Wat een fantastisch verzorgd en lekker eten!

Het fijne is dat je je geen zorgen hoeft te maken: jullie komen op tijd, zetten alles klaar, leggen goed uit en gaan weer nog voordat alle gasten komen. De gasten vonden het eten heerlijk! Heel gevarieerd, goede combinaties van gerechten. Het was ook ruim voldoende, we hebben er zelf de week daarna nog 2x van gegeten.

Het was dik voor elkaar.

Tijdstip van aflevering: half negen. mooi op tijd, we konden zelfs nog naar de kerk. Vriendelijke en enthousiaste jongeman, legde alles nog even uit. Het eten was goed, bijna alles is schoon opgegaan, behalve natuurlijk de aardappelschotel, maar zo gaat dat . Zelf ben ik een grote fan van de aardappel, meeste voedingsstoffen, minste calorieën, maar de arme aardappel heeft slechte papieren bij de jeugd.

Alles verliep volgens afspraak. De mails en sms’jes waren keurig op tijd. Het was ruim voldoende eten en heel erg vers. We waren met een klein gezelschap en iedereen heeft voldoende gegeten. De jarige job kan er vandaag nog een keer van genieten. We zullen jullie zeker aanraden. Bedankt voor alles.

Fantastisch eten, meer dan goede porties en goede service.

Goede informatie over de bezorging. Fantastisch eten, meer dan goede porties en goede service.

Simpel! Beter kan niet !

De Buffettenboer maakt waar voor wat ze communiceren ! Kwantiteit & Kwaliteit is TOP!

Alles op tijd geleverd. Meer dan voldoende voor iedereen Smaakte heerlijk en zag er aantrekkelijk uit! Aanrader!!

Behalve het eten was ook de service prima

Het eten was prima. Op tijd gebracht, duidelijk in de aanwijzingen. En lekker. Niks op aan te merken. Maar iets anders. Een van ons werd enkele dagen voorafgaand aan ons feest niet goed. De situatie was zelfs zodanig dat serieus moest worden overwogen om ons feest af te blazen. Behalve dat dat voor onszelf en de gasten best een ingrijpend besluit zou zijn, was de vraag wat de reactie van de Buffettenboer hierop zou zijn. Die reactie was zeer begripvol en zo nodig kon de bestelling worden geannuleerd. Zoiets is niet alleen in zakelijk opzicht fijn, maar dat gaf in de gegeven situatie ook wel even rust. Daarover tenminste even geen zorgen. Gelukkig verliep alles zodanig dat we het feest konden laten doorgaan. Maar vooral de service waaronder zeker ook de snelheid waarmee de Buffettenboer op e-mail reageerde was aan alle kanten prima. Hartelijk dank daarvoor ook!

Prima verzorgd gevarieerd eten en top communicatie

Altijd spannend om ergens voor een hele groep een buffet te bestellen waar je geen ervaring mee hebt maar wat een goede keuze hebben wij gemaakt. De site zag er aantrekkelijk uit en mooie prijzen. Top verzorgd allemaal,heerlijk vers ruim voldoende, goede kwaliteit en veel mogelijkheden. Vlotte service en prima contact via de mail. Met bezorging en ophalen ook goed geregeld. Gaan we vaker gebruik van maken!

Heel lekker en super goed geregeld!

Heel uitgebreid buffet, hele goeie kwaliteit en super makkelijk dat het op tijd gebracht en weer opgehaald wordt. En het opwarmen werkt prima.

Heerlijk en top service

Heerlijk genoten van de buffet en alles was top geregeld!

Van alle gemakken voorzien

Alles goed aangeleverd, overal ruim voldoende van, variatie in het buffet was perfect voor elkaar

Top en nog eens Top

We zijn een Bewonerscommissie (Groenewold )en we organiseren voor onze flat 1 tot 2 maal per jaar een buffet. Deze keer namen we De Buffetten Boer. 39 keer het Keuze is Reuze buffet. Werd netjes op tijd bezorgd, en door een leuke en vriendelijke bezorger. Alles werd netjes klaar gezet door hem. Alleen we hadden zoiets van wat lijkt het weinig voor 39 personen. We zijn om 6 uur gaan eten en ik moet heel eerlijk zeggen er was genoeg en het was heerlijk. Van de bewoners krijgen we complimenten dat het lekker was en dat er voldoende was. En er werd ook bij gezegd mag de volgende keer wel weer. Dus het was een geslaagde avond. Echt een aanrader. En bij de volgende Buffet kijken we zeker eerst op de site van Buffetten Boer.

Super service, eten is goed en zeker genoeg

Daar ik tijdelijk in vakantiepark zat zonder mijn eigen kookgerei was de Buffetten Boer een uitkomst. Goede prijs, heel makkelijk bestellen, service is ook super en het eten is bij iedereen in de smaak gevallen. Kan het iedereen aanraden.

Iedereen heeft genoten. Wij bestellen altijd bij jullie. Je krijg echt waar voor je geld. Ik raad jullie bij Iedereen aan

Een heerlijk smakelijk goed verzorgd buffet

We hadden het luxe buffet besteld voor 13 personen, wat precies op de afgesproken tijd werd bezorgd. Alles werkt super handig en alle benodigdheden worden meegeleverd. De gasten hebben erg genoten van het buffet, en zijn meerdere keren terug gegaan voor nog een ronde. Ik kreeg complimenten voor de gemaakte keuze.

Toppie toppie!

We hebben met 35 mensen genoten van een heerlijk buffet! Alles verliep volgens afspraak. In de laatste week voor het feest hebben we in overleg met De Buffettenboer nog een draai kunnen maken, omdat enkele gasten liever geen vis op het menu wilden. En nu zijn we dik ;) (tevreden)!!

De service is top, en het eten was heerlijk, alle gasten vonden het heerlijk.

Geweldig verzorgd en aangeleverd

Keurig nette website overzichtelijk genoeg keuze. Service van de bestelling netjes per mail. Bezorging wordt ook per mail gedaan met tijdstip van max 1uur waarin de bezorging plaats vindt. De bezorger brengt alles binnen en geeft uitleg. Alles is keurig gekoeld. Bestek en borden netjes in plastic verpakt. Een instructieblad met eventueel nog uitleg. De hoeveelheden per persoon is echt voor grote eters. En de kwaliteit van eten was perfect. Gasten waren zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het Buffet was een heerlijke ervaring met een ruime keuze aan smakelijke gerechten

Het keuze is reuze Buffet was echt een gezellige en smakelijke ervaring – een enorme keuze aan lekkere gerechten, alles vers en goed aangevuld, met vriendelijke service en een verzorgde uitstraling. Zelfs aan de details zoals schoon en prettig bestek was gedacht, wat het geheel extra prettig maakte!

Goed geregeld lekker eten

Prima eten, voor een goede prijs

Heerlijk

We hadden 21 diner en de gasten hebben ervan genoten.

Het buffet was zo goed, zelfs oma vroeg om het recept!

We dachten dat we gewoon lekker gingen eten, maar De Buffetten Boer leverde een culinair hoogtepunt waar nog lang over nagepraat wordt. De gehaktballetjes verdwenen sneller dan opa z’n mop kon afmaken, en de huzarensalade? Die was zó lekker dat zelfs oma – onze kritische keukenkoningin – vroeg hoe ze het maakten. Alles was vers, overvloedig en tot in de puntjes verzorgd. Kortom: dit buffet was geen maaltijd, het was een belevenis. Volgende keer zetten we gewoon een bordje “restaurant geopend” in de tuin!

Bij de prijsuitreiking gaven we het buffet de eerste plaats

Ik had voor de biljartclub een boerenbuffet besteld. Wij dachten bij de club dat wij veel keus hadden maar die van de buffettenboer os ook niet te onderschatten. Het gekozen buffet overtrof onze verwachtingen. Dus bij de prijsuitreiking van de huiscompetitie gaven we de eerste prijs aan het buffet.

Voor herhaling vatbaar

T is in 1 woord, geweldig, iedereen was zeer tevreden, t zag er goed uit, en heerlijk van smaak

Voor een clubtocht hadden we een vis en vlees buffet besteld. En voor 1 persoon een allergenen, dit was mooi totaal van alle rest verpakt top gedaan. Alle eters waren zeer enthousiast over de hoeveelheid en de kwaliteit. Voor de volle 100% zullen we weer bij jullie bestellen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken