De eerste keer maar zeker niet de laatste

Iedereen vond het geweldig. Het eten was goed en heerlijk. We hebben er volop van genoten. Zelfs mijn 2 jarige kleinzoon heeft gebunkerd. Groot succes en de mond op mond reclame is al rond. Komende tijd zeker meer bestellingen vanuit de Achterhoek.

De eerste keer maar zeker niet de laatste

Goede service! Alles volgens afspraak, prima kwaliteit!

Z

Goede service! Alles volgens afspraak, prima kwaliteit!

Z

Weer in één woord geweldig

Het is iedere keer weer uitstekend ongeacht welk buffet je kiest

Top top top

Zoals jullie weten is Sinterklaas een kritisch man Hij bracht ons cadeaus en at stiekem een hapje mee uit onze pan. Na het verorberen van jullie boerenbuffet, hield zijn paard Americo hem nog maar net. Het was heerlijk, het was supergoed, Lekker vers en smakelijk zoals het moet. Een ding is zeker, bij een volgende keer Contracteren wij de Buffettenboer weer!

Het was geweldig ruimschoots genoeg zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat waren wij ook van jullie gewend. Het was heerlijk mijn gasten vonden dat ik goed gekookt had. Dikke duim en knuf namens ons.

Prima verzorgd en was heerlijk en er was genoeg doe zo wie zo nog keer

Voortreffelijk

Uitgebreide keuze uit buffetten. Goede service, compleet met borden, bestek ed.. Laten weten wanneer ze komen. Prima verzorging en bezorging met eventuele uitleg. Ruim voldoende aan gerechten. Zeer smakelijk. Aanrader, als men een buffet wil en zelf niet veel wil doen.

Heerlijk stamppot buffet

Snel geregeld en goede service!

Super verzorgd erg lekker genoeg glutevrij super verzorgd op naar kerst buffet

Prima bezorging duidelijke instructies, genoeg,erg lekker,zelfs de glutevrije mooi verzorgd een echte aanrader we hadden luxe buffet op naar de kerst met buffettenboer

Helemaal perfect

Alles klopte 10 personen stampot buffet, waarvan 2 glutenvrij, en dan Sinterklaas avond, genoten,. Dank jullie wel.

Lekker gegeten, levering volgens afspraak.

Prima, lekker gegeten. Zou helemaal top zijn als je ook voor kleinere groepen zou kunnen kiezen uit de diverse buffetten, bijv. max. twee.

Lekker eten, service TOP

We hebben als gezin( 20) heerlijk gegeten! Zo goed verzorgd! En ook heerlijk dat je niet hoeft af te wassen!!!

Kwaliteit en logistiek uitstekend

Goede instructie. Hoeveelheid prima. Smaakvol bereid

Tot in de puntjes geregeld

Topkwaliteit eten alles hygiënisch verpakt Meer dan genoeg kortom geweldig Was voor ons de eerste keer Zeker voor herhaling vatbaar

Het was een geweldig buffet

Het was volledig en lekker

Het was heerlijk ,iedereen heeft er van genoten

Perfect op tijd bezorgd Het menu was voortreffelijk En ruim voldoende ,alle gasten Alle gasten waren dik tevreden

Suoer verzorgd.

Smakelijke goede producten. Meer dan voldoende. Duidelijk waar wanneer bezorgd en opgehaald. Duidelijke instructies bij warme gedeelte van buffet. Wij gaan dit zeker herhalen.

Feest !

Betaalbaar, smakelijk,gemakkelijk en volgens afspraak keurig!!

Heerlijk buffet, goede service

We hebben genoten van een heerlijk Amerikaans buffet. Levering was op tijd, goede communicatie. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Veel variatie en alles goed verpakt. Het was helemaal top

Het was verhukkelijk

Genoeg eten voor iedereen. Smaakte goed. Makkelijk op te warmen. Aanrader!

Geweldig lekker en goed verzorgd

Dit is de 2e keer dat ik heb besteld en dat is niet voor niks ! De service is top en betrouwbaar en het eten is lekker en meer dan voldoende. Het is een zorg minder als je een feestje organiseert en je moet voor het eten zorgen....

Heerlijk buffet

Wij hadden het Italiaanse Buffet en het Vlees en Vis buffet, zodat er ook echt voor ieder wat wils was. De buffetten kwamen op de afgesproken tijd en werden keurig neergezet. Het eten was heerlijk. Geen kritiek, maar een puntje voor onszelf: er was stokbrood, maar wij hadden op kantoor geen broodmes. Wij hadden ook geen aansteker, maar de bezorger was zo vriendelijk er eentje voor ons achter te laten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken