heerlijk eten, bezorging heel goed op tijd.. super bedrijf

al vaker hier besteld, het eten is heel goed, alles wordt keurig bezorgd.. onze gasten waren ervan onder de indruk, waarvan verschillende gasten de naam van het jullie wilden hebben...dat zegt al genoeg! Wij gaan hier zeker meer gebruik van maken(:

Kon niet beter!

Wij hadden het Italiaanse buffet voor 30 personen, met daarbij een paar halal en vegetarische opties. Heerlijk eten voor een zeer nette prijs. Het brengen van het eten en de uitleg waren perfect. Ook erg fijn dat de borden en het bestek gewoon weer terug in de boxen konden zonder dat we af hoefden te wassen was erg fijn. Absolute aanrader!

Geweldig buffet we hadden ook glutenvrij en halal. Maar was echt perfect geregeld

Het Feestje voor mijn man zijn 67e verjaardag en Pensioen wilde ik graag zo goed mogelijk geregeld hebben zodat ik zelf ook wat aan het feest had, door de buffetboer is dat perfect geslaagd we hadden het luxe buffet voor 40 pers, en daar was meer dan genoeg en voor ieder wat wils, de chauffeur die het bracht installeerde het voor mij het enige wat ik moest doen, het eten af en toe omscheppen zodat het gelijkmatig warm werd, en warm was het, en de koude salades waren ook echt goed gekoeld, ik ben met de buffetboer een heel stuk ontzorgt en heb daardoor ook van het feest kunnen genieten zonder steeds bezig te zijn, ik raad iedereen die een feestje of lekker eten met elkaar en zelf niet heel de dag te moeten koken de buffetboer aan Bedankt voor de goede zorg Fam van Nassauw

Fantastisch!

Het was voor mij spannend want ik kon de Bufetten Boer niet. Ik had het gevonden via Google en ik ben afgegaan op de mooie duidelijke site en de revieuws. Ik ben blij verrast. Duidelijke site, veel keus in de buffetten en prima d.m.v. track&trace op de hoogte gehouden wanneer het gebracht en weer gehaald werd. Het buffet zelf (ik had voor het vis en vleesbuffet gekozen) was ruim voldoende en echt heel goed qua versheid en smaak. De salades en het stokbrood met kruidenboter waren ook top! En natuurlijk fijn dat er niet afgewassen hoefde te worden.

Topper

Alles werd ruim op tijd geleverd. Heerlijk gegeten. Half minpuntje: het was veel te veel. En zo fijn dat je niet hoeft af te wassen, alles kan vuil mee. Zeker een aanrader.

Heerlijk, snel en heel gemakkelijk!

Het bestellen is heel makkelijk, en de keuze is groot. Je word heel goed op de hoogte gehouden van het moment van bezorgen, tot aan het ophalen van de spullen. Alles is helemaal compleet en gemakkelijk te verwarmen. Het eten was super lekker, veel variatie en de porties zijn ruim voldoende, ook voor de grote eters. Iedereen was er zeer over te spreken. De borden en bestek waren geseald dus was je er zeker van dat ze ook schoon waren. Onze complimenten en dank voor het compleet maken van ons feest. Wij gaan hier zeker nog vaker lekker eten bestellen

geweldig

het eten was goed en lekker, alleen het glutenvrije eten kon beter een paar blaadjes droge sla ik noem het konijnenvoer het hele koude buffet viel tegen ik heb zelf maar een bakje rundvleessalade gekocht het warme buffet kon er mee door was alleen een beetje weinig voor 1 persoon daarbij het broodje wat er bijwas en de kruidenboter was wel weer lekker ik zou het zo nog een keer bestellen alleen moet ik dan nog over het glutenvrije nog een keer nadenken

Ruim voldoende, lekker, wel erg zout

1 e ervaring met buffettenboer. We hadden ruimvoldoende, naar ieders smaak. We vonden t wel flink zout.

Een aanrader!

Wij hadden een Italiaans-, boeren- en dessertbuffet zodat er voor iedereen voldoende keus was, nou en die was er zeker. De smaak was heerlijk! Iedereen heeft genoten. Aangeleverd in boxen, wat koel moest zijn was koel met koelelementen. Zelfs met een buitentemperatuur van ruim 30 graden was het dessertbuffet koud gebleven. De borden en bestek waren gesealed dus was je er zeker van dat ze ook schoon waren. Helaas ging er met de levering iets mis maar dit is fantastisch opgelost! Mijn complimenten. Alles wordt weer opgehaald op het afgesproken tijdstip die zij doorgeven via de mail. Je hoeft niks zelf schoon te maken. Wij bestellen ons buffet de volgende keer weer hier, kortom een aanrader!

Geweldig.

Heb kunnen genieten van ons feestje Niet in de keuken gestaan

Prima kwaliteit en goede organisatie.

Heldere afspraken over bezorging en ophalen. Kwaliteit van de gerechten was prima. Ruim voldoende voor het aantal personen. Goed overleg en prettig contact over bijzondere dieetwensen.

GEWELDIG

Buffet werdt keurig op tijd bezorgd en klaar gezet En echt 2 uur later perfect warm Alle gasten verschrikkelijk tevreden En zeker en vast 3 nieuwe klanten Een aanrader

Super lekker en goed geregeld

Het buffet zag er fantastisch uit. En toen een van onze gasten er naar toe liep zei ze: "zo! De keuze is reuze!". En dat klopte precies. Want wij hadden grappig genoeg gekozen voor het Keuze is Reuze Buffet (maar dat wist zij niet). En er was voor iedereen wat wils. Alles smaakte heerlijk. En er was méér dan genoeg..zelfs met grote eters ga je dit buffet niet op krijgen. De chauffeur had geholpen om alles klaar te zetten. Alles zat verpakt in hele stevige cooler boxen met ijselementen. Zelfs de borden en het bestek waren gesealed zodat je zeker wist dat ze helemaal schoon op tafel konden. Kortom, aanrader.

goed eten, goed verzorgt

we hadden het Italiaanse Buffet, dit was lekker, goed verzorgt, handig op te warmen, en weer netjes alles opgehaald de andere dag.

Italiaans buffet was Top!

Voor mijn feest met 37 personen Italiaans buffet besteld. Waarvan 3 vega, en verschillende desserts bijbesteld. Ruim voldoende smakelijk en gevarieerd. Iedereen was er zeer over te spreken. Sms met aflever tijdstip en ophaalmoment waardoor je weet waar je aan toe bent.Echt fijn! Alles netje en hygiënisch verpakt. Alle gasten en wij zelf hebben ervan genoten. En dat alles voor een prima prijs. Complimenten en dank voor het compleet maken van ons feest.

Heerlijk, gevarieerd, goed verzorgd en prima service

Gevarieerd aanbod zowel warme gerechten als diverse salades, smaakvol en meer dan voldoende eten, goed verpakt en super handig met borden en bestek erbij!

Fantastisch alles lekker en goed geregeld. Bravo!!

Goedemorgen, Gisteren jullie buffet gehad, alles prima geregeld, zowel de mails wanneer het bezorgd werd en de mail dat er aan ons buffet gewerkt werd, heb ik als zeer prettig ervaren. Het buffet met de instructies van opwarmen ed. werd goed gecommuniceerd. Aangeleverd met koelelementen prima geregeld, want temperatuur was gisteren boven de 30 graden. Buffet zag er heel goed uit er is goed van gegeten en het was ruim voldoende. Het dessert was helemaal toppie!! De eind conclusie is dat het zeker voor herhaling vatbaar is we zijn zeer tevreden.

Alles gewoon wederom goed en erg lekker

We hebben hier besteld aangezien we op een caravan treffen . en aangezien het toen erg goed verzorgt en lekker was hebben we besloten hier eten te bestellen voor een verjaardag feest. nou iedereen vond het erg lekker.

Tot in de puntjes prima geregeld

Prima service, zowel bij de bestelling, als de levering van een super buffet. Heerlijk, genieten op een prachtige zomeravond. Er was ruim voldoende voor iederee. We hebben genoten, dank! Vrgr. Hans

TOP

We hadden voor 21 personen een glutenvrij buffet besteld. Dat werd keurig geleverd met duidelijke stickers glutenvrij op de dozen. Het smaakte heerlijk. Ook de mensen die wel gluten mogen eten vonden het erg lekker. Ook een uitstekende back office. Wijzigingen zijn heel makkelijk door te geven. Er wordt snel gereageerd op vragen. Het eten wordt geleverd in thermoboxen. Niets hoeft daardoor in de koelkast. Borden en bestek erbij. Voor ons zeer zeker voor herhaling vatbaar. Uitstekende website!! Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. TOP in één woord.

Verrukkelijk

Het eten was heerlijk, ze vonden het allemaal lekker. Website aan verschillende doorgegeven, die willen in de toekomst ook bestellen. Tot het volgende feestje.

Lekker en compleet buffet

De communicatie met de Buffettenboer verloopt gemakkelijk en goed. Het buffet wordt heel compleet bezorgd, eten, borden, bestek, warmhoudbakken en duidelijke instructie. Het eten is heerlijk en qua hoeveelheid ruim voor het aantal personen. Een aanrader!

erg lekker!

Het was erg lekker. Helaas was er wel veel over.

Uiterste verzorgd, lekker en goed geregeld.

Het was boven verwachting goed. Smaak-kwaliteit-portionering-levering...kortom Alles krijgt een 10.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken