Een verrukkelijk buffet van A tot Z geregeld

Wij hadden voor een groep van 90 personen het stamppotbuffet besteld wat onze verwachtingen meer dan we kunnen zeggen, heeft overtroffen! De Buffetten Boer is zeer flexibel in het aantal personen, wat je graag allemaal wilt bestellen en denkt ook mee met de invulling ervan. We hadden ruim twee maanden van te voren een aanvraag gedaan en wisten pas vier dagen voor het buffet de exacte bestelling qua typen stamppotten. Zowel heerlijke stokbroden, fantastische stamppotten en overheerlijke desserts werden keurig op de locatie opgebouwd. Je krijgt van te voren een link waarmee je de bezorging kan volgen zodat je precies weet wanneer ze aankomen. De opbouw wordt tot in de puntjes geregeld, je hoeft jezelf geen enkele zorgen te maken. De variatie in stamppotten was fantastisch en buiten proporties! We hadden normale vleesstamppotten, vegetarische en glutenvrije varianten besteld en de smaken was van alles overheerlijk! Dit is echt een aanrader om een verrukkelijk winterdiner te organiseren, deze maaltijden zijn echt fantastisch! Ook de keuze aan desserts en dranken is subliem, je hoeft echt alleen maar bij het buffet te arriveren en aan te vallen, honger en dorst hoef je echt niet te krijgen. Hopelijk willen jullie ons in de toekomst wederom een heerlijk buffet aanbieden, wij als organisatie en alle deelnemers waren stuk voor stuk enorm enthousiast en zien graag nogmaals zo'n buffet van jullie verschijnen. Hartelijk dank voor het heerlijke diner!

perfect geregeld

het stampottenbuffet was perfect en voldoende en het opwarmen was zeer eenvoudig. Alles wordt op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald.

Heerlijk gegeten

Prima service, heldere uitleg en lekker eten

Heerlijk!

Mijn gezelschap bestond uit de leeftijd 1 tm 71 jaar. Van klein tot groot hebben ze gesmuld! Van boterzachte tong tot kip piri piri. Alles was lekker en zag er prachtig uit. Goed van smaak niet te zout ietsje pittig maar dat was lekker. Al met al een goede keus geweest. Alleen wat salades over.

Super, heerlijk genoten van een goed stampotbuffet

Het stampotbuffet was heerlijk en voldoende. Mijn gasten vonden het ook heerlijk en hebben er van genoten. Een van mijn gasten vond het zo lekker dat hij zei: "het is zo lekker dat je je vingers bij op eet".

Op tijd gebracht. Alles netjes hygiënisch en afgesloten verpakt. Salades vlees en andere toebehoren smaakten uitstekend. Kies een volgende keer weer voor dit bedrijf.

In een woord geweldig

We hebben ontzettend genoten van het buffet. Kwaliteit is geweldig. Flinke porties. Mooi op tijd afgeleverd en makkelijk zelf warm te maken. Toppie

Toch wel wat huiverig, want ja mijn eigen stamppot is natuurlijk de lekkerste. Maar wat was het heerlijk allemaal. Het hele gezelschap vond het geweldig. Goed van smaak en kwalitatief erg goed. Echt top! De service rondom het bestellen en bezorgen was ook top. De bezorger was een hele leuke servicegerichte persoon!

Heerlijk eten en goed verzorgt.

Vlees en vis menu laten bezorgen. Geen spijt van gehad. Alles zag er goed uit en smaakte voortreffelijk. Complete verzorging van eten, borden , bestek, opwarmschalen, breng en ophaalservice. Ideaal voor als je eters over de vloer krijgt en zelf geen zin hebt om te koken.-)) Als we dan toch 1 min puntje moeten verzinnen ….er werden 3 opwarmschalen geleverd echter zaten er maar 2 tussenliggers bij om de bakje met gerechter in te kunnen opwarmen , maar dat hebben we zelf snel opgelost door zelf een metalen stripje op maat te maken. Dus geen man overboord…al met al een zeer geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.

Zeer smakelijk buffet

Prima verzorgd buffet met lekkere saté, zowel de kip als de varkenshaas. Alles ruim voldoende. Ook heel netjes aangeleverd, goede instructies en goed gekoeld. Gasten waren ook erg positief. Echt een aanrader.

Alles zag er goed uit en lekker

Top dat je tot enkele dagen van te voren nog aantallen kunt wijzigen. Netjes een mail met bezorgingstijd en een track and trace voor de dag zelf. keurig op tijd geleverd. Het buffet is ruim voldoende. Smaak is prima, iedereen was super tevreden. En zo fijn dat je de afwas niet hoeft te doen :)

Een compleet verzorgd buffet zonder zelf er druk mee te zijn

Een super buffet. Wij hadden de luxe buffet en was goed verzorgd en heerlijk. Waarvan je eerst denkt is dit wel genoeg, wij hadden een buffet voor 20 personen, was het meer als genoeg. Echt een aanrader voor als je een feestje geeft.

Super goede kwaliteit en service voor een eerlijke prijs!

Via een gemakkelijke website een stampot buffet besteld voor 28 personen. Alles kant en klaar op tijd gebracht. Na gebruik alles vies opgehaald. Helemaal top

Dit laat je toch niet lopen.... Voor dit buffet loop je graag een paar keer.

Heerlijk " Keuze is Reuze buffet". Voor groot en klein. De keuze is fijn. Want zeg nou eerlijk, de gerechten zijn heerlijk!

Het was Supercalifragilisticexpialidocious

Keurig bezorgd volgens afspraak. Het was erg lekker, ruim voldoende e zeker voor herhaling vatbaar. Het allerfijnste, dat alles weer zo opgehaald werd. Super!

Een overheerlijk en fantastisch buffet!

De eerste keer dat wij een buffet aan huis bestelden maar absoluut niet de laaste keer. Integendeel!! Het was een fantastisch warm en koud buffet . Overheerlijke beenham evenals de kip, alle gerechten waren overheerlijk. Een echte aanrader voor een feestje of party!

Omzetent lekker

Goed en lekker eten goede service bij bezorgering

Boven verwachting goed!

Zowel de communicatie, het bezorgen en ophalen, en de kwaliteit van het eten waren voortreffelijk. We hadden het buffet Keuze is Reuze Buffet besteld voor 12 personen. Het was verrukkelijk en meer dan genoeg!

Was een zeer uitebreid,smakelijk,keurig verzorgd buffet! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Alleen varkenshaas saté te grote stukken. Weinig groente. Keuze tijd ingevuld na 11.00 uur ze waren voor 11.00 uur Ik moet hier wel extra voor betalen dat vind ik dan raar.

Heel goed. Ruime keuze en alles even smakelijk

Kan niet anders zeggen dan uitstekend. Heel veel keuze en prijs verrassend laag. We gaan hier zeker meer gebruik van maken. Kan geen minpunt noemen behalve misschien iets teveel haha.

Super service en heerlijk eten! Zeker een aanrader voor velen.

Het was heerlijk!

De service, het eten....alles was goed geregeld. Iedereen heeft genoten. Bedankt!!!

Een (eet)ervaring die we niet vergeten

Iedereen was vol lof over de kwaliteit van het buffet. Heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke medewerkers die goed meedenken. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken