Super! Overheerlijk! Wat een service!

Voor een Surpriseparty de buffettenboer laten komen voor 25 personen. Wat een succes! Iedereen vond het overheerlijk en voor ieder was er iets wat ze heel lekker vonden. De service was ook top! Zeker voor een volgende keer weer een aanrader. Dankjewel voor deze ervaring.

In 1 woord Geweldig

Wat was het eten weer verrukkelijk. Wat een smaak, en het vlees zooooo heerlijk. Veel complimenten van de gasten gehad. Er is ontzettend veel gegeten. Iedere keer tijdens het eten hoorde ik van alle kanten O wat heerlijk. Mijn grote, zeer grote complimenten voor jullie die het zo fantastisch voorbereid hebben.

Top service met top gerechten

Eigenlijk helemaal niks aan te merken op het buffet dat wij gisteren hebben laten bezorgen. Levering top, service top en gerechten top

Het eten was heerlijk

Het eten was heerlijk en alles was goed georganiseerd. Ik had alleen niet genoeg borden en lepels jammer !

Gewoon top

Helemaal volgens afspraak

FANTASTISCH !

Vanaf het bestellen via internet, tot de levering en weer ophalen, was de service van De Buffetten Boer perfect. Het buffet zelf was tot in de puntjes verzorgd. Onze gasten waren verrast en hebben allen heerlijk gegeten. Het buffet was ruim voldoende voor het aantal gasten, we hebben er zelf achteraf nog bijna twee keer van kunnen genieten. Al met al zeker voor herhaling vatbaar. Fam. van Beek

heel goed

Nergens omkijken naar, alleen de bakken vullen met water en de gelpotjes aansteken. Heerlijk gegeten en iedereen vond het lekker. Na het eten alles vuil in het krat en buiten neerzetten zodat het makkelijk opgehaald kon worden. Wij bestellen hier al jaren en blijven dit ook jaren doen. kortom heel erg tevreden en iedereen aan te raden.

Goed eten, waardeloze communicatie

De dag voor het buffet zou komen, ben ik gebeld door dit bedrijf. Degene die ik op dat moment aan de telefoon kreeg, had mij niet gebeld maar zou het aan haar collega doorgeven. Na een aantal uren nog niet teruggebeld, dus zelf weer gebeld en weer de mededeling gekregen dat ik die werkdag nog gebeld zou worden. Ook de dag voor aanvang van het buffet GEEN bericht gekregen hoe laat het buffet zou komen, terwijl ik €15 extra betaald om voor de middag het eten te krijgen. In de ochtend werd ik ineens gebeld dat ze voor de deur stonden. Ik heb toen aangegeven dat ik geen e-mail/sms of wat dan ook ontvangen had, maar dat moest volgens die man niet kunnen want dat zou automatisch gaan. Ook vandaag met het ophalen van het buffet geen tijdsindicatie gekregen. Dit is allemaal ontzettend vervelend, want we hadden een weekend gepland en nu moest hier allemaal rekening mee gehouden worden. Het eten zelf was prima.

Het was geweldig

Op zondag een Italiaans buffet ontvangen voor 20 personen. Was op internet de meest interessante aanbieding en op basis daarvan hier besteld. Het eten er prachtig uit en smaakte fantastisch. De communicatie verloopt ook heel goed. Het was onze eerste, maar zeker niet onze laatste bestelling bij de Bufettenboer en ook onze gasten hebben een foto van de folder gemaakt. Bedankt voor de geweldige service!

Het werd netjes gebracht. Het eten was ook goed meer dan genoeg ophalen ook goed geregeld

In eerste instantie besteld voor ons 25 jarig huwelijk in december 2021, helaas door Covid moesten we alles afzeggen. Geen probleem ,het geld werd meteen terug gestort. Begin maart een nieuwe datum besproken en weer gooide Covid roet in het eten, ook deze keer geen probleem en het buffet werd verzet naar 2 weken later. Gelukkig kon het deze keer door gaan , de bezorger was er netjes binnen de aangegeven tijd en zette alles binnen en legde alles goed aan ons uit. We hebben genoten van al het lekkers van het "keuze is reuze" buffet. Het was allemaal van zeer goede kwaliteit, allemaal even lekker en ruim voldoende ! Ook het ophalen van de spullen gebeurde netjes en binnen de aangegeven tijd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Buffetten Boer : Dank jullie wel voor het geslaagde etentje !!!!!

Vanwege de corona pandemie moesten we een paar keer ons familieweekend uitstellen. Telkens weer contact gehad met De Buffetten Boer en iedere keer weer werd het keurig door hun bevestigd. Uiteindelijk afgelopen weekend ons lang verwachte familieweekend, en het eten werd keurig op tijd afgeleverd. Alles was in overvloed aanwezig, en smaakte super. Grote complimenten voor de goede communicatie en het lekkere eten.

Super eten

Iedereen vond het eten heerlijk super bedankt

Het was geweldig.

Wij vonden het heel goed en lekker. Zaterdagmorgen kwamen ze op de aangegeven tijd het eten brengen . Hij heeft een korte uitleg gegeven wat voldoende was. Avonds toen de gasten er waren hebben we met zijn alle lekker gegeten van het stamppotbuffet. Het was voortreffelijk en kreeg allemaal complimenten van de gasten. We gaan zeker nog wel een keer gebruikmaken van jullie diensten . Van iedereen een Dikke 10.

Toppie!!!

Het buffet was veelzijdig en ruim voldoende, netjes op tijd gebracht goede uitleg en makkelijk voor te bereiden, we waren met 15 dames en er was heerlijk stokbrood veelzijdige salades en goede vlees en vis gerechten. Zouden we het nog een keer bestellen? Zeker we hoefden niet eens af te wassen!!!!

Alles is op een correcte en op afgesproken tijd bij ons afgeleverd

Alles is op een correcte wijze en op de juiste tijd afgeleverd. Dit alles met een lach op zijn gezicht. Dus perfect. grt.Frans

Een geweldig vleesenvisbuffet vanuitstekende kwaliteit.

We hebben de juiste keuze gemaakt om bij de Buffettenbier te bestellen. Een ruime keuze met prachtige en meer dan voldoende voor al onze gasten. Bovenal een 10 met een griffel voor de kwaliteit, smaak en m mooie stukken vlees en vis. On de buffet was helemaal top!

Alles was prima voor elkaar.

Het buffet werd op de afgesproken tijd bezorgd.De instructies om het buffet op te warmen waren duidelijk.Ook smaakte het buffet heerlijk,ruime keus, en er was ruim voldoende voor iedereen.Ook het ophalen van de bakken e.d.op de afgesproken tijd.Alles prima geregeld.Buffetten Boer ga zo door .

super!

Op onze woongroep met mensen met een verstandelijke beperking hebben we genoten van het heerlijke buffet! Voor ieder wat wils!

Het was geweldig

Dit is gaan wevaker doen

Uitstekend verzorgd

Goed geregeld, netjes verpakt en zeer lekker. Voor herhaling vatbaar. Aanrader voor iedereen.

Zoveel tijd bespaard door deze keer niet zelf te koken en heerlijk gegeten!

Gewoonlijk maak ik zelf een uitgebreid buffet, maar mede door tijdgebrek deze keer voor het eerst gekozen voor de buffettenboer. Wat een grote keus! Omdat ik zelf geen vis klaar maak heb ik gekozen voor het vis en vleesbuffet en dat viel goed in de smaak! Hier ga ik zeker nog een keer gebruik van maken en mijn gasten hebben genoten!

De Buffettenboer staat garant voor een feestelijk buffet passend bij een feestweekend!

Met een feestweekend in Vakantiepark Bosrijk van de Efteling in het vooruitzicht begon de zoektocht naar een cateraar die een feestelijk buffet wilde verzorgen voor een klein gezelschap. Via internet vond ik "de Buffettenboer". Met nogal wat wensen stuurde ik een mail en kreeg vrij snel een enthousiast antwoord terug. Natuurlijk konden ze een buffet voor 12 personen verzorgen, waarvan 1 persoon glutenvrij en het gehele buffet zonder varkensvlees... en dan ook nog eens ver van huis op een vakantiepark bezorgd... geen probleem. Ik koos voor het standaard Italiaanse buffet.... maar we kregen een enorm uitgebreid en feestelijk aangekleed buffet met veel keus aan heerlijke gerechten, bijgerechten, salades, breekbrood en sauzen. Wat een feestelijke maaltijd voor een feestelijke gelegenheid!! Mijn ouders waren enorm verrast door dit heerlijke cadeau voor hun 45-jarig huwelijksfeest! Het buffet werd keurig op tijd bezorgd volgens afspraak en ook werden alle vieze spullen weer volgens afspraak opgehaald. De bezorger was erg vriendelijk, nam de tijd om alles uit te leggen en bracht alles tot in huis. De slogan van de Efteling is wat ons betreft ook van toepassing op de Buffettenboer... de wonderen zijn de wereld nog niet uit!! Veel dank voor de fijne communicatie, het overheerlijke buffet en de goede service! Wij weten jullie nu te vinden!

heerlijk en gezellig genoten van dit buffet

Wat betreft eten, .. was prima, lekker, gezellig, verzorgd, goede beschrijving. Zeker aan te bevelen Zijn er verbeterpunten? jazeker deze heb ik in een aparte mail verstuurd op 21 maart

Geweldig!

Dankzij jullie goed geregelde buffet hebben wij een heel gezellig en goed feest gehad. Het brengen was op de juiste tijd, alles was prima verzorgd en schoon, voor iemand met een allergie alles apart verpakt en goed aangeduid. Genoeg en lekker. Ook het ophalen was weer goed geregeld. Doorgegeven dat we er pas na 12.30 uur zouden zijn en ook dat werd meegenomen. Al met al prima geregeld en voor herhaling vatbaar. Het enige minpuntje vond ik dat je niet met pin kon betalen maar op rekening voor jullie ook geen probleem.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken