Op tijd geleverd. Eten makkelijk warm te maken. Al mijn gasten waren DIK tevreden. Geen afwas en alles wordt weer op tijd opgehaald. Aanrader!

Lekker en goed

Het was goed geregeld optijd gebracht s ochtends en meer als genoeg. En heel lekker.

Super goed geregeld!! en Heerlijk eten

Voor onze 24 uur sessie hebben wij het Pastabuffet geregeld. Lekker eten, meer dan genoeg voor iedereen. Complimenten aan het bedrijf voor de super fijne oplossing. We zullen jullie zeker vaker inschakelen.

Heerlijk ontzorgt met Restaurant Kwaliteit op lokatie.

Keurige levering in koelboxen en dus geen koeling issue, gebruiksvriendelijk en daarna heerlijk eten van restaurant kwaliteit, met als gevolg tevreden gasten, die je vragen gaan stellen over de recepten. Heb ze maar naar de website gestuurd ;-)

Voor herhaling vatbaar.

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg en de service was top. Hele aardige mensen die ook bereid waren om mee te denken en te helpen waar nodig. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Prima bevallen. Onze gasten waren zeer content met het eten

Bestel proces prima Vragen over bestellen etc., zeer snel en prettig beantwoord Levering netjes aangekondigd 15m voor dat de chauffeur er was, belde om dat even te melden! Uitleg vd chauffeur was ook prima Alles uitstekend verpakt Het eten zag er prima uit, en zo smaakte het ook De hoeveelheden waren ook ruim. Zelfs met meer gasten dan verwacht was het nog voldoende Ophalen werd ook netjes aangekondigd Chauffeur gaf aan, laat maar staan meneer ik laad het wel in! Kortom wij zijn zeer tevreden. Het was een zeer geslaagde dag voor ons en ons genodigden! Hartelijk dank voor de geboden service

Sate buffet is geweldig

Goed verzorgd, makkelijk en heerlijk. Meer dan genoeg eten.

Goede variatie, lekker eten voor diverse eters

Goede service, houden aan afspraken, wijzigen personen altijd mogelijk. Maar vooral heerlijk buffet

Heerlijk

Eten was bezorgd mooi op tijd met een vrolijk bezorger. Alles was keurig aanwezig en goede uitleg gekregen. Het eten was heerlijk en de spareribs was de showstopper De volgende dag opnieuw een aardige bezorgen aan de deur om de spullen op de halen Ik ga dit zeker nog een keer doen. Helemaal top

Ruim en goed buffet

Ik heb het boerenbuffet besteld voor een grote groep gasten. Het buffet was erg lekker en veel. Alleen de fruitsalade was eigenlijk te weinig, daar had we wel meer van kunnen hebben. Dit was vooral populair bij de kinderen, ondanks dat het kinderbuffet officieel geen fruitsalade heeft. Ik had ook dessert besteld en deze mousse was ook goed jn de smaak gevallen. Het enige probleem wat ik had, was dat de beloofde dessertlepeltjes niet meegeleverd waren, waardoor we nog snel naar de winkel moesten om lepeltjes te kopen.

Genoeg eten, heerlijk, gemakkelijk, geen afwas, makkelijk te bestellen, altijd vriendelijk. Ik had voor zaterdag en voor zondag een buffet besteld. Goed geregeld, kwam op tijd, goed verzorgd. Een grapje van de chauffeur…. Morgen weer mevrouw? Zorg ik voor een weekabonnement en wordt het morgen barbecue. Was het maar waar maar … het moet leuk blijven. Al vijf jaar gaan we voor de bbq boer. En altijd zeer tevreden. Nu nadenken wanneer we een feestje geven als ik de bbq buffet win. Haha

Gewoonweg geweldig.

Heerlijk buffet alles goed geregeld en eten genoeg. Echt een aanrader.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Een hele goede ervaring opgedaan! Wij hadden het luxe buffet besteld, een echte aanrader! Onze gasten waren ook zeer verrast. Wat je kiest qua buffet is persoonlijk, maar wat je krijgt vonden wij een pluim waard!

Was erg lekker en prima verzorgd

Het buffet werd keurig op tijd geleverd , goede uitleg van Maik en zag er keurig, verzorgd uit. Eten was lekker en voldoende, stokbrood mag best een zakje minder. Maik is net geweest om alles op te halen, even een praatje, vriendelijk.

Wow! wat een heerlijk buffet!

Super geregeld! Buffet voor 75 man echt van bezorging tot ophalen in 1 woord GEWELDIG! Heerlijk eten ruime keuze en ziet er super uit!

het was heerlijk ruim voldoende keurig netjes afgeleverd 10 punten

geweldig

Altijd super goede kwaliteit veel eten.

Al een aantal keren besteld zowel de barbecue en buffet menu. Super kwaliteit en erg lekker! Wij wonen net over de grens in Duitsland en ook dit is geen enkel probleem, de chauffeur belt even en is vervolgens stipt op tijd met de levering. Top!

Vlees en Visbuffet besteld. Een dag van te voren kreeg ik een sms hoe laat de spullen gebracht zouden worden. Alles werd perfect gebracht. De gasten hebben genoten. De vis was aan de pittige kant. Voldoende geleverd en de volgende dag weer alles opgehaald.

Heel goede service, heerlijk eten, we hebben genoten!

Het bestellen, het bezorgen, het aanpassen van bestelling, het genieten van het buffet, was helemaal prima. Heb jullie bij andere aanbevolen! Ideetje: maak naamkaartjes die je bij het buffet legt. Denk goede naamsreclame, want elke gast vertellen waar buffet vandaan komt lukt niet. We hopen nog eens op herhaling te gaan! (1 heel klein dingetje er waren maar stuk op 10 servetten, gelukkig kon het door een dochter van ons nog opgelost worden)

Altijd, inmiddels alle buffetten gehad

Goede kwaliteit. Voldoende voor het aantal personen Keurig verzorgd, bezorgd en opgehaald.

Prima kwaliteit van zowel de maaltijd als de geboden service

We hebben heerlijk gegeten en ontvingen complimenten van de gasten over de kwaliteit:

Prima verzorgd buffet.

Prima verzorgd buffet, alles meer dan voldoende aanwezig. Meerdere gasten hebben ons gecomplimenteerd over het lekkere eten.

Veel heerlijk eten

Op aanraden van iemand hier warm/koud buffet besteld. Levering keurig volgens afspraak, je werd goed op de hoogte gehouden van het brengen en ophalen. Ik had het vlees/vis buffet. Het was allemaal erg lekker en vooral veel. Ik had nog spare ribs bij besteld maar dat was echt niet nodig geweest (maar ze waren erg lekker) Volgende keer weet ik waar ik moet zijn!

zinnen prikkelend, tong strelend

Het gaf genoeg gesprekstof omdat het er allemaal zo mooi en goed uitzag, en de afspraak/bezorging keurig was zoals afgesproken. En het was tongstrelend omdat alle gerechten heerlijk waren op goede gaarheid en heerlijke smaken.

Fantastisch!

Wat een geweldig buffet. Het werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd, en iedereen op ons feestje was vol lof over de variatie en de smaak van de gerechten. Voor herhaling vatbaar!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken