Voor een clubtocht hadden we een vis en vlees buffet besteld. En voor 1 persoon een allergenen, dit was mooi totaal van alle rest verpakt top gedaan. Alle eters waren zeer enthousiast over de hoeveelheid en de kwaliteit. Voor de volle 100% zullen we weer bij jullie bestellen.

Heerlijk eten, smullen!

Voor ons was het de eerste keer. Wij hadden een andere leverancier, maar deze gegeten te hebben zijn we nu definitief overgestapt naar De Boer. Een echte aanrader. Gerard

Geweldig !!!

Wat een geweldig bedrijf. Netjes op tijd bezorgd. Alles super verpakt in mooie boxen, en goed gekoeld. Het eten was fantastisch. Alle gasten waren zeer tevreden met wat er op tafel stond. Prima beschrijving om het eten op tijd warm te krijgen. Dag daarna alle vuile afwas weer keurig op tijd opgehaald. Echt een super bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Top !

HEEEEEEEERLIJK

Een aanrader voor iedereen,ook dieetwensen. Goed verzorgd,vriendelijke behulpzame bezorger, zowel bij leveren als ophalen De smaken van alle gerechten zowel koud als warm,heerlijk. De prijs voor deze kwaliteit maakt het nog aantrekkelijker. Voor mij was dit de eerste keer om een buffet online te bestellen, maar zeker niet de laatste. Dank voor dit buffet,het maakte mijn verjaardag mede tot een mooie dag. Groetjes Annelies.

Eten was voortreffelijk. Bezorging en ophalen prima. Werkelijk geen enkele klacht ! Volgende keer zeker weer.

Super goed bezorgd en heel heel erg lekker, is voor herhaling vatbaar.

Iedereen heeft ervan genoten.

Prima buffet en prima service.

Veel mogelijkheden. De communicatie verliep prettig en ook het doorgeven van aanpassingen is makkelijk. En het belangrijkste: het eten smaakt prima!

Lekker en goed verzorgd

Iedereen genoot en keurig verzorgd en verpakt.goede uitleg erbij

Smullen

Wat was het keurig verzorgd .Héle goede service en goede uitleg over her opwarmen. Smakelijk eten en geen enkel minpunt. TOP.

Super goede maaltijd

Voor de 2de keer een maaltijd laten komen ivm mijn verjaardag Ook nu weer iedereen enthousiast hoe lekker alles smaakte Petje af Gr Betty

Zeer tevreden Alles was goed verzorgd en lekker .Veel complimenten gekregen .

Het was weer heel goed verzorgd, wat er voor zorgde dat wij er smakelijk van hebben gegeten!

Een mooie ervaring. Heel goed verzorgd door jullie. Mijn complimenten en ga zo door. Ik meld me zeker nog weer bij jullie.

Wij hadden het Italiaans buffet, echt geweldig. Bezorging volgens afspraak, de spullen netjes optijd gehaald. Wij zijn zeer tevreden en ook onze gasten vond het geweldig

Het buffet beantwoordde geheel aan mijn verwachtingen.

Feest ging bijna niet door. 60 jarig trouwen, vanwege een heel nare val. Maar ik wilde het perse laten doorgaan, mede door het al bestelde buffet. Dat dit buffet zo goed was en de service helemaal in orde was, heeft ons feest mede gered. Bedankt

Zeer goed verzorgd

Tijdige levering. Kwalitatief goed eten. Alles wat beloofd wordt is nagekomen. We hebben een prima vriendendag gehad met een prima maaltijd erbij. We hadden de keuze is reuze en prijs/kwaliteit verhouding is dik voor elkaar. De balletjes in zoetzure saus zijn een aanrader.

Goed verzorgd en makkelijk

Wij bestellen hier wel vaker voor evenementen/bijeenkomsten en het is gewoon heel gemakkelijk. Het eten is prima, altijd genoeg voor iedereen. Er is genoeg keuze opties en je kan makkelijk vegetarische variant bestellen of andere varianten ivf allergieën. Het op en afhalen gaat altijd goed en gemakkelijk. Het scheelt mij altijd veel zorgen als ik bij De buffetten Boer heb besteld.

Een heerlijk buffet en uitstekende service – een echte aanrader!

Het buffet was weer heerlijk, gevarieerd en van topkwaliteit. Onze gasten waren stuk voor stuk tevreden en hebben genoten van het eten. Alles was goed op smaak, vers en perfect verzorgd. Ook de service was uitstekend! Het buffet werd keurig op tijd geleverd, compleet met duidelijke uitleg. Het contact vooraf verliep soepel en professioneel, waardoor alles stressvrij geregeld was. Wij zijn altijd super tevreden en raden De Buffetten Boer absoluut aan. Bedankt voor de fantastische kwaliteit en service!

Een Top buffet

Ik vierde mijn 65e verjaardag met een groep mensen die ik wilde laten genieten van een lekker hapje eten. Nou dat is aan alle kanten gelukt de mensen hebben heerlijk gegeten alles was perfect verzorgd en keurig op tijd en ook weer netjes op tijd opgehaald. Het was onze 1e ervaring met de Buffettenboer is die is prima uitgepakt. Voor ons voor herhaling vatbaar bedankt voor de goede service

Het was super , bezorger zeer vriendelijk. Eten heerlijk, veel te veel, maar liever teveel dan te weinig! Netjes alles dicht geseald, Prima , mijn gasten waren allemaal heel tevreden

Genoten met onze visite op ons feest

Keurig aangeleverd. Goed op de hoogte gehouden wanneer het gebracht zou worden. En later ook bij ophalen. Het was uitgebreid, wij hadden gekozen voor de keuze is reuze. En dat was ook inderdaad zo. Veel salades en brood erbij. Kleine kanttekening: Het stoofpotje was erg weinig. Was een halve bak, die ook nog eens net tot de helft gevuld was. Dus met 23 mensen was ie erg snel op, en dus niet iedereen heeft het kunnen proeven, helaas. En we moesten 12 branders hebben, dit waren er maar 9. Maar voor de rest heerlijk, veelzijdig, meer dan genoeg. En had ik al vermeld dat het heerlijk was. =) =P Wij gaan zeker weer bestellen bij De Buffetten Boer !! Eeen echte aanrader !!

Super buiten verwachting :)

Was in de eerste instantie wat sceptisch. Echter dit is om de volgende redenen totaal weggenomen: - Netjes en snel gereageerd op m’n opmerkingen/vragen op bestelling. - Op tijd overeenkomstig afspraak geleverd. - Diversiteit en hoeveelheid overeenkomstig bestelling en ruim. - Goede kwaliteit en smaak. In het kort: voor het bedrag gaan we niet zelf meer aan het werk. Jullie hebben er een klant bij. Bedankt

Heerlijk en goede service.

Iedereen was te vrede en vond het heerlijk. De hoeveelheid was ruim voldoende. Het buffet was netjes verpakt en bleef goed koel in de koelboxen tot aan gebruik/opwarmen.

Aan alles meer dan genoeg. Bezorgen en ophalen probleemloos. Kwaliteit en hoeveelheid van alles top. Communicatie verliep goed, bereikbaarheid van de site kan gebruiksvriendelijker.

Iedereen heeft heerlijk gegeten. Alles goed verzorgd en mooi op tijd gebracht en weer opgehaald. In een woord super.

Voor herhaling vatbaar!

Dik tevreden over de communicatie. Gemak van bestellen en kwaliteit/prijsverhouding. Alle activiteiten worden met zorg behandeld. Het eten en de diversiteit was prima. Ik kreeg veel complimenten hier over.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken