Het was genoeg en heerlijk

Wij hadden het Italiaanse buffet. Was zeker genoeg. We waren met 44 personen waarvan 21 kinderen en ik had voor 20 kinderen en 20 volwassenen besteld. Er was nog over. Aardappeltjes pasten niet echt in buffet. Rest was heerlijk.

Zeer prettig.

Heerlijk eten. Meer dan voldoende. Vlotte reactie op mail. Fijne benadering per telefoon. Gemaakte afspraken worden gerealiseerd. Mailtje wanneer tijdstip van levering. Belletje van de chauffeur wanner denkt er te zijn. Goede uitleg m.b.t. buffet en service gerichtheid van de chauffeur. Volgend jaar weer!

een goed verzorgd en voor ieder wat wils buffet!

De bezorging was keurig op tijd. Alles goed gekoeld en duidelijk omschreven hoe het op te warmen. De gerechten waren een feestje voor het oog en uiteindelijk ook een feestje op de tong. Jong en oud hebben genoten van de gerechten en er was ruim voldoende. Ook het ophalen werd snel gedaan. Als er niet een kratje was gevallen hadden we niet eens gemerkt dat hij er was.

het buffet was een top aanvulling op de feestvreugde, het maakte het geheel compleet.

Best wel spannend om een buffet online te bestellen, de site met foto's ziet er goed uit, maar wat zegt dat over de kwaliteit........ Nou die was boven verwachting; aanpassingen zijn tot kort ervoor mogelijk, snelle reacties, vlotte en keurige bezorging en ophalen aan de deur. Alles compleet geleverd en volgens afspraak. De kwaliteit van het buffet was verbluffend goed en uitgebreid. Er is smakelijk van gegeten, alle gasten waren vol lof. Het hoogtepunt waren de desserts. Niet twijfelen gewoon bestellen zo lekker!

Lekker eten, goed verzorgd en goed aangeleverd

Gemakkelijk, goede communicatie, smaakvol

Ideaal voor een gezellige bijeenkomst met onze familie. Geen werk, compleet en geen omkijken naar afwas en dergelijke.

perfecte aflevering, smaakvol, iedereen heeft genoten

Het was de eerste keer dat wij een buffet bestelden bij de buffettenboer. Wij kozen voor vlees en vis. Toen wij in de gebruiksaanwijzing lazen dat de gerechten minstens 2 uur moesten opwarmen( au bain-marie ) hadden we daar geen goed gevoel bij, Toen de op te warmen gerechten klaar waren viel het reuze mee. Samen met de salades een smaakvol buffet.

Heerlijk eten,top geregeld

Na telefonisch contact een buffet gekozen en aangevuld naar eigen wens. Alles ruim op tijd en netjes verpakt geleverd. Het opwarmen is een fluitje van een cent. Heerlijke gerechten en mals vlees. Top

Perfect geregeld

Alles was volgens afspraak en duidelijk hoe en wat . Kwaliteit van het eten was prima! Hoeveelheid oven het algemeen goed. Het luxe pakket mocht van ons wel wat minder salades en iets meer nasi / aardappelen. Iedereen was dik tevreden, dank daarvoor!

In 1 woord geweldig…!!!

De trouwdag van onze dochter is geslaagd. En daar heeft het heerlijke buffet mede voor gezorgd.

Ruime keuze, snelle levering, goed geregeld!

Op aanraden van een collega heb ik een buffet bij de BuffettenBoer geboekt. Er was voldoende keuze in het assortiment en je kunt via de portal handig aanpassingen aan je order doen. Ook nog even telefonisch contact gehad vooraf, prima. De levering was snel en het eten smaakte prima. Alles was in bakken en zakken afgeleverd, erg hygiënisch en goed georganiseerd. We hebben een heerlijk diner met elkaar gehad!

Gewoon goed

Prijs en kwaliteit is prima in verhouding, elke gast heeft lekker gegeten!

Ik heb voor eerste bij jullie besteld Eten was super lekker en goede kwaliteit, mijn gasten hebben genoten. En was genoeg eten! Super bedankt

Het feestje van de dag tijdens de vergaderingen op het werk de hele week !

Veel indruk is gemaakt op onze klanten toen het buffet genuttigd ging worden, alles was perfect opgesteld, heerlijk van smaak en veel variatie. wel twee tips voor later, de fruitsalade zou eigenlijk in een andere schaal moeten komen, en aparte bakjes/bordjes voor de salades/brood. verder helemaal top geregeld, iedereen heeft genoten van de eerste dag, nog vier dagen te gaan! Bedankt!

Heeft niet gebracht waar we op hadden gehoopt

Ze kwamen te laat... Geen warmhoudschalen bij zich Duurde erg lang om op te warmen. Te weinig aardappels rijst en groenten. Vlees was er voldoende

Perfect geregeld, heerlijk eten en je wordt perfect op de hoogte gehouden wanneer ze het komen afleveren en okk weer afhalen. Kortom TOP

Dik tevreden.

Op de afgesproken tijden gebracht en gehaald wat vooraf nog ff gemeld wordt. Het was heerlijk en keurig verzorgd. DIK TEVREDEN !!

Fantastisch!

Duidelijke site en online konden prima afspraken worden gemaakt, die ook perfect werden nagekomen. Vriendelijke bezorger, duidelijke instructies, alles keurig en hygiënisch aangeleverd en het eten was gevarieerd en in één woord verrukkelijk! Als ik al een aandachtspuntje moet benoemen..... de hoeveelheid eten is meer dan ruim voldoende... Maar gelukkig is alles vers, dus het restant kon in de diepvries. Weggooien zou echt zonde zijn.

De buffettenboer is geweldig.

Mijn gasten hebben enorm genoten van het buffet. Er was ruim voldoende terwijl het grote eters zijn. Dubbel en dik tevreden over de buffettenboer. En dit alles voor een betaalbare prijs.

Eten was lekker.

Helemaal tevreden. Eten was lekker. Ik zou zeker weer bij jullie bestellen.

Het buffet was qua eten helemaal top!

Het buffet was uitstekend wat betreft het eten, het was overigens een vis- en vlees buffet. Wel heel jammer was het feit dat 1 van de bakken waarin het water gevuld moet worden lekte op 2 punten. Precies op de plekken waar doorgaans de warmte potjes staan. Daardoor kon deze bak niet gebruikt worden en moesten we zelf improviseren om 4 gerechten op te warmen. Na telefonisch contact gehad te hebben dezelfde middag, werd er gezegd dat teruggebeld zou worden. Dit is helaas niet gebeurd. Nog een e-mail nagestuurd naar het info adres en deze kwam onbestelbaar retour. Na het weekend op maandag gelijk weer gebeld en een heel aardige dame heeft, bij navraag, gemeld dat 25% vergoed zou worden. Inmiddels is de mailbevestiging hiervan ontvangen. Ondanks dit ongemak, vinden wij dit een prima oplossing. Daarom een pluim voor deze service. Vriendelijke groet, Mary Reuter

Genoten van een uitgebreid buffet

De keuze is reuze buffet besteld. Prima kwaliteit en ruime hoeveelheden. Genoten en zeker voor herhaling vatbaar.

Te weinig voor 12 personen

Jammer, zo weinig rijst en aardappels…ik heb nog gebeld maar geen service. Ik heb friet bij moeten bakken want het was niet genoeg. En ik heb al zo vaak bij jullie besteld, dit is ons nog nooit gebeurd. Zo jammer! Liever prijs iets hoger en de ouderwetse ruime hoeveelheden behouden dan dit; gasten die je niet genoeg kunt bieden is vreselijk vervelend.

tevreden

Fijn dat het buffet verwarmd geleverd werd, zodat we op afgesproken tijd konden beginnen.

Heerlijk, kwalitatief eten en behulpzaam

Wat hebben we lekker gegeten! Helemaal niet zoals je van 'catering' in het algemeen 'verwacht'. Echt aangenaam verrast. Enige minpuntje was de levertijd, welke ineens om half 8 s'ochtends stond. Omdat ik dit op de dag voor de levering hoorde, redelijk laat gebeld. Hier zou contact over worden opgenomen, maar dat gebeurde niet. Verder echt tip - top! Vriendelijk.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken