Wat was dit heerlijk gisteren met ons eerste familiefeestje na lange coronatijd! Alles zat keurig verpakt…heet water in de bakken en vlam eronder en klaar! Wij lekker borrelen en beginnen met de superheerlijke salades. Knapperig warm brood erbij…smullen! De schalen met warm Italiaans buffet gingen er daarna is als….pasta(koek) Wij vonden alleen de balletjes te pittig, vooral voor de kinderen maar dat is natuurlijk smaken verschillen! En dan is het opruimen ook een makkie en snel klaar…etensresten van de borden en stapelen maar…geen afwas…niks…nog een bakkie koffie met zn allen en heel veel complimenten over het eten in ontvangst nemen…die ik bij deze aan jullie doorgeef!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

We hadden gezellige Familiebijeenkomst Met kinderen en kleinkinderen. Het buffet was voor allemaal een verrassing en men was zeer enthousiast over de kwaliteit en diversiteit. Super.

uitstekend verzorgd!

Het buffet werd op de aangegeven tijd geleverd en smaakte heerlijk.

Een aanrader

Heerlijk eten en meer dan genoeg. De levering was op tijd en keurig verzorgd. Duidelijke uitleg over hoe alles werkt. Wij hadden een uitgebreid buffet voor een zakelijke bijeenkomst, enkel enthousiaste reactie mogen ontvangen! Volgende keer weer!!

Erg tevreden

Wij waren zeer tevreden over het geleverde gevarieerde eten en over het brengen en ophalen.

Saté buffet voor 12 personen besteld. In 1 woord geweldig. De gasten waren allemaal zeer positief over de hoeveelheid en de kwaliteit van het eten. Mede dankzij de buffetten boer hebben wij een grandioze zondag beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig

al voor 2e keer bij Bufettenboer besteld. Weer alles perfect geregeld !! Ze komen de afspraken stipt na. De kwaliteit van het eten is echt perfect en de hoeveelheid was weer te veel :) Wij hadden het vlees-vis buffet. We hadden voor 18 personen besteld en hebben er met 23 personen van gegeten en er was nog genoeg over. Je kunt dus gerust een aantal porties minder bestellen want er is meer dan genoeg. Je kunt de restanten ook invriezen en dan later nog een keer genieten van het heerlijke eten. In de zomer hebben we met de kinderen en kleinkinderen een vakantiehuis in Zeeland geboekt en overwegen weer om Buffettenboer in te schakelen voor een heerlijke barbecue-buffet. We kijken er nu al naar uit :)

helemaal te gek

eten was super meer dan genoeg iedereen genoten bezorging ging helemaal naar wens dus met een woord geniaal voor herhaling vatbaar dank je voor de goede service

Fijn

Ik zocht iets leuks om te eten en kwam bij jullie uit. Het was makkelijk, lekker,maar we miste wel de Atjar en de sambal. Verder was de pindasaus erg waterig geworden doordat het zo lang in de waterbak zat denken wij. De rest was heerlijk en zeer zeker genoeg voor 6 gasten. De salades vond ik er niet echt bij horen. Zou dan meer aan komkommer denken en boontjes. Maar dit is een tip want los waren de 'salades wel lekker. Het stokbrood met kruidenboter was heerlijk. Geen afwas ....en alles zo aan huis gebracht en gehaald, helemaal top. Zeker zitten we te wachten op jullie bbq buffetten. Tot een volgende keer. Groetjes van ons

Super gezellig en lekker

Je wordt super fijn geholpen ook met wensen qua eventuele aanpassingen. Tevens wordt je keurig op de hoogte gehouden hoelaat ze het komen brengen en weer ophalen. En het eten...……...nou er was alleen maar lof van iedereen het zag er goed uit, smaakte goed en er is meer dan voldoende. We hadden zelfs over en daardoor spontaan de volgende dag met een paar nogmaals een heerlijk buffet gedaan. Dus 1x buffet en 2x feestje :):)

Zeer goed en smakelijk buffet

Buffet op vakantie park laten bezorgen. Gevraagd om kwartiertje van te voren te bellen om het bij de slagboom op te halen. Dit ging perfect. Het buffet is ruim voldoende, erg lekker en mals vlees en heerlijke salades met vers stokbrood. Kortom, zeer goed en smakelijk buffet Zeker voor herhaling vatbaar

Goed, 1 ding minder goed

Voor de 2e keer van de buffettenboer gegeten, was weer heerlijk en prima verzorgd. Deze keer hadden we ook spareribs besteld, om eerlijk te zijn, zijn deze niet goed bevallen,ze waren te donker en wat taai, dus niet lekker zacht. Viel dus tegen.

Top stamppotten buffet

Heerlijk, goed geregeld, gemak, ontzorgd, goede communicatie! Echt een aanrader!

Kwaliteit uitstekend, financiële afwikkeling slecht

Kwaliteit van met name het warme buffet was uitstekend. Ik had echter 2 dagen van tevoren een wijziging doorgegeven in het aantal personen en dat is niet gehonoreerd. Hierdoor was het buffet te overdadig en hebben wij 35 euro teveel betaald. Heel jammer.

Goed geregeld en correct bezorgd en opgehaald! Erg lekker!

Bestelling ging prima, evenals bezorging en ophalen op locatie.

Lekker en ruim voldoende voor aantal personen

Heel goed, keurig op tijd geleverd met toelichting. Smaak prima en ruim voldoende voor aantal personen. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijk en makkelijk

Bestellen uit je luie stoel..... Alleen de tafels klaarzetten en alles wordt gebracht, je hoeft zelfs niet af te wassen. Er zit voor iedereen wel iets bij wat hij lust. En alles wordt weer keurig opgehaald

Parelen (30 jarig) huwelijk kreeg nóg meer glans!

Met het overheerlijke vlees en vis buffet heeft ons parelen huwelijk nog meer glans gekregen. We zijn overladen met complimenten van de gasten voor dit erg lekkere eten! De gerechten konden we goed verwarmen op de speciale branders. Het was alleen handig geweest als de beschrijving om de bakken te plaatsen iets duidelijker was geweest maar we zijn er goed uit gekomen. De keus en hoeveelheid was ruim voldoende. Haha, een keus maken was moeiljk, álles was lekker! De salades, stokbroden, kruidenboter en een toetje maakten het geheel af. Er is aan alles gedacht: borden, bestek, servetten waren mee geleverd. En natuurlijk heel fijn dat alles netjes op de afgesproken tijd werd bezorgd en de vuile vaat werd opgehaald. Bestellen bij de Buffettenboer is zeker voor herhaling vatbaar. Heel hartelijk dank hiervoor!

Heerlijk en uitgebreid buffet

Als Abrahambuffet kwam het Amerikaanse buffet super goed en stoer binnen. De spareribs heerlijk gekruid en met de saus om de vingers erbij af te likken. De chickenwings heerlijk mals. De hoeveelheid was meer dan genoeg. Fantastische breng en haal service. Wij gaan dit 100 % vaker doen !! Echt een aanrader.

Smullen!

Op carnavalszaterdag in Brabant met onze carnavalsvereniging een heerlijke bodem gelegd met jullie Luxe buffet! Het was overcompleet, lekker en de biertjes smaakte ook goed! Zeker tot ziens….HOUDOE

Heerlijk en meer dan voldoende.

Op zaterdag geleverd en op zondagavond gebruikt. Goed gekoeld, want bij de start van het opwarmen was het nog zeer goed gekoeld. Meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit.

Zoals ik eigenlijk altijd al van ze gewend was.... Het was weer top. Erg lekker en ruim voldoende. Bezorgen en ophalen Top....en geen afwas

Beter dan wij verwachten

Gemakkelijk op tijd verwarmen en klaar voor iedereen vrije keus.

Super goed geregeld en lekker en zeker genieg!

Een dag van te voren netjes een mail ontvangen met aflevertijd. Alles werd netjes op tijd in de keuken gezet. Eten was lekker en zeker genoeg. Iedereen was zeer tevreden. En lekker geen afwas !

Buffetje voor 20 personen besteld. Alles netjes verpakt en klaar om opgewarmd te worden. Alles was meer dan genoeg en zeer lekker. Moeite waard.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken