Was goed , lekker en voldoende

Het zag er goed en verzorgd uit. Alles was netjes verpakt. De afgesproken tijd van bezorgen en ophalen werd nageleefd. Aanrader. Ook vanwege het bestellen van kleine aantal personen

Prima verzorgd, ruim voldoende en heerlijk

Uitstekende verzorging. Keurig op tijd geleverd en uitleg gebruik ook duidelijk. En tegen een goede prijs Doordat ik bestelling naar beneden moest bijstellen was er even wat onduidelijkheid over terugstorten, maar na 1 telefoontje is dat perfect opgelost. Groot compliment aan de medewerkers op alle fronten. Zal de Buffettenboer zeker aanbevelen bij anderen.

Erg goed

Wij zijn zeer te vrede zowel het buffet als de bezorging als de extra s die er bij gevraagd hebben Hartelijk dank daarvoor

Heerlijk buffet!

Onze pa werd 75. We wilden dit vieren met de nabije familie. Naast een tour rit met z'n drie-en in een Ford Mustang uit 1966 hebben we de dag afgesloten met een heerlijk buffet. De familie wachtte ons thuis op als verrassing voor onze pa.. Een prima bezorging en goede uitleg hoe alles werkte. Er was meer dan genoeg eten. Het eten smaakte echt heerlijk. Zeer aan te bevelen.

Van alle gemakken voorzien en de keuze was reuze!

Prima verzorgd, voldoende keuze en meer dan genoeg. Zonder enige inspanning! Het was heerlijk!

Gewoon in één woord TOP!

Al meerdere keren besteld nu een ander buffet maar wederom super lekker en voldoende. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Absoluut een aanrader

Heerlijk eten, makkelijk te verwarmen en genoeg voor iedereen!

Heerlijk gesmuld van het boeren buffet

Met 6 personen heerlijk gesmuld van het boeren buffet. Ruim voldoende eten en voortreffelijk gemaakt. Goede service.

Top kwaliteit

Netjes geleverd....kwaliteit eten was geweldig...goede service...een aanrader voor onze familie en kennissen kring. Ook netjes de corona regels nageleefd. We hebben de spullen toch maar even af gewassen. Bedankt gr anita tolkamp Misterweg winterswijk

Voor de eerste keer besteld en het was toppie, We hadden de saté buffet voor 17 pers maar we hadden nog genoeg over zodat ieder koppel nog een portie voor thuis had, iedereen was zeer te spreken over alles en het smaakte echt fantastisch, En jullie service is perfect, brengen en ook nog ophalen. Een dikke tien van ons.

Een heerlijke buffet

Goede communicatie, eenvoudige bestellen en goed verzorgd en lekker buffet

Alles was lekker behalve de warme groeten. Die waren erg papperig.

Voor herhaling vatbaar maar 2 personen minder. De porties waren erg groot.

Best zenuwachtig nog nooit hier wat besteld. Had voor 10 personen, maar veel te veel. Raad het echt iedereen aan. Het was echt lekker,het volgende buffet gaat zeker hier weer besteld worden. Jullie hebben het feestje voor ons dubbel goed gemaakt.

Geweldig!

Wij hebben geweldig genoten van het buffet! Hebben niets overgehouden, en dat zegt genoeg! Perfecte service! Een aanrader!

Heel erg tevreden.

Heel goed verzorgd. Heel lekker en meer dan voldoende. Alles op tijd bezorgd en goed aangegeven. Kan dit zeker aan ieder aanbevelen. En op naar de volgende keer.

Super.dit doe ik vaker

Top service, kwaliteit, informatie en alles volgens afspraak

Wij hebben ontzettend genoten van het vlees en vis buffet. Eten smaakte super., mooie kwaliteit en was meer dan voldoende. Alles was compleet, weinig aan toe te voegen voor een geslaagd buffet. Levering en ophalen precies op tijd volgens de aangeven tijden in het mailverkeer. Kortom, een aanrader en wij gaan zeker voor een herhaling.

Lekker ,alles volgens afspraak

Lekker ,levering volgend afspraak

Het was super. Toch een gok om iets te kiezen wat je niet kent. Gelukkig was mijn gevoel goed. De gasten vonden ook echt alles lekker. Dus zijn dit grote complimenten voor jullie.

Lekker buffet en goed geleverd

We hebben voor 12 personen het stamppot buffet besteld. Dit werd keurig op tijd geleverd, smaak en hoeveelheid waren erg goed. Voor herhaling vatbaar dus!

Voortreffelijk

Heel goed en voldoende eten, op tijd bezorgd, zeer vriendelijke bezorger. Makkelijk te bestellen.

Prima verzorgd

Het was lekker, goed op tijd en meer dan genoeg

Goede service en kwaliteit vlees salades en groentes

We hebben met oud en nieuw buffet de luxe gehad en we waren erg te spreken over de afgesproken tijd van bezorging producten en voldoende bestek en servies. Een echte aanrader!!

Super en als voldoende echt een aanrader.

Heerlijk eten en top service!!!

2 dagen met kerst gegeten en 1 x met oud en nieuw! Iedereen was enthousiast! En zelfs toen er de eerste x te weinig branders in zaten werd dat netjes opgelost met oud en nieuw! Ga zo door Wij zijn fan!!!!!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken