Echt lekker en top service!

Wij hadden het stampottenbuffet op Oudjaarsavond! Echt heerlijk! Ook de vega-optie was heerlijk. Ook de verzorging met was top evenals de bezorging. Zou het zo weer doen!

Buffet laten komen voor oud en nieuw. Van te voren netjes een bericht gekregen hoe laat ze het zouden bezorgen. Was heel goed geregeld een vriendelijke bezorging, uitgelegd gekregen hoe het werkt en er zit ook een boekje bij als je het even niet meer weet. Het eten was heel erg lekker iedereen heeft genoten van het buffet en je krijgt meer dan je op kunt! Wij raden het in ieder geval aan voor iedereen.

Lekker gegeten

Eten was lekker, meer dan voldoende en het was weinig werk om voor te bereiden. Wij hebben vaker buffetten afgenomen, zullen dit ook zeker blijven doen.

Maken waar wat ze zeggen

Keurig op tijd geleverd Buffet zag er verzorgd uit, eten was van goede kwaliteit en genoeg Aan te bevelen

Gewoon top

Klasse

keurig op tijd en zeer vriendelijke bezorging

was geweldig makkelijk te bereiden zodat wij zeer smakelijk hebben gegeten. en iedereen van het gezelschap tevreden was,

Het was OVERHEERLIJK

Voor de eerste keer bij jullie het luxe buffet voor oudjaar besteld en we kunnen niet anders zeggen het was GEWELDIG LEKKER we gaan dit zekers vaker doen we hebben er met zijn allen van genoten petje af hoor

Ruim voldoende en top kwaliteit

Ons stampotbuffet werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het smaakte uitstekend en er was genoeg voor iedereen. En wat fijn dat we niet hoeven af te wassen :)

Wederom een heerlijk buffet met alkes er op en er aan !

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de bufettenboer. Telkens perfect geregeld en makkelijk. Naar het belangrijkste is de kwaliteit van het eten . Een aanrader !!!

Lekker en ruim voldoende.

De keuze is reuze buffet besteld voor de jaarwisseling en de keuze was reuze. Veel verschillende vleesgerechten welke door volwassenen en kids lekker werden bevonden. Buffet was een goede aanvulling voor de avond en er was ook voldoende om te ook s nachts na de gezelligheid een 2 ronde te doen. Ook communicatie was goed. Dag van te voren bericht wanneer er geleverd werd en ze waren er zelfs iets eerder.

Smaakvol genieten

Wauw! Eindelijk een cateraar die echt smaakvolle buffetten levert. Levering was duidelijk. Chauffeur vriendelijk en gaf een goede instructie over het gebruik. Makkelijk in gebruik. Smaakvol en meer dan genoeg voor het aantal mensen. Wij hebben onwijs genoten. En zullen zeker vaker bestellen. Prijzen zijn prima. Super bedankt voor het heerlijke stampottenbuffet.

Pefect volgens afspraak geleverd.

Netjes sms wanneer geleverd wordt. Vriendelijke uitleg hoe op te warmen en aller belangrijkste natuurlijk: goed eten! Erg goede rookworst en gehaktballen. De bavarois (we hadden mango en framboos) smaak heel erg fruitig en werd prima ontvangen. Al met al prima voor elkaar!

Super goed ! Goed bedrijf , goede prijs kwaliteit en zeer smakelijk eten ! Zeker voor herhaling vatbaar .

Heerlijk en verzorgd buffet.

Het eten was top. Meer dan genoeg. We waren aangenaam verrast. Graag tot een volgende keer.

Unmundig lekkere ervaring!

Veul en goe eet'n!!!

Altijd top geregeld

Goede bezorging, en altijd weer super goed geregeld. Weer heerlijk van genoten.

TOP

geweldige service ,fantastische kwaliteit,eigenlijk kortom TOP TOP TOP

Alles werd hygiënisch verpakt geleeverd

Buffetten Boer met topkwaliteit en maag goed gevuld.

Wij hadden stampotten buffet besteld, de 3 stampotten waren overheerlijk. Ook de rookworsten, gehaktballen en het stoofvlees was van zeer goede kwaliteit en al met al ruim voldoenden. Ook het zuur was prima, dit vind ik een extraatje.

Goede kwaliteit eten en keurig verzorgd

Inmiddels al drie keer een buffet besteld en telkens is het keurig op tijd gebracht en heerlijk eten

Zeer goed, makkelijk en vooral lekker

Wat hebben wij een fijn en heerlijk kerst diner gehad! Bedankt bufettenboer

Uitstekend buffet, goed geleverd, lekker eten!!

Het keuze is reuze buffet besteld voor mijn 50e verjaardag 27 december, iedereen vondt het heerlijk en alleen maar complimenten gehad... Ik ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Alles werd keurig op tijd geleverd, duidelijke uitleg en een boekje erbij met alle info. Alles zat erbij tot servies en bestek opscheplepels tangen enz..je hoeft na de tijd niks af te wassen, gewoon smerig weer in het krat en alles wordt keurig de volgende dag op afgesproken tijd opgehaald.... En is er iets niet duidelijk een telefoontje en je wordt Vriendelijk te woord gestaan Dit gaan we zeker nog een keer doen... Dus een echte aanrader!!!!

Heerlijk stampot buffet gegeten, ruim voldoende eten, zelfs voor grote eters. Goed uitgelegd hoe je ea warm moeten maken. En daarna smullen maar.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken