Goed eten, fijne bestel site en keurige bezorging.

Hadden geen ervaring met de buffettenboer, maar we hebben het als zeer goed ervaren. Goed eten en goede service door de bezorger. Zeker een aanrader voor een volgende keer.

enorm lekker, kwaliteit super, variatie geweldig.

wij hadden het "Keuze is reuze"buffet. Daarbij hadden we nog zalm en garnalen besteld en toetjes. We hadden dit georganiseerd voor onze volwassen kinderen en hun vriendengroep om nieuwjaar te vieren. ik kan je verzekeren, ze hebben gesmuld! de bijgeleverde handleiding maakte opwarmen een eitje. Alles, vlees, vis, salades, gebakken piepertjes, stokbrood, het fietste erin. De toetjes waren echt ZO leuk en ZO lekker. Dikke 10 met een griffel!

Lekker gegeten met vrienden op oudjaarsavond

Wij hadden het boerenbuffet, was erg lekker en ruim voldoende voor iedereen. Zeker aan te raden

Goed eten goede service

Eten was heerlijk. Manier van opwarmen werkte hartstikke goed, weinig werk aan.

Geweldig.

Het eten was echt, echt heel lekker. Het was veel. Bezorging stipt op het tijdstip dat was aangegeven. Hier bestellen we vaker.

Heerlijk en goed verzorgd.

Het was GENIETEN met hoofdletters. Alles erop en eraan. Voldoende voor iedereen!

Heerlijk buffet en top geregeld.

Alles op tijd geleverd, compleet maar vooral ook lekker vers en heerlijk van smaak. Iedereen enthousiast en bijna alles op gegaan.

Prima geregeld!

Er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer het buffet geleverd zou worden, de jongeman die hrt buffet kwam bezorgen heeft alles keurig toegelicht, hoe aan te steken om op te warmen, wanneer etc. En bovenal: het eten was heerlijk! Prijs is prima in orde, ik kan het luxe buffet zeker aanbevelen.

GEWELDIG

Alles was super alleen veel te veel!!!!! Al mijn gasten hebben er van genoten. Zeker goed voor een herhaling

Super, heerlijk gegeten, voldoende en nette aflevering

We hebben " de keuze is reuze" buffet gehad. Het was echt super, 12 personen van de 12 waren enthousiast. Heerlijke smaken en ruim voldoende. Wij zouden hier zeker weer buffetten bestellen

Een heerlijk einde van 2022

Het stamppotten buffet en de tiramisu waren heerlijk. Alle 3 de stamppotten erg smakelijk en zeker voldoende. Dit is zeker niet de laatste keer bij De Buffetten Boer. Ook de service is fantastisch. Tot 3 dagen voor de datum van bezorgen kan je je bestelling wijzigen. De dag voor bezorgen krijg je een tijdspad van een uur , wanneer ze je bestelling leveren. Zowel per mail als per sms. Het zelf verwarmen van het eten is eenvoudig te doen en werkt perfect. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen wanneer jij en je gezelschap willen eten. En het laatste voordeel is dat je geen afwas hebt. Je vuile vaat kan gewoon in de meegeleverde bakken. Oh ja, en je eten wordt gekoeld in een box gebracht. Dat blijft de hele dag gekoeld. Dus geen ruimte nodig in je koelkast , zodat die gevuld kan blijven met de drank. Bij twijfel: doen!

Smaakt naar meer!

We hebben al vaker besteld bij de Buffetten Boer, zowel privé als zakelijk. En wat heerlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is! Borden, bestek, servetten, stokbrood en het overheerlijke eten dat met zorg bereid is. De keuze is reuze en voor een ieder is er wel iets wat in zijn/haar straatje past. Heb je een speciale wens, o.a. Halal, ook dat kan bij de Buffetten Boer. Laat je heerlijk ontzorgen; niet alleen met een buffet, maar probeer ook eens de geweldig verzorgde BBQ! Neem eens een kijkje op de website en bekijk de mogelijkheden! Van harte aanbevolen ❤️

Voldoende en erg lekker

Prima service, nette prijzen en een fantastisch buffet! Van alles is voldoende en nog lekker ook. Voor herhaling vatbaar.

De keuze is reuze!!!

Heerlijk buffet! Is ruim voldoende. Zijn veel verschillende gerechten, dus veel smaken. Service is vriendelijk en toegankelijk. Zeer vriendelijke bezorger die meedenkt...een echte aanrader!!

Fantastisch buffet, geheel conform de aanbieding. Goede uitleg door de correcte chauffeur. En ..... een buffet van hoge kwaliteit. Al onze gasten hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

Een erg lekker verzorgd buffet

Dit buffet was boven mijn verwachting. Het was zo goed, zo lekker, zo verzorgd. Ik wil dit iedereen aanraden. Om 16.00 uur alles aangezet in de warmhoudplaat, en om 18.00 uur konden de gasten aanvallen. En dat hebben ze gedaan. Iedereen was laaiend enthousiast , zo lekker vonden ze alles. En we hebben er geen werk van gehad, ideaal!! Mochten we weer een feestje hebben, gaan we er zeker weten weer gebruik van maken.

Uitmuntend

Het buffet werd op tijd bezorgd door een heel vriendelijke bezorger. Het buffet was prima verzorgd ze waren allemaal dik tevreden. Vorig jaar hadden we Kippie Producten was niemand enthousiast over. Volgende keer weer naar de buffetten boer. Dank u en een goede jaarwisseling.

Zeer goed voor elkaar.

Hebben nu twee maal van jullie gehad. En was goed voor elkaar. De gasten waren ook tevreden.weer wat klanten erbij. Ga zo door. Gr j.zwiers

Fantastisch lekker gegeten.

Het buffet was mooi op tijd , alles goed omschreven en we hebben echt heerlijk gegeten ! Het enige puntje wat mijn tante nog had voor jullie , is dat er wel iets meer kruidenboter bij mag de volgende keer. 9 stokbroden met 2 kuipjes kruidenboter is te weinig. Voor de rest in 1 woord TOP !

Lekker, gevarieerd, kwaliteit

Eten: heel gevarieerd, prima kwaliteit, ruimschoots voldoende! Super dat het eten zo lekker warm werd door het drie uur te verwarmen met 'gasblikjes'. Alles werd heel netjes klaar gezet, zoals beloofd. Vriendelijke mensen, goede hulp bij vragen die er waren. Enige punt: er was eigenlijk te veel eten voor het aantal mensen waarvoor ik had besteld. Dus: bewaarbakjes meenemen zodat je de volgende dag nog een lekker hapje hebt.

we hebben er van genoten tot ieders tevredenheid.

Het was prima verzorgd van begin tot het eind. Geweldige service.

In een woord PERFECT

Duidelijke site om te bestellen, en de bestelling kun je tot een week voor de tijd nog aanpassen en daarna pas betalen. Wordt netjes op tijd thuis compleet met borden en bestek afgeleverd. Het eten is prima en ruim voldoende. Wij hebben er met z’n allen van genoten en de volgende dag ook nog. Daarna wordt alles weer netjes op tijd opgehaald en je hoeft niets af te wassen. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Iedereen heeft genoten !!

Het stamppot buffet was heerlijk, de rookworsten, gehaktballen en het draadjesvlees waren zo goed van smaak, dat je bijna bleef eten. Maar ook de vegetarische variant werd zeer goed ontvangen, En dan hebben we het nog niet eens over het dessert, ook dit was van uitstekende kwaliteit. Oftwel; iedereen heeft genoten van dit heerlijke kerstdiner

Het was goed verzorgd en bezorgd, Simpel in gebruik

Grandioos

De hoeveelheid per persoon was ruim voldoende, van uitstekende kwaliteit en vooral heel erg lekker.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken