Heerlijk gegeten!

Fijne en goede service! Het was heerlijk en genoeg voor iedereen.

Fantastisch!!!

Wat was het lekker, wat kregen we veel complimentjes over het eten! Vers, gevarieerd en uitstekend verzorgd. Dit was onze tweede ervaring met De Buffetten Boer en zeker niet de laatste! Het brengen en halen van alle benodigdheden verliep soepel en goed. Vriendelijke mannen die uitleg gaven en alles neerzetten. Bovendien in deze 'corona tijd' werd er zeer vriendelijk mee gedacht over het wel of niet van de bestelling. Fantastisch in één woord! Petra van Seventer

goed verzorgd

goed verzorgd erg lekker ruim voldoende voor herhaling vatbaar

Slechte service

Warm en koud Buffet voor 30 personen geleverd zonder borden, bestek, opscheplepels en servetten. Alleen restitutie van €1,= per couvert. Verder geen enkele tegemoetkoming.

Super!!

Het was een bijzondere avond dat ik mijn vrienden kon zien en op een vrolijke manier. 2 crematies gehad mijn beide ouders in een jaar tijd overleden vorig jaar. En de covid tijd waar we in zitten helpt niet mee. Boerenkool buffet heerlijk met dit weer en lekker buiten bij het vuur opeten. En de Aziatische gerechten waren ook om te smullen iedereen heeft 3x opgeschept.. Iedereen vroeg waar komt dit vandaan.Reclame voor jullie. Tot een volgende keer.!!! Vriendelijke groet Cleo Baars

Alle gerechten heerlijk!

Alles keurig op tijd gebracht en netjes uitgestald. Zowel vis als vlees waren voortreffelijk. Ook de toetjes waren overheerlijk!

Heerlijk eten en keurig op tijd gebracht

Inmiddels 2 x buffet besteld en elke keer was het prima geregeld!

Prima voor elkaar.

Het was meer dan voldoende voor het aantal personen dat wij besteld hadden. Prima service, ze bellen 15 minuten van te voren. Alles smaakte heerlijk. Wij zijn enthousiast Voor herhaling vatbaar.

Super goed

Levering op de juiste tijd; eten was top

Goede service en goed eten

Zeer prettige medewerkers aan de telefoon, op tijd geleverd, duidelijke instructie, en erg lekker eten, meer dan voldoende.

Super geregeld.

Goede kwaliteit, super verzorging en service.

Compleet verrassende buffetervaring

Een enthousiast idee om met oude “oude” buren weer eens samen te zijn in de thuisomgeving (coronaproof), omdat je dan elkaar weer echt kan spreken en horen (ach ja we worden ook wat doof) werd bijna onmogelijk, omdat elke catering alleen aan een grote groep levert. Toen vonden we de BUFFETTENBOER, wat een uitkomst! Veel keus, super compleet, op tijd geleverd, flexibel, goede prijs en last but not least.. heel erg lekker en goed. Fantastisch verzorgd! Wij hebben genoten en gunnen dat anderen ook. Dikke pluim!!

Goed, maar niet heel bijzonder

Zoals boven beschreven. Hele goede service, maar de kwaliteit van het eten matig.

Erg lekker eten

De service via de mail ging niet echt prettig. Dit kan beter. Maar het gaat over het eten en dat was super lekker. Heerlijk gegeten met de grote groep en alleen maar lof over het heerlijke eten gehoord. Zeker aan te raden. Volgende wordt binnenkort ingepland.

Buffert de Boer denkt mee in je wensen.

Het buffet was zeer verzorgd en smakelijk. Er werd zelfs zoutarme gerechten geleverd. Onze gasten hebben heerlijk gegeten. Dankjewel buffet de Boer. Groetjes, Monique

Heerlijk.

De locatie vinden was lastig. Op de website graag meer mogelijkheden om adres aan te vullen met aanwijzingen. Verder prima.

Het was fantastisch!

Voor ruim 30 mensen hadden we gekozen voor het boerenbuffet. De service vooraf was uitstekend, de communicatie, de bezorging op tijd en het eten was FANTASTISCH!!! Ruim voldoende en keurig verzorgd. We hebben er van genoten en zouden de buffettenboer zeker aanbevelen!! De prijs-kwaliteitverhouding was prima!!

Netjes geleverd

Alles werd netjes verpakt en gekoeld smorgens geleverd. Was mak k gelijk zelf opgewarmd en heerlijk.

Geweldig buffet en prima verzorgd

De bestelling liep heel vlot en de afspraken werden prima op tijd afgehandeld. Het eten was heerlijk en ook de temperatuur van het eten was na de twee uur opwarmtijd heerlijk warm. Al onze gasten waren verrukt en wilden het adres weten waar wij dit heerlijke eten hadden besteld.

Heerlijk gegeten

Top geregeld buffet( hadden luxe buffet). Alles was goed op smaak en ruim voldoende te eten. Vlees ook niet droog en zeer lekker. Met name de kip piri piri was favoriet! Levering meer dan ok, van te voren nam men nog contact op om de laatste dingen door te bespreken. Eten zeer makkelijk zelf op te warmen en bleef lang genoeg warm.

Heerlijk buffet gehad

Het was echt heerlijk allemaal en netjes verzorgd

Compleete lekkere luxe maaltijd

Op tijd bezorgd met goede uitleg Bestelling was zeer compleet. Makkelijk op te warmen thuis. Heeeerlijk gegeten boven verwachting. Hoeft niet af te wassen en ze komen het weer ophalen. Kortom super!!

Prima geregeld

Super eenvoudig en lekker! Wij vragen ons af waarom we dit niet eerder gedaan hebben.

Heerlijk buffet en ruim voldoende voor het aantal personen!

Ik bestel al jaren bij de barbecue en buffettenboer. Heb prima ervaringen. Voor het eerst een buffet voor 6 personen besteld. Fijn dat dit nu ook kan! (Boerenbuffet). Was ruim voldoende voor het aantal personen. Ik geef alleen de voorkeur als één van de gerechten aan Oma’s stoofpotje ipv de ham, die werd bij ons nauwelijks gegeten, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ook handig om bij de bestelling meteen aan te kunnen geven dat er vegetarisch besteld kan worden. Nu moet je dat apart in de opmerkingen vermelden. Bij de grotere buffetten kan dat wel. Verder was alles prima verzorgd!

Op tijd geleverd, voldoende, iedereen tevreden

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken