Boven verwachting!

Voor mijn verjaardagsfeestje een Italiaans buffet voor 21, inclusief vegetarisch besteld. Daarbij de toetjes. Vegetarisch nog op het laatst beschikbare moment nabesteld via de telefoon. Ruim op tijd bezorgd door een hele vriendelijke en behulpzame medewerker. Duidelijke uitleg over verwarmen en voorbereiden. En het werkte precies zoals hij verteld had. Eten was op tijd heet en kon zo geserveerd worden. Iedereen vond het eten heerlijk en de keuze in gerechten groot. Vegetarische gerechten werden ook zeer gewaardeerd. Hoeveelheid van alles was meer dan genoeg. De toetjes waren een aangename afsluiter van het buffet. Ik ben echt meer dan tevreden. Buffet was mooi opgemaakt, luxe genoeg voor mijn smaak en vooral erg lekker. De vuile vaat werd de volgende dag opgehaald door wederom een vriendelijke medewerker. Een dag voor bezorging ontving ik een bericht met tijdslot en voor ophalen ook. Handig. Kortom, een grote bijdrage aan het geslaagde verjaardagsfeest!

Goede kwaliteit netjes en op tijd afgeleverd. Glute vrij gedeelte erg netjes. Veel complimenten gekregen. In een woord geweldig

Goede service heerlijk eten!

Met een groep van 45 personen hebben we genoten van het buffet. Kreeg veel complimenten over het eten. Service is top. Je wordt echt ontzorgd. Aan alles is gedacht. Zelfs de aansteker voor de gelblikjes. Ze helpen mee met klaarzetten en je krijgt goede instructie. Er was genoeg voor iedereen (besteld voor 45), en we hadden ook nog over. Wij kijken terug op een geslaagd feest met lekker eten en zeer tevreden gasten.

Het was weer geweldig

Het was weer geweldig verzorgt.

Zeer compleet en heel lekker

We kenden de buffettenboer nog niet maar we zijn aangenaam verrast. Zelfs voor een kleine groep van 13 personen kwam de buffettenboer helemaal naar Drachten rijden. Alles zag er perfect uit. Een boekje met uitleg en allergeneninformatie was bijgevoegd. We hebben met elkaar heerlijk zitten smullen. Wat veel keuze was er in zowel warme als koude gerechten. Het afbak-breekbrood was superlekker. Kortom een heel geslaagd buffet waar alle gasten het over eens waren. Het is absoluut voor herhaling vatbaar. Buffettenboer, bedankt voor de goede service en het onvergetelijk maken van mijn verjaardagsfeestje!

Zo onverwacht goed!!

En dan heb je een feestje… Ga je je gasten iets te eten aanbieden of niet? Ja, toch maar doen. Is wel zo gezellig en vaak stelt iedereen het wel op prijs. En dan…? Wat offertes opvragen bij cateraars in de buurt. Het is het allemaal net niet. Te duur, te weinig, te veel bij moeten regelen… Gaan we dus niet doen. Verder zoeken… De Buffetten Boer! Online even het menu samengesteld, de allergieën aangegeven, prijs bekeken! Top, dit is het! Besteld en afwachten tot de dag van het feestje! Een aantal dagen van te voren nog een mailtje ontvangen of ik nog iets wilde wijzigen. Dat was niet nodig. Op de dag van de bezorging keurig geïnformeerd hoe laat het bezorgd zou worden en inderdaad staan ze op het afgesproken tijdstip aan de deur. Keurige bezorger die alles netjes klaar zet, een duidelijke uitleg geeft en ondanks de hitte nog veel plezier uitstraalt. En dan gaat iedereen eten… En hoe! Alles is héérlijk! Iedereen praat vol lof over de ruime keuze, de kwaliteit en de overheerlijke smaak! Mensen genieten van elke hap! En daar gaat het uiteindelijk om! Kortom: Heb je een feestje of iets waarbij je een buffet op tafel wilt zetten? Ga naar de Buffetten Boer! Uitstekend eten! Zeer goede prijs! Top service! Mijn gasten hebben genoten! Bedankt!

Voor herhaling vatbaar

Perfecte service, overal is aan gedacht. Bezorgen gaf ook nog zeer goede uitleg. Gerechten smaakten heerlijk en waren in ruime porties aanwezig. Geen afwas en alles werd weer netjes volgens schema opgehaald. Echt geweldig.

Super service

Wederom hebben we een buffet besteld en weer werden we niet teleurgesteld Volop eten was er ,netjes op tijd bezorgd en verzorgd Ieder een heeft er smakelijk van gegeten en was vol lof over het buffet In een woord GEWELDIG

Good food

Wow

Het was af!!

Ik had voor 45 personen het luxe buffet en het was fantastisch!! Behalve dat het allemaal perfect geregeld was en precies op afgesproken tijden ,was het een zeer uitgebreid buffet met voor ieder wat wils en we kwamen van niets tekort!! Iedereen riep over het eten en ik heb gisteren ook vele malen jullie naam genoemd.... Echt alleen maar goeds...ook nog voor een hele mooie prijs .Jullie zien mij zeker nog eens terug

Zorgeloos genieten

Goede en snelle service. Eten voortreffelijk en gevarieerd!!

De broeksknoop kun los, in een woord geweldig.

Goede service, klantenservice top, prijs kwaliteit een 10. Zekers voor herhaling vatbaar

Het was fantastisch!

Het buffet werd op tijd gebracht! Kreeg goede uitleg over hoe alles werkte. Zag er verzorgd uit en het smaakte heerlijk.

Heerlijk, iedereen heeft genoten, goed verzorgd en gpdd uitleg.

Makkelijker dan dit kan bijna niet! Het eten was heerlijk en er was genoeg. Contact was prima, een dag van te voren een berichtje over de tijdstip van levering. Het wordt tot in huis gebracht en we kregen een goede en vriendelijke uitleg. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Super service. Verzorgd buffet. Voldoende porties. Goeie reacties.

De lekkerste manier van ontzorgen!!!!

Vader 90 geworden, broers uit Australie over. Dus zo weinig mogelijk zelf doen en zo veel mogelijk genieten van elkaars gezelschap. We hadden al eerder de BBQ gedaan en de buffetten hebben ons niet teleurgesteld. Integendeel! Heerlijk eten, totaal geen zorgen of extra werk, en Pa en Ma, broers en zussen laaiend enthousiast over de kwaliteit en de hoeveelheid van het eten. Gaan we absoluut nog eens doen!!!

Top geregeld en heerlijk eten

Alles keurig verpakt met kaartjes voor diverse dieeten. Voldoende spullen en eten. Ik ontving veel positieve reacties op het eten. Kortom super geregeld

Prima sevice . Buffet was erg goed . Iedereen heeft genoten Ruim voldoende en heerlijk. Voor herhaling vatbaar Een aanrader

Goed verzorgd en voor ons ontzorgend, hoe mooi wil je het hebben?

Levering keurig en op tijd en super mooi verpakt en het eten smaake ook nog eens goed! Ik had voor de zekerheid voor 2 personen extra gedaan maar dat was niet nodig bleek achteraf. Het was echt voldoende per persoon. Het feit dat alles gebracht wordt,netjes is en ook weer wordt opgehaald zonder dat je aan de afwas moet maakte het voor ons helemaal af! Alles is ons uit handen genomen, hoeven het alleen maar klaar te zetten. Top!

Uitstekend van smaak, goede service

zie boven.

Het buffet van 'de buffetten boer' smaakt letterlijk naar meer!

We hebben voor de eerste keer gebruik gemaakt van een buffet van 'de buffetten boer'. Het was heel erg makkelijk om de bestelling via de website te plaatsen. Daarnaast was er ook volop keuze voor dieetwensen/allergieën/e.d. Nadat de bestelling geplaatst was kregen we een duidelijke mail met alles over onze bestelling en een dag van te voren kregen we te horen hoe laat ze de bestelling ongeveer zouden afleveren. De levering was netjes in tempexbakken zodat het eten vers en lekker bleef. Op de dag zelf kregen we netjes een bericht met daarin een tijdstip waarop ze alles weer zouden komen ophalen. We hoefden niets schoon te maken, dat zat allemaal in de prijs inbegrepen. Alles om het buffet netjes te kunnen presenteren zat erbij. Daarnaast waren de smaken heerlijk. Ik heb mijn collega's horen genieten van het lekkere eten. Dit smaakt zeker naar meer en we gaan sowieso vaker gebruik maken van 'de buffetten boer'. We hadden dit keer gekozen voor het buffet 'de keuze is reuze', maar sowieso is er op de website veel keuze tussen de verschillende buffetten.

Ontzettend gemakkelijk en erg lekker

Zo fijn dat alles wordt geleverd, je alleen de bakken maar op hoeft te warmen op het vuur en een aantal keer door hoeft te roeren. Vervolgens heb je een heerlijk buffet. En de volgende dag wordt alles weer opgehaald, heerlijk!! We hebben het nu op de zaak al 2x besteld en we willen zeker alle buffetten uit gaan proberen!

Goede ervaring, lekker en voldoende.

Eten was lekker en voldoende. Opwarmen duurde wel langer dan verwacht. Groente kwam bevroren aan. Onze vegetarische gast vond haar eten weinig smaakvol. Dat was wel jammer.

Heerlijk genoten en makkelijk voor een feestje thuis

Wij zijn erg tevreden over het boerenbuffet. De gasten vonden het heerlijk en het was ruim voldoende. Het was goed op temperatuur na twee uur voorverwarmen. de bakken zaten wel erg vol waardoor het moeilijk was om het eten om te scheppen. We hebben 3 dagen van de restjes gegeten en met wat creativiteit hadden we weer een heerlijke maaltijd.

Prima eten en alles volgens afspraak voor een mooie prijs

Twee verschillende buffetten voor in totaal 20 personen besteld. Prima op tijd geleverd, meer dan genoeg eten. Eten was lekker en voldoende variatie. Alles zoals borden en bestek erbij. Goed tevreden! Voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken