Wat een heerlijk vers vlees en verse groenten!! Compleet verzorgd met salades, stokbrood met kruidenboter en fruit. En de smaak van alles is, alsof het uit je eigen keuken komt. Alleen maar lovende reacties om ons heen gehoord. Hier blijf ik voortaan bestellen!

Zalig

Was net als de vorige keer top geregeld en eten was voortreffelijk. Onze gasten hebben genoten.

Subliem

De geboden service is fantastisch en hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren. Was in het begin ook iets terughoudend maar alles heeft mijn verwachtingen overtroffen. Leo Wierenga

Alles smaakt uitstekend.

Het is fijn dat je van tevoren weet wanneer ze komen bezorgen. Het leek in eerste instantie weinig voor 19 personen. Maar uiteindelijk was het meer dan genoeg. Het smaakte uitstekend. Hoefde geen peper en zout bij. De volgende morgen werd alles precies op tijd weer opgehaald. We gaan zeker nog vaker hiervan gebruik maken.

Formidabel.

Super fijn dat dit voor 6 personen geregeld kan worden. Uitstekend mail contact , wat ook duidelijk is. Heerlijk gegeten en doen we vast nog een keer.

Keuze is reuze, genoeg voor iedereen. Service is prima

SUPER, bezorgen en afhalen maar vooral het eten!

Wij hadden een buffet voor 40 gasten. Aan het eind was iedereen vol lof over het buffet en was er ook nog over. Onze ervaring (dit was niet de eerste keer) is erg goed. Communicatie over het bezorgen en het retour halen van serviesgoed etc loopt perfect. Afgesproken tijden en die worden stipt opgevolgd. Wij hopen nog vaak gebruik te mogen maken van de Buffettenboer. Een perfecte cateraar.

In 1 woord super geweldig

De bezorging was fantastisch, zeker nu dat je een mail of SMS de avond van te voren de tijd krijgt. En het eten was ook nu weer zeer goed verzorgd en zeker genoeg , Maar ook nog super lekker!!! Bedankt buffetten boer ...

Heel positief

Smaakvol eten. Optijd bezorgd en het zag er goed uit en ruim voldoende

Zeer positief

Alles was zeer goed van kwaliteit en er lekker, op tijd geleverd en ook weer opgehaald

Wat een luxe! Alles wordt gebracht met instructies. Heerlijk eten en meer dan genoeg. Wij hebben ervan genoten en dan wordt alles ook weer opgehaald! Uitstekende communicatie. Van harte aanbevolen

Het was weer fantastisch!!!

Buffettenboer taem, Iedereen is top van bezorgers tot en met de koks en alles wat er tussen zit. Met 47 mensen een kerstbuffet gehad. Het eten was super en de toetjes overheerlijk. Het was smullen en de afwas werd gedaan! Zo fijn!! Namens Iedereen bedankt en fijne feestdagen!!

Zeer tevreden over De Buffetten Boer.

Zeer tevreden over De Buffetten Boer. Uitstekende kwaliteit, royale porties en alles perfect verzorgd. Het buffet was vers, smaakvol en mooi gepresenteerd. Afspraken zijn strak nagekomen en de service was professioneel en vriendelijk. Absoluut een aanrader voor elk evenement.

Goed geregeld en smaakvol

Idem

Alles mooi op tijd gebracht ! Alles volgens afspraak Het eten was overheerlijk En ruim voldoende

Genoten!

Buffet voor 19 personen besteld bij de buffettenboer. Het was echt fantastisch, iedereen heeft ervan genoten. Voor als je nog twijfelt, bestel hier. Je zult er geen spijt van krijgen.

Geweldig!

Heerlijk eten, veel keuse, goed verzorgd, duidelijke en fijne communicatie/informatie, onze complimenten!

Geweldig wat is dit lekker

Goede service van moment van contact tot.bezorging, uitleg, ophalen en het overheerlijke eten. Gewelgig wat een complimeten gekregen van alle gasten. Die hiervan hebben gesmuld.

Goede service, goed eten

Het tweede jaar dat we een buffet bestellen via Buffetboer en wederom is het zeer goed geregeld. Alles komt netjes op tijd en er is meer dan genoeg voor iedereen

Fantastisch!

Heel erg genoten van het grandioze buffet! De service vooraf, de aflevering van de spullen, de tekst & uitleg en het eten zelf was uitstekend. We zijn meer dan tevreden en gaan er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken.

Lekker en goed verzorgd!

Het buffet werd compleet aangeleverd en makkelijk neer te zetten. Iedereen heeft smakelijk gegeten en ook halal buffet werd goed verzorgd.

geweldig

wat een super service, de vriendelijke bezorgen zette alles netjes klaar, en gaf nog even wat tips voor het openen van de branders. het eten was geweldig en ruim genoeg, we doen dot al een paar jaar bij jullie, en komen zeker terug. heel hartelijk dank en alvast hele fijne feestdagen. alle complimenten

Een compleet uitgebreid buffet, fantastisch van smaak. Geweldige begeleiding en zelfs last minut hulp.

Goed verzorgd, duidelijke communicatie en bovenal HEERLIJK eten!!!

Voor 30 personen een "keuze is reuze buffet" besteld. Een echte aanrader! Altijd spannend zo'n eerste keer, maar met dit menu was er voor een ieder wat wils. Geloof me, niemand ging met een lege maag naar huis want alle gerechten waren royaal bedeeld en overheerlijk! Daarnaast voor mijn nichtje een vegetarisch buffet besteld, haar reactie was dat zij nog nooit zo heerlijk vegetarisch had gegeten. Als afsluiter voor iedereen 4 smaken van de toetjes toegevoegd. Een mooie, leuke en vooral lekkere afsluiter van een geweldig buffet! Wij zullen zeker nogmaals gebruik maken van "De Buffetten Boer"

Buffet-perfectie aan huis!

Eindelijk een buffet waarbij niemand zich buiten-gesloten voelt. Of je nu trouw bent aan halal, gaat voor vega of gewoon een alleseter bent: de keuze was enorm en de smaak fantastisch! Keurig op de afgesproken tijd bezorgd, dus we konden op tijd aanvallen. Dit gaat op onze favorietenlijst!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken