Lekker en goed geregeld

Makkelijk te doen met het opwarmen van de heerlijke gerechten. We hebben heerlijk gegeten, iedereen was enthousiast.

Geweldig buffet

In onze familie al vaker een buffet gehad bij de Buffetten Boer, is altijd goed verzorgd dus zodoende komen we regelmatig bij jullie terecht. Ook de hoeveelheid is prima, ga zo door dan zal onze familie blijven bestellen.

het was echt een heerlijk, smaakvol saté buffet!

We hadden met de familie de saté buffet besteld en dit gaan we zeker nog een keer doen. Wat is dat makkelijk zeg. Geen boodschappen te halen, niet te koken en het was echt heerlijk! Gezellig de tijd met elkaar en daarna ook geen afwas. Het was meer dan genoeg, zelfs de buren hebben nog wat gekregen. Voor herhaling vatbaar! Iedereen vondt het heerlijk!

Zoals gebruikelijk: een heerlijke ervaring!

Van de eerste tot de laatste hap: een zeer smakelijke ervaring! Gemakkelijk op te warmen en uit te serveren, de salades zien er verzorgd uit en het stokbrood is een neutraliserende toevoeging! In een woord: TOP!

Heerlijk eten en supergeslaagd feestje!

Ik had een satébuffet besteld voor het verassingsfeestje van mijn man (hij was jarig in de lockdown en kon het toen niet vieren) De website en het filmpje gaven genoeg informatie om de schalen goed op te kunnen warmen. De kip was heerlijk mals en ook de saus was erg lekker. Het draadjesvlees met de satésaus was ook erg lekker. De nasi en bami waren goed gekruid en alles werd goed warm. De bezorger was aardig en klantvriendelijk. Alles werd netjes klaargezet in de keuken. Ook de salades waren goed, stokbrood en kruidenboter waren heerlijk en voor elk persoon was een leuk zakje kroepoek. Het was heel fijn dat er ook bestek en bordjes bij waren. Dat maakte het organiseren van zo'n diner voor mij ook wat makkelijker. Na de bezorging kon ik nog vragen stellen per sms aan de bezorger, dat was ook erg prettig. Onze gasten hebben ook erg genoten en ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen! Misschien nog een kleine tip: misschien iets eerder het sms'je sturen dat de bezorger eraan komt, het tijdvak in de mail was al eventjes verstreken en ik was een beetje bezorgd dat ik niet meer op tijd alles af zou krijgen:)

Zoals ook al in het briefje vermeld : in een woord voortreffelijk. Ook onze gasten waren lovend over samenstelling, smaak, hoeveelheid, bereidingswijze en ook niet onbelangrijk de prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader ! fam van Amerongen

prima, op alle fronten.

Fantastisch Prijs/kwaliteit goed in evenwichtDe levering was goed en een zeer vriendelijke chauffeur. Bij ophalen van alles ook een fijne chauffeur. Goede communicatie. Ik had nog een last minute vraag, daar werd heel adequaat op gereageerd. Alles klopte.

Super goed, zeer smakelijk buffet van een uitstekende kwaliteit !

Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het heerlijke en gevarieerde buffet. Iedereen geageerde zeer enthousiast over de keuze qua gerechten en de smaak. Voor ons weer een aanrader. Het bestelgemak, de service, uitleg bij levering en het weer ophalen van de retour spullen was top !

Boven verwachting!

Groot gemak om de warme gerechten op te warmen. Van alles was meer dan voldoende en goed van smaak. Enige wat we zelf hadden toegevoegd was wat verse groene bladsalade. Wij hadden het vis en vlees buffet. Een volgende keer zou ik daar wel wel een bak warme groenten bij bestellen. Dat was het enige wat ik achteraf nog toe had willen voegen (en dan bijvoorbeeld een koude salade minder). Bestek, borden en alle gerechten hygiënisch verpakt, dat was ook fijn. De gerechten komen in grote koelboxen met toegevoegd nog koelelementen. s'Morgens al gebracht en toen we het einde middag gingen uitpakken was alles nog echt helemaal koel. Houdt er wel rekening mee dat bij het branden, de potjes (voor het opwarmen) een spirituslucht afgeven. Frisse lucht en gasten niet te dichtbij is wel nodig.

Lekker makkelijk, lekker eten

Voor een familiedag had ik catering nodig. Hiervoor de bufettenboer geselecteerd. De spullen zijn op tijd gebracht (en de dag erop weer gehaald). Het eten was eenvoudig op te warmen en smaakte prima.

Heerlijk Italiaans buffet met geweldig toetje

Jullie buffet werd geserveerd aan de leden en hun partners van Volleybalvereniging NAK ( na afloop koffie ) te Gouda. Heerlijk gevarieerd. Zeer smaakvol en na afloop een geweldig toetje. Waardering voor de correcte bezorging.

Enorm divers buffet

Wat is het makkelijk geregeld bij deze buffettenboer. De website is overzichtelijk en het eten is makkelijk te bestellen. Het eten wordt netjes bezorgd en opgehaald. Onze gasten waren positief over het eten. Al met al een goede ervaring.

Goed verzorgd buffet.

Zeer goed geregeld buffet. Kwaliteit uitstekend

Smakelijk gemak

Binnen afgegeven tijd bezorgd. Hoeveelheid per persoon meer dan prima. Vega precies genoeg voor 1 persoon. Kwaliteit lekker. Binnen afgegeven tijd opgehaald.

Goed lekker eten

Makkelijker als dit kun je niet krijgen, gebracht, niet te hoeven afwassen en ze halen het weer op. Een heerlijke paasmaaltijd. Klantvriendelijke medewerkers

Perfect en keurig verzorgd buffet!

Keurig bezorgd met alles erbij! Alleen maar opwarmen en we hebben er met elkaar enorm van genoten! Voor herhaling vatbaar!

Lekker eten volgens afspraak

Heel tevreden, alles volgens afspraak. Ik kreeg de dag van tevoren een mail met een tijdslot van 1 uur en de bezorger kwam inderdaad op de afgesproken tijd. Er miste wel 1 'latje' van een warmhoudbak, maar verder heel compleet. Vrij kleine borden en de bestekken zijn wel een mix van allerlei verschillende soorten. Ik kreeg 10 servetjes bij een buffet voor 15 personen. Eten opwarmen ging makkelijk met de instructies. Luxe buffet was heel smakelijk. Lekker veel keus, goed mals vlees, ruime hoeveelheden. (Ik hield heel wat salade over.) Ook ophalen van schalen, servies, etc ging netjes volgens afspraak. Heel tevreden gasten, dus ik ook dik tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd. Zoals het hoort.

Service: goed. Van bestellen tot en met afleveren, allemaal tot tevredenheid verlopen. Handleiding: duidelijk. Gebruikte ingrediënten (vis en vlees buffet): goed verpakt, vers en van goede kwaliteit. Het ziet er allemaal zeer verzorgd uit, de bereiding is goed, de hoeveelheid is voldoende. Resultaat: smakelijke gerechten.

Lekker en altijd goed...

Nu al een paar keer verschillende buffetten besteld en altijd erg lekker en goed verzorgd. Goede levering en altijd genoeg.

Grandioos

Wij hadden een buffet voor 8 personen en los een portie vlees besteld. . Kind van 3 hebben we niet meegeteld. 9 personen hebben genoten van het buffet wat echt overdadig was en mensen nog Doggy bags meenamen. Onze bezoekers waren blij verrast en vonden het eten erg lekker. Zij hadden zelf ook erg veel belangstelling voor deze vorm van eten. Heerlijk toch om zelf niet uren in de keuken te staan. Heerlijk dat alles kant en klaar geleverd werd. Na afloop alles afgespoeld en weer in de kratten geladen. Zowel bezorgen en ophalen ging perfect zoals per mail doorgegeven. Bezorgers waren keurig en erg beleefd. Dit was onze eerste, maar zeker niet laatste keer dat wij bij dit bedrijf gaan bestellen.

1x besteld , voldoende en super heerlijk

Prettige bezorging Goede kwaliteit eten Tip; ipv aardappeltjes , bami en rijst erbij

Smaakte heerlijk

Buffet was prima topkwaliteit

Alles was keurig verzorgd. Op tijd geleverd. Communicatie hierover was prima. Kwaliteit was echt goed.

Alles volgens afspraak, heel goed verzorgd.

Keurig verzorgd, ruime porties en heel smakelijk. Mijn man is best wel kieskeurig, maar hij zei: geef maar een 9

makkelijk op te warmen, lekker eten.

Fruitsalade wat weinig. Rest prima in orde. netjes bezorgd en gehaald. goede uitleg erbij.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken