We hadden voor 10 personen maar met stevige eters was het net voldoende

Super goed

Goed eten en voldoende gekregen alles netjes op tijd

Een geweldig buffet

Voor de eerste keer een buffet bij de buffetten boer besteld voor 39 personen, we hadden gekozen voor het vlees/vis buffet. Alles wat er op de site stond hebben zij meer dan waargemaakt. Alles smaakte voortreffelijk en niemand had iets te klagen en er was voldoende van alles wat er was geleverd. Het brengen van het buffet werd heel netjes gedaan en de tafel werd keurig opgemaakt voor ons door een heel aardige en nette chauffeur. Na installatie van het buffet hebben we met de chauffeur een afspraak kunnen maken over het ophalen van het servies, een prima service. De service van de buffetten boer vooraf is ook zeer goed en we werden volledig op de hoogte gehouden via de mail. We hebben alle 39 genoten van het heerlijke eten en is voor ons voor herhaling vatbaar en voor iederéén een dikke vette aanrader. Nogmaals dank voor de goede service!!!!

Heerlijk eten!

Goed eten, ruim voldoende. Goede service. Absoluut de moeite waard!

Geweldig!

Fantastisch tot in de puntjes verzorgd! Zeer gevarieerd (de keuze is reuze buffet) heerlijk eten! Een echte aanrader voor als er wat te vieren valt!

Heerlijk stampottenbuffet

Goede service, alles op tijd geleverd..

Op tijd geleverd, goed warm,voldoende en erg lekker. We hadden een grote groep, waaruit verschillende positieve reacties kwamen over het stampottenbuffet.

Heerlijk, goed geregeld

Lekker eten Makkelijk, geen gedoe Op tijd Vriendelijke geholpen Prima Je krijgt , wat je verwacht Ga zo door !

Prima verzorgd

Prima verzorgd en op tijd aangeleverd; we hebben er van genoten

Genoten van onze gasten hoe smakelijk iedereen aan het eten was.

Het was heel goed verzorgd,alles was smakelijk klaargemaakt. De saté mocht wel kleinere stukken zijn maar was erg lekker. Je hoeft niet bang te zijn dat het te weinig was er hadden er zeker nog 5 personen meer van kunnen eten. Een van de salade zat te veel ui in die had de overhand

Top bedrijf!

Al jaren verzorgt de Buffettenboer de catering op onze verjaardagsfeesten! En altijd tot volle tevredenheid: op tijd, meedenken met de benodigde hoeveelheden, ieder jaar een nieuw buffet, heerlijk eten, het verzorgen van al het serviesgoed en bestek! En ook het weer ophalen van alles op de afgesproken tijd. Echt helemaal af! Wij (en onze gasten) hopen nog jaren op jullie te mogen rekenen !

Uitstekend ruim buffet

Mooi gevarieerd en lekker buffet (de keuze was reuze). Keurig op tijd bezorgd met goede service tijdens de bezorging. Keurig op tijd opgehaald. Goede informatie rondom de bestelling. Een aanbeveling waard.

Het was oer-Hollands lekker!!!

Heerlijk om de verschillende smaken van stampot te proeven met de overheerlijke worst gehaktbal of stoofvlees daarbij. Het was een engeltje op je tong!!

We hebben er van genoten.

Levering volgens afspraak en ook ophalen van de afwas en schalen de andere dag mooi op tijd. We hadden een Italiaans buffet besteld voor 12 pers. Het was erg lekker en ruim voldoende.

Geweldig genoten van het heerlijke buffet!

Een trouwdag us speciaal maar als er dan ook nog eens heerlijk goed verzorgd buffet bij komt gaat ook de liefde van de gasten door de maag! We hebben genoten. Dank voor het verzorgen en mede compleet maken van onze geweldige dag!

Fantastisch!!!!

Wat een service, en gemak, en lekker en goed warm en voldoende!!! Kortom een bedrijf waar je op kunt rekenen!!!!!

Goed verzorgd heel lekker gegeten!!

In de herfst is de stamppot een lekkere maaltijd. Was goed verzorgd, zeer smakelijk. Alle gasten wilden weten wie hier gekookt had: DE BUFFETTENBOER!!!

Eten is goed, de bezorging gaat volgens afspraak evenals het ophalen van de spullen.

Het was heerlijk, echt een aanrader als je een feestje hebt.

Het buffet was keurig netjes en op tijd geleverd, chauffeur heeft alles neergezet voor ons en uitgelegd hoe we het moesten voorbereiden. Iedereen was enthousiast over de keuze vd buffeten, had sate-, pasta-en keuze is reuzebuffet besteld zodat er voor iedereen wat wils was. Als ik de volgende keer weer een feest heb dan zal ik zeker hier weer gaan bestellen.

Mij hoor je niet klagen!

Gemak, kwaliteit en complimenten, dat wil toch iedereen?! Mijn man werd 70 jaar en ik ben zo blij, dat ik dit deel van de feestelijkheden uit handen heb gegeven aan de buffettenboer. Het was top!!!

Het was een goede ervaring.

Ik was erg onzeker over hetgeen ik zou krijgen. Ik had nog nooit eten buiten de deur besteld. Het was geweldig. Ruim voldoende en erg lekker.

Top geregeld

Goed geregeld en goede service. Lekker buffet

Goede service, goede kwaliteit van eten en afspraken worden goed nagekomen. Voor herhaling vatbaar!

Ruim voldoende en lekker

Eten was heerlijk. Wij hadden nog heel veel over. Veel eten voor een betaalbaar bedrag. Bedankt Buffettenboer!

Twijfel niet, bestel bij de buffettenboer en je weet zeker dat iedereen geniet!

Wat hebben we weer heerlijk gegeten van het buffet. Deze keer "de keuze is reuze".. En nou, dat was 't ook! Meer dan genoeg van alles, we hebben er de dag erna nog van gegeten! Om te beginnen, werd alles keurig op tijd geleverd met goede instructies hoe het buffet op te warmen. Werkt perfect en 't eten blijft super van smaak en kwaliteit. En toen de deksels er af gingen, waren alle gasten verrast over wat ze zagen.. Zoveel keuze in vlees, bijgerechten en heerlijke frisse salades! De balletjes vielen zo in de smaak, dat om de laatste geloot werd. En 't stokbrood (2x3 smaken!), even in de oven opgewarmd, bleef daarna lekker vers. Alles werd geproefd, heerlijk als iedereen een paar keer terug loopt om nog een bordje op te scheppen en zegt hoe lekker het is! En je hebt er geen omkijken naar dus je kunt zelf lekker ontspannen mee genieten! Afwassen hoeft zelf niet! Kortom, twijfel niet en bestel bij de buffetteboer. Je feest kan niet meer stuk!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken