goede kwaliteit en service

heerlijke lekkere kwaliteit, iedereen uitstekend tevreden

Heerlijk buffet en ruim voldoende

Een heerlijk uitgebreid buffet voor een goede prijs. Het wordt keurig geleverd . Ideaal dat er bestek bij zit, hoef je zelf niet af te wassen.

Was echt top.

Wij waren 50 jaar getrouwd tja wat moet je dan feest in een zaaltje,een buffet wij vonden het best eng om dit te doen maar wat was het buffet fantastisch ook de chauffeur complimenten allemaal echt top geregeld eten en salades waren goed verzorgd,zeker een aanrader. dank jullie wel heeft ons feest extra goed gedaan.

Geweldig!!

Wat is het heerlijk om bij de buffettenboer je eten te bestellen. Helemaal perfect!! We hadden gevraagd of het eventueel voor 11 uur bezorgd kon worden en om kwart over 10 was het er. Hele fijne mensen die het kwamen brengen en halen. Alleen maar lof!! Was de 3e keer maar worden er zeker meer.

Volledig verzorgt met een buffet met alleen maar complimenten voor de kok

Het was niet onze eerste bestelling maar ook zeker niet de laatste. We hadden wat afwijkende wensen voor de bezorging etc. maar dat pakte de buffettenboer wederom super goed op. Werd keurig op tijd bezorgt door een zeer behulpzame chauffeur. Eten was er ruim voldoende en allemaal van goede kwaliteit, de vrijwilligers (en hun partners) voor wie dit buffet was besteld hebben er van genoten!

Het was zeer goed, gevarieerd en erg lekker

Keurig op tijd ik denk alleen dat 3 uur opwarmen voor een aantal gerechten te lang was. Heb daarom ook op eigen initiatief wat geschoven met de vuurpotjes. Verder geen op of aanmerkingen. Groeten Camping Abtswoudsehoeve Debbie Buijs

super lekker en goed verzorgd

alle gasten waren tevreden, vonden het erg lekker en goed verzorgd. ik was erg blij dat het klaargezet is. wel vindt ik dat er erg veel eten overblijft.

Vis, vlees is heerlijk, service uitmuntend, salade's zijn niet lekker en niet af te bestellen.

Wij hebben al meerdere keren besteld bij de Buffeten Boer, en de kwaliteit is goed! De service (halen, brengen, installeren van buffetten) is uitmuntend! Vriendelijk personeel en gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Het vlees, de vis, het brood en smeersels zijn echt heerlijk! De salade's zijn niet lekker. Dit wist ik en heb bij het bestellen aangegeven dat ik de salades niet wilde. Maar dat kan niet. En dat is zonde, want de salades werden niet gegeten en bleven ook over. Vervolgens word het weggegooid, en dat vind ik persoonlijk heel erg. Dus dat is echt een verbeterpunt.

Superrr goed

Had vorig jaar, voor mijn verjaardag De Buffettenboer ingeschakeld voor een Vlees en Vis Buffetten Was voortreffelijk Nu gingen we met 20 personen een weekendje weg, en heb ik voorgesteld om een De keuze is Reuze buffet te bestellen bij jullie Ook weer voortreffelijk Variatie, hoeveelheid en uitleg TOP Dit maakte ons vriendenweekend helemaal compleet Lekker besloten, goed kwalitatief eten en alles word ook nog gratis gebracht en opgehaald Visitekaartje afgegeven

geweldig buffet

Niet wetende waar ik aan begon, is het een geweldige dag geworden met jullie buffet. Er was ruim voldoende voor iedereen ook de vegan was gevarieerd. Zeker voor herhaling om dit te bestellen Bedankt en ook dat jullie de afwas doen fam de Regt

Grandioos, ambachtelijk bereid en dat proef je "SUPER LEKKER"

Wij hadden het keuze is reuze buffet. ZEER tevreden hierover SUPER goed geregeld, ruim voldoende en alles was keurig verpakt. Het buffet werd ook op tijd gebracht en de vriendelijke chauffeur heeft ons heel fijn uitgelegd hoe alles werkt. En wat het buffet betreft ; het was in een woord GEWELDIG!!! De gasten waren ook allemaal vol lof zo Super lekker was dit overheerlijke buffet. Wij hebben heel erg genoten allemaal en mede door de fantastische service van de bufettenboer is ons feest meer dan geslaagd en zijn we nog aan het na genieten. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen. Een dikke pluim voor het team van " De Buffettenboer" Hartelijk Bedankt! Hans en Jolanda, Lichtenvoorde.

Zeer goed verzorgd en heeft heerlijk gesmaakt

Voor de eerste keer hiervan gebruik gemaakt dus afwachten hoe het zou lopen. Alles netjes en op afgesproken tijd geleverd. Iedereen heeft genoten van het buffet. Ook de hoeveelheid was prima. Vlees, stokbrood en salades smaakte heerlijk.

Vorig jaar een bbq van 33 personen besteld Door dat die bbq in een woord fantastich was nu een stamppotbuffet voor 15 personen besteld. Weer onze verwachtingen overtroffen. Lekker, meer dan genoeg, goede service. Iedereen was enthousiast en jullie adres doorgegeven.

Supergoed verzorgd buffet

Wij hadden een buffet voor 18 personen besteld, dit werd keurig op tijd bezorgd. Heel compleet buffet met alles erop en eraan. Het buffet was zeer ruim, heerlijke vleessoorten en uitgebreide salades. Iedereen was enthousiast. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk gegeten maar.....

Hebben al vaker een buffet van De Buffettenboer gehad. Altijd top. Geen stress. Branders aansteken en klaar. Toen de boxen gisteren werden gebracht direct even naar de inhoud gekeken. Zagen dat er geen stokbrood bij zat. Kon de chauffeur nog net tegenhouden. Hij belde met "Hoevelaken". Wij zouden zelf naar de bakker gaan hebben we afgesproken. In een supermarkt nog stokbrood gevonden. Natuurlijk niet zo lekker als het brood van de Buffettenboer. We hadden gelukkig stokbrood. Verder met tafel dekken. Kwamen we er achter dat er 8 servetten bij zaten, voor een buffet van 12 personen. Gelukkig waren de winkels nog open... Op het laatste moment nog heel veel stress. Maar het eten was, zoals gebruikelijk, heerlijk! We gaan de volgende keer gewoon weer bij de Buffettenboer bestellen.

Het eten was zeer goed, iedereen was tevreden! En we hebben zelfs nog over! Ook de levering is perfect, zeker voor herhaling vatbaar!!

Super heerlijk eten. Alles heerlijk van smaak. Alle bakken was de bodem zichtbaar toen iedereen gege

Super goed en voor herhaling zeker.

Top geregeld!

Tip geregeld!

Zeer aardige bezorger. Eten was heerlijk. Was allemaal goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik zou het zelf niet beter of smakelijker kunnen.

De aanwijzingen kloppen. De verwarming was precies goed en precies op tijd aangestoken. Wat supermakkelijk. Heerlijke stamppotten! En alles gebracht en weer opgehaald. Thuis geen rommel of afwas. Ik kijk al uit naar de volgende keer als het barbecuetijd is.

Voortreffelijk.

Wij hadden voor 6 man een boeren buffet en voor 12 man een vis/vlees buffet waarvan 1 koemelkvrij. Alles werd keurig op de afgesproken tijd aangeleverd in mooie dicht gesealde bakken met produktinfo. De uitleg van de chauffeur was duidelijk en met de meegeleverde folder kan het voor niemand een probleem zijn. Alles zag eruit zoals op de website , dus geen verrasingen. 1 suggestie van ons : misschien het meeleveren van producktenbordjes die je voor de warmhoudbakken kunt plaatsen , deze hadden we nu even zelf gemaakt.

Ik dacht dat ik te kort zou komen. Maar we hadden zelfs nog over. In één woord geweldig smaak was goed salades heerlijk fris van smaak. En wat belangrijk was onze gasten waren heel enthousiast over het eten. Ik ga jullie zeker aan bevelen. Dank jullie wel voor alles.

Alles was uitstekend geregeld en heerlijk

Dankzij boerenbuffet een hele gezellige avond gehad met heerlijk eten. Mijn ouders die 60 jaar getrouwd waren hebben genoten. Van het mooi lekkere buffet en van het gezelschap .

Het was uitstekend.

De levering was perfect. Je krijgt netjes een mailtje wanneer ze het komen leveren. Het buffet was echt goed en zeer zeker voldoende eten.

Lekker en goed verzorgt.

Grote variatie. Afspraken worden nagekomen. Speciale wensen met betrekking tot allergieën worden met zorg uitgevoerd.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken