Het eten was super! Makkelijk geleverd ook en weer opgehaald. Er was meer dan genoeg. De vega opties waren ook erg goed, iedereen was tevreden!

top kwaliteit

De familie en vrienden hebben genoten van het buffet. Geweldige kwaliteit. Er was voor een ieder wat wils. Het was echt genoeg en er was nog over. Nogmaals een topavond met een top buffet. Complimenten aan de keuken en de bezorgdienst.

Vanaf de bestelling tot het ophalen van de spullen in een woord fantastisch.

Voor ons was dit de eerste keer maar het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het Buffet was heerlijk en ruim voldoende. De volgende keer bestellen we weer bij de buffettenboer.

Het buffet was heel lekker en zag allemaal goed uit. En het ruim voldoende voor 12 personen.

Wij hebben onze cateraar voor de toekomst gevonden

Voor ons was het de eerste keer dat we hier bestelde, dus spannend. Maar dat bleek anders te zijn, tijdens het bestellen ( ik kwam er niet helemaal uit) werd ik al op een vriendelijke en professionele manier geholpen door de juffrouw aan de telefoon, en als zij me niet kon helpen werd er een collega bij gevraagd. Dag van de bestelling: De jonge man was precies op de afgesproken tijd, vriendelijk en een verzorgde uiterlijk. Alles werd uitgestald en ook kreeg ik een uitleg over het buffet. Buffet zelf: TOP de gasten waren zeer zeer tevreden en hebben genoten.

Levering op tijd, keurig verpakt, goede uitleg en echt erg lekker eten!

Je wordt keurig herinnerd en geïnformeerd over de levering. Levering conform afgesproken tijdsblok, netjes afgeleverd, goed goed verpakt en kwaliteit van het eten was echt goed. We hebben heerlijk gegeten!

Heerlijk vlees, vega en lactose vrij buffet, uitstekend verzorgd en ruime porties

Heerlijk en zorgeloos gegeten! Vlees, Vega en lactose vrije buffet waren zeer uitgebreid en waren uitstekend verzorgd. Bestelling en bijbestellen gaat erg makkelijk, en ook de breng- en ophaalservice die de Buffettenboer biedt is een aanrader!

Heerlijk eten en meer dan genoeg

Het buffet werd netjes op tijd bezorgd en het werd door de bezorger goed uitgelegd. Wij hadden het buffet "de keuze is reuze" voor 30 personen en alles was lekker en meer dan voldoende.

Ongelofelijk goed geregeld en heerlijk eten!

Echt alles was goed geregeld. Snelle reactie op mijn vragen via de mail. Tijdstip van bezorgen en het weer ophalen verliep super goed. Het buffet was overweldigend. Zag er erg verzorgd uit, heerlijk eten en voldoende variatie en hoeveelheid. Zeker voor herhaling vatbaar en ik raad iedereen de buffettenboer aan. Echt top geregeld!!

Totale culinaire beleving als je iets te fieren hebt

Alleen maar positief van A tot Z. Zo gemakkelijk is deze review. Alles op een rijtje: Goede afspraken, die nagekomen worden. Snelle service. Last minute veranderingen mogelijk, altijd makkelijk als je nog niet zeker bent van aantal of speciale wensen. Goede uitleg hoe e.e.a. te bedienen. Veel/voldoende en goed bereid voedsel. Niet afwassen, groot voordeel, bij grotere partijen. Weer snelle ophaal dienst, waar je niet voor thuis hoeft te blijven. Toch nog een min puntje ? Ja….weinig bekendheid. Hier moet verandering in komen.

verrassende ervaring

was lekker, goed verzorgd en voldoende keuze.

5sterren + tot spoedig weer

Het was geweldig prima uitleg. Alles 5sterren

Buffet de luxe zorgt voor het gouden randje op een feest!

Buffet de luxe is erg uitgebreid En ook van erg goede kwaliteit. Er was meer dan genoeg voor elke gast, En iedereen was ook positief verrast. Bedankt buffenboer voor de service en het eten!! We zullen jullie niet vergeten, maar laten het aan iedereen weten!

Lekker buffet en volledig ontzorgd

Ons gecombineerd italiaans en keuze is reuze buffet viel prima in de smaak en was meer dan voldoende. Ook het opstellen van het buffet en meenemen van de vuile vaat was goed geregeld. Waarom toch geen 10? Het opwarmen van de bakken, vooral met 4 kleinere bakken erin ging niet in alle gevallen goed. Wij dienden toch wat bij te vullen en de reserve branders er bij te plaatsen.

goed geregeld en prima eten

"de keuze is reuze "gekozen uit de ruime keus van buffetten, Netjes op tijd bezorgd door vriendelijk chauffeur die niet te beroerd was te helpen met de opstelling van het buffet. iedereen was tevreden en er was meer dan genoeg. De volgende dag werden de lege bakken en de afwas weer opgehaald. Zeker een aanrader

Fantastisch buffet met heerlijk eten.

Na een moeizame start in de communicatie over de levertijd is het probleem zeer goed opgepakt en uitgevoerd. Het buffet was fantastisch en alle gasten vonden het heerlijk. We hebben waarschijnlijk nieuwe klanten voor jullie overgehouden.

geweldig eten en genoeg voor iedereen.

het eten was geweldig en voldoende voor iedereen de gasten bij ons heb ik het bufften boekje laten lezen voor volgende feestjes ze vonden het eten overgeweldig voor zon prijs p/p het enige minpuntje vond ik wel dat de bezorger niet wist hoe alles in zo werking ging daar voor moest hij eerst bellen met het hoofdkantoor, later uitgelegd maar het is wel heel simpel om het zelf te doen. toch het minpuntje vind ik het toch 5 sterren waard.

Uitstekend!

Uitgebreid buffet, meer dan genoeg voor iedereen. Punctuele levering met duidelijke instructies. Gerechten is smaakvol, goed gekruid en bereid met een goede kwaliteit van de ingrediënten.

Kon niet beter.

Deze vaderdag was voor mij zorgeloos. Hoefde niet te koken en het buffet was, zoals gebruikelijk, wederom geweldig.

Uitsluitend

Netjes op lijd geleverd. Zag er verzorgd uit. Zeer tevreden.

Perfect verzorgd, super lekker!

We hebben voor ons teamuitje het italiaanse buffet besteld. De service was vriendelijk en perfect, het eten was super lekker en heel eenvoudig op te warmen. Een absolute aanrader!

Voedzaam en smaakvol buffet.

Alles in orde. Alleen waren de salades wat waterig. De aardappelsalade was wel heel lekker. Goede bezorg en ophaalservice.

Een gevarieerd en zeer smakelijk buffet dat enorm werd gewaardeerd door onze gasten.

Wij hadden via internet en de daar gelezen reviews, gekozen voor de Buffettenboer. En inderdaad, levering en kwaliteit waren zeer goed.

Fantastisch voor mekaar

We hebben het luxe buffet besteld voor een groep van rond de 30 personen. S middags gebracht in Koel boxen. Er is ontzettend lekker gegeten en die meerdere gasten gevraagd waar we dit vandaan hadden. Uiteraard hebben we jullie aanbevolen. Uitstekende kwaliteit, meer dan voldoende! Zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel dank voor de goede zorgen! Fantastisch!

Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor eten........

In plaats van 6 juni 2020 een reunie met oud collega's was het 17 juni 2023 dan eindelijk zover. Met 18 supergezellige mensen, een leuke pubquiz en het 'de keuze is reuze' buffet, was het een heel geslaagde dag. Het bestellen, het contact over het buffet, liepen erg voorspoedig. Het eten werd op tijd gebracht, alles goed verpakt en gekoeld en met een goede uitleg konden we aan de slag. Enne.... wij hoefden niet af te wassen. Heerlijk toch?

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken