Alles op tijd geleverd en smaakte prima, toppie

Goed verzorgd, lekker en makkelijk.

Het buffet was heerlijk en heel goed verzorgd, de bezorger heeft alles netjes binnen op tafel gezet en wat uitleg gegeven. De gasten hebben er van genoten en de hoeveelheid was prima . Wij raden deze Buffetten Boer aan om uw feestje te laten slagen.

Super top geregeld en heerlijk eten

Bestelling, levering en ophalen super goed geregeld. Het eten luxe buffet was heerlijk en meer dan genoeg! Wij zijn fan en zulke vaker bestellen.

Goede prijs prestatie

Positief over bezorging De smaak en assortiment

Het was perfect, compleet en voor ieder wat wils.

Voor het herhaling en we komen zeker nog een keer wat bestellen. Alle gasten waren zeer tevreden. De prijskwaliteit verhouding was super goed. Alles ging precies zoals afspraak.

Heerlijk!

Heerlijk buffet! Super goed geregeld met de koelbox, sms met haal- en brengtijden! Was ook verbaasd over de ruime hoeveelheid (in het algemeen en van de vega-box! Zeker een aanrader!

Compleet en goede kwaliteit

Kwaliteit van de maaltijd wordt gewaardeerd. Ik vind dat er teveel brood wordt meegeleverd en te weinig aardappelen/rijst.

Lekker eten, ruime keuze en ook nog goed betaalbaar!

We vierden ons 12,5 jarig huwelijk met 46 mensen (leeftijden tussen de 2 en 75 jaar). We hadden het luxe buffet besteld en iedereen heeft er van genoten. De chauffeur heeft keurig alles klaargezet en uitgelegd. Heel netjes en vriendelijk. Het eten was lekker, er was ruim keus voor iedereen. Ook de vegetarische variant viel goed in de smaak. Ondanks dat iedereen heeft gesmuld, bleef er nog behoorlijk wat over.... de volgende dag hebben we daar met vrienden nog weer van gesmuld.

Gevarieerd, goed bereid, genoeg voor iedereen en geweldige verzorging

Samen met onze familie hebben we ons 25-jarig huwelijk gevierd met een heerlijk buffet! Iedereen enthousiast en, hoewel we iets meer hadden besteld, bijna alles ging schoon op. Dat is knap!

Goede service en super lekker eten!

Het eten werd netjes binnen het tijdslot van een uur bezorgd. We kregen een duidelijke instructie over hoe het eten warm gemaakt moest worden. Dit was echt super simpel en je hebt er nauwelijks omkijken naar. Daarna is het opscheppen! Het eten was goed op smaak en viel bij iedereen ook goed in de smaak!

Fantastische lekker..!

Zoals gewoon weer heerlijk genoten van het Luxe Buffet..! Voor 15 personen was het erg veel. Alles keurig netjes verpakt zoals de Halal en de Vega. Bestek en borden keurig geseald. De bezorging prima en keurig op tijd..! Veel eten voor 15 pers. met 9 stokbroodjes en 2 kuipejes kruidenboter... Kruidenboter erg lekker maar echt te weinig voor 9 x stokbrood en 15pers. Hopelijk hier iets meer aandacht voor. Al met al heerlijk genoten en hopelijk tot snel.... BBQ ook fantastische... Ga zo door...! Mvrgr. Familie Haalboom Zeist

Prima geregeld! Op tijd bezorgd en heerlijke gerechten. Top!

Het eten was op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk! Complimenten! Prima geregeld!!

Heerlijk gegeten!

Alle omni’s en vegetariërs hebben heerlijk gegeten! Er was voldoende, maar we hielden gelukkig niet te veel over. Helaas bieden jullie geen veganistische opties aan. Dat is erg jammer en volgens mij ook niet nodig. Jullie bieden al vega opties en met wat kleine aanpassingen is dat vegan. Als jullie daar nu mee aan de slag gaan willen wij in oktober wel proeven. Enne… jullie mogen altijd kontakt opnemen voor inspiratie! Fingers crossed dat we winnen.

onwaarschijnlijk goed: heerlijk eten, geweldige service voor .. geen geld

Wat zijn wij een geluksvogels dat een van onze dochters op internet de site van de Buffetten Boer ontdekte. Gewoon alleen even bellen met een bestelling voor 14 personen, een Idealbetalingkje doen van onwaarschijnlijk weinig Euro's en Zondag staat precies op de aangegeven tijd de bus met het diner voor de deur voor onze gasten en vermoedelijk de hele straat er bij: wat een service, wat een hoeveelheid, wat een kwaliteit, echt ongelooflijk. En na afloop: niets afwassen, gewoon vuil in de dozen retour. Wat een gemak. En dan te bedenken, dat zij door heel Nederland rijden, van Appingedam tot Maastricht. Het is te mooi om waar te zijn .....! Het grootste restaurant van Nederland!!! Van harte aan bevolen.

Was weer goed verzorgd

We hadden een buffet voor 36 mensen en alles was weer goed verzorgd. De bezorger heeft alles netjes klaargezet op zaterdag en op maandag alles weer opgehaald. Onze gasten en wij waren zeer blij met het lekkere, vele eten!

Iedereen vond het eten heerlijk.

Onze gasten waren zeer tevreden over het buffet. Alles smaakte goed, en er was meer dan voldoende voor iedereen. Wat wel jammer was dat we hadden aangegeven dat het hele buffet zonder varkensvlees moest zijn. Het gewone buffet was dat wel maar voor de dieëten zat er toch varkensvlees bij. Nu was ook voor de dieëten ruim voldoende keus maar wel zonde van het varkensvlees want dat at dus niemand. Het contact met de Buffetten Boer was heel goed, we werden altijd netjes teruggebeld als we vragen hadden en de afspraken rondom bezorgen en ophalen waren in goed overleg gemaakt. Een tip voor de Buffetten Boer. In verhouding zou er iets meer aardappeltjes en rijst/nasi bij mogen en wat minder vlees.

Smakelijk en goed geregeld!

Alleen maar positief en een goede kwaliteit.

Wederom goed verzorgd en geregeld!

Het buffet was heel goed verzorgd. Keurig conform planning bezorgd. Keurig met een aparte warmhoudplek voor de vega en een aparte voor de glutenvrije etenswaren. Kwaliteit van het eten gewoonweg goed. Compliment van de vegetariër dat het eten niet heel zout gemaakt was om het geforceerd smaak te geven. Ze was hier heel tevreden over! Enige kleine minpuntje... om 23.35 uur een sms krijgen dat rond 08.00 uur de volgende ochtend de spullen opgehaald worden is wat laat. Ik was toevallig nog wakker, anders was ik nooit tijdig op de plaats waar we gegeten hebben geweest.

Fantastisch, we kregen wat wat jullie beloven.

Een aantal keren gebeld en gewijzigd, nooit een probleem altijd vriendelijk geholpen. op 23 April komt een nette kerel alles brengen en instaleren. wij ontdekten dat er een verkeerd gerecht bij zat. Hij regelde het gelijk, met vele keren sorry sorry. En inderdaad kwam hij ruim op tijd terug met een ander gerecht wat ook nog veel meer was, met weer sorry. Buffettenboer, keurig hoe jullie dit hebben opgelost. De service en het eten een dikke 10 De volgende keer weten wij waar we moeten bestellen. Nogmaals djw groetjes Harry en Gre Wesseling

Dit was NIET de laatste keer!

Een buffet voor 15 personen laten verzorgen door de Buffetten-boer. Het feest was op zondag en het is gelukkig geen probleem om het buffet (met bestek, borden en servetten) dan te laten bezorgen. De dag ervoor keurig doorgekregen per mail hoe laat het gebracht wordt. Kwamen netjes op tijd en alles zat super verpakt, inclusief een duidelijke instructie voor het verwarmen van de gerechten. We hebben er enorm van genoten! En het was meer dan genoeg. De volgende dag ook een mailtje ontvangen op welk tijdstip ze alle spullen weer komen ophalen. Werkelijk TOP verzorgt waardoor we nu besloten hebben dit voor kerst ook te doen. Scheelt enorm veel werk en de kwaliteit is geweldig! Dank jullie wel!

Heerlijk gegeten!

De buffettenboer hebben wij ervaren als een toegankelijk,goed bereikbaar bedrijf dat afspraken nakomt en meedenkt. Het eten was heerlijk en ruim voldoende!!! Gerechten goed gekoeld geleverd en uitleg prima! Kortom...een aanrader!!

Heerlijk eten, goed verzorgd en vriendelijk personeel

Voor de verjaardag(en) van onze 2 dochters (10 en 7) een satebuffet geregeld omdat ik nu eens geen zin had om mezelf uit te sloven in de keuken, waar je dan weer de halve middag bezig bent. Niets dan alleen maar positieve woorden. Van bezorgen, tot de kwaliteit en hoeveelheid tot het weer ophalen. Heerlijk eens een 'ontspannen' verjaardag gehad.

Een zeer tevreden gezelschap

Onze vriendengroep gaat 1 keer per jaar gezellig uit eten. Dat is nu wel prijzig aan het worden (vooral de drankjes :-) ). Dus hebben we bij één van ons de achtertuin tijdelijk overdekt en verbouwd tot buffetrestaurant. Ieder nam zelf wat te drinken mee en Buffettenboer zorgde voor het heerlijke "keuze is reuzebuffet". Iedereen was aangenaam verrast door de variatie van gerechten. "Dat dat kan voor 2 tientjes", "Heerlijk" waren de reacties. Wij vonden het leuk om te organiseren en met 16 man hebben we verrukkelijk gegeten!

Buffet is goed verpakt en goed verzorgd. Er is voldoende voor het aantal bestelde personen. De produkten van het buffet smaakten heerlijk.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken