Geweldig, goed verzorgd!!!

Zowel het tijdstip van brengen en ophalen was binnen de opgegeven tijd. Alle gasten hebben heerlijk gegeten en ik werd overstelpt met complimenten. Een aantal van de gasten wilde graag weten waar ik het buffet had besteld. Dit was de derde keer dat ik heb besteld bij De Buffetten Boer en steeds heerlijk. Team van De Buffetten Boer: super bedankt dat ik mijn verjaardag zorgeloos kon vieren

Aangenaam verrast

Heerlijk uitgebreid buffet, de naam zegt het al de keuze is reuze buffet, alles ruim voldoende. Levering keurig op tijd en netjes in koelboxen. Eerste maar zeker niet de laatste keer besteld bij de buffettenboer. Aanrader!

Dacht eerst dat het te weinig zou zijn maar dat was dus niet zo. Zeker met de salades erbij was het voldoende

Alles precies krek kwa wo Een dikke tien

Heerlijk eten.

Voor de eerste keer een buffet besteld. Dit in verband met de verjaardag van mijn moeder. Ze werd 98 jaar. Iedereen was heel enthousiast. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Voor de volgende verjaardag(28 mei) gaan we zeker opnieuw bij jullie bestellen. Nu voor een kroonjaar. Mijn echtgenoot wordt 70 jaar. Bedankt voor de goede service en heerlijk eten.

Zorgeloos heerlijk eten. Ruim voldoende hoeveelheid.

Voor het eerst besteld bij de buffettenboer. Onze ervaring is prima. Het bestellen ging makkelijk via de website, we moesten de bestelling aanpassen omdat er gasten bijkwamen dat ging zeer eenvoudig. Het opwarmen was goed te doen volgens de gebruiksaanwijzing. 1 puntje wat lastig was is het omroeren tijdens het verwarmen van het eten. De bakken zaten behoorlijk vol wat omroeren niet eenvoudig maakte. Het eten was heerlijk en ook goed warm geworden. Onze gasten hebben er ook van genoten. De afwas hebben we voorgespeeld En is netjes volgens afspraak opgehaald de volgende dag.

Zeer goed allemaal , ruim voldoende uitstekende service

Voor de eerste keer het vis vlees buffet besteld. Alles kwam keurig op tijd en het buffet was geweldig. Vooral de vis, salades en stokbrood waren erg lekker. De kipfilet in saté saus was wat aan de taaie kant (te grote stukken) andere vleesschotels waren heerlijk, vooral het stoofpotje. Kortom de volgende keer zullen we hier zeker weer gebruik van maken.

Goed geregeld!

Lekker eten en op tijd bezorgd, zeker een aanrader!

Het was een goed verzorgd ,lekker en compleet buffet.

Het buffet werd bezorgd volgens afspraak en we kregen er een duidelijke omschrijving bij.

Heerlijk eten

Makkelijke te reserveren, op tijd bezorgd, meer dan voldoende en heel smakelijke gerechten

Gewoon heel bijzonder!

Vlees/vis buffet was meer dan verwacht: uitgebreid, prima van smaak en variatie. De service en kwaliteit van de Buffettenboer hoef ik niet meer te beschrijven, want het is voor iedereen, die klant is of was, overbekend: UITSTEKEND! Ik kan alleen maar zeggen: zoek je catering voor een feest(je), dan hoef je niet verder te zoeken, dan De BuffettenBoer!!

Op en top een topper

Heerlijk, gevarieerd luxe buffet. Op en top verzorgd. Zo wordt elk feest een geslaagd feest...TOP.

Geweldige service en meer dan voldoende

Goede uitleg en service, erg simpel en weinig werk. De borden en bestek worden er gewoon bijgeleverd en het eten is zeer smakelijk. Was onze eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Al met al een prima oplossing als je een aantal eters krijgt of een feest geeft. Top!

Top verzorgd, heerlijk eten

Goede site, prima communicatie na bestellen dus geen zorgen of het goed komt. Op tijd gebracht en gehaald. Goede beschrijving in meegeleverde folder. Heerlijk gegeten, veel complimenten van gasten. Lekker verse salades en Heerlijk vlees met goede sauzen. Kortom een echte aanrader en we bestellen graag nog eens.

Geweldig verzorgd en op tijd

Het is altijd netjes verzorgd en ook de prijs is netjes

Wat een feest om dit Amerikaanse/vegan buffet te geven; goede communicatie, alles ruim op tijd, duidelijke uitleg hoe alles voor te bereiden, zorgvuldig en duidelijk verpakt, onwijs aardige bezorgers en… het smaakte fantastisch! Niet smakeloos, alles super mals en gaar (zonder slap te zijn). Ook het vegan deel werd druk bezocht, zelfs door de “vlees-liefhebbers”. Door dit alles hadden zelfs de geoefende “koks” en “uit-eten-gangers” er niets op aan te merken en waren we allemaal blij verrast! Iedereen heeft meer als 3 x opgeschept en men bleef lopen… Er was meer als genoeg en er was zelfs iets over. Dus wij waren meer als content en hebben mede hierdoor een fantastische avond gehad met elkaar!

Super lekker en goed verzorgd

Zoals afgesproken keurig op het aangegeven tijdstip geleverd. Even vooraf opwarmen en iedereen heeft ervan genoten

Geweldig! Alles! De bezorging, het eten, de hoeveelheid. Echt een top aanrader!

De bezorging was precies volgens planning! Netjes en alles compleet. We hoefden alleen de makkelijke instructie te volgen om het buffet op te warmen. Iedereen vond het buffet geweldig lekker en heel divers. Wij hadden het keuze is reuze buffet. Nou… de keuze is reuze. Dat klopt. Wij zijn erg tevreden en gaan zeker vaker bij de buffettenboer bestellen.

Goed verpakt, genoeg en erg lekker !

Het was de eerste keer dat we hier hebben besteld, dus best wel spannend. We waren het er allemaal over eens, zeer goed. Goed en hygienisch verpakt, genoeg voor iedereen, heerlijke salades en vers stokbrood. Kortom, voor herhaling vatbaar !

Prima buffet en service

Bestellen ging makkelijk online. Ze hebben op tijd eten geleverd en servies opgehaald. Prima catering! Echt een aanrader!

Goed verzorgd en heel lekker, uitstekend.

Het zag er goed verzorgd uit. En de gasten vonden het allemaal heerlijk. Ik raad het iedereen aan om te proberen. Het was fantastisch.

Goede service op tijd geleverd en alles perfect verzorgd

Alles keurig verpakt en op tijd geleverd.

De gerechten waren allemaal goed met een duidelijke beschrijving hoe te verwarmen en wat er voor producten er in zitten. De groenten schotel was niet zo’n succes maar dat komt waarschijnlijk omdat ik deze heb verwarmd gelijk met de vleesgerechten en daarom waren de groenten wat te gaar. Ik zou zelf een volgende keer weer bij de buffettenboer bestellen.

Supper lekker

Al een paarkeer van genoten

Het eten was uitstekend iedereen was erg tevreden

Het eten was uitstekend Onze gasten waren allemaal erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken