Heerlijk buffet voor een mooie prijs en top service!

Beste, Wij hebben genoten van het buffet. Meer dan genoeg eten, goede kwaliteit prijsverhouding. Uitstekende service. Voordeel ook buffetten vanaf 6 personen. Berichten zowel op sms als op email. Alles compleet en in goede staat. Makkelijk op te warmen en klaar voor gebruik. Alle gasten zeer tevreden. Iedereen meerdere keren opgeschept. Volgende ochtend alle spullen en de vuile vaat weer netjes opgehaald. Zeker tot een volgende keer.

Heerlijk buffet voor een mooie prijs en top service!

Alles is op tijd geleverd en het opwarmen van het eten ging super snel. Mijn collega's en ik waren erg onder de indruk, alles was lekker op smaak gebracht en het was ruim voldoende. Dank jullie wel en ook mijn complimenten voor de mensen aan de telefoon super vriendelijk en geduldig aangezien ik tot het laatste moment niet wist wat ik zou bestellen.

Heel lekker en perfect geregeld

De diversiteit werd zeer gewaardeerd en de hoeveelheden meer dan voldoende De info over leveren en brengen to the point en correct

Heel lekker en perfect geregeld

De eerste keer maar zeker niet de laatste

Iedereen vond het geweldig. Het eten was goed en heerlijk. We hebben er volop van genoten. Zelfs mijn 2 jarige kleinzoon heeft gebunkerd. Groot succes en de mond op mond reclame is al rond. Komende tijd zeker meer bestellingen vanuit de Achterhoek.

De eerste keer maar zeker niet de laatste

Goede service! Alles volgens afspraak, prima kwaliteit!

Z

Goede service! Alles volgens afspraak, prima kwaliteit!

Z

Weer in één woord geweldig

Het is iedere keer weer uitstekend ongeacht welk buffet je kiest

Top top top

Zoals jullie weten is Sinterklaas een kritisch man Hij bracht ons cadeaus en at stiekem een hapje mee uit onze pan. Na het verorberen van jullie boerenbuffet, hield zijn paard Americo hem nog maar net. Het was heerlijk, het was supergoed, Lekker vers en smakelijk zoals het moet. Een ding is zeker, bij een volgende keer Contracteren wij de Buffettenboer weer!

Het was geweldig ruimschoots genoeg zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat waren wij ook van jullie gewend. Het was heerlijk mijn gasten vonden dat ik goed gekookt had. Dikke duim en knuf namens ons.

Prima verzorgd en was heerlijk en er was genoeg doe zo wie zo nog keer

Voortreffelijk

Uitgebreide keuze uit buffetten. Goede service, compleet met borden, bestek ed.. Laten weten wanneer ze komen. Prima verzorging en bezorging met eventuele uitleg. Ruim voldoende aan gerechten. Zeer smakelijk. Aanrader, als men een buffet wil en zelf niet veel wil doen.

Heerlijk stamppot buffet

Snel geregeld en goede service!

Super verzorgd erg lekker genoeg glutevrij super verzorgd op naar kerst buffet

Prima bezorging duidelijke instructies, genoeg,erg lekker,zelfs de glutevrije mooi verzorgd een echte aanrader we hadden luxe buffet op naar de kerst met buffettenboer

Helemaal perfect

Alles klopte 10 personen stampot buffet, waarvan 2 glutenvrij, en dan Sinterklaas avond, genoten,. Dank jullie wel.

Lekker gegeten, levering volgens afspraak.

Prima, lekker gegeten. Zou helemaal top zijn als je ook voor kleinere groepen zou kunnen kiezen uit de diverse buffetten, bijv. max. twee.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken