Vaste cateraar gevonden
Tja een feestje en op zoek naar een buffetje. Wensen: voor ieder wat wils, smaakvol, vers en ook betaalbaar…
Veel cateraars in de buurt bekeken, maar niet kunnen vinden wat we zochten. De keuze beperkt, prijs aan de hoge kant of slechte ervaring van bekenden of reviews waarvan je niet stond te popelen om te bestellen. Maar Google is je beste vriend en hierbij kwamen we uit bij de buffettenboer. Buffet de keuze is reuze. Veel verschillende vleesgerechten, salades en andere gerechten. Zag er super uit en de reviews spraken voor zich.
Nou dan gaan we deze proberen… toch beetje spannend, want zonder geslaagd buffet is je feestje toch een stuk minder geslaagd.
Na de bestelling direct een duidelijke communicatie. Ook een extra gast aanmelden op het laatste moment ging soepel.
De dag van het feest keurig op tijd geleverd en het zag er in de boxen al goed uit. Tijdens het opwarmen kwamen de lekker reukjes je tegemoet en dat stemde hoopvol qua smaak en kwaliteit.
Toen was het tijd om onze gasten met jullie kennis te laten maken. Allen waren zeer positief.genoeg keuze, goed gaar, lekkere smaken en meer dan voldoende.
Bedankt dat jullie ons feestje mede tot een succes hebben gemaakt. Als we een buffetje in de toekomst nodig hebben dan hebben we google niet meer nodig… jullie site is meer dan voldoende.
Ik verwacht dat onze gasten ook aan jullie gaan denken als ze een buffetje nodig hebben.
Mochten we toch een tip mogen geven. Vlees was er in overvloed net als het brood en salades. Voor ons zouden de rijst, groente en aardappeltjes een wat groter portie mogen zijn. Deze waren ook superlekker