Een stille tafel met vrolijke gezichten

De eerste keer vonden we het eten heerlijk en was iedereen tevreden. Nu de tweede keer weer hetzelfde. Iedereen was aan het genieten van het heerlijke eten. Zolang er vrolijke gezichten aan tafel zitten en er word goed gegeten ben ik een gelukkig mens. Over een tijdje heb ik weer mijn huis vol met mensen en dan laat ik ze weer genieten van een van jullie buffetten.

Fantastisch goed eten

Wij hadden voor 11 personen een Boerenbuffet en vegetarisch buffet. Makkelijk op te warmen, en ruim voldoende eten. We hebben er nog een extra dag van genoten. Verse salades erbij, goed vlees en geen afwas. Alles keurig geleverd, uitgelegd en weer opgehaald. Top service, en voor grote groepen betaalbaar. Wij bestellen graag weer voor een familie diner in eigen huis.

prima te doen voor groot gezelschap

Goed afspraken en op de tijd . Meer dan voldoende eten ,alleen de varkenshaas in champagnonnensaus was niet lekker, ik denk dat de saus is gaan schiften . Dus meeste weggegooid zonde . verder prima echt makkelijk, het sate buffet was heel goed .

Top eten echt heerljjk en gevarieerd en ruim genoeg. Bezorging ging ook prima goede uitleg van vriendelijke bezorger. Een echte aanrader!

Heerlijk smakelijk goed eerlijk eten

We hebben al een aantal keren bij de buffettenboer besteld en altijd goed verzorgd voldoende eten kwa bestelde personen er is altijd over. Afgelopen Pasen (20/4/2025) hebben we het op de camping laten bezorgen en het wordt tot aan de caravan gebracht en ook de vieze vaat wordt bij de caravan weg gehaald top service

Heerlijk!

Deze Paasdagen hebben we buffet voor 6 personen bij jullie besteld en we hebben er heerlijk van gegeten. Van te voren goede uitleg gehad van de bezorger en er zat ook nog uitleg bij op papier. Alles was vers en meer dan genoeg. De visite was ook zeer enthousiast dus goede reclame voor jullie. Top ! En dan ook zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk genoten

Lekkere producten, veel keuze voor iedereen. Wij vonden de warmhoudbak met 4 bakken de hoeveelheid per bak te weinig voor 12personen, maak er 3 bakken van en je hebt per bak net iets meer van het product en kan iedereen alles een beetje pakken. Nu hadden sommigen in de eerste ronde al geen sate, stoofvlees, kip piri piri of varkenshaas in champignonsaus, terwijl iedereen bescheiden van alles een beetje hadden opgeschept. Aan het einde waren alle bakken met vlees op ( is een groot compliment voor de kok!), waarbij gezegd mag worden dat het goede eters zijn en er 2x en sommige 3x gelopen hebben.

Heerlijk buffet en super service!

Super goede ervaring met de buffetten boer. Alles was super lekker en goed verzorgd. Ruim voldoende voor iedereen en vega menu goed gescheiden van de rest. Goede contacten via de mail en duidelijk wanneer alles bezorgd en weer opgehaald werd. Ik zou iedereen deze organisatie aanraden gezien onze ervaring.

Wij hebben een onvergetelijke eerste Paasdag gehad, dankzij de Buffetten Boer. Het eten was heerlijk en zeker voldoende. Wij komen zeker nog is terug. Het is een aanrader

Top, alles volgens afspraak

We hebben heerlijk gegeten van het buffet. We vonden alleen de nasi doorgekookt. Alles was duidelijk omschreven wat we moesten doen, zelfs de aansteker was meegeleverd. Alles volgens afspraak!!

Prima verzorgd, voor elk wat wils en heel smakelijk

Een echte aanrader

Het was in een woord "FANTASTISCH "

Het hele gezelschap had alleen maar lovende woorden van oh wat is t allemaal lekker. Dus buffettenboer BEDANKT.

Heerlijk eten !

We hebben voor de eerste keer besteld bij de buffettenboer , goed geregeld en op tijd geleverd . we hadden vlees en vis buffet voor 15 personen het was ruim voldoende en zag er voortreffelijk uit . Een aanrader! We gaan zeker nog vaker bestellen !

Hartstikke goed

Netjes op tijd goed ingepakt goede uitleg eten was goed ingepakt ruim voldoende en iedereen vond het lekker dikke 10.

Is weer goed bevallen en alles keurig verzorgd

Alle zorg uit handen genomen

Lekker eten

Er was voldoende eten, vlees was voor ons iets te veel. Maar het smaakte goed. Salades smaakte goed Alleen de groente salade vinden wij iets te zuur. Maar verders zeker voor herhaling vatbaar

Super goed!!

Wij hebben het buffet vis en vlees gekozen. Dit was in 1 woord heerlijk!! Ik kreeg heel veel mooie reacties van familie en vrienden. Ik zou dit dus ook zeker aanraden! Ook was de service van het bezorgen en ophalen ook prima verzorgd. En wat fijn dat je borden , bestek en alles erbij kreeg en je ook niet hoefde af te wassen, wat mijn vrienden wel hebben gedaan. Dus in de toekomst zal ik zeker weer wat bestellen.

Geen woorden voor

Heb er gewoon weg geen woorden voor. Het eten en de service waren niet goed, het was gewoon PERFECT

Super!!

Een geweldige ervaring, van bestellen tot genieten van het eten. Heerlijk eten, genoeg voor iedereen. Echt een aanrader !!

Alles was geweldig geregeld!

Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten gekregen over de diversiteit en het heerlijke eten. Het buffet werd netjes op tijd gebracht en opgebouwd.

Iedereen genoten

Iedereen ook van dit buffet genoten

Vriendelijke bezorger/ ster en het eten was weer uitstekend en lekker

Excellente kwaliteit en service

Fantastische catering. Al meerdere keren bij hun besteld. Kwaliteit is heel goed en heel lekker. Precies op de afgesproken tijd geleverd. En ze komen alles weer ophalen. Hoef je niet voor thuis te blijven. Volgende keer gaan we hier zeker weer bestellen.

Heb een stamppotbuffet besteld, en was zeer goed, de aflevering was netjes. Het opgehaalde goederen ging ook zeer rustig en netjes behandeld.

Fantastico!

Wat een feest! Met 19 fijnproevers uit mijn eetclub genoten we van een Italiaans buffet in echte Toscaanse sferen. Van de geurige breekbrodem met smeersels tot de romige pasta’s, salades… alles was overheerlijk en vers. Het mooiste? Ik hoefde niet te koken en kon zélf mee tafelen. De Buffetten Boer heeft ons volledig ontzorgd. Grazie mille, wij waren in Italiaanse hemel!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken