Het was smerig lekker

Het was helemaal fantastisch Lieve chauffeur het het eten was een beleving super

Wat een heerlijk buffet hebben jullie bij ons afgeleverd.Iedereen heeft ervan genoten, heerlijke variatie en smaken op en top geweldig een echte aanrader.En het toetje was Amazing…..

Super Lekker!

Prijs/kwaliteit uitstekend! Makkelijk bestellen en bij vragen een snelle terug koppeling.

Iedereen was blij verrast!

Voor ons 30 jarig jubileum hebben we een heerlijk buffet besteld van de buffetenboer. Normaal gesproken zouden we voor zulke gelegenheden zelf wat eten maken of halen bij lokale restaurants. Maar nu wilde we alles uit handen geven en dat is ons enorm goed bevallen! De service was uitstekend en het eten was heerlijk. De familie was enorm verrast en het eten viel goed in de smaak. Ondanks dat we allemaal meerdere keren hebben opgeschept kregen we het buffet niet op, er was genoeg voor iedereen.

Een heerlijk en goed verzorgde buffet

Goed eten , veel eten , veel variatie, handig om op te warmen , makkelijk dat het servies er is Ook makkelijk dat het bezorgd en opgehaald wordt Er is goede communicatie en goed op de hoogte gehouden Topbedrijf en heerlijk eten , iedereen was tevreden

een heerlijk buffet en goed verzorgd, we voelden ons echt “ontzorgd”!

We hadden een vis en vleesbuffet. Meer dan voldoende en van goede kwaliteit, lekker gekruid, niet te zout en op de afgesproken tijd geleverd. Dit was de 2e keer dat we hebben besteld en het was nog beter dan de vorige

Helemaal top!

We waren niet aanwezig maar alles perfect op de aangewezen plek geplaatst. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Volgende keer weer!

Heerlijk gegeten en veel gemak ervaren

Mijn ouders waren 55 jaar getrouwd en wilden graag een feestje geven. Wegens omstandigheden zat het er niet in om buitenshuis te gaan dineren, maar eten van de Chinees oid afhalen vond mijn moeder dan weer te gewoontjes en niet feestelijk genoeg. Tijdens het zoeken naar ca****** thuis stuitten we op De Buffettenboer. Ideaal: ruime keuze aan buffetten, eenvoudig zelf het eten opwarmen en geen afwas achteraf (waar mijn moeder van tevoren al over in de stress kon schieten ;)). Doordat alles zo mooi verzorgd en gebruiksvriendelijk was, konden mijn ouders onbezorgd genieten. We hebben allemaal erg lekker gegeten. Ook het vegetarische buffet was uitstekend! Bij een volgens familiefeestje houden we De Buffettenboer zeker in gedachten als cateraar.

Fantastisch!

Zo veel te kiezen! Makkelijk te bestellen. Uitstekende communicatie. Aardige bezorger en alles uitstekend verzorgd. Iedereen vond het heerlijk en er was meer dan voldoende.

Geweldig lekker

De buffettenboer heeft een goede organisatie en daardoor een geweldig concept om zo goed te presteren. Makkelijk toegankelijk ook bij wijzigen en overleg. Een echte aanrader bij een barbecue en buffet.

Superieur

Uitstekend, t zag er heel verzorgd uit. Ruime volden en superlekker. Alles zeer positief. Klasse.

Niets anders dan grote complimenten van onze gasten.

Het luxe buffet voor 20 personen dat ik besteld had was een zeer positieve ervaring. De aflevering was ruim op tijd en de hoeveelheid was meer dan voldoende. Er werd menig keer gevraagd waar ik het buffet had besteld. Als ik zei dat jullie landelijk leverde, was men zeer positief verrast. Ook dat de vuile vaat word opgehaald werd zeer gewaardeerd. Niets dan complimenten. Heb jullie naam dus vaak met plezier vermeld. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Super verzorgd en lekker

Het buffet werd op tijd bezorgd en klaar gezet. Iedereen heeft heerlijk gegeten, er was ruim voldoende, helaas veel weg moeten gooien, maar ook vriezer vol gegooid. Opruimen was zo klaar en de spullen werden op afgesproken tijd weer opgehaald.

Tijdige bezorging en goede informatie

We zijn blij met de Buffettenboer! Tijdige levering van onze bestelling en goede informatie van de bezorger gekregen. Het eten werd door iedereen als heel smakelijk ervaren! En daarnaast meer dan voldoende De Buffettenboer wordt door ons zeer warm aanbevolen!

geweldig en prima service

Wij hebben een geweldig buffet gehad. Jullie service was prima. Iedereen was erg tevreden en zelfs de vegamensen waren ook zeer verrast over de kwaliteit. Wij willen jullie dan ook bedanken voor het goede buffet en het contact. Alle vragen super beantwoord en goed meegedacht. En de bezorging was ruimschoots op tijd en uitleg was ook prima.

Als je goed eten en service wil kijk dan niet verder!!

Online is het altijd maar gokken wat je krijgt. In dit geval werd mijn contactverbod heel snel beantwoordt. De vriendelijke medewerker dacht mee in alle opties en gaf goede en duidelijke adviezen. Hierna kreeg je goede offerte met daarop de gemaakte afspraken en prijsafspraak. Wij moesten eten hebben voor 52 man dus best een grote groep. Na akkoord te hebben gegeven krijg je netjes een bevestiging, betaallink en account waar je alles kan volgen. Twee dagen voor levering krijg je weer keurig een mail en een dag voor de levering een link en specifieke richtprijs zodat je de bezorger kan volgen. Als de bezorger er is kan je hem 10 keer vragen of je kan helpen maar dat wil hij echt niet. Hij zorgt dat alles netjes klaar staat, geeft uitleg en gaat pas weg als het allemaal klopt. DAN DE MENING VAN 52 MENSEN OVER HET ETEN: GEWELDIG!!! Ik heb geen negatieve klank gehoord, wij hadden het Italiaanse buffet en dat was tot in de details verzorgd. Goed vlees, goede salades, lekker pasta’s, kortom MEER DAN DE MOEITE WAARD. De groep was zeer tevreden en dat is deze recensie dan ook meer dan waard. Wil je dus een goed georganiseerd buffet, lekker eten en top service, de Bufettenboer is echt TOP!! Oh ja, morgen wordt de afwas opgehaald, heerlijk toch om na het tiramisu toetje meteen aan de koffie te kunnen en de afwas niet te hoeven doen! Groet van de Familie Wools

Goed verzorgd

Was heerlijk en goed verzorgd

Het was TOP!!

Erg lekker eten, en er is overal aan gedacht. Perfecte service en zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel

Goed geregeld en eten is goed.

Helemaal goed.

Het eten is fantastisch lekker en goed!

Keurige bezorging, het eten is heerlijk! We hebben het aanbevolen bij andere mensen!

Goed voor elkaar

Goed verzorgd van alle kanten, eten, bezorgen en ophalen.

Heerlijk!

Wij hadden het boerenbuffet besteld, bezorging was prima en het eten: HEERLIJK! Voor 26 personen was er voldoende, en wat nog beter is, je hoeft niet af te wassen. Echt een aanrader!

Spectaculair

Wat hebben wij met alle (zwagers)broers en (schoon)zussen genoten van het geweldige buffet, het was inderdaad de keuze is reuze. Het was voor ons (19 pers.) een gezellige moekesdag!!!

Heel goed verzorgd

Het eten smaakt prima. Alles borden, bestek etc. keurig afgeleverd opgevraagde dag van bezorging.

Volledig ontzorgd met heerlijk eten en geen afwas!

Wat hebben wij een waanzinnig feest gehad! En dankzij De Buffettenboer volledig ontzorgd met een perfect bereid buffet, keurig netjes en precies op de aangekondigde tijd bezorgd in mooie thermoboxen met mooie buffetschalen inclusief deksels. Dankzij de heldere en praktische gebruiksaanwijzing zonder problemen op tijd goed door en door verwarmd, ruim voldoende voor alle gasten. En maandagochtend alles al weer opgehaald, super geregeld, echt fantastisch!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken