, onze bewoners (verpleeghuis) en familie, maar ook wij als personeel hebben mede dankzij het heerlijke eten een enorm gezellige avond gehad. Het eten viel goed in de smaak!

SUPER !!!!

Prima service, tijdige levering en heerlijke gerechten ! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt !

Voor de 70e verjaardag van mijn man, hadden wij het vis/vlees buffet besteld Het was heerlijk! Zowel wij als de gasten hebben er heerlijk van gegeten en veel complimenten gekregen. Er was meer als voldoende met heerlijke salades en stokbrood erbij. En wat ook fijn is, alles wordt erbij geleverd, zoals borden, bestek, servetten. En na een feestje is het ook fijn om alles zo mee terug te mogen geven, zonder af te wassen. Voor herhaling vatbaar.

Het was heel erg goed verzorgt en lekker

Supper

Gewoon heel goed

Alles klopte en smaakte prima.

Super goed...we bestellen zeker weer bij jullie

Perfect verzorgd.

Steeds weer verrast door de constante hoge kwaliteit.

Erg goed en ruim voldoende

Erg goed en ruim voldoende

Goede service, afspraken worden nagekomen, eten was heerlijk, genoeg voor iedereen en voor ieder wat wils. Alles is heel gemakkelijk klaar te maken, een kind doet de was. Ook lekker relaxed dat je alle.vuile.vaat zo mee terug kan geven. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader, goede prijs kwaliteit verhouding. Succes verder.

Voor herhaling vatbaar!!!

Het door mij bestelde buffet is keurig op de afgesproken tijd geleverd en opgesteld. Netjes uitgelegd, alle informatie die van belang is voor een geslaagd buffet is gegeven. De gerechten mooi opgemaakt en allemaal even smaakvol. Door de gasten zeer gewaardeerd en voor ons Gemak kon alles onafgewassen worden ingeleverd. Al met al een geslaagd buffet, waarvoor onze dank en waardering.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken