Geweldig lekker en keurig verzorgd.

Zeer goede communicatie en uitstekend verzorgd. Alles keurig op tijd gebracht en de chauffeur legde alles prima uit. Heerlijk gegeten en ook hert ophalen van het bestek ed, ging prima. Bedankt en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker gegeten.

Meerdere gasten hebben de folder gecopieerd

Betrouwbare en flexibele cateraar, die goed eten en een prima service levert!

Met de Buffettenboer is het fijn samenwerken als je een evenement organiseert. Er is ruime keuze uit diverse buffetten, ook kan er rekening gehouden worden met diverse dieetwensen. Nog tot kort voor het feest kun je aantallen wijzigen, zowel in uitbreiding als inkorting. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het eten is goed. Eerder teveel eten, dan te weinig. (Tip: zorg dat je een stapel bakjes hebt klaarstaan, om eventuele restjes in te bewaren!) De service van borden& bestek vonden wij ook fijn. Je mag alles inleveren, zonder zelf nog uren te hoeven afwassen.

top

Eten werd op tijd geleverd en was lekker (wel wat zout).

Prima buffet om met groot gezelschap van te eten

Voor de Kerstlunch op ons bedrijf gekozen voor het Italiaanse buffet. Omdat er wel erg veel pasta en vlees in dit menu zit, gevraagd om een van de pastagerechten te ruilen voor rijst met groenten uit een van de andere buffetopties. Alhoewel dit geen probleem zou zijn en het ook zo op de bestelling was vermeld, zat dit gerecht er helaas niet bij. Verder ruim voldoende eten voor iedereen, veel brood erbij en erg veel pastasalade die dus ook overbleef. Het warm worden in de bakken duurde lang. Om 10 uur ‘ ochtends gingen ze aan en om 13.30 u was nog niet alles goed warm. Vooral de aardappels en gehaktballetjes hadden warmer gemogen. Een volgende keer graag een uurtje eerder afleveren. Verdere verbeterpuntjes: te weinig servetten en te weinig opscheplepels erbij geleverd. Dit uit de eigen keuken aangevuld. Al met al een prima buffet maar het kan nog beter.

Prima verzorgd

Buffet was prima in orde…makkelijk warm te maken. Goede variatie en ruim voldoende.

Super service en heel lekker en voldoende eten.

We hebben genoten van het heerlijke eten. Gezellig zo'n buffet thuis. Geen boodschappen en geen afwas. Toppie!!!

Niet twijfelen!

Voor de eerste keer heb ik nu een buffet bij de buffettenboer gevraagd. Het is mij uitstekend bevallen, ruim voldoende. Omdat het bedrijf nu groter wordt gaan we dit vaker doen, en zeker weten dat we dit vaker met de buffetten boer gaan doen! Zeer goed!! Iedereen heeft ervan genoten, bedankt.

Met dit buffet, flink wat punten gescoord bij mijn collega's

Voor de bedrijfslunch hadden we voor 20 personen het boeren buffet besteld. Alles werd keurig op tijd geleverd. En wat was het lekker. Er was zo royaal geleverd dat iedereen meer dan vol was en er nog over was! Kortom een goede keuze of bij de buffetten boer te bestellen

altijd goed

Of we nu een bbq , buffet of stamppot bestellen , het is altijd super goed geregeld, iedereen is altijd zeer tevreden en vinden het allemaal erg lekker.

lekker en goed verzorgd buffet

diverse keuzes aan buffetten, overal aan gedacht zelf een aansteker erbij geleverd. eten was lekker en zeer goed geregeld. Netjes verpakt en perfecte communicatie per mail over de leveringstijden. in een woord TOP!! zeker voor herhaling vatbaar.

ronduit geweldig

De catering was in 1 woord geweldig. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd en de smaak was werkelijk grandioos. Iedereen (97 personen) was wild enthousiast en iedereen vond het zo lekker. Ook de mensen met dieetwensen waren zo blij om te kunnen mee eten. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Ik zou graag ipv een 10 een 12 willen geven.

Wat een fantastisch bedrijf alles tot in de puntjes verzorgd

Een luxe buffet voor 35 oudere mensen besteld. Wat zag het er allemaal goed verzorgd uit. En wat een heerlijke maaltijd was het. Ik heb echt van al mijn gasten een super leuk compliment gekregen. Voor het heerlijke eten. Daar hebben wij met zijn alle dus ook de koks. Hun uiterste best voor gedaan. Dus nogmaals de complimenten naar jullie bedrijf. Groet Annemieke Steentjes Berkel en Rodenrijs

Zeer te spreken over alles: de snelle, correcte en uiterst vriendelijke communicatie tijdens het bestellen, het opstellen van de offerte als het later bijstellen van de bestelling. Het buffet werd keurig op tijd bezorgd, netjes via de mail de tijd doorgekregen én gebeld door de bezorger. De bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten was uitstekend van smaak. De porties waren meer dan voldoende. Een echte aanrader dit! Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Sterker nog: service en kwaliteit zijn beter dan de prijs doet vermoeden.

Heerlijk eten !! Supergoed verzorgd !

Heerlijk gegeten ! Netjes op tijd bezorgd en opgehaald !! Veel gemak ! Prijs kwaliteit uitstekend !! Aanrader !

Geweldig buffet!

Alles was naar wens; de levering, het ophalen. De stamppotten waren heerlijk, ruim voldoende voor de grote eters. Voor elk wat wils, we hadden halal, vegetarisch, glutenvrij en de Hollandse stamppot. Salade en zuur erbij. Geleverd met borden, bestek en opscheplepels. Een aanrader voor iedereen die van gemak, betaalbaar, lekker en gevarieerd eten houdt.

Geweldig buffet!

Goede ervaring, lekker eten

Eerste keer gebruik gemaakt van de buffetenboer, vriendelijk personeel, lekker en meer dan genoeg eten, goede service, zeker voor herhaling vatbaar.

wat hebben we met al onze collega's genoten. super top geregeld

Wat een aanrader dit. we hebben onze kerstviering nog nooit zo goed gevierd als nu. Lekker eten alles keurig en netjes optijd. En een hele vriendelijke mevrouw die me hielp aan de telefoon, en natuurlijk ook de chauffeur niet vergeten die heeft alles super netjes binnen gebracht. Dank je wel daarvoor.

wat hebben we met al onze collega's genoten. super top geregeld

Heerlijk en meer dan genoeg!

Ik had voor mijn verjaardag een buffet besteld en het was gemakkelijk voor te bereiden, meer dan genoeg en iedereen vond het ook nog eens heerlijk. Een aanrader dus!

Geweldig!

Op tijd, heel smakelijk en meer dan voldoende.

heel goed

verrast omdat het allemaal ging zoals gepland en prima kwaliteit

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken