Fantastisch!

Buffet voor meer dan 50 personen besteld. Keurig op tijd geleverd. Veel complimenten gehad over de kwaliteit. Goede en snelle communicatie. Geweldige service!

Heerlijk buffet!

Super service. Brengen en halen goed geregeld! Alles compleet en heerlijk!

Heerlijk gegeten

Top geregeld, hoge kwaliteit en heerlijk genoten.

Super geregeld en heerlijk eten.

Tijdens familiedag Boerenbuffet besteld. Het werd mooi optijd bezorgd zodat er genoeg tijd was om op te warmen. Er werd heerlijk van gesmuld en kregen alleen maar positieve reacties. Er was voldoende. Het mooie van alles is dat alles zo weer in de kratten gezet kan worden zonder af te wassen en wordt weer op afgesproken tijd weer opgehaald. We hebben dit jaar al meerdere malen bij de Buffetten Boer eten besteld en zullen dit zekers nog vaker doen!!

uitstekend

Ontzettend lekker en super goed geregeld

Heerlijk buffet, tot in de puntjes verzorgd.

Als je een grote groep over de vloer krijgt, is dit echt ideaal. Vooraf hoef je niet lang in de keuken te staan en na afloop geen grote afwas, want het wordt allemaal (incl borden en bestek) weer opgehaald. Het bij buffet is vers en gevarieerd. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig en genoeg

Op tijd en netjes afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

veel waardering ontvangen

Vanaf de eerste contacten, steeds klantvriendelijkheid ontvangen, dat geeft vertrouwen, en dat is uitgekomen, chapeau

Een 10 met een griffel

Heerlijk, goede service, uitstekend geregeld. Komt afspraken helemaal na.

Goede service, ruime porties en vooral enorm lekker eten.

Voor mijn verjaardag het 'keuze is reuze' buffet besteld. Alles was heel goed geregeld. Duidelijke communicatie over de breng- en ophaaltijden. Alles was goed verpakt, duidelijke instructies en inclusief borden, bestek, opscheplepels en servetten. Er was meer dan genoeg eten en de kwaliteit was top. Van alle 27 gasten enthousiaste reacties gekregen over het eten. Echt een aanrader als je een geheel verzorgde catering oplossing zoekt!

Absolute aanrader!!

Gisteren het 60 jarig huwelijk van mijn ouders gevierd. We hadden een luxe buffet besteld, keurig op tijd geleverd. Eenvoudig warm te maken. Het eten was echt heerlijk! We hebben genoten!!

Gewellllllldig!!een aanrader!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De keuze is reuze bij De Buffettenboer! We hadden het Keuze is Reuze-buffet — en wat een feest was dat! Vlees, groenten, salades… zó lekker en zó veel, je zou er letterlijk je vingers bij aflikken (en misschien je bord ook Alles supervers, perfect op smaak en tot in de puntjes verzorgd. De service? Uitstekend, vriendelijk en stipt op tijd! Ik raad het echt iedereen aan — want dit is genieten zonder gedoe. Eén keer geproefd, en je bent verkocht – De Buffettenboer rockt! Nelly Mikhout

Supergoed!

Heerlijk gegeten! Ook het glutenvrije eten was zeer goed!

Heel lekker en goed verzorgd

Ruimschoots tevoren de vraag of we nog iets wilden veranderen en de aankondiging van de levering. Fijne instructie zodat we goed getimed konden genieten van een heerlijk boerenbuffet. Lekker en voldoendevoor iedereen. Gemakkelijk alles weer terug in de bakken. Geen zorgen dus.

Super buffet, lekker en goed geregeld!

Het buffet was prima, voldoende voor iedereen, ook allergie was uitgebreid. Kindermaaltijden waren in hetvolwassen buffet, alleen kleinere porties.

Een buffet van topkwaliteit professioneel geleverd!

Super dat het aflever tijdstip te bespreken was via de mail. Het buffet werd optijd gebracht en aan alles was gedacht, zelfs een aansteker voor de potten. Het eten was voortreffelijk en méér dan genoeg! Wij en onze gasten zijn dik tevreden en komen zeker bij de buffettenboer terug!!

Fantastisch!!!!

Zoals eerder was het weer geweldig. Alles liep op rolletjes en er is gesmuld. Gen wanklank gehoord en bij het weggaan werden we bedankt voor het heerlijke buffet. Goede kwaliteit. Geen gedoe acheraf. Een ontspannen manier om mensen te ontvangen.

Goed verzorgt en uitgebreid boerenbuffet van goede kwaliteit en verse producten

Geweldig buffet met veel smaak en variatie

Fijn buffet en we hebben allemaal gesmuld!!

Perfect geleverd met duidelijke uitleg en daarna er van genoten. Meer dan voldoende ook. Aanrader!!! We gaan zeker weer bestellen!

Zeer goed verzorgd en duidelijke instructies.

Heerlijke gerechten en makkelijk klaar te zetten. Ruim voldoende voor het aantal personen. Voor herhaling vatbaar!!

Prima service, heel goed eten

Iedereen (23 man) heeft ervan genoten. De service was prima, laatste moment vragen keurig snel beantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle gasten waren zeer tevreden. Er was voldoende voor iedereen. We gaan heus het nogmaals bestellen met een gelegenheid en anders maken we wel een gelegenheid. Alles was vers en super heerlijk.

Heerlijk gegeten

Het buffet was zeer goed verzorgd met duidelijke instructies. D gasten hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

Verzorgd van begin tot eind

Super professioneel bedrijf. Perfecte service. Geweldige communicatie. Eten wat aan de zoute kant, maar heel smakelijk.

Het was geweldig iedereen heeft genoten. Voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken