Goede afspraken

Duidelijk op tijd en overzichtelijk, voor elk iedereen zit er wel wat lekkers bij.

In één woord: voortreffelijk qua bezorging,klaarzetten,kwaliteit, menukeuzes en weer ophalen.

De vrijwilligers van Aafje Smeetsland en Aafje De Twee Bruggen hebben genoten van het luxe- en Italiaanse buffet tijdens het jaarlijkse gehouden vrijwilligersfeest. Het was weer voor de 1e keer dat we zo´n vrijwilligersfeest hebben kunnen geven, omdat corona al zo´n 2 1/2 jaar roet in het eten heeft gegooid helaas. De buffetten hebben mede voor een zeer geslaagd feest gezorgd. Goede prijs voor heel veel: bezorging op tijd, klaarzetten van de buffetten, uitleg over gebruik, ruim voldoende voor iedereen, rekening houdend met dieetwensen en op tijd alles weer ophalen. Zeker voor herhaling vatbaar en we gaan de buffettenboer als aanrader doorgeven aan collega´s. Helemaal top!

Superrrrrr geregeld

Voor de eerste keer buffettenboer ingeschakeld en het was in één woord geweldig. Prima duidelijke instructie, heerlijk eten en daarna alleen afruimen want de afwas kan je laten staan. Ideaal gewoon.

Ontzettend lekker gegeten met uitmuntende service.

De datum waarop wij ons buffet wilden bestellen, bleek helaas volgeboekt in het systeem. Na een belletje, bleek het geen probleem om toch voor 20 gasten een buffet te leveren. Het buffet smaakte heerlijk en het feit dat we daarna de afwas niet hoefden te doen was een kers op de taart!

Zeer goed.

Zeer goede ervaring. Mooi op tijd geleverd zodat het warme eten tijd had om op te warmen. Heerlijk eten, veel keuze en meer dan genoeg. Wij heel tevreden en ook onze gasten hebben genoten!

fantastisch

het was supergoed

Voor ons familieweekend nu voor de 3de keer het buffet geregeld, dit keer voor 15 personen. Ons lekker laten ontzorgen; niemand uren in de keuken, gezellig met elkaar eten in de vakantiewoning. Bezorgt binnen de tijd die was doorgeven. Het eten was lekker en voor iedereen was er iets van voorkeur ( kleine aanpassing in buffet was mogelijk) Het fijnste was; opwarmen, aanvallen en genieten van samen eten. Buffetenboer nogmaals dank Tot volgend jaar weer.

Alles uit handen geven, zodat je zelf kan genieten, geweldig!

Fijn om al het eten in één keer klaar te hebben staan, bereid en eenvoudig te serveren. Het opwarmen duurde wel langer dan verwacht. De porties zijn zoals vaak véél te groot, zeker met veel ouderen in het gezelschap. Nog een dag extra genieten dus van de overgebleven gerechten.

In een woord fantastisch!! Heerlijk en wat een gemak.

We hadden een Italiaans buffet besteld. Het eten werd keurig op tijd en verzorgd gebracht. Er was meer dan genoeg voor iedereen en smaakte erg goed. De bereiding was echt een gemak, ideaal voor een groot gezelschap. Zeker zeker een aanrader.

Heel goed!

Ons " uitgestelde kerstdiner" werd tussen de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was heerlijk, meer dan voldoende en duidelijke uitleg hoe op te warmen. Ook het ophalen van de spullen gebeurde volgens afspraak, kortom een prima eerste ervaring met de Buffettenboer!

Goed verzorgd

Keuze uit voldoende gerechten. Wel veel vleesgerechten waarvan we graag 1 of 2 visgerechten hadden gezien. Te veel stokbrood. Aardappeltjes in schil waren (sorry) niet lekker. Salades erg lekker. Bezorging uitstekend. Tip: Bezorger de mensen erop laten wijzen op inhoud van de brochure 'Alles over je buffet' Hier stonden belangrijke tips in tav allergenen'. Bedankt en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Ed en Jolanda uit Sint-Michielsgestel.

Mooi en smaakvol buffet, schappelijke prijs

Prima geregeld, bezorgd op de afgesproken tijd.

Het was ontzettend lekker allemaal en makkelijk op te warmen. Met duidelijke afspraken over halen en brengen. Volgende keer doen we het weer !

Goed verzorgt en heerlijk.

Dat alles zeker naar wens is geweest.

Prima kwaliteit, prima prijs en prima verzorgd/georganiseerd.

Wij hadden het boerenbuffet. Een uitstekend verzorgd buffet met heerlijke hoofdgerechten, bijgerechten en salades. Keurig op tijd en heel hygiënisch verpakt geleverd en net zo keurig weer opgehaald (voor de afwas in Hoevelaken!). Heel comfortabel; je hebt er echt nauwelijks werk aan. Geweldig ook de manier van opwarmen; wat heet water in de bakken, 2 brandertjes eronder is genoeg en anderhalf uur later is het eten klaar. Nou vooruit, tussendoor een keertje husselen. Daarom nog wel een tip ter verbetering: Omdat er nogal wat vocht uit de beenham komt bij het opwarmen, "verwatert" de honing/mosterd saus een beetje. Dus beter is het om deze saus apart erbij te leveren. Moet de klant hem wel even apart verwarmen in de magnetron, maar dat is echt geen punt, want verder hoef je alleen maar de tafel te dekken. Een geweldig systeem gerechten van mooie kwaliteit voor een lief prijsje. En dat is niet alleen onze mening, maar die van alle gasten! Hartelijk dank Buffettenboer(in)

Goed verzorgd, goede communicatie omtrent de levering

Voor de 65-jarige bruiloft van onze ouders een buffet besteld. Alles is prima geregeld. Bestelling plaatsen ging heel soepel, op mijn vraag ingevuld op het formulier, is apart nog gereageerd. Eten was heerlijk. Klein puntje van kritiek, wij vonden één bakje kruidenboter voor negen stokbroden wat karig.... voor de rest was alles ruim voldoende aanwezig en we hebben heerlijk genoten. Deze positieve ervaring zullen wij zeker aan anderen doorgeven en bij een volgend feestje weten wij jullie te vinden. Dank jullie wel..... vriendelijke groet, Hans en Ineke Meier (Dordrecht)

Goed verzorgd en smakelijk eten

- bestelprocedure - servicegerichtheid wn contact - accurate levering - goed verzorgd en compleet - smakelijk wn ruim voldoende

geweldig

de bezorging was goed op tijd het eten was meer dan vol doende en het zag er perfect uit en het smaakte heel lekker en ze waren allemaal dik te vree

Perfect, heerlijk en prima geregeld

Hoe fijn is het om van iedereen complimenten te ontvangen dat het eten heerlijk smaakt en zelf hier niets voor hoeven doen.

In één woord, super

Vanaf de bestelling tot na het opeten en ophalen van de spullen een dikke 10!

Voorteffelijk

Van bestellen t/m het weer ophalen: alles tot in de puntjes verzorgd! Mijn gasten hebben genoten van jullie stamppot buffet.Zeker voor herhaling vatbaar...

De Boer doet wat die beloofd. Goede communicatie. Lekker eten en genoeg voor iedereen.

gewoon heel goed.

Smikkelen en smullen

Na een BBQ experience nu 2 buffetten, het American en Saté buffet, besteld. Website duidelijk en overzichtelijk met wat erbij zit. Na 2 mailtjes met bezorgmoment, een SMS dat ze er over een ½ uur zijn plus nog belletje dat ze voor de deur staan weet je zeker dat je de bezorger niet kunt missen ;-) Met de (extra) uitleg van de chauffeur en op de website hoe je alles moet opwarmen genoten van de buffetten. Smaakvol genoten van beide buffetten waarvan alles in meer dan ruime mate aanwezig is. Smullen in optima forma. Alle hulpmaterialen zijn meegeleverd en kunnen ongewassen weer mee teruggeleverd worden aan de chauffeur waarvan je natuurlijk weer een mailtje hebt ontvangen hoe laat hij de spullen op komt halen. Spullen kun je buiten neerzetten zodat je zelf niet aanwezig hoeft te zijn; altijd prettig. Totaal een geslaagde verjaardag mede dankzij de lekkere, uitgebreide buffetten. Komt zeker een vervolg!

Goede kwaliteit

Al 4 keer een bestelling geplaatst,altijd goed verzorgd en lekker

Goed verzorgd buffet

Het kiezen van de buffetpakketten, het bestellen en het op tijd bezorgen liep goed. Het eten was lekker en voldoende.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken