Gewoon weg super

Het was super lekker werdt netjes neer gezet was goed verpakt alles hygiënisch toppie

Super goed eten.

Goede levering Goed eten.

Goed verzorgd, vers en heerlijk eten.

Het buffet word netjes op tijd afgeleverd en alles is goed schoon. Je hoeft het alleen op tafel te zetten en op te warmen en je kan gezellig met elkaar eten. Na het eten alles in een krat zetten en de volgende dag wordt het weer opgehaald. Een heleboel werk uit handen gegeven en daardoor een relaxed feest.

Fantastisch buffet

Fantastisch buffet, snelle en goede verzorging. Top bedrijf.

Gewoon top

Iedereen vond het lekker en weer heel wat anders als de geeikte barbecue Afleveren en ophalen was ook prima vriendelijke Chauffeurs Duidelijke uitleg

Goed eten, fijne bezorging

Eten was precies goed, vooral het vlees erg goed mals, maar wel gaar. Aanrader.

Iedereen enthousiast

Was geweldig en super lekker.

Eten was super lekker en alles wordsuper netjes geleverd en opgehaald

In één woord GEWELDIG

De bezorg-en afhaalservice is helemaal te gek. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijden. Ook het leveren op een recreatiepark is vlekkeloos verlopen. Het eten is echt heerlijk. Goede uitleg van de chauffeur gekregen. Alles goed verpakt en zeer makkelijk om zelf op te warmen. Iedereen was zeer verrast en wilde allemaal weten waar het heerlijke eten vandaan kwam. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij besteld hebben bij De Buffettenboer. Bedankt voor het mede laten slagen van het perfecte feest.

heerlijk!

Al is 't geen weer om de bbq te stoken ruil 't om bij de Buffettenboer en die gaan heerlijk voor je koken !

geweldig

echt in een woord geweldig super lekker genoeg en goede service mooi op tijd geleverd

Heel erg goed top service en bezorging

Ons eerste keer de buffettenboer Maar wat een ervaring , top service en bezorging . Als het bezorgd word denk je zal dat genoeg zijn . Maar bij de buffettenboer hebben ze genoeg ervaring , het was ruim voldoende . Smaken heerlijk en vers . Zal zeker niet de laatste keer zijn . Bedankt en tot de volgende keer .

Redelijk goed

Van tevoren gebeld of er voor mijn woonplaats extra bezorgkosten berekent zouden worden. Kort en duidelijk antwoord gehad, NEE. Echter bij het afrekenen stond plotseling €50,- extra bezorgkosten. Gevraagd of ik alleen wit stokbrood kon krijgen, ik moest dit invullen bij opmerkingen dan werd dat geregeld. Heb ik gedaan maar kreeg dus gewoon volkoren en tarwe stokbrood. Het eten was wel goed.

De Buffetten Boer maakt waar wat zij beloven op de site.

Per toeval op de site van De Buffetten Boer terecht gekomen na een zoektocht op google voor de levering en bezorging van een buffet. Site zat goed in elkaar en het was makkelijk om een keus tussen de verschillende soorten buffetten te maken. Onze bestelling werd ruim op tijd bij ons thuis afgeleverd met goede uitleg hoe alles te gebruiken met de warmhoud bakken en brand potjes. Al onze gasten waren uitermate tevreden over de kwaliteit en presentatie van het door ons gekozen luxe buffet. Ook hebben wij de info van De Buffetten Boer aan 2 van onze gasten doorgegeven die ook belangstelling hadden voor een bestelling.

Het eten maakte ons feestje compleet

Gisteren leuk feest gehad. Eten werd al heel vroeg in de ochtend bezorgd. Maar zat keurig in geïsoleerde kisten. Daardoor konden we alles zelf goed klaarzetten voordat ons feestje begon. Perfect. Het Italiaans eten wat wij besteld hadden was top. Werd heerlijk van gesmuld. Was meer dan voldoende. Een aanrader dus.

Iedereen tevreden met overheerlijk buffet

Als prima geregeld en volgens afspraak

Het was fantastisch, lekker en compleet

Alles zag er prima uit, goed verzorgd en variatie. Wij waren erg tevreden. Eten was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar Top!!!

Geweldig, Fantastisch.

Het buffet was prachtig, de gerechten stuk voor stuk heerlijk alle gasten verukt. Het feest geslaagd. De medewerkers geweldig spontaan, kortom ALLES KLOPTE. Zeker voor herhaling vatbaar CHAPEAU.

Uitmuntend

Mooi op tijd bezorgd volgens afspraak. Netjes neer gezet en uitleg gegeven en op tijd weer opgehaal. Niets dan lof, ook van alle gasten.

Heerlijk en goed betaalbaar

Keurig bezorgd, extra blikjes om spullen warm te maken. Goede/grote variatie aan eten. Zowel vegetarisch als vlees, aardappelen en nasi. Er zat voor iedereen wel iets lekkers bij!

Perfect!

Alles was prima verzorgd en keurig op tijd. Alles was ruim voldoende

Wat een geweldige service en heerlijk eten

Lekker gegeten voor een uitstekende prijs

Italiaans buffet voor 14 meiden. Werd op tijd gebracht en toelichting gegeven. Eten was smaakvol, divers en ruim voldoende en was warm binnen de aangegevene tijd. Alles werd weer keurig opgehaald en afhaal tijd werd goed aangegeven.

Prima!!!!!

Het buffet was vers, voldoende en heel smakelijk. Geen "standaard" fabrieksgerechten, maar met aandacht en zorg bereid. Netjes geleverd en opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar!

Een uitstekende ervaring van smaak kwaliteit en service!

Van levering tot weer afhalen alleen maar positief. Alle gasten waren net als wij zelf laaiend enthousiast, dus jullie kunnen rekenen op positieve reclame. Hier komen zeker weten nieuwe bestellingen uit voort. Dank voor het mede slagen van ons feest Vriendelijke groet van Frans&Kitty Visscher

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken