Een verrukkelijk buffet van A tot Z geregeld
Wij hadden voor een groep van 90 personen het stamppotbuffet besteld wat onze verwachtingen meer dan we kunnen zeggen, heeft overtroffen! De Buffetten Boer is zeer flexibel in het aantal personen, wat je graag allemaal wilt bestellen en denkt ook mee met de invulling ervan.
We hadden ruim twee maanden van te voren een aanvraag gedaan en wisten pas vier dagen voor het buffet de exacte bestelling qua typen stamppotten. Zowel heerlijke stokbroden, fantastische stamppotten en overheerlijke desserts werden keurig op de locatie opgebouwd. Je krijgt van te voren een link waarmee je de bezorging kan volgen zodat je precies weet wanneer ze aankomen. De opbouw wordt tot in de puntjes geregeld, je hoeft jezelf geen enkele zorgen te maken.
De variatie in stamppotten was fantastisch en buiten proporties! We hadden normale vleesstamppotten, vegetarische en glutenvrije varianten besteld en de smaken was van alles overheerlijk! Dit is echt een aanrader om een verrukkelijk winterdiner te organiseren, deze maaltijden zijn echt fantastisch!
Ook de keuze aan desserts en dranken is subliem, je hoeft echt alleen maar bij het buffet te arriveren en aan te vallen, honger en dorst hoef je echt niet te krijgen.
Hopelijk willen jullie ons in de toekomst wederom een heerlijk buffet aanbieden, wij als organisatie en alle deelnemers waren stuk voor stuk enorm enthousiast en zien graag nogmaals zo'n buffet van jullie verschijnen. Hartelijk dank voor het heerlijke diner!