Happy

Keurig op tijd , van te voren netjes bericht En het eten was prima Glutenvrij allemaal goed voorzien van sticker Dank voor de goede verzorging van een mooie dag

alles conform afspraak geregeld

alles op tijd geleverd en ook weer volgens afspraak opgehaald. de geleverde producten zagen er verzorgd en waren ook smaakvol. Ook mijn tafelgenoten waren zeer tevreden.

In een woord GEWELDIG

Prima service en vooral lekker eten. Communicatie ook prima. Ik stuur een mail en krijg meteen antwoord. Alles geleverd en weer opgehaald volgens planning. Ruim voldoende voor iedereen, dus ik kan het iedereen aanbevelen.

Een hele grote pluim verdiend dit buffet, chapeau!!

Zelden zo'n goed verzorgd buffet gehad, en ook zeker meer dan voldoende, kunnen nog een paar dagen vooruit voor ons beiden. Heerlijk in deze drukke tijd.

Goed geregeld, prima eten

Het bestellen was erg simpel via de website. Het bezorgen en de communicatie was goed geregeld. Het eten was prima. Geen sterrenrestaurant maar daar is de prijs ook niet naar ;-).

Het was heerlijk

De chauffeur was netjes op tijd Het eten was heel lekker Alles was gemakkelijk voor te bereiden Geslaagd feest

Lekker eten, fijn contact.

Het eten was erg lekker en de communicatie met het bedrijf was erg goed. Tip? Op zondag is er niemand te bereiken, misschien fijn als klanten de bezorgen wel kunnen bereiken.

Het was weer fantastisch.

op tijd, meer dan genoeg en was heerlijk !

goed geregeld, duidelijke site, keuze is reuze.

Fantastisch en gemakkelijk

Het stamppot buffet was echt heerlijk. 3 soorten stamppot en 3 soorten vlees en het was ook top dat er een halal variant en vega variant was. Een echte aanrader dus. Het opwarmen duurt wel even maar dat staat ook aangegeven en je moet regelmatig omscheppen. We hebben er heerlijk van genoten en de kans is groot dat we hier nogmaals wat gaan bestellen.

Heerlijk gegeten.

Was ruim voldoende eten,alles was lekker gekruid,wij hebben allemaal genoten. Bezorging en ophalen van alles was ook goed geregeld.

Keurig verzorgd heel goede variatie en kakelvers. Alles was zoals afgesproken inclusief twee aparte buffetten van glutenvrij en vegetarisch. Vlees en vis waren uitstekend evenals de salades

Verzorgd smaakvol en divers

Uitgebreid Vis en Vlees buffet met lekkere salades Kortom aanrader

Top top , al drie keer besteld bij buffetten boer en er zullen nog veel meer bestellingen volgen

Ten eerste; de info, afspraken, de aflevering en ook het ophalen is allemaal erg duidelijk. TOP !!! Maar het belangrijkste; het eten is van goede kwaliteit en altijd RUIM voldoende. De restjes zijn in te vriezen en ook na het opwarmen weer erg smakelijk.!! Dus de prijs/kwaliteit verhouding is helemaal top. Als laatste een mooi pluspunt; ook al onze gasten (inclusief kleinkinderen) hebben hun complimenten voor bufettenBoer. Dus volgende keer (met mijn 60e verjaardag) mag BuffettenBoer weeeeer hun buffer komen leveren.

Luxe kerst buffet!

Voor de woongroep waar ik woon een luxe buffet laten bezorgen op 17 december 2022. Mailcontact: héél erg goed! Levering: perfect op tijd Personeel: ontzettend vriendelijk Uitleg mbt opwarmen: fantastisch! Hoeveelheid en kwaliteit inhoud buffet: voortreffelijk. Ophaalservice: heel erg goed. In de woongroep vindt men dat dit geen buffet genoemd moet worden maar een echt DINER!!! Voorheen namen max 20-25 bewoners deel aan een activiteit, maar sinds wij bij de buffettenboer bestellen is het aantal fors gestegen. Van de 40 bewoners hebben 36 bewoners enorm genoten. Compliment!!! Met vriendelijke groet.

In een woord, super lekker

Voldoende eten, lekkere gerechten. Makkelijk warm te maken. In een woord, geweldige ervaring

Super goed geregeld!!

Het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders is mede namens de buffetten boer onvergetelijk geworden. De service is goed, het buffet is op tijd bezorgd en weer opgehaald, er was ruim voldoende en keuze voor iedereen en......het smaakte ook nog eens heel goed. Kortom goed geregeld en je hoeft zelf geen boodschappen te doen en uren in de keuken te staan. Wat wij als heel prettig hebben ervaren is dat we met besloten kring gewoon lekker thuis van een goed buffet konden genieten.

Goede kwaliteit en ruim voldoende

Gemak dient de mens, eten netjes aangeleverd en van goede kwaliteit ,en ruim voldoende

Super voor elkaar

Super lekker gegeten

Top!!!

Het eten was heerlijk en alles zag er goed verzorgd uit. Onze gasten (en wijzelf) hebben heerlijk gegeten.

Top!!!

Super goed geregeld. Goede communicatie. Zowel bij het bestellen als bij het bezorgen/afleveren. Gasten (en ook wij) waren heel erg tevreden over het eten. Ruim buffet. We hadden voor minder personen besteld en nog over.

Eten smaakt goed ziet er smakelijk uit en alles loopt volgens afspraak

Op tijd bezorgd en lekker.

Goede communicatie over het bezorgen en vriendelijke bezorger. Het eten was prima verpakt en een goede omschrijving hoe je het eten warm moest maken. Het eten was lekker en meer dan genoeg voor 13 personen. Prima voor elkaar allemaal.

Super verzorgd, smakelijk en goede service.

Voor de ...?... keer op rij hebben wij voor de vrijwilligers een kerstdiner gehad. Hoe het smaakte, ik weet het niet want ondanks dat ik de organisator was moest ik de laatste dag laten afweten...corona gooide roet in het eten. Maar aan de hand van het commentaar van de vrijwilligers kan ik alleen zeggen dat het geweldig was, goed verzorgd, voldoende keuze en ruim voldoende en fijn dat er geen afwas was. Laten we zeggen: " wellicht tot volgend jaar.

Geweldige ervaring!

Voor de tweede maal een geweldige eetervaring!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken