Lekker, variërend en genoeg voor iedereen!

We hebben erg lekker gegeten. Goede service, alles netjes afgeleverd, goed rekening gehouden met allergieën. En de gerechten waren lekker! Zeker een aanrader en wij bestellen nog een keer hoor!

Wederom prima verzorgd.

Alles was super lekker en voldoende. ook volgens afspraak keurig bezorgd.

Alles mooi op tijd geleverd . De smaak was voortreffelijk. We hebben ervan genoten.

Helemaal top

Prima buffet, goed geregeld en netjes op tijd bezorgd en weer opgehaald

Goede kwaliteit volgens afspraak gebracht!

Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Eten werd heerlijk warm en netjes verzorgd gebracht. De kwaliteit was perfect en heerlijk!

Net voldoende. Absoluut geen colunair hoogstandje

Voelde voor de meesten van onz als goedkope kwaliteit eten. Geen liefde in de bereiding. Hakken over de sloot met een neiging naar matig. Variatie op zich fijn maar niet voor herhaling vatbaar.

Top geregeld, doen wat ze zeggen!

Ruim voldoende Smakelijk Diverse soorten, Halal, vega, etc... TOP! Zeker een volgende keer!

Geweldig zeer tevreden

We hebben al een paar keer bij jullie besteld en zijn elkeer uitermate tevreden

Heerlijk gegeten

Wij hebben het Keuze is reuze buffet gekozen. Het smaakte allemaal heerlijk en het is allemaal makkelijk op te warmen. Enige minpunt was dat er erg weinig rijst en aardappels waren. Na de eerste ronde buffet was dit bijna allemaal op en daarna zit je dus puur vlees te eten. Verder top, ik zou hier zeker weer bestellen.

alles goed geregeld behalve de hoeveelheid eten iets te weinig bij andere jaren vergelekenn

De hoeveelheid stamppotenwaren erg zuinig. De bijlage vlees en worst was wel ruim voldoende.

De service ondanks de coronatijd was geweldig zo niet fantastisch. Op de juiste tijd die gezegd werd is het aangeleverd. Iedereen die aanwezig was vond het een geweldig buffet, en ze lieten het zich goed smaken. Ga zo door en een dubbel compliment.

Goed verzorgd Buffet.

De "Keuze is Reuze buffet" dat was echt zo!!. 7 soorten vlees en verschillende salades erbij met heerlijk 3 soorten stokbrood. Netjes een avond van te voren berichtje gekregen hoe laat ze ongeveer komen bezorgen. Goede uitleg van de bezorger. Wat wil je nog meer als je ongeveer 30 eters hebt!! "Er wordt voor zoveel man gekookt en de afwas wordt voor je gedaan"[ik heb wel wat voorgespoeld] Tip: uitdraai erbij wat er allemaal is en broodplan met broodmes is ook wel handig.

Top verzorgd en heerlijk eten!

Iedereen was unaniem! Het stamppotbuffet op het door mij georganiseerde Oktoberfest was een doorslaand succes! De reacties waren enthousiast en lovend. De service vond ik top. Je krijgt een dag van te voren een sms met een timeframe wanneer ze de boel komen brengen en ook weer bij het halen. Geen omkijken er naar en tevreden gasten. Wat wil een mens nog meer?!

Geweldig geregeld en super lekker

Super geregeld. Buffet voor 50 pers. Er was voldoende voor iedereen en het war heerlijk! Ook super gelet op allergieën ect. Bezorging was super netjes, alles werd keurig klaar gezet en uitgelegd.

Wij hebben van een heerlijk buffet gegeten. Alles was van goede kwaliteit en genoeg variatie. Een echte aanrader

Prima...

Keurig op de afgesproken tijd, vriendelijke bezorger, alles was goed verzorgd. De gasten waren ook zeer tevreden over het eten en wilden weten waar we dit besteld hadden. Al met al, we zijn zeer tevreden......

Prima geregeld

We hebben hiermee een beste keuze gemaakt.

Lekker en meer als genoeg

We hadden besloten om mijn 50 jarige verjaardag thuis te vieren. Buffet besteld voor 30 personen. Meer als genoeg eten en side gerechten. Werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en goed warm. Waarom geen 5 sterren dan. Het bestek en borden waren er exact 30, gevolg was dat we toch ons eigen service en bestek moesten aanspreken omdat er altijd mensen zijn die (om verschillende redenen) een nieuw bord of bestek willen. Een paar (stuk of 10) extra borden en bestek was fijn geweest, nu moet je toch afwassen terwijl dit 1 van de redenen was om uit te besteden aan deze leverancier. Verder was alles top geregeld.

geslaagd

Heel erg gezellig gegeten met het team. Top communicatie met jullie gehad. En alles is naar wens geweest en volgens jullie beschrijving.

Goed verzorgd en lekker gegeten

Uitstekende service, het eten stond in de koelboxen in het huisje klaar. Het eten was lekker, voldoende salades en dergelijke erbij

Zeer verzorgd bezorgd en supervers!

Mals vlees met heerlijke sauzen en sappige groentes en spartelverse vis romige toetjes, royaal verzorgd aan huis gebracht. We hebben er zelf voor gekozen om de schalen af te wassen en schoon mee terug te geven,voelt toch iets beter ook al wassen ze het zelf weer af. Top verzorgd en om op te (vr)eten zo lekker!

Beter als 10

Wij hebben uit Duitsland een Buffet voor een vakantie in een park bij Biddinghuizen gezocht en zijn op jullie internet pagina gekomen. Super, klasse alles had funktioniert. Wij geven een 10. plus Robert van Hall. In Hilden

Dik tevreden!!!!

Bedrijf zegt wat ze doet en doet wat het zegt. Hoeveelheden ruim voldoende. Smaken uitstekend. Prima prijs kwaliteitverhouding. Prima aanlever- en afhaal service. Uitstekende communicatie. Voor herhaling vatbaar!!!

Ruim voldoende ,was smakelijk zag er goed uit !

Minpuntje, er was geen broodmes en planken bij ,gezocht maar niet bezorgd! Gelukkig op de locatie hadden ze nog wel !

Goede en snelle levering en het eten was heerlijk we hadden voor 15 man bestelt maar dachten dat het te weinig zal wezen maar we hadden meer dan genoeg en nog over ook dus 2 dagen kunnen smullen er van

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken