Heerlijk gegeten met de hele familie

We hebben met de hele familie genoten van al het lekkers dat jullie hebben geleverd.

Goed verzorgt,alles netjes schoon en super lekker. Ga zo door .Ik wens jullie goede zaken en vooral een heel goed 2022.

Verrukkelijk buffet voor elk wat wils

Smaakte weer Super, levering voortreffelijk en op tijd.

In 1 woord geweldig!!

De communicatie verliep heel soepel. De jongen die alles leverde was heel aardig en behulpzaam. Alles was duidelijk, en het eten zag er zeer verzorgt uit. De familie was zeer enthousiast, over het buffet en ik natuurlijk ook! Zo lekker en zoo makkelijk!! Ik zou het zo weer doen!

geweldig

Al een aantal jaren bestel ik hier met kerst .met een aantal knoppen op de computer wordt mijn kerst stress in een keer weggenomen..!! ze leveren mooi optijd..alles vers..alles is super lekker..!! top..ga zo door

Nog nooit zo'n ontspannen kerstdiner gehad.

Met 9 volwassenen en 3 kinderen hebben wij op eerste kerstdag "De Keuze is Reuze" besteld. Als extra namen wij er een portie spare-ribs en pastasalade bij. We zijn uitgegaan van 12 volwassen personen. Oma's gehaktballen en oma's suddervlees vielen erg in de smaak. Het buffet is er niet op berekend dat alle warme gerechten voldoende zijn voor het opgegeven aantal personen. Dat betekent dus dat niet iedereen alles kan proeven. Goed om een volgende keer rekening mee te houden en de favorieten extra te bestellen. Voor de kinderen waren sommige gerechten te pittig gekruid.(kip piri-piri, roomsaus en pepersaus) Pastasalade viel bij hun erg in de smaak! Misschien een tip om ook wat kindergerechten op te nemen in het assortiment. Verder heel goed verzorgd. Duidelijke op- en afhaaltijden en heerlijk dat alles voor je geregeld is en de spullen weer vies meegegeven kunnen worden. Nog nooit zo'n ontspannen Kerst gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Dan gaan we voor Italiaans of het stamppot buffet.

bezorging en eten perfect

nu voor 2e keer hier besteld en beide keren perfect geregeld. Het eten is ook heerlijk.

alles uitstekend voor elkaar top

ik heb voor de tweede keer besteld en gewoon niets op aan te merken ruim voldoen eten en keurig netjes bezorgd

Lekker eten, netjes verzorgd, meer dan genoeg, mooi op tijd geleverd, al bij al een geslaagde maaltijd

Heerlijk

Met de kerst een heerlijk buffet gegeten en super makkelijk op te warmen in de bakken . En wat helemaal tof was , is dat je niet hoeft af te wassen . Thuis uit eten !! Een echte aanrader. Wij weten zeker dat we dit vaker gaan doen .

Het was in een woord verrukkelijk

Hebben met z’n allen genoten van dat heerlijke vis - vlees buffet. En je hebt er verder geen omkijken naar. goed verzorgd en zelfs geen afwas . Was voldoende voor iedereen.. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij hadden een buffet voor 12 personen, toen het binnen kwam dachten we wat weinig. Maar toen we gegeten hadden was het meer dan genoeg. Iedereen vond het lekker en zat vol . Wij hebben een heerlijke maaltijd gekregen.

Alles perfect en tot in de puntjes verzorgd

Makkelijk te bestellen Bezorging, perfect en altijd op de tijd dat ze zeggen te bezorgen Eten ,super lekker en goed verzorgd

Erg goed.

Geweldig, alles smaakte heerlijk en goed verzorgt. We hebben ervan genoten, echt een aanrader.

Geweldig en héérlijk

Overtreft alle verwachtingen. Keurig bezorgd op afgesproken tijd. Kwalitatief erg goed eten en kwantitatief meer dan genoeg. De restanten ingevroren en kunnen we nog lekker nagenieten. Ik ga zeker nog eens bestellen bij de buffettenboer en ga de andere buffetten ook eens uitproberen.

Echt fantastisch!!!

De bezorging vond keurig plaats in het vooraf aangegeven tijdvak van 1 uur. Het buffet werd in gekoelde boxen geleverd en was helemaal compleet. Dit is dan inclusief het bestek, servies en warmhoudbakken met gelbranders. De kwaliteit van het buffet was super, iedereen heeft er van genoten. Echt een aanrader voor de volgende keer.

Keurig verzorgd en heel erg lekker!

Vriendelijke mensen, goede service, alles keurig netjes verzorgd en erg lekker.

Heerlijk

Op kerstavond heerlijk gegeten van het boerenbuffet met ons gezin. Op tijd gebracht en word ook weer opgehaald. Wij doen dit al een aantal jaar en iedere keer eten wij overheerlijk.. dank team van de bufettenboer. Met vriendelijke groet, Jolanda Monné

Heerlijk buffet

Wij hebben heerlijk gegeten met zijn alle van het luxe buffet. De varkens oesters waren wel taai, en aan de droge kant. We misten helaas ook 1 chafing dish, zodoende moesten we 2 gastronoombakken zelf verwarmen. Zeker wel voor herhaling vatbaar!.

Uitstekend Kerstbuffet

Dit jaar eens gekozen om niet zelf in de keuken te staan, diverse malen de website bezocht en uiteindelijk de bestelling geplaatst. Helaas voor ons zijn er meerder mensen die dit doen want bezorging op de Kerst zelf was niet meer mogelijk. Op woensdag is buffet bezorgd en eerste Kerstdag op tafel gezet. Opwarmen is vrij simpel aangezien alles wordt meegeleverd. Kwaliteit is erg goed en weten nu dat wij volgend jaar ruim op tijd gaan bestellen om het buffet op eerste Kerstdag bezorgd te krijgen, hoe verser hoe beter, hoewel we nu ook geen klachten hebben. Bij levering had ik twijfels over de hoeveelheid, maar dit blijkt ongegrond, er was zelfs zoveel over dat wij tweede Kerstdag nog steeds veel keuze hadden. Benieuwd naar volgend jaar is echt wel een aanrader, wij hadden het Amerikaans buffet en hier is voor ieder wat wils.

Uit eten in eigen huis. Dat is toch geweldig. Super kwaliteit, goede bezorging. Alles op en top verzorgd. Hoe mooi is dat! We waanden ons echt in een toprestaurant!

Hartstikke lekker gewoon goed super tevreden

Goed en lekker

Super lekker

Goede kwaliteit en voldoende voor iedereen goede service zullen het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

Altijd Goed en Smaskvol

Ik bestel er al jaren Altijd is het goed Smaakvol En altijd voldoende voor Iedereen

Was gewoon super

Dit was onze eerste keer maar wij gaan zeker nog vaker bestellen, het eten was zeer goed en lekker en voldoende ,en de breng en haal service was heel goed en vriendelijk. Zeer tevreden. Mvg fam p.h.wubkes

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken