Alles klopt in 1 keer

Alles verliep voorspoedig en conform onze wensen: De bestelling, de wijziging en de het heerlijke eten: wij en onze gasten hebben genoten!

Echt alles super lekker

Hadden voor 34 personen buffet, en iedereen was er zeer over te spreken , goede porties . Alles was lekker en meer als genoeg. Thanks voor mede van jullie van een geslaagde dag, van ons kerstdinner

heerlijk en keurig verzorgd buffet

Alles tip top geregeld. Erg lekker eten en top verzorgd met warmhouders en bestek. Netjes op tijd gebracht en de vuile afwas weer opgehaald. Het warme eten ging helemaal op en de salades gingen wat minder maar dat lag aan de voorkeur van de gasten. Ze smaakten prima! Kortom en aanrader voor een nette prijs en perfecte service

Top geregeld

Alles wordt netjes geleverd. Je ontvangt een traceercode en binnen 3 dagen komen ze alles netjes weer ophalen. Je hoeft daarvoor niet thuis te zijn wat erg fijn is. Alles goed uitgelegd op bijgeleverde folder en het smaakte echt top!

Eigenlijk in één woord: Fantastisch

Alles van begin tot eind zeer goed geregeld en het eten was top.

Super lekker duidelijk wanneer ze komen brengen en ophalen. Alles was keurig verzorgd top

Alles was top.

Afleveren op afgesproken tijd (steeds nauwkeuriger). Het eten was geweldig. Ophalen van de spullen wederom op afgesproken tijd (steeds nauwkeuriger).

Lege schalen, blije gasten en alles tot in de puntjes geregeld.

Wat een feest, en dat was niet alleen dankzij onze gasten. Het buffet van De Buffetten Boer was in één woord geweldig. Alles klopte. Van de duidelijke communicatie vooraf tot de perfecte levering op tijd: geen stress, geen gedoe, gewoon genieten. Het eten was heerlijk. Vers, smaakvol en ruim voldoende, zo lekker dat meerdere gasten nog eens gingen opscheppen en vroegen waar het vandaan kwam. De instructies waren superduidelijk, waardoor alles moeiteloos op tafel kwam te staan. Je merkt aan alles dat dit tot in de puntjes is doordacht. Ook de prijs-kwaliteitverhouding verdient een groot compliment. Topkwaliteit voor een hele eerlijke prijs. We hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen en dat zegt eigenlijk alles. Kortom: blije gasten, lege schalen en een zeer tevreden organisator. De Buffetten Boer heeft ons feestje compleet gemaakt en is absoluut een aanrader. Voor herhaling vatbaar!

Super alles

Alles wa super

Wij doen dit al 4 keer.En altijd verrukkelijk. Het vlees is mals en de salade ook heel lekker.En meer als genoeg.Volgend jaar weer.

Alles prima!

Buffet was helemaal prima en ruim voldoende. Vriendelijke medewerkers en aangename verrassing van de extraatjes in de vorm van speeltjes/kleurplaatjes die toegevoegd waren voor de kindjes!

Top geregeld en heerlijk gegeten

Het buffet werd perfect op tijd bezorgd en was tot in de puntjes toe verzorgd. De instructies waren eenvoudig en duidelijk. Het eten was erg lekker.

Goede kwaliteit en weinig werk aan

Heerlijk gegeten. Was ruim voldoende eten en van goede kwaliteit. Makkelijk. Hoeft alleen opgewarmd te worden

Alles was top!

Wij hebben heerlijk gegeten. De smaak was evenals de hoeveelheid prima. Onze gasten waren erg enthousiast en gaan ook bij jullie bestellen.

Goed verzorgd genoeg voor iedereen goede services we hebben zelfs nog over voor vandaag smaakte heerlijk we hebben er van genoten is voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader

top kwaliteit

levering op tijd, goede uitleg eten was heerlijk meer dan genoeg!

Absoluut een aanrader – keer op keer geweldig!

Onze eerste ervaring met De Barbequeboer was al fantastisch: topkwaliteit, perfecte organisatie en een smaakbeleving waar iedereen nog lang over sprak. Nu hebben we opnieuw gekozen voor De Buffettenboer, en wederom was het méér dan geweldig! Het eten was niet alleen heerlijk en vers, maar ook prachtig gepresenteerd. Alles verliep vlekkeloos: van levering tot opbouw en service. Je merkt dat er passie en vakmanschap achter zit. Onze gasten waren unaniem enthousiast – en wij ook! Kortom: De Buffettenboer is dé partner als je zorgeloos wilt genieten van een culinair hoogtepunt. Wij kijken nu al uit naar de volgende keer!

Heeeeerrlijk eten en compleet! Dit is een blijvertje!

De gerechten waren overheerlijk en ruim voldoende. Alles werd s'morgens gebracht, en volgende dag opgehaald, ideaal. Serviesgoed wordt weer vuil meegenomen, dus geen afwas. Het was dubbel genieten!

Top verzorgd buffet en top service!

Heel blij mee. Geweldige bedrijfslunch georganiseerd dankzij het buffet van de buffetten boer. Niks op aan te merken en strakke service. Top.

Heerlijk gegeten!

Alles werd op tijd geleverd met een duidelijke beschrijving hoe je het moest verwarmen. Het eten was goed warm na de tijd die ze aangaven. We hebben heerlijk gegeten en het was ruim voldoende. Wij misten allen nog een aardappelgerecht. Daarentegen was er naar onze smaak iets teveel vleessoorten. Maar dat is persoonlijk.

Het gehele traject van bestellen tot leveren en weer ophalen van de spullen verliep probleemloos.

Naast de gehele logistieke operatie (zie hier boven) was de kwaliteit van het geleverde buffet zeer goed. De bijgeleverde beschrijving was zeer gedetailleerd en nauwkeurig. Na de instructies nauwgezet te hebben gevolgd, kon het opwarmen van de maaltijd beginnen. Na verloop van tijd kon er worden begonnen met de maaltijd. Onze gasten waren vol lof over de kwaliteit van het gebodene maar ook de hoeveelheid; er was ruim voldoende voor iedereen. Al met al een zeer geslaagd buffet.

Hoge verwachtingen overtroffen!

Wij hebben een buffet voor 12 man georganiseerd, alles tot in de puntjes geregeld! Er zat zelfs een aansteker bij voor de branders. We hebben werkelijk heerlijk gegeten en de volgende dag is alles weer keurig optijd afgehaald!

Op tijd lekker goed verzorgd

uitstekend

Buffet was grandioos ,op tijd gebracht ,goed uitgelegd en heerlijk eten zowel voor de gasten als ons .Een topper en aanrader

Nog fijner dan verwacht

Op zoek naar een cateraar! Natuurlijk struinen we het internet af. Vonden adressen die ons wat kunnen lijken! Vinden de “Buffetten boer” en lezen zoveel mogelijk recensies. Nou die liegen er niet om dus wij gaan daar onze bestelling plaatsen. Dan is het zover! Ondanks de positieve recensies hadden we dit niet zo verwacht. Alles werd zeer verzorgd geleverd binnen de afgesproken tijd. Het eten was FANTASTISCH! Bleken een te grote toetjes bestelling gemaakt te hebben. Daar werd over gebeld en kregen het teveel betaalde direct terug. U begrijpt bij welke partij onze volgende bestelling zal zijn.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken