Genoten van een voortreffelijk buffet! Wat mij betreft gaat De Buffetten Boer mijn vaste traiteur wo
Paaszondag wilde ik ons gezin (inmiddels 12 volwassenen) trakteren op een Italiaans buffet. Daar mijn vaste (afhaal-) traiteur wegens vakantie gesloten was, ben ik op internet gaan zoeken.
Zo stuitte ik op de site van De Buffetten Boer; de gevarieerde inhoud van het Italiaans buffet sprak mij aan, de prijs per persoon aantrekkelijk en de reviews gaven lovende resultaten te lezen. Voordeel bovendien: het buffet op de dag zelf aan huis bezorgd, inclusief met opwarmschalen, dus zelf geen gesjouw. Hoewel de bestelling was geplaatst, was het voor mij een sprong in het diepe en maar afwachten hoe een en ander zou gaan uitpakken.
Mijn keuze is achteraf bezien een hele uitstekende keuze geweest.
De (voor-)aankondigingen per mail over de bezorging van het buffet verliepen perfect. Aan het einde van de ochtend op Paaszondag werd alles volgens afspraak aan huis afgeleverd; de diverse gerechten geseald verpakt in grote koelboxen en voorzien van etiket met vermelding van de inhoud. Compleet met warmteschalen en branders en uitleg over de opwarming van de diverse gerechten.
Met z’n allen hebben we Eerste Paasdag genoten van hele lekkere, warme en koude Italiaanse gerechten en salades; eenieder was het er over eens dat het buffet qua smaak en hoeveelheid een dikke tien verdient.
Opmerkelijk vond ik dat bestelling, bezorging én vervolgens ook het ophalen van de spullen heel getimed verliepen. De Buffetten Boer zit in Hoevelaken, zelf woon ik in het (bijna) uiterste Zuiden van Limburg, te weten Kerkrade. Maar dat alles verliep perfect. Chapeau!
Gertie Rademakers, Kerkrade